Groepsreis door Cambodja met of zonder strandverlenging - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Phnom Penh, de tempels van Angkor en het pittoreske Battambang
  • Overnacht in comfortabele en luxe 4* of 5* hotels
  • Ontdek de bijzondere cultuur van dit schitterende land
  • Bewonder de schoonheid van het Cambodjaanse platteland

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Cambodja

Schitterende tempels, weelderige natuur en een gastvrije bevolking... Cambodja heeft het allemaal! Een land van rust en wonderen met een geweldige levensstijl en unieke archeologische overblijfselen. Bezoek op uw eigen tempo alle belangrijkste bezienswaardigheden van Cambodja, een prachtig land met een bewogen geschiedenis.

Ga van het bruisende Phnom Penh naar het legendarische Siem Reap (Angkor). Ontdek het beste van het Khmer Koninkrijk en val voor de charme van het uitzonderlijke culturele en natuurlijke erfgoed. Uw volgende bestemming is Battambang, met enkele staaltjes van typische Frans-koloniale architectuur, gelegen in een pittoreske, groene omgeving. 

Om uw bijzondere reis in Zuidoost-Azië nog wat uit te breiden, kunt u kiezen voor 2 extra nachten in het prachtige Sihanoukville op de mooiste stranden van Cambodja. Vertrek op de reis van uw leven!

Reisbeschrijving

Bereid u voor op verrassende landschappen, gouden tempels en eeuwenoude standbeelden in een unieke sfeer! Beleef een ongelooflijke reis en bewonder de boeddhistische tempels, het Khmer paleis, mythische rivieren en heilige grotten. Wilt u meer? Verleng uw vakantie dan met een strandverlenging in Sihanoukville!

De transfers zijn inbegrepen en u heeft de keuze tussen 4* of 5* hotels voor maximaal comfort. 

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Siem Reap
Dag 2: Siem Reap - Tempels van Angkor
Dag 3: Siem Reap - Tempels van Angkor
Dag 4: Siem Reap - Beng Mealea - Koh Ker
Dag 5: Siem Reap - Battambang
Dag 6: Battambang
Dag 7: Battambang - Phnom Penh
Dag 8: Phnom Penh
Dag 9: Phnom Penh - Vertrek

Uitbreiding in Sihanoukville
Dag 9: Phnom Penh - Sihanoukville
Dag 10: Sihanoukville
Dag 11: Sihanoukville - Phnom Penh - Vertrek

Uw programma

Dag 1: AANKOMST IN SIEM REAP 
Bij aankomst in Siem Reap International Airport, wordt u verwelkomd door een gids en overgebracht naar uw hotel. Geniet van vrije tijd en ontspanning aan het zwembad van het hotel.
Overnachting in Siem Reap. 

Dag 2: SIEM REAP
Ontbijt in het hotel. Per tuk tuk vertrekt u naar de Ta Prohm tempel die wordt omarmd door enorme boomwortels en reusachtige klimplanten. Prasat Kravan is gewijd aan de hindoe god Vishnu en heeft unieke afbeeldingen. De Srah Srang werd ooit gebruikt voor rituele baden en Banteay Kdei Ta Promh wordt omringd door vier concentrische wanden. Vervolgens bezoekt u de tempel van Preah Khan.
's Middags geniet u van lunch in een lokaal restaurant.
De namiddag is gewijd aan een bezoek aan Angkor Thom. U bezoekt de oude hoofdstad van Angkor Thom (12e eeuw), de Bayon Tempel, het centrum van de grote ommuurde stad die bekend staat om zijn 54 torens versierd met meer dan 200 lachende gezichten van Avolokitesvara (Boeddha reïncarnatie in de vorm van de Boeddha van Mededogen). U gaat verder naar Phimeanakas, een hindoetempel uit de 10e eeuw, het Olifantenterras en het Terras van de Melaatse Koning. Diner op eigen gelegenheid.
Overnachting in Siem Reap.

Optionele excursie: Angkor per fiets
Dag 3: SIEM REAP
Ontbijt in het hotel. U verlaat uw hotel met de tuktuk en brengt een bezoek aan de beroemde tempel van Angkor Wat, opgenomen op de Werelderfgoedlijst door Unesco sinds 1992, beroemd om haar schoonheid en bas-reliëfs. Angkor Wat heeft het langste ononderbroken reliëf in de wereld. Het verhaal gegraveerd op de buitenmuren vertelt de hindoeïstische mythologie. Lunch in restaurant Bong Thom, in een traditioneel houten huis.
In de namiddag bezoekt u Banteay Srei, ook de "citadel van de vrouwen" genoemd. Deze tempel heeft zijn bijzondere charme te danken aan de compacte afmetingen, de opmerkelijke staat van bewaring en de voortreffelijkheid van de decoratieve sculpturen. U gaat verder naar Banteay Srame welke zeer goed bewaard is gebleven met roze zandstenen muren versierd met beelden en prachtige reliëfs. Aan het eind van de middag keert u terug naar uw hotel. Diner op eigen gelegenheid.
Overnachting in Siem Reap.

Optionele excursie: Angkor bij zonsopkomst met ontbijt
Dag 4: SIEM REAP
Ontbijt in het hotel en transfer naar een klein dorpje te midden van rijstvelden. Ontdek de ambachtelijke tradities van mandenmakerij en stonecutting en stop bij de laatste dorpsoudsten die nog steeds traditionele kleding dragen. Met een ossenkar bezoekt u een boerderij en leert u meer over de groenteproductie (1 uur rijden in een kar). Bezoek een basisschool en ontmoet studenten in een klas. Keer terug naar het dorp om deel te nemen aan de voorbereiding van uw lunch. Een Cambodjaanse chef-kok zal u kennis laten maken met de bereiding van typische gerechten zoals groene mangosalade, amok of zelfs Cambodjaanse curry. 's Middags proeft u de bereide gerechten. 
Na de lunch gaat u verder door het prachtige landschap en ontdekt u een paar bekende en minder bekende tempels. Aan het einde van de dag bezoekt u een tempel die verborgen ligt in het bos. Het smalle pad brengt u naar het westen om de zonsondergang te zien over de palmbomen (45min lopen). 's Avonds geniet u een een uniek Khmer-diner met lokale specialiteiten (gedroogde slangensalade, krokodillensoep en kikkerbilletjes met gember).
Overnachting in Siem Reap.

Dag 5: SIEM REAP - BATTAMBANG
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar Battambang per openbare boot (6 uur varen). Nadat u het Tonle Sap-meer heeft overgestoken, vaart u over de Sangker-rivier langs het vogelreservaat van Prek Toal en ontdekt u de vele dorpen aan het meer die leven van de visvangst. Lunch aan boord. Transfer naar uw hotel in Battambang en rondleiding door de stad.
U brengt een bezoekje aan "La maison de Coco" waar jonge Cambodjaanse jongeren worden opgeleid. Aan het eind van de dag wandelt u langs de kades waar de lokale bevolking aerobic oefent in een feestelijke sfeer. Diner op eigen gelegenheid.
Overnachting in Battambang.
Navigatie is mogelijk van juli tot februari. Buiten deze periode vindt het traject plaats over land.
Dag 6: BATTAMBANG
Ontbijt in het hotel. Maak een wandeling in de omliggende dorpen en kom in contact met de lokale bevolking. Ontdek de tempel en de pagode van Wat Ek Phnom, uit de 11e eeuw. Loop door het dorp om een traditionele fabriek van vispasta te bezoeken, de Prahok. Lunch in een lokaal restaurant.
Middagexcursie naar de tempel Wat Banan, gelegen op een heuvel. De kronkelende weg loopt langs de Sangker-rivier en langs vele traditionele houten huizen. Aangekomen bij de tempel, klimt u naar de top en wordt u beloond voor uw inspanningen met een prachtig panorama. Ga verder naar Phnom Sampeou, een heilige berg bezaaid met pagodes en stoepa's. Terugkeer naar Battambang. Diner op eigen gelegenheid.
Overnachting in Battambang.

Dag 7: BATTAMBANG - PHNOM PENH
Na het ontbijt vertrekt u naar naar Phnom Penh via de nationale weg N5 met een stop in de provincie Pursat, een provincie beroemd om de exploitatie van marmer. 
Lunch op eigen gelegenheid. Na de lunch gaat u verder naar de provincie Kampong Chhnang, waar aardewerk wordt vervaardigd. We zullen daar stoppen, om een van de belangrijkste activiteiten van de streek te zien, vissen. Aankomst in de avond in Phnom Penh.
Overnachting in Phnom Penh.

Dag 8: PHNOM PENH
Ontbijt in het hotel. Op een fietstaxi reist u terug in de tijd. Phnom Penh kreeg vroeger de bijnaam "De parel van Zuidoost-Azië". Bezoek de oude Franse wijk en ontdek het Frans-koloniaal erfgoed zoals het centrale postkantoor, de voormalige bank van Indochina en het oude stadhuis. Vervolgens bezoekt u Wat Phnom, een 27-meter hoge met bomen bedekte heuvel en het symbool van de hoofdstad. De stupa gelegen achter Wat Phnom herbergt de overblijfselen van Ponhea Yat en de koninklijke familie.
Lunch in een lokaal restaurant. Ga verder met een bezoek aan het koninklijk paleis, gebouwd door koning Norodom in 1866, en het Nationaal Museum dat gebouwd werd door een Franse architect in de Khmer-stijl, en zeer rijke collecties Khmer-kunst herbergt, waaronder beeldhouwwerken.
Overnachting in Phnom Penh.

Dag 9: PHNOM PENH - VERTREK 
Ontbijt in uw hotel en vrije tijd tot uw transfer naar het vliegveld in Phnom Penh voor uw retourvlucht (zonder gids).

Uw optionele verlenging naar Sihanoukville

Dag 10: SIEM REAP - SIHANOUKVILLE (zonder gids)
Ontbijt in het hotel en transfer naar Sihanoukville. De rest van de dag kunt u profiteren van de zon op de prachtige stranden. Lunch en diner vrij te nemen.
Overnachting in het hotel.

Dag 11: SIHANOUKVILLE (zonder gids)
Ontbijt in het hotel. Vrije dagen om te genieten van de rust op de witte zandstranden en de faciliteiten in het hotel. Lunch en diner vrij te nemen.
Overnachtingen in het hotel.

Dag 13: SIHANOUKVILLE – VERTREK (zonder gids)
Afhankelijk van het vertrekuur van uw vlucht, heeft u nog vrije tijd voor uw transfer naar de luchthaven van Sihanoukville.

Uw hotels

Tijdens uw volledige reis kunt u kiezen voor 4* of 5* hotels, zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort. Na uw dagen sightseeing, zult u het comfort van uw hotel waarderen met een zwembad en moderne faciliteiten.

Uw 4* hotels tijdens de tour (of vergelijkbaar):
Siem Reap: Angkor Century Hotel in een Superior Kamer
Battambang: Classy Hotel in een Superior Kamer
Phnom Penh: River Home Hotel in een Superior Kamer

Uw 5* hotels tijdens de tour (of vergelijkbaar):
Siem Reap: Angkor Village Resort in een Park View Kamer
Battambang: Classy Hotel in een Deluxe Kamer
Phnom Penh: Sokha Hotel in een Deluxe Kamer

Als u kiest voor de verlenging in Sihanoukville, overnacht u in een 4* hotel op slechts enkele minuten van het strand.

Uitbreiding in Sihanoukville (of vergelijkbaar):
Independance Hotel in een Deluxe Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Tijdens de rondreis van 8 dagen geniet u van de maaltijden volgens het programma (exclusief drankjes), inclusief 8 ontbijten, 4 lunches in een lokaal restaurant, 1 picknick lunch, 1 lunch bereid tijdens een kookles en 1 diner met Khmer-specialiteiten. Tijdens de strandverlenging in Sihanoukville verblijft u op basis van een ontbijtformule.

Zorg ervoor dat u de specialiteiten van de streek probeert, zoals gedroogde vis of Samla Khaki soep. Dwaal door de lokale markten met kleurrijke kramen vol exotisch fruit (dragon fruit, ananas, kaneel appels, etc). Deze reis heeft prachtige verrassingen in petto!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 21°C max : 33°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 25°C max : 35°C
Jun
min : 25°C max : 34°C
Jul
min : 25°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 25°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 20°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Groep van maximaal 40 personen en minimaal 1 persoon
- Navigatie per boot naar Battambang is mogelijk van juli tot februari. Buiten deze periode vindt het traject plaats over land.

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4* of 5* hotels volgens het gekozen aanbod
- Maaltijden volgens het programma
- Lokale gids tijdens de rondreis
- Bezoeken volgens het programma
- 2 flessen water per persoon per dag
- Privétransfers in een voertuig met airco tijdens de rondreis en van de luchthaven naar het hotel en terug

Niet inbegrepen in de prijs: 
- Dranken en maaltijden die niet zijn vermeld   
- Toeslag voor speciale verzoeken voor maaltijden   
- Toegangsgelden, transferservice en gids tijdens vrije tijd   
- Verzekeringen, persoonlijke uitgaven en fooien   
- Internationale luchthavenbelasting bij vertrek   
- Visum voor Cambodja   
- Alle diensten die niet zijn vermeld   

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Groepsreis door Cambodja met of zonder strandverlenging