Casa Particular in Havana en Viñales + Valentìn Perla Blanca 5* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek "La Isla Grande", een plek waar Caraïbische tradities, weelderige natuur en paradijselijke stranden op u wachten
  • Ervaar zelf de unieke sfeer van Havana en Viñales en maak een ritje in een vintage auto
  • Logeer bij de locals thuis om de plaatselijke cultuur echt te leren kennen
  • En ook... Eindig uw vakantie op de paradijselijke stranden van Cayo Santa Maria in een 5* resort

Welkom op... Cuba

Wilt u historische en culturele ontdekkingen combineren met ontspanning aan het strand?

Op naar Havana! Fascinerend, opwindend, betoverend en vol contrasten... De hoofdstad van dit eiland combineert een koloniale geschiedenis, Unesco Werelderfgoed, opzwepende ritmes, een unieke cultuur en moderniteit.

Verdwaal in de typische straatjes met kleurrijke gevels, slenter over de bekende Malecón, bewonder de koloniale architectuur en ervaar zelf de feestelijke sfeer in de vele gezellige bars. Met een oude Amerikaanse auto, met de coco taxi of te voet, u kunt op verschillende manieren in de voetsporen van Hemmingway treden.

Havana vat perfect de complexiteit van Cuba samen in een stad die balanceert tussen heden en verleden en tussen grootsheid en eenvoud, maar die u nooit onverschillig laat!
De tweede halte is Viñales, op ongeveer 2,5 uur rijden vanuit Havana. Deze groene vallei is door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed en bestaat uit een prachtig dorp omringd door bergen. In deze goed bewaarde plek ontdekt u de traditionele cultuur en wordt nog altijd op de oude manier tabak gekweekt.


Dit is ook de regio waar u de typische "mogotes" vindt, kalkstenen rotsen die ook wel 'suikerbroden' worden genoemd om hun bijzondere vorm.
Uw reis eindigt in ontspanning op de zonnige stranden van Cayo Santa Maria, een paradijselijk eiland zo'n 7 uur van Havana in de Jardines del Rey archipel. Denk aan idyllische stranden, kristalhelder water, wuivende palmbomen en pure ontspanning... Dit gebied is uitgeroepen tot biosfeerreservaat omwille van zijn unieke fauna en flora en natuurlijke schoonheid.

Subliem en relaxed, opzwepend en zwoel, opwindend en fascinerend, adembenemend en onvergetelijk... Cuba is een land dat niet met één woord te beschrijven is! U moet het zelf ervaren!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
10 nachten waarvan 2 nachten in Havana, 2 nachten in Viñales, 1 nacht in Havana, 4 nachten in Cayo Santa Maria en nog een laatste nacht in Havana  
12 nachten waarvan 2 nachten in Havana, 2 nachten in Viñales, 1 nacht in Havana, 6 nachten in Cayo Santa Maria en nog een laatste nacht in Havana  
14 nachten waarvan 2 nachten in Havana, 2 nachten in Viñales, 1 nacht in Havana, 8 nachten in Cayo Santa Maria en nog een laatste nacht in Havana  

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Casas Particulares in Havana en Viñales

Stel u het volgende beeld voor: schommelstoelen op een veranda, rum-cocktails, latino-muziek en een gemoedelijke sfeer tussen bewoners en gasten. Voor uw ontdekkingen van de steden in het hart van de Cubaanse cultuur, overnacht u in Casas Particulares die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen.


Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. Hier beleeft u een unieke en onvergetelijke ervaring op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden. In Havana logeert u in het hart van de historische wijk.

Wat de situatie in Havana betreft: de Casas Particulares van de historische wijk van Havana hebben een traditionele charme en dompelen u onder in het kleurrijke maar bescheiden dagelijks leven van de Cubanen. Wat betreft de Casas Particulares die zich buiten het historische hart bevinden: deze zijn zeer comfortabel ingericht, gelegen nabij een cultureel centrum en slechts enkele minuten per taxi van het centrum verwijderd.

Ter info:
Alle kamers beschikken over airconditioning, een ventilator en een privébadkamer. Sommige eigenaars spreken geen Engels. Hoewel zij u hoe dan ook hartelijk zullen verwelkomen, zou u op voorhand enkele woorden Spaans kunnen leren om de communicatie te vergemakkelijken.

Uw kamer

Voor een complete ervaring met lokale charme, hebben we gekozen voor een Standaard Kamer in een privéhuis. De inrichting, de sfeer en het meubilair dompelen u helemaal onder in het echte Cubaanse leven. Ontdek het land op een andere manier dankzij dit unieke verblijf!

Valentìn Perla Blanca Hotel 5*

Dit all-inresort is alleen toegankelijk voor volwassenen vanaf 18 jaar en ligt in Laguna Beach III op het idyllische eiland Cayo Santa Maria. Het is meer dan een luxeresort met fijne witte zandstranden en kristalheldere wateren. Het hotel is ontworpen in een moderne, Caribische stijl en is geïntegreerd in de natuurlijke omgeving.


Met tal van faciliteiten zoals twee zwembaden, een privéstrand en verschillende restaurants, is dit de perfecte plek om uw zorgen achter te laten en te genieten van uw vakantie tussen de zee en de natuur.

Uw kamer

U verblijft in een elegante Deluxe Garden View Kamer (ongeveer 40 m²). 
De kamers zijn ruim en licht en modern ingericht met alle voorzieningen die u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf. Vanaf uw balkon heeft u uitzicht over het zwembad, de tuinen of de zee!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Casas Particulares
In Havana en Viñales geniet u van een dagelijks ontbijt, geserveerd door uw gastheren. Overdag bent u vrij om de steden te verkennen en de lokale sfeer op te snuiven. Proef van overheerlijke gerechten en maak kennis met de lokale bevolking in één van de vele bars en restaurants in het oude stadsdeel van Havana. Als u in de nieuwe wijk van de stad verblijft, kunt u het historische centrum gemakkelijk met de taxi bereiken.

Valentìn Perla Blanca Hotel
Uw dagen op Cayo Santa Maria zijn zorgeloos dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule.

Het hotel beschikt over 2 buffetrestaurants: El Flamboyan en Mandorle waar zowel het ontbijt, de lunch als het diner geserveerd worden.

Heeft u zin in iets anders? Ga dan voor het diner richting een van de à-la-carterestaurants
:
Spaans Restaurant "Ole
Zeevruchten Restaurant "El Marinero
Frans Restaurant "Oh la la
Italiaans Restaurant "Dolce Vita
Cubaans Restaurant "La Casa de la Abuela
Snack & Grill bar

Zowel overdag als 's avonds kunt u terecht in maar liefst 11 bars voor een verfrissende pauze. In het "Harlequin Theatre" kunt u de hele nacht dansen met een live band.

Activiteiten

Casas Particulares
Kuier door felgekleurde straatjes, bewonder huizen met een unieke architectuur en maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking... Dankzij uw verblijf in een Casa Particular is dit allemaal mogelijk! Grijp deze kans om op een andere manier te reizen en dompel onder in de typisch Cubaanse sfeer! 

Valentìn Perla Blanca Hotel
Zwemmen in een van de 2 zwembaden, relaxen op het privéstrand van het hotel of een sportieve activiteit op het land of op het water... U kiest helemaal zelf hoe u uw dagen aan het strand invult!

Uw inbegrepen excursie

Tour van 45 minuten in Havana met een vintage auto

Uw inbegrepen excursie
Wie Havana zegt, zegt prachtige oldimers! U ontdekt de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad tijdens een rondrit van 45 minuten in een exclusieve en vintage auto. Een onvergetelijke ervaring! 

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de hotels:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in de Casas Particulares: verschillend per accommodatie
Aantal kamers in het Valentìn Perla Blanca Hotel: 1020
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan
 


LET OP: Hotel Valentìn Perla Blanca is enkel toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar.


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De all-inclusiveformule in het Valentìn Perla Blanca Hotel omvat:
- Alle maaltijden in de buffetrestaurants
- Snackbar (24u/24)
- 3 keer per week toegant tot de à-la-carterestaurants (speciale pakketten zoals Privilege Dinner, Romantic Night en Lobster Dinner niet inbegrepen)
- Selectie van dranken in de verschillende bars (exclusief Privilege Bar Lounge)
- Toegang tot de zwembaden en het strand
- Activiteiten overdag en 's avonds
- Toegang tot de sportfaciliteiten
- Niet-gemotoriseerde watersporten
- Transport met een golfkar binnen het resort

De Casas Particulares beschikken over:

  • Dagelijkse schoonmaak
  • Meerdere openbare ruimtes en salons

Het Valentìn Perla Blanca Hotel beschikt over:

  • Receptie
  • Conciërge
  • Wifi
  • Medische dienst
  • Was- en strijkservice (met toeslag)

De kamers van de Casas Particulares zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer
  • Zeep en shampoo

De kamers van het Valentìn Perla Blanca Hotel zijn uitgerust met:

  • Terras of balkon
  • TV
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Minibar (dagelijks bijgevuld met water en lokaal bier)
  • Koffiezetapparaat
  • Strijkvoorzieningen

Activiteiten bij de Casas Particulares:

  • Centrale ligging
  • Vlotte bereikbaarheid van het stadscentrum

Activiteiten bij het Valentìn Perla Blanca Hotel:

  • 2 zwembaden
  • Zonneterras
  • Privéstrand
  • Sportfaciliteiten
  • Niet-gemotoriseerde watersporten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief: privé luchthaventransfers van de luchthaven in Havana naar het Casa Particular in een vintage auto. Privétransfer van Havana naar Viñales en terug naar Havana. Gedeelde transfer van Havana naar Cayo Santa Maria en terug naar Havana. Privétransfer van het Casa Particular in Havana naar de luchthaven. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Om Cuba in te komen, dient u over de volgende documenten te beschikken:
Geldig paspoort
Toeristenvisum of, bij gebreke daarvan, een visum afgegeven door de overeenkomstige Cubaanse consulaire autoriteiten.
Retourticket
Bewijs van een ziektekostenverzekering.

Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten, dient u in het bezit te zijn van een ESTA.
In Cuba dient u in het bezit te zijn van een toeristenkaart. Gelieve zo snel mogelijk na uw boeking ons hierover een mail te sturen zodat wij de documenten hiervoor in orde kunnen maken.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

ESTA-Reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Extra maatregelen Verenigde Staten

Wij raden u aan het reisadvies voor de Verenigde Staten regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Indien u twijfels heeft over uw situatie, verzoeken wij u om contact op te nemen met de Amerikaanse ambassade in België of Nederland.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Casa Particular in Havana en Viñales + Valentìn Perla Blanca 5*