Sneeuwsafari onder het aurora borealis - Ivalo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder het noorderlicht direct vanuit uw bed door het glazen dak van uw cottage
  • Maak enkele unieke excursies zoals een bezoek aan een rendierboerderij, een tocht met een hondenslee en een wandeling met sneeuwschoenen
  • Proef van de plaatselijke specialiteiten en geniet van complete gemoedsrust dankzij de volpension formule
  • En ook... Kom helemaal tot rust in een authentieke Finse sauna

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Muotka Wilderness Hotel: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Lapland

Heeft u zin in een verfrissende vakantie?
We nemen u mee naar het hoge noorden van Finland voor een onvergetelijk avontuur in Fins Lapland. Deze regio staat bekend om zijn weidse uitzichten, adembenemende natuur, bijzondere bewoners zoals rendieren en natuurlijk de kans om het magische noorderlicht te zien.

Laat u verrassen door de prachtige natuur onder een wit sneeuwtapijt, uitgestrekte landschappen en warme gastvrijheid. Adem de pure, koele lucht in, kom tot rust in een echte Finse sauna en proef van de typische streekgerechten...
Wacht niet langer, een sprookjesachtige wereld wacht!

Reisbeschrijving

U vertrekt op een avontuur voor 4 dagen/3 nachten of 7 dagen/6 nachten. Tijdens deze reis door spectaculaire landschappen van Lapland, komt u echt in contact met de natuur! U krijgt de kans om enkele bijzondere natuurfenomenen te zien en ook de kleurrijke cultuur van de streek zal u charmeren.

Uw programma voor 4 dagen/3 nachten

Dag 1: Aankomst in Ivalo - Aurora kamp
Aankomst op de luchthaven van Ivalo en transfer naar de lodge midden in de natuur, zo'n 20 km naar het zuiden. Bij aankomst in de lodge krijgt u meer informatie over de streek en na het diner vertrekt u op een onvergetelijke noorderlicht tour. Het Aurora kamp is ideaal gelegen ver weg van de lichten van de stad en midden in de natuur, de perfecte omstandigheden om dit bijzondere natuurspektakel te zien. Terwijl u wacht op de kleurrijke lichten die de hemel ophelderen, geniet u van een warm drankje.

Na deze onvergetelijke avond gaat u terug naar de lodge om de nacht door te brengen in een Aurora Cottage met een glazen dak - perfect om nog meer te genieten van het aurora borealis.
Dag 2: Saariselka - Safari met een sneeuwscooter, bezoek aan een rendierboerderij en noorderlicht tour
Vandaag brengt u een bezoek aan een rendierboerderij om deze opmerkelijke dieren van dichtbij te ontmoeten. U krijgt meer uitleg over hun aanwezigheid in Lapland en maakt een opwindende tocht met een rendierslee. Bij uw terugkeer wacht een kom dampende soep voor de lunch.

Na de middag heeft u vrije tijd om te relaxen in de Finse sauna. Na het diner is het opnieuw tijd om op jacht te gaan naar het noorderlicht. Deze avond gaat u naar de top van de heuvels om de noordelijke hemel te bewonderen. De expeditie duurt in totaal ongeveer 2,5 uur.

Nadien keert u terug naar het kamp voor nog een nacht in uw Aurora Cottage op basis van volpension.
Dag 3: Saariselkä - Safari met een hondenslee en noorderlicht tour met sneeuwschoenen
Deze ochtend ontmoet u nog enkele bijzondere dieren, namelijk de husky's die uw hondenslee zullen voorttrekken! Deze krachtige honden brengen u naar de mooiste plekjes in het landschap waar u kunt genieten van pure rust...

Na de lunch heeft u vrije tijd om te ontspannen en te genieten van een sauna. Na het diner gaat u nogmaals op zoek naar het aurora borealis tijdens een tocht met sneeuwschoenen naar de beste uitkijkpunten.

De nacht brengt u door in uw Aurora Cottage onder het glazen dak met uitzicht op de magische sterrenhemel, op basis van volpension.

Dag 4: Terugvlucht
Na een laatste ontbijt in dit sprookjesachtige landschap, is het tijd om afscheid te nemen en naar de luchthaven van Ivalo te gaan voor uw terugvlucht. Dit avontuur vergeet u nooit meer!

Uw programma voor 7 dagen/6 nachten

Als u ervoor kiest om 6 nachten in deze wondermooie streek te blijven, is het programma voor de eerste 3 dagen identiek als bij het programma voor 4 dagen/3 nachten. Het enige verschil is dat de jacht op het noorderlicht voorbehouden is voor dag 2 en de wandeling met sneeuwschoenen doorgaat op dag 5 en niet dag 3. De eerste 3 nachten brengt u door in een Standaard Kamer.

Dag 4: Safari met een sneeuwscooter en unieke overnachting
Deze dag begint met een safari met een sneeuwscooter (2 personen per scooter: 1 bestuurder en 1 passagier) in de omgeving van het Muotka Wilderness Hotel. U rijdt door magische bossen en adembenemende heuvels door een eindeloos sneeuwlandschap. Onderweg stopt u voor een picknick lunch die u neemt bij een knetterend vuur.

Na de middag kunt u ervoor kiezen om te relaxen in een echte Finse sauna en na het diner maakt u zich klaar voor een overnachting in uw Aurora Cottage met glazen dak - misschien krijgt u wel het noorderlicht te zien vanuit het comfort van uw eigen kamer!
Dag 5: Wandeling met sneeuwschoenen
Na het ontbijt vertrekt u op een prachtige wandeling met sneeuwschoenen door de adembenemende natuur van Lapland. Dit is uw kans om de mooiste foto's te maken en is de ideale ecologische activiteit voor natuurliefhebbers! Bij uw terugkeer naar het kamp heeft u vrije tijd om te relaxen.

De nacht brengt u door in uw Aurora Cottage op basis van volpension.

Dag 6: Langlaufen door het bos van Taiga
Deze ochtend trekt u de skilatten aan en krijgt u een kleine initiatie in langlaufen voor u op pad vertrekt door het besneeuwde landschap. Onderweg geniet u van een warm drankje en na de lunch is het tijd om helemaal te ontspannen in de sauna van de lodge.

Diner en overnachting in uw Aurora Cottage op basis van volpension.

Dag 7: Terugvlucht
Vandaag zit het avontuur er op en is het tijd om afscheid te nemen van dit prachtig stukje Finland. Een ding is zeker: u keert terug huiswaarts met een koffer vol onvergetelijke herinneringen!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Muotka Wilderness Hotel 4* in Saariselkä
Om u zowel een comfortabel als spectaculair verblijf aan te bieden, hebben we voor 3 nachten een Aurora Cottage met glazen dak gereserveerd voor u. Zo kunt u het noorderlicht bewonderen vanuit het comfort van uw eigen kamer. Daarnaast beschikt uw kamer ook over een privésauna, zodat u na een avontuurlijke dag helemaal tot rust kunt komen.

Als u kiest voor een verblijf van 6 dagen, brengt u de eerste 3 nachten door in een stijlvolle Standaard Kamer. Afhankelijk van de beschikbaarheid, profiteert u ook van een privésauna op de kamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Dankzij het schitterende volpension (exclusief dranken) wordt deze vakantie pas echt onvergetelijk! U krijgt de kans om de plaatselijke smaken en gerechten te proeven tijdens zowel het ontbijt, de lunch als het diner. 

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 3 nachten in een Aurora Cottage met glazen dak en privésauna voor verblijven van 3 nachten
- 3 nachten in een Standaard Kamer en 3 nachten in een Aurora Cottage met glazen dak en privésauna voor verblijven van 6 nachten
- Volpension (exclusief dranken)
- Safari met een sneeuwscooter
- Safari in een hondenslee
- Bezoek aan een rendierboerderij met kleine tocht in een rendierslee
- Excursie met sneeuwschoenen
- Noorderlicht tours 
- Toegang tot de Finse sauna tijdens het hele verblijf
- Langlaufen in het bos van Taiga voor verblijven van 6 nachten

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Alle andere diensten niet vermeld bij 'inbegrepen in de prijs'

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inbegrepen in deze aanbieding. De afstand tussen de luchthaven Ivalo en uw hotel bedraagt ongeveer 41 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sneeuwsafari onder het aurora borealis