Rondreis Cambodja - Phnom Penh - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bezoek zuid oost Azië op uw eigen tempo en verblijf in comfortabele 4* en 5* hotels
  • Profiteer van uw georganiseerde rondreis om het beste uit uw vakantie te halen
  • Kies voor een standverlenging
  • Maak kennis met een nieuwe cultuur en beleef een onvergetelijke reis!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Cambodja

Tempels, uitbundige natuur en lachende mensen... Cambodja heeft het allemaal! Een land van rust en wonderen met een geweldige levensstijl en unieke archeologische overblijfselen. Bezoek op uw eigen tempo alle belangrijkste bezienswaardigheden van Cambodja, een prachtig land met een bewogen geschiedenis.

Ga van het legendarische Siem Reap (Angkor) naar het bruisende Phnom Penh. Ontdek het beste van het Khmer Koninkrijk en val voor de charme van het uitzonderlijke culturele en natuurlijke erfgoed. 

Om uw bijzondere reis in Zuidoost-Azië nog wat uit te breiden, kunt u kiezen voor 4 extra nachten in en 4* of 5* hotel in het prachtige Sihanoukville op de mooiste stranden van Cambodja. Vertrek op de reis van uw leven!

Reisbeschrijving

Bereid u voor op verrassende landschappen, gouden tempels en eeuwenoude standbeelden in een unieke sfeer! Beleef een ongelooflijke reis op uw eigen tempo tijdens deze rondreis door Cambodja van 7 nachten en bewonder de boeddhistische tempels, het Khmer paleis, mythische rivieren en heilige grotten. De transfers zijn inbegrepen en u heeft de keuze tussen 4* of 5* hotels voor maximaal comfort. Laat u verleiden door optionele excursies met een gids om alle geheimen van het land te ontdekken.

Wilt u meer? Verleng uw vakantie dan met een strandverblijf in Sihanoukville!

Kies uit een van de volgende aanbiedingen:
Aanbieding 1: Rondreis Cambodja in 7 nachten in 4*
Aanbieding 2: Rondreis Cambodja in 7 nachten in 5*
Aanbieding 3: Rondreis Cambodja in 7 nachten en 4 nachten strandverlenging in 4*
Aanbieding 4: Rondreis Cambodja in 7 nachten en 4 nachten strandverlenging in 5*

Uw reisroute
DAG 1: Aankomst in Phnom Penh
DAG 2: Phnom Penh
DAG 3: Phnom Penh - Siem Reap
DAG 4-7: Siem Reap
DAG 8: Vertrek vanuit Siem Reap

Uw strandverlenging in Sihanoukville:
DAG 8: Phnom Penh - Sihanoukville
DAG 9-11: Sihanoukville
DAG 12: Sihanoukville - Vertrek vanuit Phnom Penh

Uw programma

DAG 1: Aankomst in Siem Reap
Transfer van de luchthaven naar het hotel met een chauffeur die voor u klaar staat met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. Uw kamer is beschikbaar vanaf 14u00. De rest van de dag kunt u gebruiken om de fascinerende omgeving te ontdekken.
Vrije tijd en overnachting in het hotel, ontbijt inbegrepen.

DAG 2, 3, 4 en 5: Siem Reap 
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd om de stad te verkennen of een bezoek te brengen aan de tempels van Angkor met een Engelssprekende gids.
Overnachting in Siem Reap, ontbijt inbegrepen.
DAG 6: Siem Reap - Phnom Penh 
Vrije tijd tot uw transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Phnom Penh. Bij aankomst in Phnom Penh wordt u naar uw hotel gebracht. Uw chauffeur staat voor u klaar met een bordje met uw naam bij de uitgang van de luchthaven. 
Vrije tijd en overnachting in een hotel in Phnom Penh, ontbijt inbegrepen.

DAG 7: Phnom Penh 
Vrije tijd om de stad te verkennen of kies voor de optie om de stad te ontdekken met een Engelstalige gids.
Overnachting in Phnom Penh, ontbijt inbegrepen.

DAG 8: Phnom Penh - Vertrek 
Uw chauffeur zal er voor zorgen dat u ruim op tijd aanwezig bent op de internationale luchthaven van Phnom Penh voor uw vlucht naar huis. 

Wilt u nog meer? U kunt uw reis nog een paar dagen verlengen met een uitbreiding naar de stranden van Sihanoukville of naar Vietnam!

Uw strandverlenging in Sihanoukville

Als u het programma kiest met de strandverlenging van Sihanoukville, is de route identiek tot en met dag 8.

DAG 8: Phnom Penh – Sihanoukville 

Ontbijt in uw hotel. Uw chauffeur zal u ophalen en overbrengen naar Sihanoukville. Vrije tijd om te relaxen op het strand of aan het zwembad.
Overnachting in Sihanoukville, ontbijt inbegrepen.

DAG 9, 10 en 11: Sihanoukville 
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd om te relaxen op het strand of aan het zwembad.
Overnachting in Sihanoukville, ontbijt inbegrepen.

Dag 12: Sihanoukville - Phnom Penh - Vertrek 
Na het ontbijt heeft u nog wat vrije tijd tot de chauffeur u komt ophalen voor uw vertrek naar de luchthaven van Phnom Penh (ongeveer 5 uur) voor uw terugvlucht naar huis. 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens uw volledige reis kunt u kiezen voor 4* of 5* hotels, zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort. U overnacht in een Standaard Kamer.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
Phnom Penh: Patio Hotel & Urban Resort (of vergelijkbaar)
Siem Reap: Tara Angkor Hotel (of vergelijkbaar)

Uw 5* hotels tijdens de rondreis:
Phnom Penh: Sokha Phnom Penh Hotel & Residence (of vergelijkbaar)
Siem Reap: Le Meridien Angkor (of vergelijkbaar)Tijdens de strandverlenging in Sihanoukville:
Uw 4* hotel in Sihanoukville: Sokha Beach Resort (of vergelijkbaar)
Uw 5* hotel in Sihanoukville: The Secret Garden at Otres Beach (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is gebaseerd op een ontbijtformule die u de vrijheid zal geven om uw dagen op uw eigen tempo door te brengen en de verbluffende smaken van Cambodja te proeven.

Zorg ervoor dat u de specialiteiten van de streek probeert, zoals gedroogde vis of Samla Khaki soep. Dwaal door de lokale markten met kleurrijke kramen vol exotisch fruit (dragon fruit, ananas, kaneel appels, etc). Deze reis heeft prachtige verrassingen in petto!

Extra opties

Banteay Srei - Banteay Srame - Taprohm

Extra opties
Uw gids zal u ophalen om het complex van Angkor te verkennen. U bezoekt Banteay Srei, ook de citadel van de vrouwen genoemd. Deze tempel heeft zijn bijzondere charme te danken aan de compacte afmetingen, de opmerkelijke staat van bewaring en de voortreffelijkheid van de decoratieve sculpturen. U gaat verder naar Banteay Srame welke zeer goed bewaard is gebleven met roze gekleurde, zandstenen muren versierd met beelden en prachtige reliëfs. U geniet van een lunch in een lokaal restaurant. 

In de namiddag gaat u verder naar de 
Ta Prohm tempel welke wordt omarmd door enorme boomwortels en reusachtige klimplanten. Prasat Kravan is gewijd aan de hindoe-god Vishnu en heeft unieke gravures. De Srah Srang werd ooit gebruikt voor rituele baden en Banteay Kdei Ta Promh wordt omringd door vier concentrische wanden.
Einde van de excursie.

Angkor Thom - Angkor Wat per tuk tuk

Extra opties
Vertrek om 8 uur met de tuk tuk over de minder bekende wegen van het Angkor complex. U komt door de  jungle en voorbij verschillende lokale dorpen en winkels. Dit is een heel bijzondere dag, omdat u een aantal van de mooiste tempels van Angkor Thom zal bewonderen. 

De tour bestaat uit een bezoek aan de de westelijke ingang van Angkor Thom, de oude hoofdstad van Angkor Thom (12de eeuw), dBayon Tempel, het centrum van de grote ommuurde stad die bekend staat om zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara (Boeddha reïncarnatie in de vorm van de Boeddha van Mededogen). U gaat verder naar Phimeanakas, een hindoe-tempel uit de 10de eeuw, het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning. 's Middags geniet u van lunch in een lokaal restaurant.

In de namiddag brengt u een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat, opgenomen op de Werelderfgoedlijst door UNESCO sinds 1992, beroemd om haar schoonheid en bas-reliëfs. Angkor Wat heeft het langste ononderbroken reliëf in de wereld. Het verhaal gegraveerd op de buitenmuren vertelt over de hindoeïstische mythologie.
Einde van de excursie.

Roluos tempels en Floating Village

Extra opties
Om 8 uur vertrekt u voor een bezoek aan de Roluos groep. En zijn 3 monumenten in de Roluos groep welke op 12 kilometer van Siem Reap gelegen zijn. In deze tempels krijgt u een goede indruk van het pre-Angkoriaanse tijdperk, dat het begin van de traditionele Khmer kunst markeert. Uw tour bestaat uit een bezoek aan Preah Ko, gebouwd in de late 9e eeuw en Bakong met een boeddhistisch klooster dat ten noorden van de ingang ligt. Daarna bezoekt u het derde monument Lolei, met vier torens van bakstenen, gebouwd op een eiland nu bedekt met rijstvelden. 

Na de lunch in een lokaal restaurant bezoekt u het "drijvend dorpje" Kompong Khleang aan het Tonlé Sap-meer. Bewonder de paalwoningen en geniet van de adembenemende uitzichten. Verken het dorp en ontmoet de lokale bevolking. Daarna stapt u in een traditionele boot voor een tocht over het water. Terugkeer naar het hotel.
Einde van de excursie.

Phnom Penh Tour

Extra opties
U vertrekt na het ontbijt om 8 uur en brengt een bezoek aan Tuol Sleng, beter bekend als het Genocide Museum. Het voormalige Tuol Svay Prey college werd omgevormd tot een detentiecentrum tijdens het Khmer Rouge regime van 1975 tot 1979. Vervolgens gaat u naar Choeung Ek, de vernietigingskampen op 15 km van het centrum van de stad. 

Als de tijd het toelaat, kunt u een bezoek brengen aan de Wat Phnom Pagoda. Geniet daarna van een lunch in een lokaal restaurant

In de namiddag bezoekt u het Nationaal Museum van Cambodja, gebouwd in 1917. Het omvat een rijke collectie Khmer sculpturen van twee periodes: pre-Angkorian (4e eeuw) en post-Angkorian (14de eeuw). U gaat verder naar het paleis gebouwd door koning Norodom in 1866 en brengt een bezoek aan de Zilveren Pagode. Tenslotte zult u genieten van het uitzicht van de Mekong en het meer van Tonlé Sap vanaf een van de dokken van de stad.
Einde van de excursie.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachting in een standaard kamer in 4* of 5* hotels volgens het programma 
- Ontbijt 
- Transfers in een comfortabel voertuig 
- Transfer met eigen auto zonder gids als u kiest voor de uitbreiding in Sihanoukville 
- Interne vlucht (Phnom Penh - Siem Reap) in Economy Class met 20kilos bagage en 7kg handbagage 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Dranken en maaltijden die niet zijn vermeld  
- Toeslag voor speciale verzoeken voor maaltijden  
- Gidsen  
- Toegangsgelden, transferservice en gids tijdens vrije tijd  
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien  
- Internationale luchthavenbelasting bij vertrek  
- Visum voor Cambodja  
- Alle diensten die niet zijn vermeld  

Inbegrepen tijdens de optionele excursies:
- Toegangs- en bootkosten
- Lokale gids
- 2 flessen water / dag / persoon

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Cambodja