Templation Hotel Angkor 5* met optionele verlenging naar Phnom Pehn - Siem Reap - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak uw koffers uit op enkele kilometers van het wereldberoemde en betoverend mooie tempelcomplex Angkor Wat
  • Trakteer uzelf op een ontspannende Khmer-massage in de spa 
  • Kies voor een optionele verlenging naar Phnom Penh
  • Maak kennis met de Cambodjaanse gastronomie en proef van amok, een typische Khmer curry met kokosmelk

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Siem Reap!

Huist de ziel van een ontdekkingsreiziger in u?
Pak snel uw koffers en kom met ons mee naar Cambodja, een fascinerend land in Zuidoost-Azië dat een waar openluchtmuseum is. Ontdek de talrijke culturele schatten waarvan het tempelcomplex van Angkor Wat het absolute hoogtepunt is, laat u charmeren door de vriendelijke bevolking die allemaal kennis willen maken en word sprakeloos bij de weelderige en ongerepte natuur.

Tempels die geklasseerd zijn als Unesco-werelderfgoed, drijvende dorpjes op het water, groene landschappen en een alomtegenwoordige spiritualiteit ... 
In Cambodja worden dromen werkelijkheid ... Veel plezier!

Volgende opties zijn mogelijk voor uw reis:

Aanbieding 1: verblijf in Siem Raep

Aanbieding 2: verblijf in Siem Reap met verlenging naar Phnom Pehn
- 6 nachten: 4 nachten in Siem Reap + 2 nachten in Phnom Pehn
- 8 nachten: 5 nachten in Siem Reap + 3 nachten in Phnom Pehn
- 11 nachten: 7 nachten in Siem Reap + 4 nachten in Phnom Pehn

Uw hotel

Welkom in het Templation Angkor 5*, een oase van rust en ontspanning. Dit hotel ligt in de buurt van de indrukwekkende Angkor-tempels en is omgeven door een weelderige tropische flora. In deze formidabele omgeving zal het niet lang duren vooraleer u volledig ontspannen bent!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Jungloo Kamer of Junior Suite

Jungloo Kamer (50 m²)

Het bijzondere van de Jungloo Kamers is dat ze de vorm van een iglo hebben en zijn ontworpen met respect voor de omgeving. De gebruikte materialen verminderen namelijk de impact van toerisme en reizen op het milieu en op de sociale en culturele context. Dankzij de kwalitatieve dienstverlening mag u rekenen op een geslaagd verblijf!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Junior Suite (40 m²)

In deze schitterende suite beschikt u over een prachtig terras, omgeven door bomen en bloemen en met het indrukwekkende hoofdzwembad op de achtergrond. Verder is er een magnifieke badkamer voorzien van een bad en een douche en profiteert u van uw eigen private spa!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 cocktail en 1 snack per kamer en per verblijf
  • Korting van $ 25 ($50 i.p.v. $75) op een diner, per kamer en per verblijf (exclusief drankjes)
  • 15% korting op eten en drinken, per kamer en per verblijf
Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (ontbijt en lunch, exclusief drankjes) of in volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes).

Het hotelrestaurant verwelkomt u met een smakelijk ontbijt, een keuze uit de lokale, Aziatische, continentale en Amerikaanse keuken en menu's van de originele chef. U kunt genieten van Aziatische en Khmer gerechten, klassiekers uit de westerse keuken en veganistische gerechten, waar lokale groenten, bloemen en kruiden optimaal gecombineerd worden.

Wilt u ontspannen in een gezellige sfeer? Dan is de Lounge Bar iets voor u!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting in de spa, per kamer en per verblijf
  • 1 hoofd- en schoudermassage van 15 minuten, per persoon en per verblijf
  • 1 pottenbakkersles voor 1 persoon, per kamer en per verblijf ($ 25 voor de 2e persoon)
Neem een duik in het prachtige zwembad, een van de grootste in Siem Reap, of ga voor een ontspannende sessie in de schitterende spa. U kunt er kiezen voor een behandeling of massage op basis van natuurlijke producten van Bodia. Traditionele aromatherapie, gezichts- en lichaamsscrubs en verschillende soorten massages zijn de hele dag door beschikbaar ... Pure verwennerij!

Uw optionele verlenging naar Phnom Penh

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 massage van 30 minuten voor 2 personen per verblijf van 3 nachten
  • 1 massage van 60 minuten voor 2 personen per verblijf van 4 nachten
Het Sofitel Phnom Penh Phokeethra 5* ligt aan de oever, in het hart van de aangelegde tuinen van de oude wijk van Phnom Penh en is een toonbeeld van luxe en welzijn. Dit 12 verdiepingen tellende hotel geeft u toegang tot de vele bezienswaardigheden van de stad. Door de combinatie van traditie en moderniteit biedt het decor u een exclusieve sfeer met een uniek gevoel van comfort.

Uw kamer
Indien u in het Templation Angkor 5* voor een Jungloo Kamer kiest, neemt u in het Sofitel Phnom Penh 5* uw intrek in een Superior Kamer. Indien u in het Templation Angkor 5* kiest voor een Junior Suite, verblijft u in het Sofitel Phnom Penh 5* in een Luxury Kamer.

Superior Kamer (40 m²)
Het zal niet lang duren vooraleer u zich helemaal thuis voelt in deze moderne en volledig uitgeruste kamer.

Luxury Kamer (47 m²)
De koloniale inrichting van deze kamer gaat perfect samen met de kwalitatieve faciliteiten. Hier kunt u rekenen op een comfortabel verblijf in een ruime en elegante kamer.

Uw pension
Uw dagen in Phnom Penh starten met een inbegrepen ontbijt.
Dit hotel zal u imponeren met zijn verscheidenheid van restaurants. Terwijl in La Coupole de internationale keuken wordt geëerd, hebben ook de Italiaanse, Japanse, Franse en Chinese keuken hun plaats tijdens uw verblijf in Phnom Penh. Om ze te ontdekken, gaat u naar Do Forni, Hachi, de treffende naam Chocolat of Fu Lu Zu. Last van een droge keel? Ontdek de prachtige sfeer van de Club Millésime met een adembenemend zicht op Phnom Penh, Aqua bij het zwembad, de moderne koloniale stijl van de Bar of de gezelligheid van de Phokeethra Sport Bar.

Activiteiten
Om een grote overwinning in squash of tennis te vieren, gaat er niets boven een ontspannende massage in de SoSpa! De SoSpa biedt een heel scala aan aangename wellnessbehandelingen. Aansluitend kunt u luieren aan een van de twee zwembaden.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Extra opties in Siem Reap

Bezoek aan de tempels van Angkor Thom en Angkor Wat

Extra opties in Siem Reap
Vertrek om 8.00 uur met een tuktuk richting de minder toeristische delen van het Angkor tempelcomplex. U rijdt door de jungle en langs enkele plaatselijke dorpjes. 

Het bezoek bestaat uit:

- Halte aan de westelijke poort van Angkor Thom uit de 12e eeuw
- Toegang via de zuidelijke poort voor een bezoek aan de Bayon Tempel, ooit het centrum van een versterkte stad met 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 gezichten van Avolokitesvara (een reïncarnatie van Boeddha)
- Phimeanakas tempel, een hindoe tempel uit de 10e eeuw
- Olifantenterras van 300 meter lang
- Terras van de Melaatse Koning 
- Lunch in ene plaatselijk restaurant 
- Bezoek aan de tempel van Angkor Wat, het grootste religieuze bouwwerk ter wereld en sinds 1992 geklasseerd als werelderfgoed. Hier vindt u het langste bas-reliëf ter wereld op de buitenmuur dat het verhaal van de hindoe mythologie vertelt.

Bezoek aan de tempels van Banteay Srei en Banteay Srame

Extra opties in Siem Reap
Tijdens deze excursie bezoekt u onder begeleiding van een gids de tempels Banteay Srei en Banteay Srame in de voormiddag. Uw lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant, waarna u ook nog Prasat Kravan, Stah Srang en Banteay Kdei bezoekt.

Inbegrepen: lunch, transfers en Engelstalige gids

Extra optie in Phnom Penh

Bezoek aan Oudong (Unesco-werelderfgoed)

Extra optie in Phnom Penh
Maak het uzelf gemakkelijk in een privé-auto en geniet van het prachtige landschap op uw reis naar Oudong. Onderweg komt u door typische dorpjes zoals Kampong Luong, waar u kunt stoppen en mensen kunt ontmoeten die aan goudsmeden doen.

Na de beklimming van de 500 treden van de site van Oudong, omgeven door de natuur en de wilde dieren, geniet u van een adembenemend panorama, evenals van vele pagodes en tempels. Rust uit en neem de tijd om te genieten van een lichte lunch.

Op de terugweg naar de bruisende hoofdstad Phnom Penh kunt u gebruik maken van gratis wifi in de auto om uw beste herinneringen te delen op sociale netwerken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de conciërgeservice van Sofitel.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Siem Reap (aanbieding 1 & 2)
Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Phnom Penh (aanbieding 2):
Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 21°C max : 33°C
Mrt
min : 25°C max : 35°C
Apr
min : 25°C max : 36°C
Mei
min : 25°C max : 35°C
Jun
min : 25°C max : 34°C
Jul
min : 25°C max : 33°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 25°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 22°C max : 31°C
Dec
min : 20°C max : 31°C

Ligging

Templation Angkor: Templation, Rok Rak Street, Siem Reap 17251, Cambodja

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Phnom Penh:
Sofitel Phnom Penh: 26 Old August Site, Street, Samdach Sothearos Blvd (3), 12301, Cambodja

Templation Angkor: de afstand tussen de luchthaven van Siem Reap en uw hotel bedraagt 10 km.

Indien u kiest voor de optionele verlenging naar Phnom Penh:
Sofitel Phnom Penh: de afstand tussen de luchthaven van Phnom Penh en uw hotel bedraagt 12 km.

Details over uw hotel

Alle praktische informatie over het Templation Angkor:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Dagelijkse schoonmaak
  • Broekpers (met bijbetaling)
  • Schoenpoetsen
  • Strijkservice (met bijbetaling)
  • Droogkuis (met bijbetaling)
  • Wasservice (met bijbetaling)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Balkon
  • Kluis
  • Televisie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Minibar
  • Douche

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Spa

Details over uw optionele verlenging naar Phnom Penh

Alle praktische informatie over het Sofitel Phnom Penh:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 201
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Zakencentrum
  • 24-uursreceptie
  • Pendeldienst (met bijbetaling)
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Souvenirwinkel
  • Excursiebalie
  • Geldautomaat
  • Conciërgeservice
  • Strijkvoorzieningen
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • 'Sofitel My Bed'-bed
  • Flatscreen TV
  • DVD-speler
  • Wifi
  • HD AV-connectiviteit

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Tuin
  • Terras
  • Jacuzzi
  • Massages
  • Spa en wellnesscentrum
  • Fitness
  • Sauna
  • Squash
  • Tafeltennis
  • Kinderspeeltuin
  • Tennisbaan

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Templation Hotel Angkor 5* met optionele verlenging naar Phnom Pehn