Rondreis door China en verlenging naar Shanghai - Kunming - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Maak een spectaculaire rondreis door China
 • Neem uw intrek in zorgvuldig geselecteerde 4 en 5* hotels
 • Sluit uw vakantie af in Shanghai, een stad die u ooit in uw leven bezocht moet hebben!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... China

Benieuwd naar alle Chinese geheimen?
Dan is deze rondreis iets voor u! Trakteer uzelf op een prachtige rondreis door China en sluit uw vakantie af met een verblijf van enkele dagen in duizelingwekkend Shanghai. 

Van Kunming naar Shanghai via de betoverende stad Dali... Laat u betoveren door de eeuwenoude grandeur, de ultramoderne dynamiek en de schilderachtige landschappen die schilders en dichters doen dromen! Volg ons voor een uniek oosters avontuur!

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Onder deskundige begeleiding van een Engelstalige gids, ontdekt u de mooiste plekken van China. Er staat u een onvergetelijke ervaring te wachten!

De lengte van uw verblijf: 

- Rondreis in 8 nachten + 3 nachten in Shanghai

De reisroute van uw rondreis
Dag 1: Aankomst in China
Dag 2: Kunming - Dali
Dag 3: Dali
Dag 4: Dali - Shaxi
Dag 5: Shaxi - Lijiang
Dag 6: Lijiang
Dag 7: Lijiang - Shangri-La
Dag 8: Shangri-La
Dag 9: Shangri-La - Shanghai
Dag 10 & 11: Shanghai
Dag 12: Vertrek uit China

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in China (Kunming)
Uw rondreis door China begint met een bezoek aan de Drakenpoort (Longmen). Deze poort is een belangrijke plaats van Xi Shan gekend om zijn stenen paden, kamers en grotten in de rots en zijn sculpturen van uitzonderlijke artistieke kwaliteit. Net als het Sanqing-paviljoen, is de Drakenpoort gebouwd op een klif en heeft u een prachtig uitzicht op het meer van Dian. Bezoek het Yunnan Ethnic Minority Museum (elke maandag gesloten), met een verscheidenheid aan items uit 25 etnische groepen uit de provincie Yunnan, waarna u luncht in een lokaal restaurant. Wandel vervolgens langs Cuihu Park, ook bekend als Groene Meer, dat aan de voet van de westelijke heuvels van Kunming ligt, tegenover het Yunnan University Portal. Het park is gekend om zijn onvergelijkbare charme (en zeemeeuwen!) dat het elke winter sinds 1985 biedt. De inwoners ontmoeten er elkaar graag om te genieten van de rust en om enkele oefeningen te doen. De wandeling rond het meer is aangenaam en biedt wat welkome koelte. Vrij diner en transfer naar het hotel.
Overnachting in Kunming.

Dag 2: Kunming - Dali
Ontbijt in het hotel en transfer naar Shilin (het Stenen Woud). Lunch in een lokaal restaurant. Bezoek het Stenen Woud, gevormd door miljoenen jaren erosie, met een oppervlakte van 26 000 ha, waarvan de puntige rotsen van 5 tot 30 m ware curiositeiten van de natuur zijn.
Diner en terugkeer naar Kunming, waar u de sneltrein neemt naar Dali.
Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Dali.

Dag 3: Dali
Ontbijt in uw hotel en cruise over het Erhai-meer. U bezoekt het museum van Dali, rijk aan verschillende culturele minderheden. Lunch in een lokaal restaurant en bezoek aan de 3 pagodes, belangrijke symbolen van de stad en de regio. Deze pagodes liggen op 2 km ten noorden van de noordelijke poort en zijn één van de oudste gebouwen van dit deel van China. U bezoekt ook een katholieke kerk.  Vrij diner.
Overnachting in Dali.

Dag 4: Dali - Shaxi
Ontbijt in uw hotel en bezoek aan de markt van Xizhou en het lokale dorp. Lunch in een huis van de etnische minderheid Bai en degustatie van lokale kaas. U bezoekt het dorp Zhoucheng en zijn batik-atelier, waar uw gids u de nodige uitleg zal geven. U woont ook een Dali Three Tea-ceremonie bij. Transfer naar Shaxi en vrij diner.
Overnachting in Shaxi.

Dag 5: Shaxi - Lijiang
Ontbijt in uw hotel en wandeling door het dorp Shaxi, waar u de oude huizen kunt bewonderen. Lunch in een lokaal restaurant, transfer naar Lijiang en vrij diner.
Overnachting in Lijiang.

Dag 6: Lijiang
Ontbijt in uw hotel en bezoek aan de Zhongyi-markt. Aansluitend bezoekt u het dorp Yuhu (Jade Lake), gelegen aan de voet van de Jade Dragon Mountain. Ontdek de onvergelijkbare en unieke fresco's van het dorp Baisha, een combinatie van Han-boeddhisme, Tibetaans boeddhisme en Lamaïsme. Dit kleine stadje ligt dicht bij verschillende oude tempels en is verreweg het meest rustige gebied rond Li Jijiang. Als u wilt kunt u hier een fietstocht maken. Lunch in een lokaal restaurant. Bezoek het dorp Shuhe, een van de eerste Naxi-dorpen in Yunnan. De geplaveide looppaden, omzoomd met traditionele stenen huizen en afgewisseld met kanalen van kristalhelder water, doen denken aan het oude centrum van Lijiang. Maak een wandeling door de omliggende vallei en ontdek het natuurlijke erfgoed van de regio. Van hieruit heeft u ook een prachtig uitzicht op de Drakenberg! Bezoek aan het Black Dragon Pond Park; dit park aan de noordelijke kant van de stad heeft een prachtig uitzicht op Yu Long Xue Shan, een van de meest beroemde plaatsen van Zuidwest-China. Vrij diner en bezoek aan het Naximuseum.
Overnachting in Lijiang.

Dag 7: Lijiang - Shangri-La
Ontbijt in uw hotel en transfer naar Shangri-La. Onderweg ontdekt u de kloof van de sprong van de tijger. Lunch in een lokaal restaurant en aankomst in Shangri-La. U maakt een wandeling dor de oude stad en bezoekt Turtle Mountain Park. Vrij diner en transfer naar het hotel.
Overnachting in Shangri-La.

Dag 8: Shangri-La
Ontbijt in uw hotel en bezoek aan Gompa Ganden Sumtseling, een 300 jaar oud Tibetaans klooster met ongeveer 600 monniken. Excursie naar de pagode van het Emerald-meer, ook wel Pudacuo Mandarin genoemd, vertaling van zijn Tibetaanse naam. Deze pagode ligt ten oosten van Shang ri-La. Lunch in een lokaal restaurant. Kennismaking met een Tibetaans gezin en degustatie van boterthee. Maak een wandeling op de lokale markt en in een of twee Tibetaanse dorpen rond de stad, gevolgd door een vrij diner.
Overnachting in Shangri-La.

Dag 9: Shangri-La - Shanghai
Ontbijt in uw hotel en transfer naar Shanghai.
Overnachting in Shanghai.

Dag 10 & 11: Shanghai
Verblijf in Shanghai met inbegrepen ontbijt.
Overnachtingen in Shanghai.

Dag 12: Vertrek uit China

Uw hotels

Tijdens uw rondreis logeert u in een Standaard Kamer in zorgvuldig geselecteerde 4 en 5* hotels.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Kunming: Chachet Boutique Kunming Artime 5*
- Dali: GuRong Hotel 5*
- Shaxi Village: Landscape Hotel Shaxi 4*
- Lijiang: Wonderport International Hotel 4*
- Shangri-La: Hilton Garden Inn Shangri La 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes), bestaande uit een ontbijt en een lunch. Alles samen profiteert u van 8x ontbijt en 8x lunch.

Uw inbegrepen verlenging naar Shanghai

Uw inbegrepen verlenging naar Shanghai
Het Golden Tulip Bund New Asia ligt in de beroemde Bund-wijk van Shanghai. U geniet van een uitstekende locatie met het geheel nieuwe Golden Tulip-uiterlijk van Playtime Anytime en pakt uw koffers uit in een Superior Kamer. Deze trendy en elegante kamer is een gezellige ruimte, uitgerust met alle moderne faciliteiten voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Dankzij het inbegrepen ontbijt neemt u een optimale start van de dag!

Het restaurant Tastes biedt alles wat u nodig heeft: van het ontbijtbuffet tot een à-la-cartemenu voor de lunch en het diner. U kunt ook met een hapje en een snack ontspannen in de lounge met uw vrienden of familie.

Nood aan wat extra beweging? De volledig uitgeruste fitness van het hotel nodigt u uit om uw grenzen te verleggen. Bovendien zijn er privétrainers beschikbaar om u fysiek en mentaal sterker te maken!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 3°C max : 16°C
Feb
min : 5°C max : 18°C
Mrt
min : 8°C max : 21°C
Apr
min : 11°C max : 24°C
Mei
min : 15°C max : 24°C
Jun
min : 17°C max : 24°C
Jul
min : 17°C max : 24°C
Aug
min : 17°C max : 24°C
Sep
min : 15°C max : 23°C
Okt
min : 12°C max : 20°C
Nov
min : 8°C max : 18°C
Dec
min : 4°C max : 15°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Gegarandeerd vertrek vanaf minimaal 2 deelnemers
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 8 nachten in de vermelde hotels of gelijkwaardig op basis van halfpension 
- Privétransfers zoals vermeld in het programma
- Bezoeken zoals vermeld in het programma met inbegrepen toegangstickets
- HST Kunming-Dali in 2e klasse
- Maaltijden zoals vermeld in het programma met 1 inbegrepen drankje
- 4 lokale Engelstalige gidsen tijdens alle etappes (exclusief transfers)
- BTW
- Hotline-service 24u/24: +86 -139 1051 3794

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke uitgaven
- Niet-vermelde maaltijden
- Niet-vermelde bezoeken

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Details over uw inbegrepen verlenging naar Shanghai

Het hotel beschikt over*:

 • Airconditioning
 • Kluis
 • Lift

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Waterkoker
 • Douche
 • Kluis
 • Televisie
 • Telefoon
 • Airconditioning
 • Haardroger
 • Wekdienst
 • Strijkmateriaal
 • Kamerjassen
 • Radio
 • Koelkast
 • Bureau
 • Gratis toiletartikelen
 • Privébadkamer

Activiteiten bij het hotel*:

 • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Rondreis door China en verlenging naar Shanghai