Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 5,1 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een spectaculaire rondreis door China
  • Neem uw intrek in zorgvuldig geselecteerde 4 en 5* hotels
  • Sluit uw vakantie af in Shanghai, een stad die u ooit in uw leven bezocht moet hebben!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... China

Benieuwd naar alle Chinese geheimen?
Dan is deze rondreis iets voor u! Trakteer uzelf op een prachtige rondreis door China en sluit uw vakantie af met een verblijf van enkele dagen in duizelingwekkend Shanghai. 

Van Kunming naar Shanghai via de betoverende stad Dali... Laat u betoveren door de eeuwenoude grandeur, de ultramoderne dynamiek en de schilderachtige landschappen die schilders en dichters doen dromen! Volg ons voor een uniek oosters avontuur!

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Onder deskundige begeleiding van een Engelstalige gids, ontdekt u de mooiste plekken van China. Er staat u een onvergetelijke ervaring te wachten!

De lengte van uw verblijf: 

- Rondreis in 8 nachten + 3 nachten in Shanghai

De reisroute van uw rondreis
Dag 1: Aankomst in China
Dag 2: Kunming - Dali
Dag 3: Dali
Dag 4: Dali - Shaxi
Dag 5: Shaxi - Lijiang
Dag 6: Lijiang
Dag 7: Lijiang - Shangri-La
Dag 8: Shangri-La
Dag 9: Shangri-La - Shanghai
Dag 10 & 11: Shanghai
Dag 12: Vertrek uit China

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in China (Kunming)
Uw rondreis door China begint met een bezoek aan de Drakenpoort (Longmen). Deze poort is een belangrijke plaats van Xi Shan gekend om zijn stenen paden, kamers en grotten in de rots en zijn sculpturen van uitzonderlijke artistieke kwaliteit. Net als het Sanqing-paviljoen, is de Drakenpoort gebouwd op een klif en heeft u een prachtig uitzicht op het meer van Dian. Bezoek het Yunnan Ethnic Minority Museum (elke maandag gesloten), met een verscheidenheid aan items uit 25 etnische groepen uit de provincie Yunnan, waarna u luncht in een lokaal restaurant. Wandel vervolgens langs Cuihu Park, ook bekend als Groene Meer, dat aan de voet van de westelijke heuvels van Kunming ligt, tegenover het Yunnan University Portal. Het park is gekend om zijn onvergelijkbare charme (en zeemeeuwen!) dat het elke winter sinds 1985 biedt. De inwoners ontmoeten er elkaar graag om te genieten van de rust en om enkele oefeningen te doen. De wandeling rond het meer is aangenaam en biedt wat welkome koelte. Vrij diner en transfer naar het hotel.
Overnachting in Kunming.

Dag 2: Kunming - Dali
Ontbijt in het hotel en transfer naar Shilin (het Stenen Woud). Lunch in een lokaal restaurant. Bezoek het Stenen Woud, gevormd door miljoenen jaren erosie, met een oppervlakte van 26 000 ha, waarvan de puntige rotsen van 5 tot 30 m ware curiositeiten van de natuur zijn.
Diner en terugkeer naar Kunming, waar u de sneltrein neemt naar Dali.
Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Dali.

Dag 3: Dali
Ontbijt in uw hotel en cruise over het Erhai-meer. U bezoekt het museum van Dali, rijk aan verschillende culturele minderheden. Lunch in een lokaal restaurant en bezoek aan de 3 pagodes, belangrijke symbolen van de stad en de regio. Deze pagodes liggen op 2 km ten noorden van de noordelijke poort en zijn één van de oudste gebouwen van dit deel van China. U bezoekt ook een katholieke kerk.  Vrij diner.
Overnachting in Dali.

Dag 4: Dali - Shaxi
Ontbijt in uw hotel en bezoek aan de markt van Xizhou en het lokale dorp. Lunch in een huis van de etnische minderheid Bai en degustatie van lokale kaas. U bezoekt het dorp Zhoucheng en zijn batik-atelier, waar uw gids u de nodige uitleg zal geven. U woont ook een Dali Three Tea-ceremonie bij. Transfer naar Shaxi en vrij diner.
Overnachting in Shaxi.

Dag 5: Shaxi - Lijiang
Ontbijt in uw hotel en wandeling door het dorp Shaxi, waar u de oude huizen kunt bewonderen. Lunch in een lokaal restaurant, transfer naar Lijiang en vrij diner.
Overnachting in Lijiang.

Dag 6: Lijiang
Ontbijt in uw hotel en bezoek aan de Zhongyi-markt. Aansluitend bezoekt u het dorp Yuhu (Jade Lake), gelegen aan de voet van de Jade Dragon Mountain. Ontdek de onvergelijkbare en unieke fresco's van het dorp Baisha, een combinatie van Han-boeddhisme, Tibetaans boeddhisme en Lamaïsme. Dit kleine stadje ligt dicht bij vers