Rondreis Cambodja met of zonder Laos extensie - Phnom Penh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Cambodja op uw eigen tempo in twee essentiële stappen inclusief transfers en met keuze tussen 4* of 5* hotels
  • Bewonder de unieke bezienswaardigheden van het land
  • Verleng de reis met een bezoek aan Laos en geniet van 4 dagen in Luang Prabang
  • En ook... Maak kennis met een nieuwe cultuur en beleef een onvergetelijke reis!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Cambodja

Tempels, uitbundige natuur en lachende mensen... Cambodja heeft het allemaal! 

Een land van rust en wonderen 
met een geweldige levensstijl en unieke archeologische overblijfselen. Bezoek op uw eigen tempo alle belangrijkste bezienswaardigheden van Cambodja, een prachtig land met een bewogen geschiedenis.

Ga van het legendarische Siem Reap (Angkor) naar het bruisende Phnom Penh. Ontdek het beste van het Khmer Koninkrijk en val voor de charme van het uitzonderlijke culturele en natuurlijke erfgoed. 


En om uw reis in Zuidoost-Azië uit te breiden, raden we u 4 extra nachten aan in Luang Prabang in Laos om te genieten van de authenticiteit en het Laotiaanse Easy Living. Klaar voor vertrek!

Reisbeschrijving

Met dit circuit van 7 nachten of 11 nachten met optionele uitbreiding naar Laos, geniet u van een reis op uw eigen tempo en vrijheid in het hart van de koninklijke steden van Zuidoost-Azië. 

Meer nog, transfers zijn inbegrepen en u heeft de keuze tussen 4* of 5* hotels voor maximaal comfort.

Kies uit onze aanbiedingen:
Optie 1: Rondreis door Cambodja 7 nachten - 4*
Optie 2: Rondreis door Cambodja 7 nachten 7 nachten - 5*
Optie 3: Rondreis door Cambodja 7 nachten met uitbreiding Laos - 11 nachten - 4*
Optie 4: Rondreis door Cambodja 7 nachten met uitbreiding Laos - 11 nachten - 5*

Uw reisroute: 
Dag 1: Phnom Penh - Aankomst
Dag 2: Phnom Penh - vrije tijd of bezoeken mits supplement
Dag 3: Phnom Penh - Siem Reap - (vlucht) 
Dag 4, 5, 6 en 7: Siem Reap - vrije tijd of optionele excursies 
Dag 8: Siem Reap - terugreis of verlenging naar Laos en vlucht naar Luang Prabang

Uitbreiding in Laos:
Dag 8: Siem Reap - Luang Prabang (vlucht)
Dag 9, 10, 11: Luang Prabang 
Dag 12: Luang Prabang - Vertrek

Uw programma van 7 nachten

Uw programma van 7 nachten
Dag 1: Phnom Penh - Aankomst
Transfer van de luchthaven naar het hotel. Uw chauffeur staat voor u klaar met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. Uw kamer is beschikbaar vanaf 14u00. 
Vrije tijd en overnachting in Pnomh Penh. 

Dag 2: Phnom Penh - Vrije tijd 

Vrije tijd om de stad te verkennen of kies voor de optie om de stad te ontdekken met een Engelstalige gids.
Overnachting in Phnom Penh.
Dag 3: Phnom Penh - Siem Reap
Inbegrepen transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Siem Reap. Bij aankomst in Siem Reap wordt u overgebracht naar uw hotel. Uw chauffeur staat voor u klaar met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. Vrije tijd en overnachting in in Siem Reap.

Dag 4, 5, 6 en 7: Siem Reap
Ontbijt en vrije tijd om de stad zelf te verkennen of om een bezoek te brengen aan de tempels van Angkor en de regio onder begeleiding van een Engelstalige lokale gids mits toeslag. Overnachting in Siem Reap.

Dag 8: Siem Reap - Vertrek
Vrije tijd om te ontspannen en transfer naar de luchthaven voor uw retourvlucht of verlenging in Laos.

Uw programma van 11 nachten

Uw programma van 11 nachten
Als u het programma kiest met de uitbreiding van Laos, is de route identiek tot en met dag 7, en gaat deze verder als volgt:

Dag 8: Siem Reap - Luang Prabang 
Vrije tijd om te ontspannen en transfer naar luchthaven voor de vlucht naar Luang Prabang. 
Bij aankomst in Luang Prabang, transfer naar hotel door de chauffeur die voor u klaar staat met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. Vrije tijd en overnachting in Luang Prabang. 

Dag 9, 10, 11 Luang Prabang 
Ontbijt in het hotel, vrije tijd om zelf Luang Prabang te verkennen of om een bezoek te brengen aan Luang Prabang met een optionele, lokale gids. 
Overnachting in Luang Prabang.

Dag 12: Luang Prabang - Vertrek
Vrije tijd en transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht, uw kamer zal beschikbaar zijn tot 12:00 uur.

Goede reis!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens de tour kunt u kiezen voor 4* of 5* hotels zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort.
 
Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
Phnom Penh: Patio hotel and Urban Resort of gelijkwaardig 
Siem Reap: Tara Angkor Hotel of gelijkwaardig 

Uw 5* hotels tijdens de rondreis:
Phnom Penh: Sokha Phnom Penh Hotel of gelijkwaardig 
Siem Reap: Le Meridien Hotel of Angkor Palace of gelijkwaardig


Uw hotels in Luang Prabang:
Santi Resort en Spa 4* of gelijkwaardig 
Xieng Thong Hotel 5* of Mekong River View 5* of gelijkwaardig 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
5 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Voor maximale vrijheid, verblijft u op basis van ontbijt. 

Cambodja en Laos bieden een ruime variëteit aan gerechten: zoetwatervis, kip, eend en varkensvlees staan vaak in de schijnwerpers en rijst is het basisgerecht. Er worden ook veel soepen aangeboden. Proef zeker van de typische gedroogde vis of de heerlijke Khao Soi soep. Drink een glaasje rijstwijn met de locals en ga op de marktjes op zoek naar exotische vruchten zoals drakenfruit, ananas, mango's en papaja.

Extra opties

Phnom Penh Tour - Dag 2

Extra opties
U vertrekt na het ontbijt om 8 uur en brengt een bezoek aan Tuol Sleng, beter bekend als het Genocide Museum. Het voormalige Tuol Svay Prey college werd omgevormd tot een detentiecentrum tijdens het Khmer Rouge regime van 1975 tot 1979. Vervolgens gaat u naar Choeung Ek, de vernietigingskampen op 15 km van het centrum van de stad. 

Als de tijd het toelaat, kunt u een bezoek brengen aan de Wat Phnom Pagoda. Geniet daarna van een lunch in een lokaal restaurant

In de namiddag bezoekt u het Nationaal Museum van Cambodja, gebouwd in 1917. Het omvat een rijke collectie Khmer sculpturen van twee periodes: pre-Angkorian (4e eeuw) en post-Angkorian (14de eeuw). U gaat verder naar het paleis gebouwd door koning Norodom in 1866 en brengt een bezoek aan de Zilveren Pagode. Tenslotte zult u genieten van het uitzicht van de Mekong en het meer van Tonlé Sap vanaf een van de dokken van de stad.
Einde van de excursie.

 

Banteay Srei - Banteay Srame - Taprohm - Dag 4, 5, 6 of 7

Uw gids zal u ophalen om het complex van Angkor te verkennen. U bezoekt Banteay Srei, ook de citadel van de vrouwen genoemd. Deze tempel heeft zijn bijzondere charme te danken aan de compacte afmetingen, de opmerkelijke staat van bewaring en de voortreffelijkheid van de decoratieve sculpturen. U gaat verder naar Banteay Srame welke zeer goed bewaard is gebleven met roze gekleurde, zandstenen muren versierd met beelden en prachtige reliëfs. U geniet van een lunch in een lokaal restaurant. 

In de namiddag gaat u verder naar de 
Ta Prohm tempel welke wordt omarmd door enorme boomwortels en reusachtige klimplanten. Prasat Kravan is gewijd aan de hindoe-god Vishnu en heeft unieke gravures. De Srah Srang werd ooit gebruikt voor rituele baden en Banteay Kdei Ta Promh wordt omringd door vier concentrische wanden.
Einde van de excursie.

 

Angkor Thom - Angkor Wat per tuk tuk - Dag 4, 5, 6 of 7

Vertrek om 8 uur met de tuk tuk over de minder bekende wegen van het Angkor complex. U komt door de  jungle en voorbij verschillende lokale dorpen en winkels. Dit is een heel bijzondere dag, omdat u een aantal van de mooiste tempels van Angkor Thom zal bewonderen. 

De tour bestaat uit een bezoek aan de de westelijke ingang van Angkor Thom, de oude hoofdstad van Angkor Thom (12de eeuw), dBayon Tempel, het centrum van de grote ommuurde stad die bekend staat om zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara (Boeddha reïncarnatie in de vorm van de Boeddha van Mededogen). U gaat verder naar Phimeanakas, een hindoe-tempel uit de 10de eeuw, het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning. 's Middags geniet u van lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat, opgenomen op de Werelderfgoedlijst door UNESCO sinds 1992, beroemd om haar schoonheid en bas-reliëfs. Angkor Wat heeft het langste ononderbroken reliëf in de wereld. Het verhaal gegraveerd op de buitenmuren vertelt over de hindoeïstische mythologie.
Einde van de excursie.

Roluos tempels en Floating Village - Dag 4, 5, 6 of 7

Om 8 uur vertrekt u voor een bezoek aan de Roluos groep. En zijn 3 monumenten in de Roluos groep welke op 12 kilometer van Siem Reap gelegen zijn. In deze tempels krijgt u een goede indruk van het pre-Angkoriaanse tijdperk, dat het begin van de traditionele Khmer kunst markeert. Uw tour bestaat uit een bezoek aan Preah Ko, gebouwd in de late 9e eeuw en Bakong met een boeddhistisch klooster dat ten noorden van de ingang ligt. Daarna bezoekt u het derde monument Lolei, met vier torens van bakstenen, gebouwd op een eiland nu bedekt met rijstvelden. 

Na de lunch in een lokaal restaurant bezoekt u het "drijvend dorpje" Kompong Khleang aan het Tonlé Sap-meer. Bewonder de paalwoningen en geniet van de adembenemende uitzichten. Verken het dorp en ontmoet de lokale bevolking. Daarna stapt u in een traditionele boot voor een tocht over het water. Terugkeer naar het hotel.
Einde van de excursie.

Bezoek aan Luang Prabang - Dag 9 - Laos

U vertrekt om 8 uur om deze prachtige stad in het noorden van Laos te ontdekken met een gids. De dag begint met een bezoek aan Wat Sen, de oudste tempel van de stad. Vervolgens gaat het richting de prachtige Wat Xieng Thong met een bijzonder dak dat tot bijna op de grond komt, een typisch voorbeeld van de plaatselijke architectuur. Vervolgens bezoekt u de impressionante stupa van Wat Visoun om vervolgens langs Wat Aham en Wat Mai Suwannaphumaham te gaan. Lunch in een plaatselijk restaurant.

Na de lunch vertrekt u richting de dorpjes Ban Ouay, Ban Ou en Ban Thapene waar de Hmong bergvolkeren leven. De namiddag eindigt in schoonheid bij de adembenemende Khuang Si watervallenTerugkeer naar het hotel.
Einde van de excursie.

Een dag in het Olifantenkamp - Dag 10 of 11 - Laos

Extra opties
Omstreeks 8 uur wordt u opgehaald door chauffeur in uw hotel. In het Elephant Camp Village wordt u begroet door een Engelssprekende gids en krijgt u een korte uitleg. Vervolgens geniet u van een geweldige ervaring van een olifantenrit van 1 km (1 persoon per olifant). Daarna maakt u een wandeling van 4 km in een gevarieerd oerwoudlandschap. U steekt het "oude kamp" over naar het Khmu dorp Ban Huay Fai, waar u de gelegenheid krijgt om te ontdekken hoe de Khmu leven. Uw gids helpt u de huisstijlen en de gebruiken van verschillende etnische groepen te begrijpen.

U vervolgt uw wandeling ongeveer 1,5 km naar een helling waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het omliggende landschap. Vervolgens steekt u een prachtig bos over en maakt u kennis met de verschillende natuurlijke vruchten. Picknick-lunch in de bosrijke omgeving (vegetarische opties beschikbaar).

Uw volgende stop is Ban Suan Dala na 3 km door de tropische vegetatie en de velden van de lokale bevolking. Uw gids zal uitleggen wat de dorpelingen aan het cultiveren zijnL rubberbomen, papaja, ananas, mango's... In Ban Suan Dala ontdekt u een mix van culturen, waaronder Lao, Hmong en Khmu. U maakt kennis met een diversiteit aan architectuur en culturen, omdat deze 3 etnische groepen naast de prachtige Nam Khan-rivier naast elkaar bestaan. U steekt de Nam Khan-rivier over in een lange traditionele Lao-boot van Ban Suan Dala naar het olifantenkamp. Op de terugweg ziet u traditionele vismethoden en andere verschillende manieren die lokale dorpelingen gebruiken op de rivier.T ransfer naar uw hotel rond 15.00 uur - 16.00 uur.
Einde van de excursie.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen kunnen mee vanaf 5 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie zoals in beschrijving of gelijkwaardig in standaard kamer
- Transfers in een voertuig met airconditioning
- Maaltijden zoals vermeld volgens programma: ontbijtformule
- Overheidsbelastingen 
- Vlucht Phnom Penh - Siem Reap
- Vlucht Siem Reap - Luang Prabang indien u de verlenging naar Laos boekt
- 1 lunch, toegangsgelden, bootkosten en gids voor excursies in optie

Niet inbegrepen in de prijs:
- Dranken en maaltijden die niet zijn vermeld
- Toeslag voor speciale verzoeken voor maaltijden
- Gidsen
- Toegangsgelden, transferservice en gids tijdens vrije tijd
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien
- Internationale luchthavenbelasting bij vertrek
- Visa voor Cambodja en Laos
- Alle diensten die niet zijn vermeld

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inbegrepen volgens reisbeschrijving.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Cambodja met of zonder Laos extensie