Hotel Radisson Blu Marseille Vieux Port 4* - Marseille - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een exclusieve trimaran-ervaring in de haven van Marseille tijdens een meeslepend dagje uit
  • Profiteer van het waardevolle advies van Christopher Pratt, een gerenommeerde schipper met een ongeëvenaarde staat van dienst
  • Profiteer van een VIP-begeleiding, met ceremonie, lunch, cocktailreceptie en tal van verrassingen
  • Ontspan 's avonds in een prachtig hotel met een ideale ligging aan de mythische Vieux Port in het hartje van de stad

Zeilervaring op trimaran in de haven van Marseille

Beleef een uniek moment op een 15 meter lange racetrimaran die de Route du Rhum, de Wind of Trust, won aan de zijde van beroemde zeilers en schippers, waaronder Christopher Pratt.

 

Op het programma staat een poging om het snelheidsrecord van de Head Light Run Cup, dat eerder werd gevestigd door Thibaut Vauchel-Camus, te verslaan in de haven van Marseille (over ongeveer 15 zeemijl). Om 9.00 uur 's ochtends is er een welkomstwoord en een weeranalysebriefing, waarbij een  warming-up essentieel is voor de vaartijd (van ongeveer 4 uur). Na een algemene debriefing zal er een slotceremonie worden gehouden, gevolgd door een cocktailreceptie om alles in stijl af te ronden. De dag eindigt rond 21.00 uur.

 

Tijdens dit uitzonderlijke avontuur op zee krijg je zeiluitrusting te leen, een lunch, een cocktailreceptie en cadeaus zoals een pet, sweatshirt en halsdoek.

 

Er zijn 6 data om uit te kiezen in 2024:

  • 9 maart
  • 13 april
  • 20 april
  • 27 april
  • 4 mei
  • 11 mei

 

Belangrijke informatie:

  • Als het weer niet gunstig is voor de zeetocht op zaterdag, wordt de excursie verschoven naar zondag. De organisatoren kunnen ten vroegste de donderdag voor de geplande datum bevestigen of de excursie mogelijk is.
  • De excursie is niet toegankelijk voor minderjarigen (jonger dan 18 jaar).
  • De activiteit is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
  • De excursie vertrekt vanaf Quai de Rive-Neuve in Marseille.
  • Vergeet niet een handdoek, sportkleding, sportschoenen en andere kleding voor de cocktailparty mee te nemen.

 

Houd er rekening mee dat je tot 40 dagen voor vertrek kosteloos kunt annuleren. Na deze datum wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

Christopher Pratt

Christopher Pratt is al meer dan 15 jaar een professionele zeiler. Hij heeft hier altijd al van gedroomd. Als jongste lid van de Imoca-klasse zette hij een opmerkelijke prestatie neer tijdens de Route du Rhum 2010. Hij zette zijn klassen voort aan de zijde van Armel Le Cleach en Jérémie Beyou, met twee opeenvolgende podiumplaatsen in de Transat Jacques Vabre in 2011 en 2013. Na zijn terugkeer in de Figaro klasse in de zomer van 2016, startte hij in een Multi 50 aan de start van de Transat Jacques Vabre in 2017,  waar hij een ongelukkige toestand op zee meemaakte. Onverschrokken eindigde hij een jaar later knap 4e in de Transat AG2R. Hij is al bijna 4 jaar lid van het Charal Sailing Team en behaalde twee 3e plaatsen in de Transat Jacques Vabre.

 

Christopher Pratt is ook een ambitieuze en bekwame ondernemer. Naast zijn sportcarrière was hij in 2008 medeoprichter van MARSAIL, een bedrijf gespecialiseerd in nautische evenementen, en ontwikkelde hij vervolgens managementondersteunende oplossingen voor bedrijven met behulp van de specifieke tools van zeilen op zee. Gepassioneerd door de interactie tussen sport en bedrijf, heeft hij gewerkt aan besluitvorming en motivatie in extreme omgevingen.

Wind of Trust

Ocean Fifty Wind of Trust werd gelanceerd in augustus 2009 en blonk uit op alle soorten wateren, in trans-Atlantische races en Grand Prix-evenementen, waaronder Route du Rhum, Transat Jacques Vabre en Transat Québec - Saint-Malo.

 

En met reden, want dit ontwerp van Van Peteghem - Lauriot Prévost, gebouwd bij CDK onder het deskundige oog van Hubert Desjoyeaux,  is regelmatig geoptimaliseerd. Eerst door Frank-Yves Escoffier, daarna door Erwan Le Roux, die in elke fase van de ontwikkeling van de trimaran hebben geïnvesteerd om haar te helpen winnen. Wind of Trust werd de afgelopen jaren geleid door Gilles Lamiré en is nog steeds een van de lichtste boten in de vloot. In 2023 zal ze overgaan in de handen van de getalenteerde Christopher Pratt, die haar gedurende het seizoen zal ontdekken voordat hij haar ongetwijfeld verder zal optimaliseren. Het verhaal van de man met de meeste titels van de Ocean Fifty is nog niet af!

  • Lengte: 15,24 meter
  • Masthoogte: 25 meter
  • Zeeoppervlak: 255 m²

 

... verder lezen

Hotel Radisson Blu Marseille Vieux Port 4*

Verblijf in een pareltje met een adembenemend uitzicht: het Radisson Blu Marseille Vieux Port 4*! Het hotel bevindt zich in het hart van de sta en combineert comfort en hedendaags design. Het attente personeel zal je zo goed mogelijk ontvangen, om je verblijf nog beter te maken.

 

Met een bevoorrechte ligging, uitkijkend over de oude haven, is het Radisson Blu het ideale vertrekpunt om deze bijzondere stad in Zuid-Frankrijk te ontdekken.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer

Superior Kamer (30 m²)

Kies voor een kamer in heldere kleuren in een Provençaalse sfeer in de Superior Kamer

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Tijdens je verblijf moet je zeker ontdekken wat Marseille op culinair vlak te bieden heeft! Dit kan ook in je hotel, in restaurant Le Quai du 7ème . Geniet van een hemels diner in deze café-brasserie. Dompel je onder in een omgeving die is geïnspireerd door de natuur en de lokale omgeving en geniet van lokale specialiteiten. In de patio kun je genieten van gezelligheid. Bij mooi weer kun je op het terras genieten van een drankje met zicht op de oude haven.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Zeilervaring op een trimaran (hele dag)

Bij Marseille denk je natuurlijk onmiddellijk aan het zingende accent, zingende krekels, de blauwe hemel en de warme zon... Cliché? En toch is het zo! Ontdek wat deze prachtige stad en mooie omgeving allemaal te bieden hebben. Het hotel biedt ook de nodige faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Het prachtige buitenzwembad met een adembenemend uitzicht op de oude haven zal je zeker bekoren.

Kies voor extra opties

Bezoek en stadstour van Aix-en-Provence

Kies voor extra opties

Bij aankomst in Aix-en-Provence per minibus, volg je de gids voor deze wandeling door de stad. Ontdek de Cours Mirabeau, een grote groene laan in het hart van de stad. Prachtige residenties uit de 17e en 18e eeuw omzomen deze laan tot aan de beroemde fontein!

Per minibus vertelt je chauffeur je de anekdotes en verhalen die van deze stad de hoofdstad van kunst en cultuur maken! Van Picasso tot Cézanne waren ze allemaal in de ban van de charme en schoonheid van deze Romeinse stad die het culturele centrum van de Provence is geworden!

Profiteer van je vrije tijd in de stad met door de parken te slenteren en je souvenirs te vinden in een van de vele typische winkeltjes! Je kunt ook het Atelier Cézanne bezoeken, dat Cézanne zelf heeft ontworpen. Aan het eind van de dag keer je onder begeleiding van je chauffeur terug naar Marseille.

Dankzij deze rondleiding door de stad zal Aix-en-Provence geen geheimen meer voor je hebben!

 

Praktische informatie in verband met je tour

- Geldigheid (behalve in uitzonderlijke gevallen): maandag, donderdag en zaterdag

- Vertrektijd: 9 uur in de winter en 10 uur in de zomer

- Duur: 4 uur

- Vertrekpunt: centrum van Marseille

- Voor deze dienst is een minimum van 2 personen vereist

- Kinderen onder 12 jaar genieten een voordelig tarief

- Babyzitjes en stoelverhogers worden gratis verstrekt (op aanvraag)

- Deze activiteit is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit

- Vervoer is per minibus met airconditioning (maximale capaciteit 8 personen)

- Je excursie wordt toegelicht in het Engels, Frans en Spaans door de chauffeur

- De prijs is inclusief: Begeleiding door de chauffeur/gids, vervoer per minibus van/naar het centrum van Marseille

- Niet inbegrepen in de prijs: Toegangsprijzen voor de bezochte plaatsen en monumenten, persoonlijke uitgaven, fooien

... verder lezen

1 dag fietsen: bezoek aan Marseille en zwemmen in de Calanques

Kies voor extra opties

Deze fietstocht van 30 km zal je naar de mooiste stranden en baaien van de Calanques brengen!

Begin je rondleiding met een ontdekkingstocht door de ongelooflijke abdij Saint-Victor en de pittoreske wijken van de stad Marseille. Fiets naar het Palais de Pharo, dat over de zee uitkijkt en een uitzonderlijk uitzicht biedt. De Vallon des Auffes, een klein pittoresk hooggelegen haventje, zal je ongetwijfeld charmeren met zijn talrijke hutten, cafés en restaurants!

Vervolg je fietstocht via de Corniche Kennedy, de prachtige stranden van de Prado en de kleine vissershaven van Madrague Montredon!

Je zult tijd hebben om te eten in de haven van Goudes (afhankelijk van het programma). Vervolgens ga je richting het schiereiland Cap Croisette, gelegen in het hart van de archipel van Riou, met zijn exotische omgeving.

Neem een duik in de Calanque de la Maronaise en bezoek vervolgens het haventje van de Calanque de Callelongue dat je zal fascineren dankzij zijn reliëf en zijn kristalheldere water. Eindig je fietstocht met het doorkruisen van het Borelli-park en het bewonderen van de beroemde Notre Dame de la Garde Basiliek, ook wel La Bonne Mère (de Goede Moeder) genoemd!

Deze dag fietsen langs de mooiste plekjes van Marseille en de Calanques zal je mooie herinneringen nalaten tussen het zwemmen, de prachtige panorama's, de keuken en de plaatselijke charme!

 

Praktische informatie met betrekking tot je fietstocht

- Geldigheid: Elke dag

- Vertrektijd: 9:30 uur

- Duur: 6 tot 7 uur

- Vertrekpunt: centrum van Marseille

- De elektrische fiets vereist continu trappen. Het is een gemakkelijke oefening, maar vereist een normale tot goede fysieke conditie

- Om aan deze excursie deel te nemen, moet je minstens 1,45m lang zijn en minder dan 110kg wegen

- Personen jonger dan 25 jaar genieten voordelige tarieven

- Je gids zal de rondleiding in het Frans en Engels toelichten

- Maximale groepsgrootte van 18 deelnemers

- Een meerprijs voor de lunch zal ter plaatse worden aangerekend. De lunch kan worden gebruikt in een van de volgende restaurants:

Au Bord de l'Eau: maandag en dinsdag: 15 rue des Arapèdes 13008 Marseille
Auberge du Corsaire: woensdag tot zondag: 35 rue Désirée-Pellaprat, 13008 Les Goudes/Marseille
- Kinderzitjes (0-3 jaar) en fietsaanhangers (tot 35kg, d.w.z. 8-9 jaar) zullen beschikbaar zijn tegen een meerprijs, die ter plaatse betaald moet worden

- Tours worden gehandhaafd in geval van regen, maar kunnen in geval van storm worden geannuleerd. In dit geval zal een alternatieve datum of een terugbetaling worden aangeboden

- De prijs is inclusief: De tocht van 1 dag (30 km), toelichting door de gids, veiligheids- en regenkleding

- Prijs is exclusief: lunch, fooien (optioneel), alle andere extra's

... verder lezen

Excursie Cassis en Marseille

Kies voor extra opties

Ontdek Marseille en Cassis! Bezoek talloze bezienswaardigheden langs de kust!

Je begint je rondrit per minibus met een rit langs de kust naar Cap Canaille, een imposante klif die boven de zee uitsteekt tot aan de Col de la Gineste, die Marseille met Cassis verbindt!
Je zult onder de indruk zijn van de schoonheid van dit uitzonderlijke uitzicht over de baai van Cassis en het massief van Gardiole!

Ga daarna naar Cassis, een voormalige vissershaven die nu een van de mooiste dorpjes van Frankrijk is!


Als je wilt, kun je de baai verkennen tijdens een cruise (niet inbegrepen in de tour). Je gaat aan boord van een boot voor een tocht van 45 minuten door de 3 Calanques: En-Vau, Port-Pin en Port-Miou. Het turquoise water van de calanques zal je zeker bevallen!
Je zult kreken, kleine haventjes en stranden verscholen in het landschap zien!

Terugkeer naar Marseille voor een stadswandeling! Stop bij de basiliek Notre Dame de la Garde en geniet van een ongelooflijk uitzicht op de eilanden van Frioul en het kasteel van If voor de kust! Als je de Corniche volgt, kom je bij de abdij Saint Victor met zijn middeleeuwse vestingwerken die uitkijken over de oude haven van Marseille!

Kies voor deze unieke tocht waarbij je een kustwandeling in de Calanques combineert met een bezoek aan de stad Marseille!

 

Praktische informatie in verband met je excursie

- Geldigheid: maandag, donderdag, zaterdag (behalve in uitzonderlijke gevallen)

- Vertrektijd: 13.00 uur van november tot maart, 14.00 uur van april tot oktober

- Duur: 6 uur

- Vertrekpunt: in het centrum van Marseille

- Voor deze dienst is een minimum van 2 personen vereist

- Kinderen onder 12 jaar genieten een voordelig tarief

- Babyzitjes en stoelverhogers worden gratis verstrekt (op aanvraag)

- Deze activiteit is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit

- Vervoer is per minibus met airconditioning (maximale capaciteit 8 personen)

- Je excursie wordt toegelicht in het Engels, Frans en Spaans door de chauffeur

- De prijs is inclusief: De excursie naar Marseille en Cassis, het commentaar van de chauffeur/gids, het vervoer per minibus van/naar het centrum van Marseille

- Bij de prijs inbegrepen zitten niet: Toegangskaarten voor gebouwen, cruise in de calanques, persoonlijke uitgaven, fooien

... verder lezen

Toegangskaartje voor het MUCEM

Kies voor extra opties

Tijdens je verblijf kan je genieten van eenmalige toegang tot het Mucem in Marseille. Dit sublieme museum, geopend sinds 2013, is toegewijd aan de beschavingen van de Middellandse Zee en ligt aan de ingang van de haven, niet ver van het Fort Saint-Jean. Bewonder de talrijke schatten van het museum en een prachtig panorama.

Opmerking: het MUCEM is alle dagen geopend behalve dinsdag.

Bezoek aan de lavendelvelden

Kies voor extra opties

Neem deel aan een onvergetelijke ervaring tijdens deze minibustour om de beroemde lavendelvelden en de geheimen achter de productie van regionale producten te ontdekken!

Ontdek de wijngaarden van de Provence

Kies voor extra opties

Neem een minibus naar Mont Sainte-Victoire voor een rondleiding door de wijngaarden van Côtes de Provence Saint-Victoire, gevolgd door een proeverij.

Rondvaart door de Calanques, bezoek Marseille en Aix-en-Provence

Kies voor extra opties

Laat je een dag lang betoveren door de authentieke schoonheid en pittoreske charme van de Provence, een land met karakter!

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Luchthaventransfers zijn niet inbegrepen bij deze aanbieding.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Marseille!

“Ik ben ervan overtuigd dat Marseille de mooiste stad van Frankrijk is. Ze is zo anders dan alle anderen”, wist Duits filosoof Arthur Schopenhauer. Wil je zelf ontdekken waarom hij dat zei? Er is altijd iets te zien en te beleven in Marseille, zowel in de zomer als in de winter! De paleizen, de kathedralen, de forten, het water … Laat je verrassen door de rijkdom van de stad!

 

Maak een boottocht op zee en ontdek de Îles du Frioul en het Chateau D'If. Terug op het vasteland kun je door de sfeervolle straatjes van de wijk Le Panier wandelen, plaatsnemen in een van de talrijke cafés of het MuCEM bezoeken. Tijdens je verblijf krijg je ook de kans om de geheimen van de bekende Marseille zeep te ontrafelen, bijvoorbeeld in zeepfabriek Le Fer à Cheval. 

 

Vervolgens moet je zeker richting de kleine baaien in de buurt zoals in Anse des Phocéens of Port-Pin. Om te zonnebaden met de hele familie kun je dan weer naar Prado, waar compleet uitgeruste stranden, groene zones en recreatieve voorzieningen te vinden zijn. Nog een kleine tip voor vertrek: Vergeet niet om de bewaakster van de stad te bezoeken: de Notre-Dame de la Garde die hoog boven de stad uittorent!

Het weer

Jan
min : 3°C max : 11°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 9°C max : 18°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 26°C
Jul
min : 19°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 15°C max : 25°C
Okt
min : 12°C max : 21°C
Nov
min : 7°C max : 15°C
Dec
min : 3°C max : 11°C

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 189

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Haardroger
  • Tv
  • Douche
  • Kluisje
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Le Quai du 7e

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Fitnessruimte

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Specifieke annuleringsvoorwaarden

Dit aanbod wordt niet terugbetaald.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Radisson Blu Marseille Vieux Port 4*