Catalonia Royal La Romana 5* - Adults Only - Bayahibe - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Dompel uzelf onder in de paradijselijke omgeving van het Catalonia Royal La Romana 5*, een luxe hotel in het prachtige Bayahibe
  • Ontdek de echte Dominicaanse sigaren tijdens een inbegrepen excursie
  • Dit pittoreske resort is het perfecte toevluchtsoord voor volwassenen, met een verscheidenheid aan luxe faciliteiten en voorzieningen
  • Maak uw keuze tussen drie sublieme suites, elk op basis van all inclusive met een reeks exclusieve kortingen

Welkom in ... de Dominicaanse Republiek!

Bent u toe aan een zonnige vakantie op een prachtig eiland? 
Aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek en tegenover het eiland van Saona in de Caribische Zee ligt het prachtige vissersdorpje Bayahibe. Vanuit dit dorp vertrekken dagelijks boten met toeristen naar Isla Saona en naar het Parque nacional del Este.

Op slecht één uur van het vliegveld van Punta Cana verblijft u tussen de tropische jungle, de exotische vegetatie van de tuinen en het witte zandstrand aan het kristalheldere water. 
Een paradijselijke plaats waar u een droomvakantie zult beleven!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Late check-out tot 14.00 uur (op basis van beschikbaarheid)
Op zoek naar all inclusive, adults only en Caribische gelukzaligheid? Kijk dan niet verder dan het spectaculaire Catalonië Royal La Romana 5*, gelegen aan het strand in de prachtige stad Bayahibe.

Dit luxe resort biedt een overvloed aan activiteiten voor koppels of vrienden, waaronder een schitterend strand, een zwembad met een zwembar, een chill-out zone en een spa. Verspreid over 117 luxueuze kamers combineert dit zalige hotel comfort met weelde. Alle kamers zijn voorzien van gratis wifi, een kussenmenu, een minibar en 24-uurs roomservice. 

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer, Superior Junior Suite of Superior Junior Suite Swim Up

Superior Kamer (35 m²)

Hedendaags design en modern comfort komen samen in deze gezellige kamer, compleet met een kingsize bed en een gemeubileerd balkon om ontspannen momenten op door te brengen. De kamers zijn geïnspireerd door de tropische omgeving van het hotel, en beschikken naast uitstekende voorzieningen zoals een tv, koffiezetapparaat, dubbele douche, kussenmenu, badjassen en slippers en een minibar, over een prachtig design.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Superior Junior Suite (39 m²)

De Superior Junior Suite heeft dezelfde uitstekende voorzieningen als de Superior kamer, maar met een aparte woonkamer voor extra ruimte om te ontspannen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Superior Junior Suite Swim Up (35 m²)

Voor een nog weelderiger verblijf, kunt u ook kiezen voor een upgrade naar de Superior Junior Suite Swim Up. Deze ongelooflijke kamers hebben het extra voordeel van een gemeubileerd terras met exclusieve directe toegang tot het zwembad, zodat u 's morgens in alle rust een duik in het zwembad kunt nemen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All Inclusive
  • 10% korting op romantische diners (exclusief drankjes)
Dankzij de all-inclusiveformule beleeft u een zorgeloos verblijf.

Geniet in Restaurant Thalassa van mediterrane delicatessen tijdens het ontbijt- of lunchbuffet en een à-la-cartedinerservice. Een ontspannen restaurant met zicht op het zwembad! In Peruano Restaurant geniet u van de heerlijke Peruaanse keuken in een prachtige eetgelegenheid met een buitenterras. Tao-Kat is een overdekt openluchtrestaurant en serveert de Zuidoost-Aziatische gastronomie met een à la carte dinermenu. In Toscana geniet u van heerlijk Italiaans eten. Tijdens het diner geldt er is een dresscode maar overdag biedt het een informele setting om te ontspannen. 

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% korting in de winkels en op spabehandelingen van het hotel, per persoon en per verblijf
  • Exclusieve Cigar Tour, per persoon en per verblijf
Luieren onder de palmbomen bij het zwembad, een middagje in de spa of zonnen op het strand ... Deze vakantie is ideaal om te ontspannen. Voor de meer actieve gasten zijn er in de buurt twee golfbanen en voldoende watersportmogelijkheden!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Luchthaventransfers zijn inbegrepen wanneer u kiest voor een aanbieding met vlucht. Voor alle andere aanbiedingen kunt u, indien beschikbaar, een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie voor reserveringen zonder vlucht:
Wanneer bij uw aanbieding luchthaventransfer standaard is inbegrepen, of wanneer u de optie 'transfer' bijboekt in de tweede stap van uw reservering, verzoeken wij u binnen 48 uur uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier dat u in uw account vindt. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen excursie

Exclusieve Cigar Tour

Uw inbegrepen excursie
Cigar Tours is de tour die unieke ervaringen heeft opgeleverd voor meer dan 200.000 bezoekers aan de meest prestigieuze tabaksfabrieken in de Dominicaanse Republiek, met name in de regio La Romana. Deze excursie biedt een verscheidenheid aan bezoeken aan de Vega Fina sigarenfabriek die door iedereen kan worden genoten, van de niet-roker tot de sigarenkenner.

De tour brengt u naar de beste Dominicaanse sigarenmakers, zoals Montecristo, Romeo en Julieta, H. Upmann en Vegafina. U kunt de grootste ambachtelijke sigarenfabriek ter wereld bezoeken en genieten van een diepgaande rondleiding die het proces van het veld tot de verpakking van de sigaren uitlegt.

Alle bezoeken eindigen in een winkel, waar u een grote verscheidenheid aan premium sigaren kunt vinden die in de Dominicaanse Republiek worden gemaakt.

Ter informatie:
- Uitsluitend voor volwassenen vanaf 18 jaar.
- Fotograferen of video-opnamen zijn niet toegestaan.
- Voor uw veiligheid moet u een hemd en gesloten schoenen dragen.
- Duur: 60 minuten (plus vervoer)
- Maximaal 20 personen per groep
- Vertrek: maandag en vrijdag om 8.30 uur.
- U dient de vertegenwoordiger bij aankomst te benaderen of te bellen om de dag van uw excursie te bevestigen.

... verder lezen

Extra opties

Avontuurlijke excursie op het eiland Saona en de Chavón rivier

Extra opties
Tijdens deze excursie, die exclusief voor reizigers van Voyage Privé is, gaat u op avontuur langs het turquoise water van de Caraïbische Zee. Neem de tijd voor een uniek uitstapje op de paradijselijke stranden van het eiland Saona. De prachtige landschappen zijn onmisbaar tijdens uw vakantie in de Dominicaanse Republiek! Per boot bereikt u de mooiste stranden van het eiland, zoals Mano Juan, waar u de schilderachtige houten huizen kunt bewonderen die dit vissersdorpje typeren en waarvan de pastelkleuren in contrast staan met het groen van de palmbomen. U bewondert er niet alleen de fauna die in dit tropische paradijs leeft, maar bezoekt ook het strand tegenover de Flamenco Lagoon en de bekende Doctor’s Beach, waar u naar hartelust kunt snorkelen.

Naast een bezoek aan dit prachtige eiland geniet u van een heerlijke lunch en kunt u zich ontspannen onder de Dominicaanse zon, tenzij u liever het kristalheldere water van het eiland induikt.

Voordat u weer naar uw hotel gaat, vertrekt u richting een subliem, natuurlijk zwembad en vaart u op de Chavón rivier. Hier bewondert u de zonsondergang terwijl u van een drankje nipt. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke dag ...

Aangeraden:
- Neem een comfortabele outfit, zwemkleding, een handdoek, een pet, biologisch afbreekbare zonnebrandcrème, een zonnebril en een flesje water mee
- Vergeet niet om extra geld mee te nemen voor fooien en souvenirs

Belangrijk:
- Talen: Engels, Spaans en Frans
- Beschikbaar op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag (te organiseren, afhankelijk van de beschikbaarheid, met onze vertegenwoordiger bij aankomst)
- Ontmoetingsplaats in de lobby van uw hotel
- Deze excursie is wordt niet aangeraden voor personen met beperkte mobiliteit en zwangere vrouwen

Inbegrepen in de prijs:
- Transfers
- Lunch
- Alcoholvrije drankjes
- Alcoholische drankjes
- Gids

... verder lezen

Ontdek de Dominicaanse cultuur

Extra opties
Deze excursie is exclusief voor Voyage Privé leden gecreëerd. U wordt meegenomen door de natuur, de geschiedenis en de culturele rijkdommen van een van de populairste plaatsen in de Caraïben. Tijdens deze excursie krijgt u de kans een chocoladefabriek te bezoeken in Bonao, een charmante gemeenschap in een dorpje gesitueerd tussen Santiago en Santo Domingo met talrijke natuurlijke schatten. U vervolgt de excursie met een bezoek langs de bezienswaardigheden van Higüey, een dorpje gesitueerd in de Altagracia provincie. Bij aankomst kunt u een bezoek brengen aan de Notre-Dame van Altagraca, een basiliek beroemd omdat het het eerste Amerikaanse heiligdom was, gewijd aan de maagd Maria. U zult versteld staan van de unieke architecturale hoogstandjes.

U brengt een kort bezoek aan een suikerrietveld en gaat vervolgens door naar Boca de Yuma, een gemeenschap gesitueerd in een pittoresk vissersdorpje waar u een indrukwekkend uitzicht kunt bewonderen vanaf de kliffen. Hierna gaat u verder naar het magische dorpje Altos de Chavon in La Romana. Dit mediterrane juweeltje is omringd door geplaveide straten en bestaat uit gebouwen van koraalsteen en terracotta. Het is tevens bekend als de “Stad der kunstenaars” en was lang een inspiratiebron voor filmmakers.

Aarzel niet en ontdek de Dominicaanse cultuur tijdens een excursie, speciaal voor u!

Aangeraden:
- Draag comfortabele kleding, een hoed, zonnebrandcrème, insectenspray, zonnebril, een fles water
- Vergeet niet geld mee te brengen voor fooien en souveniers.

Belangrijk:
- Talen: Engels, Spaans en Frans
- Beschikbaar op maandag en vrijdag (te organiseren, afhankelijk van de beschikbaarheid, met onze vertegenwoordiger bij aankomst)
- Ontmoetingsplaats: de lobby van uw hotel
- Deze excursie wordt niet aangeraden voor personen met beperkte mobiliteit en zwangere vrouwen.

Inbegrepen:
- Vervoer
- Lunch
- Alcoholvrije drankjes
- Entreeprijzen
- Gids

... verder lezen

Bezoek aan Coco Bongo Show & Disco

Extra opties
De Coco Bongo Show & Disco is de perfecte plek om een avond door te brengen tijdens uw vakantie in Punta Cana! Geniet van een eclectische mix van muziek, dans, trapeze-artiesten, acrobaten en beroemde filmscènes die worden afgespeeld op populaire muziek. Tijdens de show zult u uw ogen uitkijken en een indrukwekkende avond beleven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Coco Bongo Show & Disco veel internationale media-aandacht heeft gekregen!

Voordelen:
- Beste nachtclub in Punta Cana

Aangeraden:
- Vergeet niet om geld mee te nemen voor fooien en souvenirs

Belangrijk:
- Show in het Engels/Spaans
- Voorbehouden voor personen vanaf 18 jaar
- Bij reservering van de reguliere optie, kunt u kiezen of u de show in het weekend of tijdens de week wilt bijwonen.

Inbegrepen in de prijs:
- Vervoer vanaf uw hotel
- Open Bar

... verder lezen

Coco Bongo Gold Member

Extra opties
En om een Premium ervaring te beleven, kunt u kiezen voor de optie Gold Member en genieten van vele voordelen! Bij uw aankomst geniet u van een gepersonaliseerde ontvangst en u vermijdt de vaak lange wachtrij van Coco Bong. Installeer u in het VIP-gedeelte en beleef deze show vanaf een gunstige plek, die u een adembenemend zicht op de scene en de artiesten biedt. U mist geen enkel moment dankzij de obers die uitsluitend aan de Gold Member tafels serveren. De Open Bar met tafelservice zal u het gevoel geven dat u de koning(in) van de avond bent en u zult kunnen genieten van een unieke sfeer!

Aanbevelingen:
- Foto's maken met professionele camera's is verboden.
- Vergeet niet om geld mee te nemen voor fooien en souvenirs.

Belangrijk:
- Show in het Engels/Spaans
- Voorbehouden voor personen vanaf 18 jaar

Inbegrepen in de prijs:
- Transfers
- Open Bar met tafelservice
- Alcoholische drankjes
- Ontvangst in het VIP-gedeelte bij aankomst
- Skip-the-line-ticket
- Gunstige plek
- Ober

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 19°C max : 29°C
Feb
min : 19°C max : 30°C
Mrt
min : 20°C max : 29°C
Apr
min : 21°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 30°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 22°C max : 31°C
Aug
min : 23°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 31°C
Okt
min : 22°C max : 31°C
Nov
min : 21°C max : 30°C
Dec
min : 20°C max : 30°C

Ligging

Carretera a Bayahibe, Bayahibe 23000, Dominicaanse Republiek

De afstand tussen de luchthaven van Punta Cana en uw hotel bedraagt 71 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 117
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uurs roomservice
  • Speciale strandzone
  • Dag- en avondentertainment
  • Kluis
  • Chill-out zone
  • Airconditioning
  • Excursies

De kamers zijn uitgerust met*:

  • 2 wastafels
  • Airconditioning
  • Koffiezetapparaat
  • Dubbele douche
  • Kluis
  • Bureau
  • Strijkplank
  • Kussenmenu
  • Minibar
  • Badjassen en slippers
  • Balkon of gemeubileerd terras
  • Turndown service
  • Telefoon
  • Strandlakens
  • TV met satellietkanalen
  • Plafondventilator
  • Gratis wifi

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Solarium
  • Sportieve activiteiten
  • Spa
  • Turks bad
  • Kappers en schoonheidscentrum
  • Hydromassagedouches
  • Nabijgelegen golfbanen

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Catalonia Royal La Romana 5* - Adults Only