Modern en traditioneel China - Peking - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef onvergetelijke ervaringen in China, bezoek iconische steden en bezienswaardigheden, maar ook minder bekende plattelandslandschappen
  • Reis van Beijing naar Shanghai en ontdek wereldberoemde locaties zoals de Chinese Muur en de Tempel van de Hemel
  • Overnacht in comfortabele 3*, 4* of 5* hotels naar keuze op uitstekende locaties

Welkom in... China

Zin om een ongelooflijk divers land te ontdekken?
Dan is deze rondreis iets voor u! Reis mee naar het kloppend hart van China, voor een unieke ervaring in de bruisende steden en op het adembenemende platteland. Dit immense land was eeuwenlang terecht een felbegeerde bestemming voor westerse avonturiers.

Maak kennis met de enorme hoeveelheid historische en culturele pareltjes die China voor u in petto heeft. Laat u overweldigen door een fenomenale combinatie van ultramoderne techniek en pittoreske landschappen. Twijfel niet en kies voor een unieke reiservaring!
Bent u klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

China is een wereldrijk waar traditie en moderniteit moeiteloos met elkaar verenigd worden. Tijdens uw volledige rondreis wordt u begeleid door een lokale Engelstalige privégids, en bezoekt u de mooiste plekken en ontdekt u de ongelooflijke geschiedenis van het land.

U overnacht in 3*, 4* of 5* hotels tijdens de rondreis op basis van ontbijt of een optionele halfpensionformule. De keuze is aan u...

Uw reisroute:
Dag 1: Aankomst & stadstour door Peking
Dag 2: De Verboden Stad
Dag 3: Grote Muur van China
Dag 4: Reuzenpanda's in Beijing Zoo
Dag 5: Wang Tower of Residence in Pingyao
Dag 6: Stadstour door Pingyao
Dag 7: Het Terracotta leger
Dag 8: Stadstour door Xi'an
Dag 9: De boeddhistische beelden van het Longmenhan-gebergte
Dag 10: Shaolin-klooster & Kung Fu-demo
Dag 11: Stadstour door Shanghai
Dag 12: Dagtocht naar Tongli en Suzhou
Dag 13: Vertrek

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Peking
Bij aankomst op de luchthaven van Peking wordt u opgewacht door uw gids en overgebracht naar uw hotel (toegang tot de kamer vanaf 14u). U vertrekt voor een bezoek aan het mythische Tiananmenplein, een indrukwekkende plein van 44 hectare dat vaak het Plein van de Hemelse Vrede wordt genoemd! Daarna bezoekt u de Tempel van de Hemel (Tiantan), waar de keizers vroeger kwamen bidden voor een goede oogst. U gaat verder naar de authentieke Hutongs van Beijing waar u een riksja-tochtje maakt langs het Shichahai meer (Houhai) en de Yandaixiejie Street. Na afloop keert u terug naar uw hotel.
Dag 2: Peking - De Verboden Stad
Ontbijt in het hotel. 's Morgens vertrekt u voor een bezoek aan de Verboden Stad, ook wel het Keizerlijk Paleis genoemd, van waaruit 24 keizers uit de Ming- en Qingdynastie tussen de 15e en 20e eeuw het land bestuurden. U bezoekt onder andere de Zaal van de Bescherming van de Harmonie, de Hal van de Perfecte Harmonie en de Hal van de Opperste Harmonie. In de Schatgalerij (Zhenbaoguan) ziet u schitterende voorbeelden van keizerlijke versieringen op kandelaars, theeserviezen en sieraden.
Daarna beklimt u de 45 meter hoge Kolenheuvel die een panoramisch uitzicht biedt op de oude stad en heel Beijing. U gaat verder met een bezoek aan de Lama Tempel, een van de best bewaarde tempels van de hoofdstad en de Confucius Tempel. In een Theehuis rust u nadien even uit en woont u een theeceremonie en proeverij bij. Na afloop keert u terug naar uw hotel..

Optioneel: Legende van Kungfu (ter plaatse te betalen)
Dag 3: Peking - De Grote Muur van China
Ontbijt in het hotel. Vandaag ontdekt u een van de mooiste wonderen in de wereld die door de mens is gebouwd: de Grote Muur van China in Mutianyu. Er wordt gezegd dat de muur vanaf de maan kan worden gezien. De muur is 6700 km lang en is gebouwd om het Midden Koninkrijk te beschermen tegen de invasie van de Barbaren van het Noorden. We hebben een klim en een afdaling te voet gepland. Terugkeer naar uw hotel.

Optioneel: Afdaling van de Chinese muur met kabelbaan of glijbaan (ter plaatse te betalen).
De meer atletische en degenen die de muur willen ontdekken buiten de gebaande paden kunnen de muur beklimmen in Huanghuacheng. Dit deel van de muur wordt minder bezocht maar vereist een goede fysieke conditie (1 uur wandelen). U kunt hier een van de dertien graven van de Ming Keizers bezoeken, de Changling Tombe en de Heilige Weg volgen, omringd door prachtige beelden.
Dag 4: Peking
Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt u kennis met de beroemde reusachtige panda's in de dierentuin van Beijing. Daarna brengt u een bezoek aan het prachtige Zomerpaleis, de keizerlijke tuin van de Manchu-keizers, met een indrukwekkende omvang van 290 hectare. U heeft de mogelijkheid om de Langleven-heuvel te beklimmen om het Boeddha Paviljoen te bereiken. U maakt een korte stop voor de oude Olympische site van 2008 en kunt de buitenkant van het stadion in de vorm van een vogelnest bewonderen. Later maakt u een wandeling over de Liulichang markt en langs het winkelgebied Dashalan. 

Dag 5: Peking - Pingyao - Residence Wang - Pingyao
Vandaag verlaten we {eking en nemen de sneltrein naar Pingyao. Bij aankomst in Pingyao maken we een reis naar de Wang Courtyard Residence, een enorm complex van volkshuizen die gebouwd zijn voor de familie uit de late 19e eeuw. We keren dan 's middags terug naar Pingyao en bezoeken de Shuanglin-tempel (tempel van het dubbele bos).Deze majestueuze tempel staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en biedt een verzameling fascinerende beelden van klei.
Dag 6: Pingyao - Xi'an
Vandaag maakt u een rondleiding door de prachtige stad Pingyao, een andere Unesco werelderfgoedlocatie. Bezoek de prachtig bewaard gebleven Rishengchang (beschouwd als de eerste bank in China), Yamen (stadhuis) en de tempel van Confucius. 's Middags gaan we naar het treinstation en nemen we de trein naar Xi'an, waar u naar uw hotel wordt gebracht.

Dag 7: Xi'an
Na het ontbijt gaat u naar het befaamde terracottaleger (reistijd ongeveer 1:30 uur). Xi'an was de zetel van de eerste keizer van China, Qin Shi Huangdi. Deze keizer gaf opdracht tot de vervaardiging van het wereldberoemde terracottaleger dat na zijn dood zijn graf moest bewaken. 7000 Soldaten en paardenfiguren zijn blootgelegd en daarmee wordt het beschouwd als de belangrijkste archeologische vondst van de 20e eeuw. 

Dag 8: Xi'an
Ontbijt in het hotel. Begin uw dag met een bezoek aan de Pagode van de Grote Wilde Gans, dat u een mooi beeld geeft van de stad. De pagode is gelegen in een rustig park waar de lokale bevolking elke ochtend thai chi beoefent. Vervolgens brengt u een bezoek aan het Shaanxi History Museum dat de ontdekking van de jadesteen documenteert. [Let op: dit museum is gesloten op maandag] U heeft tijd om door het oude centrum van Xi'an te slenteren en spectaculaire architecturale locaties te bezoeken, waaronder de Grote Moskee.

Optioneel: Tang-dynastieprestaties (ter plaatse te betalen).
Dag 9: Xi'an - Luoyang
Vandaag wordt u overgebracht naar het treinstation van Xi'an en neemt u een sneltrein naar Luoyang. Bij aankomst in Luoyang word u begroet door uw gids die u meeneemt naar de Longmen grotten. Deze grotten ontstonden tussen de 6e en 9e eeuw toen Chinese monniken duizenden Boeddhistische beelden in het Longmenhan-gebergte bouwden. Luoyang is een van de oudste steden ter wereld, die doordrenkt is van Ming- en Qing-dynastie-architectuur.

Dag 10: Luoyang - Dengfeng - Zhengzhou - Shangha
iDeze tour begint in de ochtend en neemt u mee naar het Shaolin-klooster. Tijdens de Noordelijke Wei-dynastie (386-581 na Chr.) bouwde keizer Xiao Wen het Shaolin-klooster ter ere van de Tuo Ba-monnik. De monnik Ta Mo (Bodhidharma) begon het Chan-boeddhisme voor het eerst te onderwijzen rond 527 AD (ook bekend als Zenboeddhisme). Volgens de legende begon Ta Mo met het geven van lichamelijke opvoeding, wat later resulteerde in een vorm van vechtkunsten.

Na het verkennen van de tempel en het terrein, neemt u deel aan een leuke Kung-fu-demonstratie. Transfer naar Zhengzhou en sneltrein naar Shanghai. 's Avonds komen we aan in de bloeiende stad Shanghai, de thuisbasis van spectaculaire wolkenkrabbers met uitzicht op zee. 

Dag 11: Shanghai
Ontbijt in het hotel. U begint de dag met een tour door de stad die u de contrasten tussen het moderne en het traditionele Shanghai laat zien. U begint met een wandeling langs de Bund, langs de Huangpu rivier, dit is het hart van de administratieve en commerciële activiteiten van de stad en biedt een prachtig uitzicht op de haven. Met de veerboot steekt u de Huangpu rivier over en komt u aan in het moderne Lujiazui district. U beklimt het International Finance Center tot aan de 100e verdieping, waar u een panoramisch uitzicht over de stad Shanghai krijgt. Daarna gaat u verder naar het oude Shanghai en maakt u een wandeling door de gezellige voetgangersstraatjes met traditionele winkels. U loopt door de voormalige Franse Concessie, de wijk Xintiandi en het Fuxing Park.

Optioneel: Shanghai Circus (ter plaatse te betalen)
Dag 12: Shanghai - Tongli - Suzhou - Shanghai
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar het dorpje Tongli, een charmant waterstadje met prachtige traditionele huizen en boogbruggetjes over sfeervolle kanalen. Dit dorp heeft zijn traditionele charme behouden. Om te genieten van de rust van dit dorp, gaat u het beste verder naar SanQiao waar er minder toeristen zijn. Vergeet niet de beroemde Meditatie Tuin te bezoeken. Maak een boottochtje door de grachten om dit charmante dorp te ontdekken. Na afloop gaat u verder naar Suzhou, waar u de Tuin van de Meester van de Netten, de kleinste tuin van Suzhou, bezoekt en een wandeling maakt over Pingjian Road. Terugkeer naar uw hotel op het einde van de dag.

Dag 13: Vertrek
Na het ontbijt in het hotel wordt u overgebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens uw volledige reis kunt u kiezen voor 3*, 4* of 5* hotels, zorgvuldig geselecteerd voor maximaal comfort. U overnacht in een Standaard Kamer.

Uw 3* hotels tijdens de rondreis:
Beijing: 4 nachten in Holiday Inn Temple of Heaven
Pingyao: 1 nacht in Xinglong Inn
Xi'an: 3 nachten in Success Heping
Luoyang: 1 nacht in Peony Plaza
Shanghai: 3 nachten in Zhongxiang Hotel

Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
Beijing: 4 nachten in Novotel Xinqiao
Pingyao: 1 nacht in International Banker Club
Xi'an: 3 nachten in Sunda Gentleman INT
Luoyang: 1 nacht in het New Friendship Hotel
Shanghai: 3 nachten in Boutique Hotel Shanghai Bund

Uw 5* hotels tijdens de rondreis:
Beijing: 4 nachten in Prime Hotel
Pingyao: 1 nacht in Jin's Residence
Xi'an: 3 nachten in Grand Noble 
Luoyang: 1 nacht in het New Friendship Hotel
Shanghai: 3 nachten in Radisson Blu New World

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is inclusief ontbijt en lunch (exclusief drankjes, met uitzondering van de eerste en laatste dag). Optioneel en tegen bijtaling kunt u ook kiezen om diners (exclusief drankjes) toe te voegen aan uw reis voor meer gemoedsrust.

Zorg ervoor dat u de lokale specialiteiten van de streek proeft zoals Pekingeend, Dim Sum, varkensvlees in zoetzure saus, gemarineerd rundvlees met specerijen, noedels, Won Ton... De Chinese keuken is absoluut een toegevoegde waarde aan uw reis naar China.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 3, 4 of 5* hotels (afhankelijk van de keuze gemaakt bij boeking) 
- Maaltijden volgens programma
- Toegangskosten voor de locaties en activiteiten aangegeven in het programma
- Engelssprekende gids
- Transfers volgens programma
- Tweede klas tickets voor de hoge snelheidstrein Beijing-Pingyao-Xi'an-Luoyang en Zhengzhou-Shanghai

Niet inbegrepen in de prijs:
- Visakosten 
- Persoonlijke uitgaven 
- Fooien

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Modern en traditioneel China