Caraïbische zon in Cuba - Fly & Drive - Varadero - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een reis die de koloniale steden Havana, Cienfuegos en Trinidad perfect combineert met een idyllische strandvakantie in Varadero
  • Verblijf bij de locals thuis, de perfecte manier om de echte authentieke cultuur te ontdekken
  • Eindig uw vakantie in een luxueus all inclusive-resort aan de paradijselijke stranden van Varadero
  • En ook... Reis op uw eigen tempo dankzij de inbegrepen huurauto voor 5 dagen!

Welkom in... Cuba

Wilt u historische en culturele ontdekkingen combineren met ontspanning aan het strand?
De Cubaanse hoofdstad Havana biedt de perfecte mix tussen cultuur, geschiedenis, gastronomie en opzwepende ritmes. De cultuur draagt de stempel van verschillende invloeden uit Europa, Afrika en de Amerika's. De kasseistraatjes bruisen met gezellige cafeetjes, bars en de zwoele ritmes van de rumba. Ook in de architectuur komt de multiculturele kant van deze koloniale stad naar voren, met een mix van barok, neoclassicisme en art deco in de oude stad (UNESCO Werelderfgoed) en het contrast met meer moderne stadsgedeelte. 

Daarna brengt u een bezoek aan de prachtige koloniale stad Cienfuegos en het schitterend gelegen Trinidad.
U sluit dit Cubaanse avontuur in schoonheid af aan de paradijselijke witte zandstranden van Varadero. Deze eindeloze stranden zijn wel 20 km lang en grenzen aan het meest intense, azuurblauwe water dat u ooit gezien heeft. Dit is de ideale plek om te relaxen en te genieten... Maar ook zwemmen tussen de dolfijnen, een bezoek aan prachtige grotten of het natuurreservaat van Punta Hicacos behoren tot de mogelijkheden. 
Maak u klaar om de echte ziel van Cuba te ontdekken!

Reisbeschrijving

Dankzij de inbegrepen huurauto reist u in alle vrijheid door dit fascinerende land. We bieden u de keuze tussen een verblijf van 7 nachten, waarvan 3 nachten in Havana, 1 nacht in Cienfuegos, 1 nacht in Trinidad en 2 nachten in Varadero of een verblijf van 10 nachten waarbij u 5 dagen doorbrengt op het strand in Varadero.

Dag 1: Aankomst in Havana
Aankomst op de luchthaven van Havana en privétransfer naar het centrum.

Diner en overnachting in een Casa Particular in Havana.

Dag 2: Havana
Ontbijt in uw accommodatie en ophalen van de huurauto bij het Hotel Panorama.
Vervolgens gaat u op ontdekking in de bruisende hoofdstad. Bezoek de historische wijk (Oud Havana), die sinds 1982 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Laat u charmeren door de historische en culturele charme en de warme, vriendelijke bevolking. Een wandeling door de straten van de stad met zijn koloniale architectuur is alsof u een stap terug in de tijd zet naar de jaren 50.
Vrije lunch en diner.

Overnachting in een Casa Particular in Havana.

Dag 3: Havana - Viñales-vallei
Na het ontbijt in de accommodatie vertrekt u richting de prachtige Viñales-vallei (185 km). Hier komt u meer te weten over tabak en suikerriet, twee belangrijke gewassen voor de regio. In de kleine dorpjes worden nog steeds tradities uit koloniale tijd in de negentiende eeuw levendig gehouden. Ook voor natuurliefhebbers is deze vallei een absoluut hoogtepunt met de indrukwekkende bergen, groene natuur en spectaculaire kalkstenen rotsen. De vallei met zijn traditionele manier van leven en landbouwmethoden staat sinds 1999 op de lijst van Werelderfgoed. 
Vrije lunch en diner.

Overnachting in een Casa Particular in Havana.
Dag 4: Havana - Cienfuegos
Ontbijt in de accommodatie en vertrek richting Cienguegos (230 km). U komt langs prachtige landschappen en kleine dorpjes om uiteindelijk toe te komen in de stad die ligt aan één van de mooiste baaien van het land. Cienfuegos werd in de achttiende eeuw gesticht door Franse immigranten en is vooral bekend voor de handel in suikerriet, tabak en koffie. De koloniale architectuur is prachtig bewaard gebleven en leverde de stad zowel de titel "Parel van het zuiden" op als een vermelding op de werelderfgoedlijst van UNESCO. 

Hier vindt u ook de meest spectaculaire botanische tuinen van Latijns-Amerika met meer dan 2000 exotische plantensoorten. 
Vrije lunch en diner.

Overnachting in een Casa Particular in Cienfuegos.
Dag 5: Cienfuegos - Trinidad
Na het ontbijt vertrekt u richting een andere spectaculaire locatie, het prachtig gelegen Trinidad (85 km). Deze stad aan de zuidkust van het eiland heeft heel wat te bieden: huizen met kleurrijke gevels, gezellige geplaveide straatjes en prachtige koloniale architectuur. In het centrum zijn tal van extravagante paleizen te vinden die de rijkdom weerspiegelen die de stad heeft opgebouwd dankzij de handel in suikerriet. Vrije lunch en diner.

Overnachting in een Casa Particular in Trinidad.
Dag 6: Trinidad - Varadero
Ontbijt in de accommodatie. Voor u begint aan een welverdiende strandvakantie, houdt u nog even halt in Santa Clara (120 km) in het hartje van het eiland. Deze stad werd gesticht in de zeventiende eeuw door inwoners van een badplaats die door de komst van piraten het binnenland invluchten. De koloniale sfeer is prachtig bewaard gebleven in een stad die ook een moderne en bruisende cultuur kent.

Santa Clara is vooral bekend omwille van guerrillastrijder Che Guevara, die er op 28 december 1958 in slaagde om de stad uit handen van dictator Batista te nemen. Vandaag zijn er nog tal van monumenten te vinden ter nagedachtenis van deze epische strijd en is het tevens de plek waar de revolutionair begraven ligt.

Daarna is het tijd om richting de idyllische stranden van Varadero te rijden (230 km) waar u de huurauto binnenbrengt voor 17u.
Vrije lunch en diner.

Overnachting in het Hotel Meliá Marina Varadero 5*.

Dag 7: Varadero (mogelijkheid om te verlengen met 3 nachten)
Ontbijt in het hotel en de rest van de dag vrij om te ontspannen op de paradijselijke witte zandstranden of te genieten van de schitterende faciliteiten van het hotel.

Overnachting in het Hotel Meliá Marina Varadero 5* op basis van de all inclusive-formule. 

Dag 8 of 11: Havana - Terugvlucht
Na het ontbijt in het hotel keert u terug naar de luchthaven van Havana voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Casas Particulares in Havana, Cienfuegos en Trinidad

In deze unieke accommodaties ontdekt u de traditionele charme van het eiland. Deze privéhuizen zijn traditioneel ingericht met antiek meubilair en een vleugje moderniteit, en onthullen een bijzonder inzicht in het dagelijkse leven van de Cubanen. Alle kamers zijn voorzien van elk hedendaags comfort dat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. De Casas Particulares liggen op wandelafstand of korte taxirit van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Hotel Meliá Marina Varadero 5*

Dit luxueuze hotel ligt in een prachtig ecologisch reservaat van 40.888 m² aan paradijselijke witte zandstranden. Op elk van de 7 verdiepingen bewondert u een spectaculair uitzicht op het Punta Hicacos schiereiland.

Het moderne design, de inrichting in de kleuren wit, beige en blauw en hedendaagse sfeer passen perfect in de natuurlijke omgeving. Tijdens uw verblijf ontdekt u de fantastische faciliteiten met maar liefst 9 gastronomische restaurants, snackbars en 8 bars. Verder maakt u gebruik van 3 zwembaden en u laat u zich helemaal verwennen in de spa. Terwijl u geniet, worden de kinderen opgevangen in de kinderclub met een waaier aan activiteiten, sport en spel.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw verblijf in de steden Havana, Cienfuegos en Trinidad beginnen uw dagen met een heerlijk ontbijt in de Casas Particulares. Zo doet u voldoende krachten op voor de dag, maar heeft u toch de vrijheid om zelf op zoek te gaan naar de leukste plaatselijke restaurantjes voor de lunch en het diner. In Varadero geniet u zonder zorgen dankzij de all inclusive-formule. 

Huurauto

U reist in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto (5 dagen) type Geely CK, Geely GC-6 of gelijkwaardig voor 1 tot 3 personen of Geely Emgrand 718 of gelijkwaardig 4 personen.



- De verzekering en waarborg (ongeveer 200 CUC) moet ter plaatse betaald worden bij het ophalen van het voertuig
- De auto wordt opgehaald bij het REX-agentschap aan het Hotel Panorama op de tweede dag van de reis
- De auto moet voor 17u worden teruggebracht bij het REX-agentschap in Varadero op dag 6 van de reis
- Een geldig paspoort en rijbewijs op naam van de bestuurder zijn noodzakelijk
- De minimumleeftijd van de bestuurder is 21 jaar
- Onbeperkt aantal km en airconditioning inbegrepen
- De brandstoftank moet gevuld worden na het ophalen, de auto moet met hetzelfde brandstofniveau binnengebracht worden

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 5 nachten in Casas Particulares (3 nachten in Havana, 1 nacht in Cienfuegos, 1 nacht in Trinidad)
- 2 of 5 nachten in het Hotel Meliá Marina Varadero
- Ontbijt in Havana, Cienfuegos en Trinidad
- All inclusive in Varadero
- Huurauto van het merk Geely voor 5 dagen voor 1/3 of 4 personen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Excursies of entreegelden 
- Verzekeringen
- Persoonlijke uitgaven

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens reisprogramma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Om Cuba in te komen, dient u over de volgende documenten te beschikken:
- Geldig paspoort
- Toeristenvisum of, bij gebreke daarvan, een visum afgegeven door de overeenkomstige Cubaanse consulaire autoriteiten.
- Retourticket
- Bewijs van een ziektekostenverzekering

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Caraïbische zon in Cuba - Fly & Drive