Auto tour Costa Rica en strandverlenging Dreams Las Mareas 5* - San Jose - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek een bestemming met een uitbundige natuur vol valleien, vulkanen, stranden en mangroven
 • Verblijf gedurende de hele reis in comfortabele hotels met een authentieke stijl en moderne faciliteiten
 • Eindig uw reis in Dreams Las Mareas op basis van een Unlimited-Luxury® All Inclusive-formule
 • En ook... Maak kennis met wilde dieren tijdens een boottocht

De beoordeling van onze klanten

Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom in... Costa Rica

Heeft u zin in een onvergetelijke reis? Wilde natuur, onvergetelijke ervaringen en heerlijk ontspannen momenten. Gaat u mee naar Costa Rica?

Dit kleine land in Centraal-Amerika is een pionier in het ecotoerisme. Het heeft maar liefst dertig nationale parken en ecologische reservaten, 11 actieve vulkanen en talloze rivieren en watervallen. Wel 27% van de totale oppervlakte is natuurreservaat! U wandelt hier door prachtige tropische tuinen tussen de Caraïbische Zee en de Grote Oceaan. 

Deze auto tour biedt de ultieme ervaring van het land, van de wondermooie hoofdstad tot de weelde van het regenwoud en een adembenemend overzicht over de dramatische kustlijn.

Reisbeschrijving

Beleef deze reis op uw eigen tempo, achter het stuur van uw huurauto, en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. U komt terecht in een wereld vol prachtige natuur en een biodiversiteit die u nergens anders ter wereld tegenkomt.

Volg onze suggesties voor bezoeken en overnacht in comfortabele hotels. Om uw vakantie nog beter te maken, hebben we voor u een suite gereserveerd in een all inclusive-hotel aan de oevers van de Stille Oceaan. Het enige wat u hoeft te doen is uw verblijfsduur kiezen!

Autorondreis 5 nachten met strandverlenging
Aanbieding 1: Auto tour 5 nachten en 2 nachten strandverlenging
Aanbieding 2: Auto tour 5 nachten en 3 nachten strandverlenging
Aanbieding 3: Auto tour 5 nachten en 5 nachten strandverlenging
Aanbieding 4: Auto tour 5 nachten en 7 nachten strandverlenging

Autorondreis 7 nachten met strandverlenging
Aanbieding 5: Auto tour 7 nachten en 3 nachten strandverlenging
Aanbieding 6: Auto tour 7 nachten en 5 nachten strandverlenging 
Aanbieding 7: Auto tour 7 nachten en 7 nachten strandverlenging

Uw reisroute

5 nachten
Dag 1: Aankomst in San José (Luchthaven tot San José 45 minuten)
Dag 2: San José - Tortuguero (4u per auto en 1,5u per boot)
Dag 3: Tortuguero - Arenal (1,5u per boot en 3,5u per auto)
Dag 4: Arenal
Dag 5: Arenal - Rincón de la Vieja (3,5 u rijden)
Dag 6: Rincón de la Vieja - Hotel Dreams Las Mareas in Guanacaste. (1,5u rijden) /Strandverlenging in hotel Dreams Las Mareas voor 2, 3, 5 of 7 nachten
Laatste dag: Dreams Las Mareas / San José (5u rijden)

7 nachten
Dag 1: Aankomst in San José (Luchthaven tot San José 45 minuten)
Dag 2: San José - Tortuguero (4u per auto en 1,5 u per boot)
Dag 3: Tortuguero
Dag 4: Tortuguero - Arenal (1,5 u per boot en 3,5u per auto)
Dag 5: Arenal
Dag 6: Arenal - Rincón de la Vieja (3,5u rijden)
Dag 7: Rincón de la Vieja
Dag 8: Rincón de la Vieja - Hotel Dreams Las Mareas in Guanacaste. (1,5 u rijden) /Strandverlenging in hotel Dreams Las Mareas voor 3, 5 of 7 nachten
Laatste dag: Dreams Las Mareas / San José (5u rijden)

Uw programma van 5 nachten

Dag 1: Aankomst in San José (45 min)
Welkom in Costa Rica! U wordt welkom geheten door onze Engelstalige vertegenwoordiger. Vervolgens krijgt u een transfer naar uw hotel dat in de hoofdstad San José gelegen is en ontvangt u uw reispapieren. 
Diner en overnachting in San José

Dag 2: San José - Tortuguero (4u + 1,5u per boot)
U gaat op weg naar de pier van Tortuguero in een collectieve transfer. Aankomst in Guapiles en ontbijt in een lokaal restaurant. Vervolgens neemt u de boot naar het nationale park van Tortuguero over kanalen naar het hart van het tropische woud. Daarna vertrekt u per boot naar het kleine Caribische dorpje Tortuguero en gaat u na uw bezoek naar de lodge. Vrije middag. Een boottocht over de kanalen van Tortuguero is een unieke manier om dit park te ontdekken! Tussen juli en oktober kunt u de eieren van groene schildpadden ontdekken.
Diner en overnachting in Tortuguero
Dag 3: Tortuguero - Arenal (1,5u per boot, 3,5u rijden)
Ontbijt in de lodge. Boottocht naar het park Tortuguero, een andere en speelse manier om dit imposante panorama te ontdekken (ingang is niet inbegrepen: $15,00 per persoon). Terugkeer naar Guápiles per boot en lunch in een lokaal restaurant. Een vertegenwoordiger van de autoverhuur ontmoet u in het restaurant om uw huurauto te overhandigen. U gaat verder naar het noorden van het land om La Fortuna te bezoeken, een stad aan de voet van de vulkaan Arenal. Hoewel de vulkanische activiteit de afgelopen 3 jaar is verminderd, biedt Arenal een onvergetelijk spektakel als de stoomwolken uit de krater ontsnappen met op de achtergrond een strakblauwe lucht.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Arenal
Ontbijt in de lodge. Vrije dag om van de lodge te genieten of een excursie in de regio te maken. Op het einde van de dag gaat u naar de thermale baden van Baldi: ontspanning in een familiecomplex met 25 zwembaden warm of gematigd gemineraliseerd en zuiver water (4 op kamertemperatuur), sauna en een grote natuurlijke spa met jacuzzi, drie minibar's, twee gastronomische restaurants, 3,5 kilometer wandelpaden en 3,4 hectare pittoreske tropische tuinen.
Diner en overnachting in uw hotel.

Onze suggesties voor bezoeken:
- Arenal Volcano National Park (park gesloten op maandag)
- Wandeling over hangbruggen
- Fortuna River Waterfall
Dag 5: Arenal - Rincón de la Vieja (3,5u)
Ontbijt in de lodge en vertrek naar de provincie Guanacaste met een sfeer uit het wilde westen en een bijzonder landschap. De weg eindigt op een spoor dat aansluit op het nationale park van Rincón de la Vieja vulkaan. Check-in bij het hotel. Vrije middag om van de lodge te genieten of een optionele excursie in de omgeving te maken.

Onze suggesties voor bezoeken:
- Nationaal park Rincón de la Vieja - wandeling van 2 tot 4 uur lopen, afhankelijk van het niveau (park gesloten op maandag)
- Paardrijden
- Tubing 
- Zip lijnen

Bezoek aan de Kolibrie tuin in het Selvatura Park (inbegrepen):
Dit is een leuke verrassing voor liefhebbers van fotografie. In welke stemming u ook bent, deze kleine musici zullen u verrassen met een geweldige show. Bezoek de kolibrie tuin en ontdek vijftien verschillende kolibries die in dit prachtige open gebied gehuisvest worden. 

Wandeling door Cloud forest Lodge (inbegrepen):
We raden u aan om vroeg in de ochtend de lodge te bezoeken zodat u meer kans heeft om de dieren te zien. Geniet van de rustige sfeer in volle natuur. Meer dan 5 km paden strekken zich uit over het bosgebied, waar 180 soorten vogels wonen.
Dag 6: Rincón de la Vieja - Hotel Dreams Las Mareas in Guanacaste (1,5u)
Na het ontbijt vertrekt u naar Hotel Dreams Las Mareas, in Jobo Beach, Guanacaste, voor uw strandverlenging. Onderweg kunt u de Llanos de Cortés watervallen, Bagaces, en ook de stad Liberia, hoofdstad van de provincie Guanacaste, bezoeken. Lever uw huurauto in, in het Hotel Dreams Las Mareas.

Laatste dag van uw verblijf: Dreams Las Mareas / San José (5u)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op eigen gelegenheid naar de luchthaven (transfer niet inbegrepen).

Uw programma van 7 nachten

Dag 1: Aankomst in San José (45 min)
Welkom in Costa Rica! U wordt welkom geheten door onze Engelstalige vertegenwoordiger. Vervolgens krijgt u een transfer naar uw hotel dat in de hoofdstad San José gelegen is en ontvangt u uw reispapieren. 
Diner en overnachting in San José

Dag 2: San José - Tortuguero (4u rijden+ 1,5u per boot)
U gaat op weg naar de pier van Tortuguero in een collectieve transfer. Aankomst in Guapiles en ontbijt in een lokaal restaurant. Daarna neemt u de boot naar het nationale park van Tortuguero over kanalen naar het hart van het tropische woud. Vervolgens vertrekt u per boot naar het kleine Caribische dorpje Tortuguero en gaat u na uw bezoek naar de lodge. Vrije middag. Een boottocht over de kanalen van Tortuguero is een originele en leuke manier om dit park te ontdekken! Tussen juli en oktober kunt u de eieren van groene schildpadden ontdekken.
Diner en overnachting in Tortuguero
Dag 3: Tortuguero
Ontbijt in de lodge. Boottocht naar het park Tortuguero, een andere en speelse manier om dit imposante panorama te ontdekken (entree prijs is niet inbegrepen: $15,00 per persoon). Later kunt u de omgeving van de Lodge bezoeken, vergezeld van de lokale gids om dit tropische bos, met zijn fauna en flora te ontdekken. Terugkeer naar de Lodge voor de lunch. U heeft de rest van de dag vrij om te genieten van de faciliteiten van de lodge en de activiteiten op het terrein.
Diner en overnachting in de lodge.

Dag 4: Tortuguero - Arenal (1,5u per boot, 3,5u rijden)
Ontbijt in de lodge Terugkeer naar Guápiles per boot en lunch in een lokaal restaurant. De vertegenwoordiger van de autoverhuur ontmoet u in het restaurant om uw huurauto te overhandigen. U gaat verder naar het noorden van het land om La Fortuna te bezoeken, een stad aan de voet van vulkaan Arenal. Hoewel de vulkanische activiteit de afgelopen 3 jaar is verminderd, biedt Arenal een onvergetelijk spektakel als de stoomwolken uit de krater ontsnappen met op de achtergrond een strakblauwe lucht.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Arenal 
Ontbijt in de lodge. Vrije dag om van de lodge te genieten of een excursie in de regio te maken. Aan het einde van de dag gaat u naar de thermale baden van Baldi: ontspanning in een familiecomplex met 25 zwembaden warm of gematigd gemineraliseerd en zuiver water (4 op kamertemperatuur), sauna en een grote natuurlijke spa met jacuzzi, drie minibar's, twee gastronomische restaurants, 3,5 kilometer wandelpaden en 3,4 hectare pittoreske tropische tuinen. 
Diner en overnachting in uw hotel.

Onze suggesties voor bezoeken:
- Arenal Volcano National Park (park gesloten op maandag)
- Wandeling over hangbruggen
- Fortuna River Waterfall
Dag 6: Arenal - Rincón de la Vieja (3,5u)
Ontbijt in de lodge en vertrek naar de provincie Guanacaste met een sfeer uit het wilde westen en een bijzonder landschap. De weg eindigt op een spoor dat aansluit op het nationale park van Rincón de la Vieja vulkaan. Check-in bij het hotel. Vrije middag om van de lodge te genieten of een optionele excursie in de omgeving te maken.
Diner en overnachting in hotel.

Dag 7: Rincón de la Vieja
Ontbijt in de lodge.Vrije dag om van de lodge te genieten of een excursie in de regio te maken.

Onze suggesties voor bezoeken:
- Nationaal park Rincón de la Vieja - wandeling van 2 tot 4 uur lopen, afhankelijk van het niveau (park gesloten op maandag)
- Paardrijden
- Tubing 
- Zip lijnen

Bezoek aan de Kolibrie tuin in het Selvatura Park (inbegrepen):
Dit is een leuke verrassing voor liefhebbers van fotografie. In welke stemming u ook bent, deze kleine musici zullen u verrassen met een geweldige show. Bezoek de kolibrie tuin en ontdek vijftien verschillende kolibries die in dit prachtige open gebied gehuisvest worden. 

Wandeling door Cloudforest Lodge (inbegrepen): 
We raden u aan om vroeg in de ochtend de lodge te bezoeken zodat u meer kans heeft om de dieren te zien. Geniet van de rustige sfeer in volle natuur. Meer dan 5 km paden strekken zich uit over het bosgebied, waar 180 soorten vogels wonen.
Dag 8: Rincón de la Vieja - Hotel Dreams Las Mareas in Guanacaste (1,5u rijden)
Na het ontbijt vertrekt u naar Hotel Dreams Las Mareas, in Jobo Beach, Guanacaste, voor uw strandverlenging. Onderweg kunt u de Llanos de Cortés watervallen, Bagaces, en ook de stad Liberia, hoofdstad van de provincie Guanacaste, bezoeken. Lever uw huurauto in, in Hotel Dreams Las Mareas.

Laatste dag van uw verblijf: Dreams Las Mareas / San José (5u)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u op eigen gelegenheid naar de luchthaven (transfer niet inbegrepen).

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u in comfortabele 3* en 4* hotels op een ideale locatie. U overnacht telkens in een Standaard Kamer voorzien van elk modern comfort, in de volgende hotels (of gelijkwaardig, afhankelijk van beschikbaarheid).

Uw hotels tijdens de auto tour:
San Jose: Sleep Inn 4* (of vergelijkbaar)
Tortuguero: Evergreen Lodge 3* (of vergelijkbaar)
Arenal: Villas Eco Arenal 3* (of vergelijkbaar)
Rincón de la Vieja: Cañon de la Vieja Lodge 3* (of vergelijkbaar)

Deze reis neemt u mee naar de mooiste landschappen van Costa Rica. In sommige gebieden zijn alleen standaard en authentieke accommodaties beschikbaar. Wij hebben de beste adressen volgens lokale normen voor u geselecteerd. Als u een liefhebber bent van ongewone bestemmingen en culturele ontdekkingen, is deze reis voor u.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Ontdek tijdens deze reis ook de culinaire kant van Costa Rica! We hebben voor u een ontbijtformule onderhandeld tijdens uw auto tour. In Tortuguero geniet u van volpension (exclusief drankjes) vanaf het ontbijt op dag 2 tot de lunch op dag 3.

Geniet tijdens uw vrije maaltijden van de mogelijkheid om de 'gallo pinto' te proeven, een typisch gerecht op basis van rijst, eieren en zwarte bonen. Tijdens uw pauzes kunt u genieten van de geur van koffie...

Uw strandverlenging

Het Dreams Las Mareas Costa Rica 5* is het eerste Dreams Resort & Spa in het tropische Costa Rica. Hier ontdekt u een ongekende luxe op een rustige locatie aan de noordkust van het land, in de Guanacaste regio. Breng uw dagen door op het Playa El Jobo, waar u behalve een schitterend uitzicht ook tal van activiteiten kunt ontdekken. Relax onder een palmboom en bewonder de tropische omgeving of kies uit het ruime aanbod aan watersport voor een actieve dag op het water.

Geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring in de restaurants van het resort, laat u helemaal verwennen in de Dreams Spa by Pevonia terwijl de kinderen opgevangen worden door een team van professionele animatoren. Kies uit de talrijke activiteiten en excursies of duik het bruisende nachtleven in. Dankzij de Unlimited-Luxury® All-Inclusive formule beleeft u een zorgeloze en onvergetelijke vakantie!
Voor een verblijf in alle luxe overnacht u in een Junior Suite Tropical View.
Deze ruime kamers van 45 m² bieden alles wat u nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie, met een king size bed of twee dubbele bedden en een prachtig terras. Deze modern ingerichte kamers hebben grote ramen om de schitterende omgeving helemaal binnen te brengen en moderne faciliteiten om u alle comfort te garanderen. 

Dankzij de fantastische Unlimited-Luxury® all inclusive-formule (ontbijt, lunch en diner, plus een selectie aan snacks en drankjes) geniet u van een zorgeloze vakantie. Ontdek de verschillende restaurants van het resort waar u kunt kiezen uit gastronomische maaltijden uit de internationale keuken. Er zijn maar liefst 5 à la carte restaurants, een grillrestaurant en een café. U kunt er ook voor kiezen om een romantisch diner te nemen op uw kamer.

Speciaal voor u: Resort coupons ter waarde van US$200, per kamer per verblijf bij een verblijf van 7 nachten. Deze coupons zijn als volgt te gebruiken in het hele resort:
- $100 op spa behandelingen (2 coupons van $40 en 1 van $20, niet combineerbaar en niet geldig op spaproducten in de winkel)
- $60 voor een romantisch diner per verblijf (1 coupon van $40 en 1 van $20, niet combineerbaar en niet geldig op flessen wijn)
$40 op flessen wijn in de restaurants (4 coupons van $10, niet combineerbaar)
De resort coupons kunnen niet ingeruild worden tegen cash geld en zijn niet overdraagbaar.

Tijdens deze vakantie doet u zo veel of zo weinig als u zelf wilt. Relax aan de rand van het zwembad of op het tropische strand, waar u ook kunt kiezen uit een waaier aan niet-gemotoriseerde watersporten. Laat de kinderen spelen bij de Explorer's Club of de Core Zone voor tieners terwijl u zich laat verwennen in de luxueuze spa. 

Huurauto

Ontdek Costa Rica op uw eigen tempo dankzij de inbegrepen huurauto (type Suzuki Gran Vitara).

De auto wordt aan u overhandigd in Tortuguero (dag 3 of 4 volgens het gekozen aanbod) en levert deze terug in in het hotel Dreams Las Mareas 5*. Optioneel en tegen extra kosten kunt u enkele extra dagen autoverhuur en een grotere autoverzekering bij boeken voor meer vrijheid tijdens uw strandverlenging.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen vanaf 3 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Ontvangst door een vertegenwoordiger en transfer naar uw hotel in de hoofdstad San José
- Standaard Kamer in 3* of 4* hotel tijdens de auto tour
- Ontbijt, volpension (exclusief drankjes) in Tortuguero vanaf ontbijt op dag 2 tot lunch op dag 3.
- Baldi Thermale baden
- Huurauto Daihatsu Bego voor 2/3 personen (upgrade aangeboden naar Suzuki Gran Vitara), omstreeks 14:00 vanaf dag 3 tot 17:00 op dag 6 of 8 (afhankelijk van de gekozen aanbieding)
- GPS, basisverzekering en prepaid kaart voor telefoon vanaf dag 3 (14:00) tot dag 6 (of 8 afhankelijk van het aanbod) om 17:00 uur.
- 2, 3, 5 of 7 nachten in een Junior Suite Tropical View op basis van een all inclusive-formule in het Dreams Las Mareas 4* hotel volgens het gekozen aanbod

Niet inbegrepen in de prijs:
- Luchthavensbelasting: USD 29 per persoon
- Optionele excursies en maaltijden niet vermeld
- Persoonlijke uitgaven
- Paspoort- en visumkosten
- Extra kosten in hotels
- Alcoholische dranken
- Borg voor huurauto, tussen USD 800 en USD 1500, afhankelijk van het type auto
- Autoverhuur tijdens strandverlenging
- Transfer Hotel Dreams Mareas / Luchthaven op de laatste dag

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over uw huurauto:
Tijdens het programma in 5 nachten profiteert u van een huurauto Daihatsu Bego voor 2/3 personen (gratis upgrade naar Suzuki Gran Vitara), vanaf dag 3 tot dag 6
Tijdens het programma in 7 nachten profiteert u van een huurauto Daihatsu Bego voor 2/3 personen (gratis upgrade in Suzuki Gran Vitara), vanaf dag 3 tot tot dag 8

- Minimale leeftijd van bestuurder: 21 jaar en geldig rijbewijs
- Onbeperkt aantal kilometers
- 24 uur assistentie
- Inclusief wegenkaart van Costa Rica
- $ 800 creditcard borg
- Voertuig moet worden ingeleverd met zelfde niveau van benzine
- Huurperiode op basis van 24 uur per dag
- GPS, basisverzekering en oplaadbare telefoonkaart vanaf dag 3 tot dag 8, afhankelijk van de gekozen aanbieding

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig voor tenminste 1 jaar, moet worden ingediend bij het ophalen van het voertuig (volgens de voorwaarden van de verhuurder). Om uw voertuig te verzekeren, moet een creditcard op naam van de bestuurder worden gepresenteerd (let op dat de Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurbedrijven worden geaccepteerd).Verhuur per 24 uur. Eventueel extra uur kan onderhevig zijn aan een toeslag. Tarieven zijn onder voorbehoud.

Het hotel beschikt over:

 • 24-uursreceptie
 • Conciërge
 • Excursiebalie
 • Lift
 • Airconditioning
 • Wasserij
 • Kinderopvang
 • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

 • Wifi
 • King size bed of 2 dubbele bedden
 • Balkon
 • Minibar
 • Kluis
 • Kranten op de kamer
 • Badkamer
 • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel:

 • Twee zwembaden
 • Jacuzzi
 • Kinderbad met glijbanen
 • Bungeejumpen
 • Kooklessen
 • Workshops cocktails maken
 • Danslessen
 • Spaanse lessen
 • Diepwatervissen
 • Strandvoetbal
 • Yoga
 • Films op groot scherm
 • Thema-avonden
 • Beach party's
 • Tafeltennis
 • Excursies
 • Spa
 • Watersporten
 • Strand
 • Explorer's Club for kids
 • Core Zone Teens Club

De all inclusive "Unlimited Luxury omvat:"
- Onbeperkt toegang tot de a la carte restaurants zonder reservatie
- Onbeperkt internationale en lokale dranken
- Onbeperkt vruchtensappen en frisdranken
- Conciërgeservice en roomservice 24 uur per dag
- Service bij het zwembad en aan het strand
- Mini-bar wordt dagelijks gevuld met frisdranken, sappen, flessenwater en bier
- Dagactiviteiten en avondentertainment
- Alle belastingen inbegrepen
- Wifi

Sommige restaurants hebben een kledingvoorschrift: stijlvolle outfit en schoenen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief op de heenreis. De transfer voor de strandverlenging is optioneel bij te boeken in de tweede stap van uw boeking. De afstand tussen de luchthaven San José en uw hotel bedraagt 265 km/ 5 uur.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA- reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Auto tour Costa Rica en strandverlenging Dreams Las Mareas 5*