Combinatie van Casas Particulares en Hotel Naviti Varadero 4* - Havanna - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de essentie van de Cubaanse cultuur tijdens een verblijf in het hart van de 2 belangrijkste steden van het land: Havana en Trinidad
  • Wandel door de bruisende hoofdstad, ontdek de authenticiteit in Cienfuegos en Trindidad en eindig uw reis op de witte zandstranden van Varadero
  • Leer de mooiste plekjes van Havana kennen tijdens een schitterende tour door het historische centrum
  • En ook... Leer dansen op de zwoele salsa ritmes in het Casa de la Trova in de hoofdstad

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Cuba

Kies voor een ontdekking van de mooiste steden van Cuba, gecombineerd met enkele ontspannende dagen aan het strand.

In de bruisende hoofdstad Havana ontdekt u de prachtige koloniale architectuur, eeuwenoude monumenten, forten, kerken, paleizen en nog veel meer. Hier proeft u van de authentieke ziel van het land en een eclectische mix van culturen, smaken, geuren en natuurlijk muziek!

De volgende halte is Cienfuegos, gelegen aan één van de mooiste baaien van de Caraïben. Deze stad heeft de bijnaam 'De parel van het zuiden' gekregen omwille van zijn prachtige historische centrum met koloniale architectuur die bovendien de klassering als Werelderfgoed hebben opgeleverd.
Daarna gaat het richting Trinidad, gelegen aan de Caribische kust van het eiland. Deze stad is prachtig bewaard gebleven en heeft net zoals Havana en Cienfuegos zijn plekje op de Werelderfgoedlijst van Unesco meer dan verdiend. U raakt nooit uitgekeken tijdens het rondslenteren door de smalle straatjes terwijl de Cubanen hun opzwepende ritmes spelen.

De laatste halte van deze onvergetelijke reis is Varadero. Dit meesterwerk van de natuur biedt volledige ontspanning en rust aan kristalhelder water en een paradijselijk wit zandstrand. Varadero is gelegen op 140 ten oosten van Havana op het Hicacos schiereiland op een spectaculaire landtong van zo'n 22 km lang en 700 meter breed, omgeven door het schitterende water van de Atlantische Oceaan. Dit is één van de beste plekken ter wereld om te gaan duiken en het ecologisch reserve Varahiacos is met zijn unieke fauna en flora van een onschatbare waarde.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 10 nachten : 3 nachten in Havana, 1 nacht in Cienfuegos, 2 nachten in Trinidad en 4 nachten in Varadero 
12 nachten : 3 nachten in Havana, 1 nacht in Cienfuegos, 2 nachten in Trinidad en 6 nachten in Varadero 
14 nachten : 3 nachten in Havana, 1 nacht in Cienfuegos, 2 nachten in Trinidad en 8 nachten in Varadero 

Om nog extra te genieten van uw verblijf, is bij deze aanbieding een toeristische kaart inbegrepen en een wifi kaart van 5 uur per persoon.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Casas Particulares in Havana, Cienfuegos en Trinidad

Stel u het volgende eens voor: schommelstoelen op het terras, uw gastheren die enkele cocktails met u delen terwijl de typische Cubaanse muziek op de achtergrond speelt... Dankzij een verblijf in de Casas Particulares wordt u letterlijk ondergedompeld in de typische Cubaanse cultuur. Deze accommodaties werden met veel zorg door ons uitgekozen om u een optimaal comfort te garanderen.

De inrichting is traditioneel met in sommige gevallen echte authentieke meubelstukken en op andere plekken moderne toetsen. U verblijft echt zoals de Cubanen zelf en kunt de plaatselijke bewoners beter leren kennen. Deze huizen zijn telkens gelegen op een ideale locatie om de stad te verkennen, ofwel te voet ofwel met het openbaar vervoer of een taxi.

Opmerking: Sommige gastheren van deze Casas Particulares spreken nog Engels, nog Frans. U wordt steeds op een vriendelijke manier ontvangen, maar enkele woordjes Spaans kunnen handig zijn.

Hotel Naviti Varadero 4*

Gelegen tussen de weelderige vegetatie en witte zandstranden, vindt u het Hotel Naviti Varadero 4*. Hier wordt u ontvangen in een ontspannen sfeer met zicht op de Caribische Zee. Van bij het binnenkomen in het hotel ontdekt u de moderne ruimtes en komt u onmiddellijk in vakantiestemming. Maak gebruik van de hedendaagse faciliteiten om uw verblijf in het bruisende Cuba in schoonheid af te sluiten!

De kamers

Casas Particulares in Havana, Cienfuegos en Trinidad 

Om u volledig onder te dompelen in de couleur locale, verblijft u in een sobere en comfortabele Standaard Kamer. Elk huis heeft zijn eigen unieke inrichting, sfeer en faciliteiten. Op het programma staat een onvergetelijke tijd met de plaatselijke bewoners om het land vanuit een ander perspectief te leren kennen.
Hotel Naviti Varadero 4*

Voor uw verblijf aan de idyllische stranden van Varadero, kunt u tot rust komen in een charmante Standaard Kamer.

Deze kamers zijn modern ingericht met de kleuren beige en blauw om perfect bij de omgeving te passen. Het comfortabele meubilair in lichte houtsoorten en de grote ramen waardoor veel natuurlijk licht binnenkomt, zorgen voor een verblijf dat aan al uw wensen voldoet.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Casas Particulares 
Tijdens uw verblijf in Havana, Cienfuegos en Trinidad geniet u elke ochtend van een overheerlijk ontbijt dat vers klaargemaakt wordt door uw gastheren. Schuif mee aan de ontbijttafel en geniet van enkele unieke momenten. De rest van de dag bent u vrij om zelf te kiezen waar en wanneer u uw maaltijden neemt. Ga op zoek naar de meest authentieke restaurantjes of snuif de opzwepende sfeer in de talrijke bars. Een verfrissende mojito mag natuurlijk niet ontbreken!

Hotel Naviti Varadero 
Voor uw strandverblijf hebben we voor de all inclusive formule gekozen om uw vakantie in alle rust en comfort af te sluiten.

U kunt van de plaatselijke en internationale gastronomie proeven in 3 restaurants en 7 bars. In het buffetrestaurant worden regelmatig thema-avonden georganiseerd en in het à la carte restaurant geniet u van de typische Caraïbische smaken. En wat dacht u van een verfrissende cocktail aan de rand van het zwembad met zicht op zee?

Als u in het hotel verblijft op de nacht van 24/12 en/of 31/12, geniet u van een gratis kerstdiner en/of nieuwjaarsdiner (exclusief drankjes).

Activiteiten

Casas Particulares 
Slenteren door de smalle straatjes van de hoofdstad, de prachtige architectuur ontdekken in Cienfuegos en genieten van de sfeer in het oude centrum van Trinidad... Het krijgt nog een aparte toets dankzij de tips van uw gastheren die hun stad door en door kennen! Dit is de ideale manier om het echte Cuba te ervaren.

Hotel Naviti Varadero
Ook aan het einde van uw vakantie hebt u geen tijd om zich te vervelen. Begin de dag met een verfrissende duik in het zwembad of een romantische strandwandeling op het witte zandstrand. Het hotel biedt een waaier aan activiteiten op het land en op het water: tennis, volleybal, kajakken, windsurfen of duiken. En voor de allerkleinsten is er een kinderclub waar een animatieteam klaarstaat om hen de hele dag te amuseren.

Uw inbegrepen excursie

Het koloniale en moderne gezicht van Havana - Dag 2 van het verblijf

Uw inbegrepen excursie
Ontdek de belangrijkst bezienswaardigheden van de Cubaanse hoofdstad tijdens een panoramische rondrit in een oldtimer van 1 uur en een wandeling door het historische centrum van de stad van 3 uur met een gids. U neemt de lunch in het restaurant Rum Rum Paladar of gelijkwaardig.

Het programma: 
- Vertrek rond 9:00 uur (onder voorbehoud) in een oldtimer met gids 
- Rondrit van 1 uur door het moderne gedeelte van Havana langs de Paseo del Prado, de Plaza de la Révolution en de Malecón Habanero 
- Wandeling van 3 uur door de koloniale wijken van de stad die gesticht werd in 1515 en door UNESCO tot Werelderfgoed werd uitgeroepen in 1982. U bezoekt onder andere het Plaza de Armas, Plaza de San Francisco en de Plaza de la Catedral. Verder naar het fort en de bouwwerken die door de Spanjaarden werden gebouwd tussen de 16e en 19e eeuw.

Transfers van en naar het hotel niet inbegrepen.

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over de Casas Particulares:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : afhankelijk van de accommodatie
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het Hotel Naviti Varadero:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 449
Check-in: 16u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

De Casas Particulares beschikken over:

  • Openbare zitruimtes
  • Dagelijkse schoonmaak

Het Hotel Naviti Varadero beschikt over:

  • Receptie
  • All inclusive 24 uur op 24
  • Internet corner (met bijbetaling)
  • Winkel (met bijbetaling)
  • Wasserij (met bijbetaling)
  • Medische dienst (met bijbetaling)
  • Kinderopvang (met bijbetaling)
  • Wisselkantoor
  • Autoverhuur

De kamers van de Casas Particulares zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Privébadkamer
  • Zeep en shampoo

De kamers van Hotel Naviti Varadero zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Balkon
  • Satelliet televisie
  • Kluis
  • Minibar
  • Badkamer met tropische douche
  • Apart toilet
  • Haardroger

Activiteiten bij de Casas Particulares:

  • Centrale ligging met makkelijke toegang tot het centrum van de stad

Activiteiten bij Hotel Naviti Varadero:

  • 2 zwembaden
  • Kinderbad
  • Strand
  • 8 tennisbanen
  • Volleybal
  • Kajakken
  • Windsurfen
  • Duiken
  • Animatie
  • Kinderclub

De all inclusive formule bestaat uit:
- Alle maaltijden in het buffetrestaurant of à la carte restaurant
- Snacks
- Een selectie van nationale en internationale drankjes

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. U wordt met een oldtimer naar Havana, Cienfuegos, Trinidad en Varadero gebracht. Uw transfer naar het hotel in Varadero en de luchthaven is collectief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

U heeft een visum nodig. Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

ESTA-Reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!


Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie van Casas Particulares en Hotel Naviti Varadero 4*