Begeleide rondreis door Quebec en Ontario - Toronto - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Vertrek voor een rondreis langs de mooiste plekjes van Quebec en Ontario in het comfort van Standaard Kamers 
  • Ontdek weelderige bossen, majestueuze watervallen, ongerepte landschappen en adembenemende uitzichten
  • Proef van de plaatselijke keuken dankzij de formule op basis van halfpension of volpension voor een reis die volledig bij u past
  • En ook... Beleef unieke momenten tijden een vakantie die bruisende steden combineert met adembenemende natuur

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Canada

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan ligt een majestueuze wereld van natuur, cultuur, geschiedenis en rijke kleuren!
Tussen hemel en aarde ontdekt u het adembenemende Canada. Bezaaid met blauwe meren, groene bossen, unieke fauna en flora, maar ook bruisende steden en bijzondere architectuur. Dit immense land barst van de verscheidenheid en contrasten. 

Ontario is een regio die u sprakeloos achter zal laten met de impressionante Niagara watervallen, het kosmopolitische Toronto en de variatie in landschappen. In de Quebec regio ontdekt u dan weer prachtige meren en bossen en laat u zich charmeren door steden zoals Montreal en Quebec.

Een bezoek aan Canada staat garant voor ongerepte natuur, een mengelmoes van verschillende culturen met zowel Europese, Amerikaanse en Indiaanse invloeden.
Waar wacht u nog op? Ready... Steady... Go!

Reisbeschrijving

Aan boord van een bus met airconditioning gaat u samen met een Engelstalige gids op verkenning door dit majestueuze land. U ontdekt de diversiteit van de landschappen, fauna en flora en multiculturele steden.

Nadat u de mooiste plekjes van de regio's Quebec en Ontario heeft kunnen verkennen, kunt u ervoor kiezen om uw verblijf nog te verlengen naar het schiereiland Gaspésie in de Atlantische Oceaan, dat gekend staat als één van de hoogtepunten van de regio.

De reis door Quebec en Ontario duurt 8 nachten/9 dagen, bij een verlenging naar Gaspésie duurt de hele reis 14 nachten/15 dagen.

Dag 1 : Aankomst in Toronto
Bij aankomst op de luchthaven van Toronto, wordt u overgebracht naar het hotel.
Het diner is vrij te nemen.

Overnachting in Toronto, ontbijt inbegrepen.

Dag 2 : Toronto - Niagara Watervallen (ongeveer 260 km)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar Niagara-on-the-Lake. U stopt even bij het charmante stadje aan de monding van de Niagara rivier in het Ontariomeer, dat de eerste hoofdstad van Upper-Canada was in de 19e eeuw. Vervolgens neemt u de aangename route langs de rivier naar de watervallen, lunch neemt u in een restaurant met een panoramisch uitzicht over de Niagara Watervallen.

Als één van de grootste natuurwonderen, zullen de watervallen u verbazen met hun enorme kracht. In de namiddag maakt u een boottocht naar de voet van het Canadese gedeelte van de watervallen, de Horseshoe Falls. Een onvergetelijke ervaring om zo dicht bij een ongelofelijk krachtig en immens natuurfenomeen te komen. Daarna hebt u tijd om het dorp te verkennen of kunt u kiezen voor een helikoptervlucht boven de watervallen (optioneel en met bijbetaling).

Terugkeer naar Toronto, het diner is vrij te nemen.
Overnachting in Toronto, ontbijt inbegrepen.
Dag 3 : Toronto - 1000 Islands (ongeveer 355km)
Na het ontbijt gaat u op verkenning door het metropolische Toronto. Deze stad voelt erg Amerikaans aan met zijn torenhoge wolkenkrabbers, het financiële district en de impressionante SkyDome. Maar als u richting het oude en het nieuwe stadhuis of het parlement trekt, ontdekt u de Britse charme van de stad. Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een beklimming van de CN Tower, vanop het observatieplatform krijgt u een uniek uitzicht over de stad en het Ontariomeer. 

Vervolgens gaat het richting Kingston, de lunch wordt onderweg genomen. U krijgt een rondleiding door deze stad die wordt gezien als de poort naar de regio van de 1000 eilanden. U bewondert de architectuur van de gebouwen uit de 19e eeuw, gemaakt van kalksteen, die een prachtig voorbeeld zijn van het Britse koloniale verleden van de stad. 

Daarna is het tijd om een cruise te maken richting de 1000 eilanden (1000 Islands). Dit gebied op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten staat gekend omwille van de grote verzameling aan kleine eilandjes op de plek waar de grote meren overgaan in de Saint-Lawrence rivier. De naam slaat op de in totaal 1865 kleine eilandjes, sommigen niet meer dan een rots die boven het water uitsteekt met enkele dennenbomen, anderen groter en bedekt met een weelderige vegetatie. Dit is één van de oudste en populairste vakantiebestemmingen van de streek.

Vertrek richting Brockville, het diner kan vrij genomen worden.
Overnachting in Brockville, ontbijt inbegrepen.
Dag 4 : 1000 Islands - Ottawa - Mont Tremblant (ongeveer 285 km)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Ottawa, de groene hoofdstad van het land. Naast het parlement, de overheidsgebouwen en diplomaten, ontdekt u hier vooral rust en natuur in de talrijke parken. U maakt een tour door de stad op zoek naar de mooiste plekjes, zoals het Château Laurier, de officiële gebouwen van Wellington Street, het Canadese Parlement met zijn Peace Tower, Sussex Drive waar de officiële woningen van de Eerste Minister en de Gouverneur te vinden zijn, de nationale musea, de ByWard markt en natuurlijke het Rideau Canal. Optioneel en met bijbetaling kunt u het Canadian Museum of History bezoeken, niet alleen een schat aan informatie over de Canadese cultuur, ook één van de architecturale hoogstandjes aan de oevers van de rivier.

Lunch in een plaatselijk restaurant.
Vervolgens vertrekt u naar de Laurentides regio, onderweg stopt u nog bij het Omega Park voor een fotosafari op zoek naar de fascinerende dieren in het park. In een bus met open ramen rijdt u door het 600 hectare grote domein waar tal van wilde dieren leven in hun natuurlijke habitat.
De tocht gaat verder naar Mont-Tremblant, het diner kan vrij genomen worden.
Overnachting in Mont-Tremblant, ontbijt inbegrepen.
Dag 5 : Mont-Tremblant - Montreal (ongeveer 150 km) 
Ontbijt in het hotel. Vandaag gaat u met de kabellift naar de top van Mont-Tremblant (heen en terug). De legende die verteld wordt door de plaatselijke Algonquin bevolking, noemt deze berg ook 'de berg van de duivel' of 'de berg van de geesten'. Elke keer wanneer de rust of de heilige wetten van deze plek verstoord werden, steeg er een luide donderslag uit de rotsen op.

Na dit spirituele bezoek gaat het verder naar Montreal. Bij aankomst neemt u de lunch in een plaatselijk restaurant waarna u kunt genieten van een geleide wandeling door de stad. De kosmopolitische sfeer van het Franse erfgoed en de Angelsaksische cultuur bestaan al eeuwenlang naast elkaar. Wandel over de rue Sainte-Catherine met zijn talrijke winkels en hoge gebouwen. Een bezoek aan de prestigieuze rue Sherbrooke, het oude stadscentrum en natuurlijk de Notre-Dame basiliek staan ook op het programma.
Het diner kan vrij genomen worden.
Overnachting in Montreal, ontbijt inbegrepen.
Dag 6 : Montreal - Charlevoix (ongeveer 420 km)
Na het ontbijt vertrekt u naar het indianenreservaat Wendake waar u het Hôtel Musée Premières Nations bezoekt. Met zijn moderne design en architectuur die doet denken aan een tipi, geeft dit museum een uniek inzicht in de traditionele levensstijl van de oorspronkelijke indianenbevolking en draagt het bij tot het in stand houden van dit belangrijke erfgoed. Thema-lunch in indiaanse stijl in een plaatselijk hotel.

Vervolgens vertrekt u naar de prachtige regio van Charlevoix, door UNESCO uitgeroepen tot biosferreservaat. Dit gebied met unieke landschappen is al jarenlang de inspiratiebron voor vele artiesten. In Baie Saint-Paul ontdekt u enkele kunstgalerijen. Bezoek aan de artisanale zuivelfabriek van Charlevoix, opgericht in 1948 en nog altijd in handen van de familie Labbé, is het al de vierde generatie die hier werkzaam is. Vandaag wordt er samengewerkt met jonge zuivelboeren uit de streek om de plaatselijke melkveebedrijven te ondersteunen. Hier vindt u ook het Économusée du fromage, waar u de verschillende stappen in het productieproces van kaas kunt zien en ook enkele kazen kunt proeven.
Het diner kan vrij genomen worden.
Overnachting in La Malbaie, ontbijt inbegrepen.
Dag 7 : Charlevoix - Tadoussac - Quebec (ongeveer 295 km)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Tasoussac voor een onvergetelijke cruise om walvissen te spotten. In de Saint-Lawrence rivier bevinden zich nog een groot aantal walvissen en een grote variatie aan walvisachtigen. Dankzij het unieke ecosysteem aan de samenvloeiing van de Saint-Lawrence en de Saguenay rivier worden de ideale omstandigheden gecreëerd om krill en kleine vissen in leven te houden. 

Lunch in Tadoussac. Het is op deze plek dat een belangrijke bladzijde werd geschreven in de geschiedenis van Noord-Amerika, het was namelijk de eerste officiële handelsplaats voor bont in Canada. Tevens is Tadoussac de eerste site in de streek die werd uitgeroepen tot mooiste baai ter wereld.
Daarna vervolgt u de weg naar Quebec, het diner kan vrij genomen worden.
Overnachting in Quebec, ontbijt inbegrepen.
Dag 8 : Quebec
Als laatste halte van deze fascinerende reis kunt u de stad Quebec ontdekken, de enige versterkte stad ten noorden van Mexico. Hier heerst een Europese sfeer met een legendarische charme die reizigers van over de hele wereld lokt. Tijdens een geleide tour ontdekt u de belangrijkste monumenten en historische gebouwen, de steile straatjes, de gezellige terrasjes en de citadelle van Quebec. Ook een bezoek aan de plaines d'Abraham, de pittoreske straat Petit-Champlain en het majestueuze Château Frontenac staan op het programma. Optioneel en met bijbetaling is het mogelijk om te kiezen voor een helikoptervlucht boven de stad. Vervolgens leert u de geheimen van de productie van het icoon van het land: ahornsiroop. Proeverij en lunch ter plaatse.

In de namiddag gaat het richting 
Côte-de-Beaupré en houdt u halte bij de Montmorency watervallen, anderhalf keer zo hoog als de Niagara watervallen. De laatste halte van de dag is de Basiliek van Sainte-Anne-de-Beaupré, het eerste bedevaartsoord in Noord-Amerika.
Vrij diner en overnachting in Quebec, ontbijt inbegrepen.

Dag 9 : Quebec - luchthaven van Montreal (ongeveer 290 km)
Na het ontbijt gaat u terug richting Montreal waar u geniet van wat vrije tijd om een laatste souvenir op de kop te tikken en u vrij bent voor de lunch. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van dit bijzondere land en vliegt u terug huiswaarts, of kiest u voor de verlenging naar Gaspésie.

Verlenging naar Gaspésie

Dag 9 : Quebec - Rimouski (ongeveer 320 km)
Na het ontbijt vertrekt u richting Rimouski. Onderweg naar het zuiden ontmoet u de Saint-Lawrence rivier opnieuw tot aan de regio Bas Saint-Laurent. De lunch neemt u onderweg, in de namiddag bezoekt u het Bic Nationaal Park met een natuurgids. Het park bestaat uit een doolhof van baaien, schiereilanden, landtongen, heuvels en moerassen en is rijk aan een grote variatie van fauna en flora. U ontdekt de rust van dit natuurgebied en komt meer te weten over de unieke landschappen.
Vervolgens zet u de weg verder naar Rimouski, het diner kan vrij genomen worden.
Overnachting in Rimouski, ontbijt inbegrepen.

Dag 10 : Rimouski - Percé (ongeveer 475 km)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting de Chaleurbaai langs de vallei van Matapedia, een prachtige rivier die door het landschap meandert voor meer dan 70 km en gekend is omwille van het sportvissen op zalm. De Chaleurbaai (Baie-des-Chaleurs) dankt zijn naam aan Jacques Cartier, die hier in 1534 voet aan wal zetten tijdens de hete maand juli. Onderweg houdt u nog halte om een foto te nemen van de overdekte brug van Routhierville, een bouwwerk dat populair was in de Verenigde staten aan het einde van de 19e eeuw.

De volgende halte is het Miguasha Nationaal Park. Na de lunch bezoekt u het park met een gids, dit prachtige staaltje natuurlijk erfgoed zal u verbazen met zijn goed bewaarde fossielen en adembenemende landschappen. Sinds 1999 is dit gebied beschermd door UNESCO.
Daarna vervolgt u de weg richting Percé en bezoekt u nog een authentieke general store uit 1928. De gidsen in traditionele klederdracht vertellen u graag meer over het leven in Gaspésie.
Het diner kan vrij genomen worden, overnachting in Percé.

Dag 11 : Percé
Ontbijt in het hotel. Deze dag begint met een boottocht naar het Nationaal Park Île-Bonaventure-et-du-Rocher-Percé. Hier ontdekt u de gigantische rotsformatie van 475 m lang, 90 m breed en 88 m hoog. Met zijn 5 miljoen ton aan zandsteen, bevat deze rots een schat aan informatie en fossielen van meer dan 400 miljoen jaar oud. 
Op Île Bonaventure ontdekt u een enorm vogelreservaat met impressionante bewoners. Er komen jaarlijks zo'n 250 000 vogels om te broeden en u krijgt de kans om de kolonie van zo'n 70 000 Jan-van-gents te bewonderen van dichtbij. 
Picknick op het eiland en vrije tijd in de namiddag.
Het diner kan vrij genomen worden, overnachting in Percé.

Dag 12 : Percé - Matane (ongeveer 395 km)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar het Forillon Nationaal Park, gelegen op de uiterste tip van het schiereiland. Met panorama's die behoren tot de mooiste van Canada is dit stukje van Quebec met zijn ruige schoonheid een absolute topper. Ontdek de bossen, stranden, kliffen en de unieke fauna en flora. Tussen de zee en de bergen ontdekt u op 244 km² tal van bijzondere vogelsoorten en prachtige zeehonden. 
Als lunch neemt u een picknick in het park en geniet u van de werelderfgoed site Grande-Grave, dat een uniek inzicht geeft in het leven van de vissers aan het einde van de 19e eeuw. De 26 historische gebouwen worden onderhouden door de gemeenschap. 

Onderweg naar Matane geniet u van de prachtige uitzichten over de Golf van Saint-Lawrence en kunt u stoppen voor een foto van de vuurtoren. De pittoreske dorpjes liggen overal in het magische landschap gezaaid. 
Het diner kan vrij genomen worden, overnachting in Matane.


Dag 13 : Matane - Rivière-du-Loup (ongeveer 200 km)
Vandaag gaat u na het ontbijt naar de regio rond Bas St-Laurent. U stopt in Grand-Métis voor een bezoek aan de Jardins de Métis. In 1887 bouwde Lord Mount Stephen, de eerste president van Canadian Pacific, hier een visserslodge met panoramisch uitzicht. Het was zijn nicht, Elsie Reford, die de weelderige tuinen aanlegde in Engelse stijl. Vandaag worden de tuinen beschouwd als één van de mooiste ter wereld. Dankzij de ligging aan de rivieren Mitis en Saint-Lawrence, heerst er een bijzonder microklimaat. Lunch op de site.

De volgende halte is de historische maritieme site in Pointe-au-Père, hier kunt u het paviljoen van de keizerin van Ierland bezoeken, dat het verhaal vertelt van het schip dat zonk in de rivier in 1914 en 1012 slachtoffers maakte. U bezoekt ook de oude vuurtoren, die een belangrijke rol speelde in de geschiedenis van de streek. De in 1909 gebouwde vuurtoren is de hoogste van het land. U vervolgt de weg naar Rivière-du-Loup voor een vrij diner en overnachting.

Dag 14 : Rivière-du-Loup - Nicolet (ongeveer 190 km)
Ontbijt in het hotel en ontdekking van de Seigneurie des Aulnaies, een bijzonder landgoed aan de oevers van de Saint-Lawrence rivier dat in handen was van de illustere militair en zakenman Nicolas Juchereau. Hier ontdekt u een prachtig victoriaans herenhuis, de weelderige tuinen en de molen.
Vervolgens gaat het naar Saint-Jean-Port-Joli, bekend omwille van zijn houtsnijwerk. Bezoek aan de winkel Le Moule à Sucre, waar u kunt proeven van artisanale streekproducten. Daarna rijdt u verder naar Nicolet voor het afscheidsdiner en de overnachting.

Dag 15 : Nicolet - Montreal - Terugvlucht (ongeveer 190 km)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u terug richting Montreal. U kunt nog wat genieten van de stad en de gastronomie, of de tijd nemen om op zoek te gaan naar een laatste souvenir. Daarna is het tijd om richting de luchthaven te vertrekken voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Uw comfort is het allerbelangrijkste voor ons, daarom hebben we gekozen voor kwaliteitshotels op schitterende locaties, waar u verblijft in een Standaard Kamer.

- Toronto : Chelsea Hotel 4* (of gelijkwaardig)
- Brockville : Days Inn Brockville 2* sup (of gelijkwaardig)
- Tremblant : Holiday Inn Express & Suites Tremblant 3* (of gelijkwaardig)
- Montreal : Hotel du Faubourg Montréal 3 * sup (of gelijkwaardig)
- La Malbaie : Le Petit Manoir du Casino, 3* sup of Hotel Baie Saint-Paul 3* (of gelijkwaardig)
- Quebec : Hotel Clarendon 3* sup of Hotel Palace Royal 4* (of gelijkwaardig)
- Rimouski : Hotel le Navigateur 3* sup (of gelijkwaardig)
- Percé : Hotel Motel Le Mirage 3* sup (of gelijkwaardig)
- Matane : Hotel Motel Belle-Plage 3* (of gelijkwaardig)
- Rivière-du-Loup : Best Western Plus Hotel Lévesque 3* sup (of gelijkwaardig)
- Nicolet : Hotel Montfort Nicolet 3* sup (of gelijkwaardig)

 


Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension en restaurants

Voor uw reis door Canada krijgt u de keuze tussen halfpension (exclusief drankjes) of volpension (exclusief drankjes, vanaf het ontbijt op dag 2 tot het ontbijt op dag 15)

Ongeacht welke formule u kiest, bieden we u enkele thema-lunches aan om de authentieke Canadese smaken te leren kennen:
- Lunch in een panoramisch restaurant aan de Niagara Falls
- Indiaanse lunch in Wendake
- Suikerriet lunch
- Picknick in het Île Bonaventure park (in geval van verlenging)
- Picknick in het Forillon Nationaal Park (in geval van verlenging)

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen jonger dan 5 jaar zijn niet toegestaan
- Maximum 2 kinderen per koppel
- Groep van maximum 39 personen

Inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden volgens het gekozen pension + de vermelde lunches
- Transport in een voertuig met airconditioning
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Engelstalige gids
- Cruise om walvissen te spotten
- Excursies volgens het programma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Logement in andere kamertypes
- Niet vermelde maaltijden
- Niet vermelde excursies en bezoeken
- Dranken (behalve thee en koffie tijdens de maaltijden)
- Persoonlijke uitgaven en fooien

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens de reisbeschrijving.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ETA-reistoestemming Canada

Wij informeren u over het feit dat reizigers die naar Canada vliegen of hier een tussenstop maken, een Electronic Travel Authorization (eTa) nodig hebben. Dit is een visum dat verplicht is gesteld vanaf 10 november 2016.
Het eTa kost $7 CAD en is geldig tot 5 jaar of tot aan de geldigheidsdatum van het paspoort die u heeft gebruikt bij de aanvraag van uw eTa. De eTa zal u toestemming geven om meerdere keren naar Canada te reizen en hier te verblijven tot een maximum van 6 maanden.

Hierbij een link die u kunt gebruiken voor meer informatie:
http://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-start.asp

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Begeleide rondreis door Quebec en Ontario