Uitzonderlijke rondreis ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar - Pekin - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens Chinees Nieuwjaar
  • Profiteer van een privérondreis met chauffeur en lokale Engelstalige gidsen tijdens de excursies
  • Overnacht in 3*, 4* of 5* hotels, zorgvuldig gekozen op comfort en locatie
  • En ook... Proef de heerlijke dimsum of Xiao Long Bao, kleine hapjes gevuld met varkensvlees of krab, de specialiteit van Shanghai!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... China

Wilt u een verrassend en indrukwekkend land ontdekken met veel facetten? Ga dan met ons mee naar het magische en keizerlijke China en vertrek op een complete rondreis door 3 belangrijke steden die de vele nuances van het land zullen onthullen.

Ga van Peking naar Shanghai, door het historische Xi'an... Ontdek landschappen zo mooi, steden zo levendig en tempels zo kleurrijk, dat u nog lang de verkeersdrukte en de contrasten tussen moderne bouwwerken en tempels zult herinneren. Tijdens deze rondreis krijgt u een goed beeld van de veelzijdigheid van dit immense land

En voor een meeslepende ontdekkingstocht naar de mysterieuze Chinese cultuur, kunt u ervoor kiezen om Chinees Nieuwjaar bij te wonen dat plaatsvindt op 16 februari en het jaar van de hond op de beste manier te laten beginnen!

Reisbeschrijving

Tijdens uw volledige rondreis wordt u begeleid door een lokale Engelstalige privégids, en bezoekt u de mooiste plekken en ontdekt u de ongelooflijke geschiedenis van het land, vooral als u kiest voor de rondreis tijdens Chinees Nieuwjaar. 

U hoeft alleen maar de reis te kiezen dat bij u past:
- Aanbieding 1: Rondreis Chinees Nieuwjaar van 12 nachten in 4* hotels
- Aanbieding 2: Rondreis van 8 nachten in 3, 4 of 5* hotels

Uw reisroute

Rondreis Chinees Nieuwjaar 12 nachten:
Dag 1: Peking
Dag 2: Peking- Chinees Nieuwjaar
Dag 3: Peking- De Grote Muur van China
Dag 4: Peking
Dag 5: Peking- Yuxian
Dag 6: Yuxian - Datong
Dag 7: Datong
Dag 8: Datong - Pingyao
Dag 9: Pingyao
Dag 10: Pingyao - Wang House - Pingyao
Dag 11: Pingyao - Peking
Dag 12: Peking
Dag 13: Peking- Vertrek

Privérondreis 8 nachten
Dag 1: Peking
Dag 2: Peking
Dag 3: Peking- De Grote Muur van China
Dag 4: Peking- Xi'an
Dag 5: Xi'an
Dag 6: Xi'an - Shanghai
Dag 7: Shanghai
Dag 8: Shanghai - Tongli - Suzhou - Shanghai
Dag 9: Shanghai

Uw programma van 12 nachten

Dag 1: Peking
Bij aankomst op de luchthaven van Peking wordt u opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel (toegang tot de kamer vanaf 14u). Rond middernacht kunt u worden gewekt door vuurwerk dat in elke hoek van de stad explodeert om de komst van het Chinese Nieuwjaar te verwelkomen.
Overnachting in Peking.

Dag 2: Peking- Chinees Nieuwjaar
Ontbijt in het hotel. U vertrekt voor een bezoek aan het mythische Tiananmenplein, een indrukwekkende plein van 44 hectare dat vaak het Plein van de Hemelse Vrede wordt genoemd! Daarna bezoekt u de Tempel van de Hemel (Tiantan), waar de keizers vroeger kwamen bidden voor een goede oogst. Daarna vertrekt u voor een bezoek aan de Verboden Stad, ook wel het Keizerlijk Paleis genoemd, van waaruit 24 keizers uit de Ming- en Qingdynastie tussen de 15e en 20e eeuw het land bestuurden. U bezoekt onder andere de Zaal van de Bescherming van de Harmonie, de Hal van de Perfecte Harmonie en de Hal van de Opperste Harmonie. In de Schatgalerij (Zhenbaoguan) ziet u schitterende voorbeelden van keizerlijke versieringen op kandelaars, theeserviezen en sieraden. In een Theehuis rust u nadien even uit en woont u een theeceremonie en proeverij bij. 's Avonds woont u een show bij over de Legend of Kungfu in het Rode Theater.
Overnachting in Peking.

Dag 3: Peking- De Grote Muur van China
Ontbijt in het hotel. Vandaag ontdekt u een van de mooiste wonderen in de wereld die door de mens is gebouwd: de Grote Muur van China in Mutianyu. Er wordt gezegd dat de muur vanaf de maan kan worden gezien. De muur is 6700 km lang en is gebouwd om het Midden Koninkrijk te beschermen tegen de invasie van de Barbaren van het Noorden. We hebben een klim en een afdaling te voet gepland.
Daarna brengt u een bezoek aan een cloisonné-fabriek, de ambachtelijke specialiteit van de hoofdstad. Op de terugweg naar Peking maakt u een korte stop aan de oude Olympische site van 2008 en kunt u de buitenkant van het stadion in de vorm van een vogelnest bewonderen. 's Avonds geniet u van een Mongools Marmite specialiteitendiner.
Overnachting in Peking.

Dag 4: Peking
Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt u kennis met de beroemde reusachtige panda's in de dierentuin van Peking. Daarna brengt u een bezoek aan het prachtige Zomerpaleis, de keizerlijke tuin van de Manchu-keizers, met een indrukwekkende omvang van 290 hectare. U heeft de mogelijkheid om de Langleven-heuvel te beklimmen om het Boeddha Paviljoen te bereiken. De middag zal in het teken staan van de Tempelbeurs (Miao Hui in het Chinees) in Ditan Park, dat wordt beschouwd als een van de mooiste plekken om nieuwjaarsdag in China te vieren.
Overnachting in Peking
Dag 5: Peking- Yuxian
Ontbijt in het hotel en vertrek naar Yuxian, een van de districten van Zhangjiakou City in de provincie Hebei. De stad werd opgericht in de 6e eeuw onder de Zhou-dynastie van het noorden en herbouwd in de 14e eeuw, Het wordt beschouwd als de best bewaarde oude stad ten westen van Peking. Ver van modernisering houdt het nog steeds een puur traditioneel en folkloristisch aspect. Aankomst in het dorp Nuanquan, op 18 km van Yuanxian. Bezoek aan het Xigupu-fort.

Dashuhua-folklore-avond: Deze lokale traditie bestaat al 500 jaar en is ook geclassificeerd als cultureel erfgoed van de provincie Hebei. In de oudheid gooiden smeden, gekleed in met schapen beklede pelisse en beschermd door traditionele hoeden, heet gesmolten ijzer tegen de koude muren tijdens het lantaarnfestival om de demonen bang te maken. Zodra het metaal de muren raakte, explodeerde het in een regen van vonken.

Na afloop gaat u verder naar Yuxian.
Overnachting in Yuxian.

Dag 6: Yuxian - Datong
Ontbijt in het hotel. Vandaag brengt u een bezoek aan de belangrijkste monumenten van de stad: het paviljoen van de keizer van Jade (Yu Huang Ge), gebouwd in 1377 en de Nan'an Si Pagoda, daterend uit de Liao-dynastie ( 916-1125). Bezoek de ambachtelijke specialiteit van de stad: de papierknipkunst. Deze ambacht heeft meer dan 500 jaar geschiedenis in Yuxian. Deelname aan She Huo: She Huo is de oudste traditionele folklore in China die al duizenden jaren bestaat. Oorspronkelijk was het een religieuze activiteit om te bidden voor een goede oogst en goede eer. Beetje bij beetje werd het een folklore met dans, muziek, acrobatiek, vechtsporten, maskers, enz. Na afloop gaat u op weg naar Datong, gelegen in het noordelijke deel van de provincie Shanxi (400 km van Beijing). Deze stad was de hoofdstad van de Wei-dynastie en biedt een verscheidenheid aan bezienswaardigheden om te bezoeken.
Overnachting in Datong.

Dag 7: Datong
Ontbijt in het hotel. Excursie naar de Yungang-grotten, een werelderfgoedsite van UNESCO. De meeste van de Yungang-grotten zijn gegraven in de tweede helft van de 5e eeuw na Christus, onder de Noordelijke Wei-dynastie. Van de boeddhistische inspiratie bevatten de 252 grotten en nissen meer dan 51.000 beelden, waaronder een ontelbaar aantal boeddhabeelden. Terugkeer naar de stad en een bezoek aan de tempel van Salvator Bonté. Ontdekking van Jiulongbi, de muur van negen draken en wandeling door oude stad. 's Avonds woont u het Lantaarnfestival bij.
Overnachting in Datong.

Dag 8: Datong - Pingyao
Ontbijt in het hotel en vertrek naar het hangende klooster. Dit prachtige hoogtepunt van China is gebouwd in de periode van de Noordelijke Wei Dynastie (tussen de 4e en 6e eeuw na Christus). De Boeddhistische (met Confucianistische en Taoïstische kenmerken) tempel is tegen de bergwand aan gebouwd en 'hangt' op zo'n 75 meter hoogte. Bouwkundige experts noemen het hangende klooster een architectonisch wonder. Het complex heeft ruim 1500 jaar de wind, kou en andere elementen van de natuur overleeft. Hoewel het lijkt alsof het klooster daadwerkelijk hangt, is het geheel op een zeer slimme wijze gebouw en wordt het complex gedragen door de onderliggende rotsen (via honderden enorme balken). Het hele complex ligt verder verscholen tegen de bergwand en is hierdoor beschermd tegen wind, sneeuw en overstromingen. U gaat verder op weg naar Pingyao waar u aan het einde van de middag aankomt.
Overnachting in Pingyao.
Dag 9: Pingyao
Ontbijt in het hotel. Pingyao is een welvarend dorp met nog veel traditionele houten huizen. Deze stad heeft maar een paar veranderingen ondergaan sinds de Ming-dynastie. In 1997 werd de stad door UNESCO op de werelderfgoedlijst geplaatst. Pingyao is volledig omringd door hoge wallen en binnenin staan veel huizen met een traditionele architectuur. Ontdekking van de stad in de ochtend. Bezoek de wallen, de bank Rishengchang die wordt beschouwd als de eerste bank in China, de Yamen (stadhuis), de Ming en Qing straten. De namiddag heeft u vrij om deze charmante stad verder op uw eigen tempo te ontdekken. De provincie Shangxi is de thuisbasis van Chinese noedels en 's avonds proeft u Daoxiaomian, kort platte noodles met een mes gesneden.
Overnachting in Pingyao.

Dag 10: Pingyao - Wang House - Pingyao
Ontbijt in het hotel. Bezoek aan Wang Jia Dayuan, het huis van de familie Wang, gebouwd in het Qing-tijdperk. Dit groot landgoed bestaat uit verschillende binnenplaatsen. Stap binnen in de prachtig ingerichte kamer met indrukwekkend houtsnijwerk. Stop bij de Zishou-tempel uit de Tang-dynastie, die bekend staat om zijn fresco's. Terugkeer terug naar Pingyao en rest van de dag vrij.
Overnachting in Pingyao.

Dag 11: Pingyao - Peking
Ontbijt in het hotel en vertrek terug naar Peking. Onderweg stopt u in Shijiangzhou, de hoofdstad van de provincie Hebei. Bezoek de Zhaozhou brug, ook bekend als de Grote Stenen Brug (Da Shiqiao) of de Veilige Doorgangsbrug (An Jiqiao), het is drie kilometer ten zuiden van het Zhaoxian-district, aan de Xiaoshui-rivier. 
De brug werd gebouwd door Li Chun in 606-618 en wordt het beschouwd als de oudste segmentale boog en open tympanum-brug ter wereld. Het is ook de oudste staande brug van China. Voortzetting van uw reis naar Peking waar u in de late avond aankomt.
Overnachting in Peking.

Dag 12: Peking
Ontbijt in het hotel. U gaat verder met een bezoek aan de Lama Tempel en de Confucius Tempel. De Lama Tempel is een van de grootste en best bewaard gebleven temepls in de hoofdstad, met name het laatste gebouw waarin een gigantisch standbeeld van de Boeddha Maitreya is gehuisvest. U gaat verder naar de authentieke Hutongs van Beijing waar u een wandeling of fietstochtje maakt langs het Shichahai meer (Houhai) en de Yandaixiejie Street. Na afloop brengt u een bezoek aan de antiekmarkt Liulichang en het winkelgebied Dashalan. Afscheidsdiner met Pekingeend.
Overnachting in Peking.

Dag 13: Peking
Na het ontbijt in het hotel wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

Uw programma van 8 nachten

Dag 1: Aankomst in Peking
Bij aankomst op de luchthaven van Peking wordt u opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel (toegang tot de kamer vanaf 14u). U vertrekt voor een bezoek aan het mythische Tiananmenplein, een indrukwekkende plein van 44 hectare dat vaak het Plein van de Hemelse Vrede wordt genoemd! Daarna bezoekt u de Tempel van de Hemel (Tiantan), waar de keizers vroeger kwamen bidden voor een goede oogst. U gaat verder naar de authentieke Hutongs van Beijing waar u een riksja-tochtje maakt langs het Shichahai meer (Houhai) en de Yandaixiejie Street. Na afloop keert u terug naar uw hotel.
Overnachting in Peking.

Dag 2: Peking
Ontbijt in het hotel. 's Morgens vertrekt u voor een bezoek aan de Verboden Stad, ook wel het Keizerlijk Paleis genoemd, van waaruit 24 keizers uit de Ming- en Qingdynastie tussen de 15e en 20e eeuw het land bestuurden. U bezoekt onder andere de Zaal van de Bescherming van de Harmonie, de Hal van de Perfecte Harmonie en de Hal van de Opperste Harmonie. In de Schatgalerij (Zhenbaoguan) ziet u schitterende voorbeelden van keizerlijke versieringen op kandelaars, theeserviezen en sieraden.
Daarna beklimt u de 45 meter hoge Kolenheuvel die een panoramisch uitzicht biedt op de oude stad en heel Peking. U gaat verder met een bezoek aan de Lama Tempel, een van de best bewaarde tempels van de hoofdstad en de Confucius Tempel. In een Theehuis rust u nadien even uit en woont u een theeceremonie en proeverij bij. Na afloop keert u terug naar uw hotel.
Overnachting in Peking.

Optioneel: Legende van Kungfu (ter plaatse te betalen)
Dag 3: Peking- De Grote Muur van China
Ontbijt in het hotel. Vandaag ontdekt u een van de mooiste wonderen in de wereld die door de mens is gebouwd: de Grote Muur van China in Mutianyu. Er wordt gezegd dat de muur vanaf de maan kan worden gezien. De muur is 6700 km lang en is gebouwd om het Midden Koninkrijk te beschermen tegen de invasie van de Barbaren van het Noorden. We hebben een klim en een afdaling te voet gepland. Terugkeer naar uw hotel.
Overnachting in Peking.

Optioneel: Afdaling van de Chinese muur met kabelbaan of glijbaan (ter plaatse te betalen).
De meer atletische en degenen die de muur willen ontdekken buiten de gebaande paden kunnen de muur beklimmen in Huanghuacheng. Dit deel van de muur wordt minder bezocht maar vereist een goede fysieke conditie (1 uur wandelen). U kunt hier een van de dertien graven van de Ming Keizers bezoeken, de Changling Tombe en de Heilige Weg volgen, omringd door prachtige beelden.

Dag 4: Peking- Xi'an (reistijd 11,5u per nachttrein)
Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt u kennis met de beroemde reusachtige panda's in de dierentuin van Peking. Daarna brengt u een bezoek aan het prachtige Zomerpaleis, de keizerlijke tuin van de Manchu-keizers, met een indrukwekkende omvang van 290 hectare. U heeft de mogelijkheid om de Langleven-heuvel te beklimmen om het Boeddha Paviljoen te bereiken. 
Terugkeer naar Pekingin de vroege middag. U maakt een korte stop voor de oude Olympische site van 2008 en kunt de buitenkant van het stadion in de vorm van een vogelnest bewonderen. Later maakt u een wandeling over de Liulichang markt en langs het winkelgebied Dashalan. Vervolgens wordt u overgebracht naar het indrukwekkende treinstation van Peking, waar u de nachttrein naar Xi'an neemt (overnachting in een cabine met 4 slaapplaatsen).
Dag 5: Xi'an
In de ochtend komt u aan in Xi'an en wordt u overgebracht naar uw hotel voor het ontbijt. Na het ontbijt gaat u naar het befaamde terracottaleger (reistijd ongeveer 1:30 uur). Xi'an was de zetel van de eerste keizer van China, Qin Shi Huangdi. Deze keizer gaf opdracht tot de vervaardiging van het wereldberoemde terracottaleger dat na zijn dood zijn graf moest bewaken. 7000 Soldaten en paardenfiguren zijn blootgelegd en daarmee wordt het beschouwd als de belangrijkste archeologische vondst van de 20e eeuw. 
Terugkeer naar de stad. Onderweg stop u even op het plein van de Pagode van de Grote Wilde Gans, dat u een mooi beeld geeft van de stad.
Overnachting in Xi'an.

Optionele avondexcursie: 
Diner met traditionele show met dansen en muziek van de Tang-dynastie (optioneel bezoek en ter plaatse te betalen).

Dag 6: Xi'an - Shanghai (2 uur vliegen)
Ontbijt in het hotel. In de ochtend brengt u een bezoek aan de Pagode van de Grote Wilde Gans waar u het leven van de Chinese bevolking kunt bewonderen die hun ochtendoefeningen doen (Tai Chi, Qigong, folkdansen). U kunt ook een kijkje nemen in de kunst van Chinese kalligrafie in dit ontspannende park. Daarna brengt u een bezoek aan het Shaanxi History Museum (gesloten op maandag). De stad staat bekend om zijn Jade-werk en u brengt ook een bezoek aan een jadefabriek. In de namiddag maakt u een wandeling in de oude binnenstad. U zult de architectonische schoonheid van de Grote Moskee kunnen  bewonderen. Na afloop wordt u overgebracht naar het vliegveld voor uw vlucht naar Shanghai. Aankomst in Shanghai. Shanghai heeft een eigen identiteit, in tegenstelling tot elke andere stad in China. U ontdekt hier een dynamische stad, modern, welvarend met aangename wijken om te wandelen. U wordt opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel.
Overnachting in Shanghai.
Dag 7: Shanghai
Ontbijt in het hotel. U begint de dag met een tour door de stad die u de contrasten tussen het moderne en het traditionele Shanghai laat zien. U begint met een wandeling langs de Bund, langs de Huangpu rivier, dit is het hart van de administratieve en commerciële activiteiten van de stad en biedt een prachtig uitzicht op de haven. Met de veerboot steekt u de Huangpu rivier over en komt u aan in het moderne Lujiazui district. U beklimt het International Finance Center tot aan de 100e verdieping, waar u een panoramisch uitzicht over de stad Shanghai krijgt. Daarna gaat u verder naar het oude Shanghai en maakt u een wandeling door de gezellige voetgangersstraatjes met traditionele winkels. U loopt door de voormalige Franse Concessie, de wijk Xintiandi en het Fuxing Park.
Overnachting in Shanghai.

Optionele avondexcursie - Shanghai Circus (ter plaatse te betalen).

Dag 8: Shanghai - Tongli - Suzhou - Shanghai (reistijd ongeveer 1 uur)
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar het dorpje Tongli, een charmant waterstadje met prachtige traditionele huizen en boogbruggetjes over sfeervolle kanalen. Dit dorp heeft zijn traditionele charme behouden. Om te genieten van de rust van dit dorp, gaat u het beste verder naar SanQiao waar er minder toeristen zijn. Vergeet niet de beroemde Meditatie Tuin te bezoeken. Maak een boottochtje door de grachten om dit charmante dorp te ontdekken. Na afloop gaat u verder naar Suzhou, waar u de Tuin van de Meester van de Netten, de kleinste tuin van Suzhou, bezoekt en een wandeling maakt over Pingjian Road. Terugkeer naar uw hotel op het einde van de dag.
Overnachting in Shanghai.

Dag 9: Shanghai
Na het ontbijt in het hotel wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Om het Chinees Nieuwjaar aan al uw verwachtingen te laten voldoen, hebben we gekozen voor zorgvuldig geselecteerde 4* hotels zodat u kunt genieten van uw verblijf en de festiviteiten. Tijdens de privérondreis van 8 nachten kunt u kiezen voor 3*, 4* of 5* hotels, zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort. Tijdens beide rondreizen overnacht u in een Standaard Kamer.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis van 12 nachten:
- In Beijing: Novotel Xinqiao 4* of vergelijkbaar
- In Yuxian: Xinyuzhou Hotel 4* of vergelijkbaar
- In Datong: Garden Hotel 4* of vergelijkbaar
- In Pingyao: Dajuyuan 4* of vergelijkbaar


Uw 3* hotels tijdens de rondreis van 8 nachten:
- In Beijing: Beijing Holiday Inn Temple of Heaven Express of gelijkwaardig
- In Xi'an: Xi'an Ibis Heping of gelijkwaardig
- In Shanghai: Shanghai Bund Campanile Hotel of gelijkwaardig

Uw 4* hotels tijdens de rondreis van 8 nachten:
- In Beijing: Novotel Xinqiao of gelijkwaardig
- In Xi'an: Xi'an Sunda Gentleman of gelijkwaardig
- In Shanghai: Shanghai The Bund Hotel of gelijkwaardig

Uw 5* hotels tijdens de rondreis van 8 nachten:
- In Beijing: Prime Hotel of gelijkwaardig
- In Xi'an: Xi'an Grand Noble of gelijkwaardig
- In Shanghai: Shanghai Radisson Blu New World of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Om u tijdens Chinees Nieuwjaar zonder zorgen van uw verblijf te laten genieten, profiteert u van een volpensionformule (exclusief drankjes) met specifieke maaltijden zoals vermeld in uw programma.

De privérondreis is gebaseerd op een ontbijtformule die u de vrijheid zal geven om uw dagen op uw eigen tempo door te brengen en de verbluffende smaken van China te proeven. Optioneel en tegen bijtaling kunt u ook kiezen voor een halfpensionformule (exclusief drankjes) voor meer gemoedsrust.

Zorg ervoor dat u de lokale specialiteiten van de streek proeft zoals Pekingeend, Dim Sum, varkensvlees in zoetzure saus, gemarineerd rundvlees met specerijen, noedels, Won Ton... De Chinese keuken is een toegevoegde waarde aan uw reis naar China.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs van de rondreis tijdens Chinees Nieuwjaar van 12 nachten:
- Standaard Kamer in 4* hotels
- Volpension van dag 2 tot dag 12 met een drankje en thee naar believen
- De diensten van een lokale Engelstalige gids
- Toegangsprijzen en bezoeken vermeld in het programma
- Transfers met een voertuig met airconditioning en chauffeur

Inbegrepen in de prijs van de privérondreis van 8 nachten: 
- Accommodatie in 3, 4 of 5* hotels (afhankelijk van de keuze gemaakt bij boeking) 
- Ontbijt 
- Privétransfers met chauffeur tijdens bezoeken en excursies, volgens het programma 
- Toegangskosten voor de locaties en activiteiten aangegeven in het programma 
- De hulp van onze lokale professionele Engelstalige gids 
- De nachttrein van Peking naar Xi'an in een cabine voor 3 personen 
- De vlucht Xi'an / Shanghai in economy klasse 

Niet inbegrepen in de prijs: 
- Visakosten 
- Persoonlijke uitgaven 
- Fooien 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Visuminformatie Chinareizen

Let op: voor deze Chinareis heeft u een visum nodig.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Wij vragen u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij u meer informatie kunnen geven over de volgende stappen van uw boeking.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Uitzonderlijke rondreis ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar