Casa Particular in Havana en Hotel Blau Marina in Varadero 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de authentieke Cubaanse cultuur tijdens een verblijf bij bewoners thuis in Havana 
  • Combineer culturele excursies met een ontspannend verblijf aan het strand
  • Treed in de voetsporen van Tony Montana en rook een echte Cubaanse sigaar in een hotel met een typisch decor uit de jaren 90 in Varadero
  • En ook... Laat u charmeren door de bruisende sfeer in de hoofdstad, proef van de authentieke sfeer en eindig uw vakantie met een mojito op de stranden van Varadero

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Cuba

Wilt u historische en culturele ontdekkingen combineren met ontspanning aan het strand?
Dit kleurrijke eiland barst van de verrassingen met zijn unieke cultuur, vriendelijke bevolking en sfeer die doet denken aan het Europa uit de jaren 50.

U begint uw reis in Havana, de Cubaanse hoofdstad biedt de perfecte mix tussen architectuur, geschiedenis, gastronomie en opzwepende ritmes. De cultuur draagt de stempel van verschillende invloeden uit Europa, Afrika en de Amerika's. De kasseistraatjes bruisen met gezellige cafeetjes, bars en de zwoele ritmes van de rumba. De gebouwen in de stad laten de multiculturele kant van deze koloniale stad als geen ander zien, met een mix van barok, neoclassicisme en art deco in de oude stad (UNESCO Werelderfgoed) en het contrast met meer moderne stadsgedeelte. 
U sluit dit Cubaanse avontuur in schoonheid af aan de paradijselijke witte zandstranden van Varadero. U verblijft aan een eindeloos strand met de naam Playa Azul aan het meest intense, azuurblauwe water dat u ooit gezien heeft. Dit is de ideale plek om te relaxen en te genieten... Maar ook zwemmen tussen de dolfijnen, een bezoek aan prachtige grotten of het natuurreservaat van Punta Hicacos behoren tot de mogelijkheden. 

Verrassend en relaxed, opzwepend en zwoel, opwindend en fascinerend, adembenemend en onvergetelijk... Cuba is een land dat niet met één woord te beschrijven is, u moet het zelf ervaren!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 3 nachten in Havana en 4 nachten in Varadero
- 10 nachten waarvan 3 nachten in Havana en 7 nachten in Varadero 

Het traject tussen Havana en Varadero duurt ongeveer 2 uur.

Reizen in Cuba blijft altijd een beetje een avontuur, de vertrekuren van de bussen kunnen elke dag veranderen en zijn dus niet gegarandeerd. Maar dankzij de warmte van de mensen en de prachtige landschappen geniet u ook onderweg van een unieke ervaring!  

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Havana
Aankomst op de luchthaven van José Martí in Havana. waar een collectieve transfer u naar uw Casa Particular in het centrum van Havana brengt. Vrije tijd om de stad te ontdekken.
Overnachting in Havana.

Dag 2-3: Havana
Havana werd in 1519 gesticht door de Spanjaarden en werd in de zeventiende eeuw een belangrijk scheepsbouwcentrum voor het Caribisch gebied. Hoewel het vandaag de dag een uitgestrekte metropool is met meer dan twee miljoen inwoners , behoudt het oude centrum een ongeëvenaarde combinatie van barokke en neoklassieke monumenten en schitterende huizen met arcades, balkons, ijzeren hekken en binnenplaatsen.

Geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt gemaakt door uw gastheer of gastvrouw alvorens u de Cubaanse hoofstad intrekt. Havana heeft zoveel te bieden, in het oude stadsgedeelte voert de ziel van de stad het woord en dat merkt u in alles, van de indrukwekkende gebouwen tot de oude straatstenen. Voel de Cubaanse ritmes in een stad waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Overnachting in Havana.
Dag 4: Havana / Varadero
Varadero is een internationale badplaats die alle moderne gemakken biedt om uw reis te beëindigen met welverdiende ontspanning aan de rand van een prachtig wit zandstrand. Vele jaren geleden was Varadero de favoriete badplaats voor de Cubanen. Vandaag is Varadero uitgegroeid tot de belangrijkste badplaats van het land met luxe hotels, restaurants, golfbanen, discotheken, bars en diverse activiteiten. Wie in Cuba wil genieten van zon, zee en strand moet in Varadero zijn. 

Na het ontbijt in uw Casa Particular vertrekt u naar Varadero. Bij aankomst in het 5* Blau Marina Hotel checkt u in op uw kamer (vanaf 16.00 uur) en heeft u de rest van de dag om te genieten van de vele faciliteiten van het hotel.

Diner en overnachting in Blau Marina Varadero 5*.

Dag 5 tot 7 (of 5 tot 10 als u voor 10 nachten heeft gekozen): Varadero
Varadero is lange tijd de trots van Cuba geweest en trok de rijken en beroemdheden aan. Het wordt door velen beschouwd als het mooiste strand van de wereld. Varadero maakt deel uit van een schiereiland dat zich ver in de kalme wateren van de Atlantische Oceaan uitstrekt. Zijn 21 kilometer lange strand van fijn wit zand is een ideale vakantieplek voor zonaanbidders en watersporters. 

Begin de dag met een heerlijk ontbijt voor u een duik neemt in het zwembad. Pak een goed boek en installeer u daarna op het strand of aan de rand van het zwembad.'s Middags kunt u kiezen voor een uitgebreid lunchbuffet of een lichte snack in de snackbar. Als u wat actie wilt in de namiddag kunt u kiezen voor een van de optionele excursies die het hotel aanbiedt. 's Avonds geniet u van een heerlijk diner in een van de 4 restaurants. U zult u geen moment vervelen.

Overnachting in Hotel Blau Marina 5*

Dag 8 (of dag 11 als u voor 10 nachten heeft gekozen): Varadero / Havana / Vertrek
Na het ontbijt in uw hotel heeft u de ochtend vrij om te genieten van de omgeving en het hotel. Na de lunch wordt u overgebracht naar de luchthaven van Havana (afhankelijk van uw vluchtschema). Aankomst op de luchthaven van Jose Marti voor uw terugvlucht naar huis.

Uw hotels

Casa Particular in Havana

Stel u het volgende beeld voor: schommelstoelen op een veranda, rum cocktails, latino muziek en een gemoedelijke sfeer tussen bewoners en gasten. Voor uw ontdekking van Havana overnacht u in Casas Particulares die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen.


Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. Hier beleeft u een unieke en onvergetelijke ervaring op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden in het hart van de historische wijk.

Let op: Sommige bewoners spreken geen Engels of Frans. U wordt altijd hartelijk ontvangen maar een paar woorden Spaans komen goed van pas om de communicatie te vergemakkelijken.
Voor een complete onderdompeling in de plaatselijke charme verblijft u in een Standaard Kamer. De inrichting, de sfeer en het meubilair geven u een uniek inzicht in het echte Cubaanse leven. 
Er wacht u een eenvoudig en comfortabel verblijf om dit prachtige land op een originele manier te ontdekken!

Hotel Blau Marina Varadero 5*

Hotel Blau Marina Varadero 5* is een gastvrij resort met prachtige tuinen en moderne voorzieningen. Op de top van de vuurtoren van het hotel krijgt u een prachtig uitzicht over de oceaan. Met zijn grote zwembaden en zijn ruime kamers, word u omringd door luxe en ontspanning. Het strand bevindt zich direct aan het hotel zodat u kunt genieten van een frisse plons in de zee en een lekker dutje onder de warme zon.
Geniet van het milde klimaat van Varadero in uw Standaard Kamer (ongeveer 30m²).De kleurrijke en Caribische stijl van uw kamer brengt u onmiddellijk in de vakantiestemming. U beschikt over alle benodigde voorzieningen voor een comfortabel verblijf en u zult de warme stralen van de zon waarderen vanaf uw terras.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Casa Particular in Havana
Tijdens uw verblijf bij de locals thuis profiteert u van een heerlijk ontbijt dat vers wordt bereid door uw gastheer of gastvrouw. Neem plaats aan tafel en deel een uniek moment vol gezelligheid! De rest van de dag bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt en de unieke Cubaanse gastronomie te leren kennen. De oude stad van Havana bruist van de restaurants en bars waar u proeft van de plaatselijke specialiteiten en een praatje maakt met de vriendelijke bevolking.

Hotel Blau Marina Varadero 5*
Dankzij de fantastische all inclusive-formule, geniet u zonder zorgen van uw verblijf aan de paradijselijke stranden. Zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner heeft u keuze tussen 4 gastronomische restaurants in het hotel. En als u tussendoor dorst heeft, zijn er verschillende bars waar u onbeperkt proeft van plaatselijke alcoholische en niet-alcoholische dranken terwijl u geniet van de muziek en de tropische sfeer.

Activiteiten

Casa Particular in Havana
Slenter door de kleurrijke straten van deze fascinerende steden op uw eigen ritme, bewonder de authentieke huizen en bijzondere architectuur. Ervaar de plaatselijke cultuur terwijl u de Cubanen voor hun huis ziet zitten met een sigaar in de mond. Dankzij uw verblijf in een Casa Particular en deze unieke manier van reizen ervaart u de warme sfeer die zo kenmerkend is voor Cuba!
Hotel Blau Marina Varadero 5*
U bent op een paradijselijke bestemming, maak gebruik van dit unieke kader om uw dagen in te vullen zoals u dat wilt. Een romantische wandeling langs het strand, een frisse duik in het zwembad, een ontdekking van de kleurrijke onderwaterwereld en prachtige koraalriffen of actie op het water met een ruim aanbod aan watersporten! U kiest het helemaal zelf! En als u helemaal niets wilt doen behalve met een cocktail in de hand op een ligstoel gaan liggen en het uitzicht bewonderen, is dat geen enkel probleem! Uw dag kunt u vervolgens helemaal in stijl afsluiten met een massage of behandeling in de spa.

Details over de hotels:

Praktische informatie over de Casa Particular: 
De huizen zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers : verschillend per privéhuis  
Check-in: 14u   
Check-out: 12u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Alle praktische informatie over Blau Marina Varadero: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel : 548
Check-in: 16u   
Check-out: 12u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De all inclusive-formule in hotel Blau Marina Varadero omvat:
- Ontbijt, lunch en diner
- Live muziek in bars en restaurants
- Lokale en internationale drankjes 24 uur per dag
- Snackbar 24 uur per dag
- 1 diner in ieder themarestaurant per week 
- Een typisch Cubaans diner, eenmaal per week
- Mini-bar op de kamer met water en lokale drankjes die dagelijks wordt gevuld
- Thema-avonden in buffetrestaurant "Flamboyan".

De Casa Particular beschikt over:

  • Gemeenschappelijke zitruimtes
  • Dagelijkse schoonmaak

Het hotel Blau Marina Varadero beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Roomservice
  • Kinderopvang
  • Kluisje
  • Valutawisseling
  • Internettoegang
  • Wasservice
  • Automatische wasserij
  • Medische dienst

De kamers van de Casa Particular zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer
  • Shampoo en zeep

De kamers van hotel Blau Marina Varadero zijn uitgerust met:

  • Terras of balkon met uitzicht op de tuin of het zwembad
  • Haardroger
  • Badkamer
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Minibar
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Airconditioning
  • Satelliet-tv
  • Plafondventilator
  • Thee- en koffieset

Activiteiten bij de casa particular:

  • Centrale ligging
  • Vlotte bereikbaarheid van bezienswaardigheden

Activiteiten bij hotel Blau Marina Varadero:

  • 3 zwembaden voor volwassenen
  • 1 zwembad voor kinderen
  • 2 tennisbanen
  • 1 multi-sportveld
  • Beachvolleybal
  • Bowling
  • Mini club
  • Speeltuin voor kinderen
  • Fitness- en aerobicsruimte
  • Live shows

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen luchthaven van Havana en het centrum bedraagt 40 km. De afstand tussen Havana en het hotel in Varadero is ongeveer 145 km. De reistijd tussen Varaderi en de luchthaven is ongeveer 2,5 uur.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Om Cuba in te komen, dient u over de volgende documenten te beschikken:
Geldig paspoort
Toeristenvisum of, bij gebreke daarvan, een visum afgegeven door de overeenkomstige Cubaanse consulaire autoriteiten
Retourticket
Bewijs van een ziektekostenverzekering

Heeft u een paspoort en visum nodig?
Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-Reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casa Particular in Havana en Hotel Blau Marina in Varadero 5*