Intercontinental Marseille Hotel Dieu 5* - Marseille - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Word verliefd op de historische schoonheid van dit volledig gerenoveerde gebouw, tegenover de Bonne Mère en de Vieux Port van Marseille, en herbeleef de geschiedenis van de stad
  • Herontdek de betekenis van luxe dankzij de paleiselijke diensten die het hotel biedt
  • Laat de tijd even stilstaan in het gastronomische restaurant van het hotel of in de schitterende Spa by Clarins, waar u zich het hele jaar door kunt laten verwennen
  • Ontdek de vele geheimen van de stad, haar unieke sfeer en haar adembenemende panorama's

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Parkeerplaats

Via de inkom die enkel maar omschreven kan worden als majestueus, betreedt u het hotel. Uw reis kan beginnen... De architecturale identiteit van het hotel plaatst de geschiedenis van de muren en de moderniteit van de gebouwen vakkundig naast elkaar, met inachtneming van de link tussen de inwoners van Marseille, hun wijk en hun erfgoed.

Tussen monumentale trappen, gewelfde gangen, kamers met uitzonderlijke volumes en een imposant terras van 750 m² met uitzicht op de stad, dat in 2016 werd bekroond met de titel van mooiste terras van Europa, biedt de architectuur van dit gebouw een unieke kans om de essentie van Marseille te begrijpen aan de hand van elke kamer, elke muur of elke steen.

De gerestaureerde ruimten, die het midden houden tussen hedendaags en traditioneel, geven u een ongekende indruk en een betoverend gevoel. 

 

 

Gerust op vakantie in het Intercontinental Marseille - Hôtel Dieu.

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Premium Kamer, naar Classic Kamer met zicht op de haven of naar Classic Kamer met terras en zicht op de haven

Premium Kamer (35 m²)

De Premium Kamers bieden uitzicht op de historische wijk Panier of de Jardins à la Française.

Elke kamer biedt een aangename, intieme sfeer dankzij de dikke muren van het oude gebouw. U vindt er strakke voorzieningen zoals een Smart TV en een koffiezetapparaat met koffiepads.

Maximale kamercapaciteit

Classic Kamer met zicht op de haven (28 m²)

De Classic Kamers, ontworpen door binnenhuisarchitect Jean-Philippe Nuel, zijn elegant ingericht in een eigentijdse stijl. Rust uit in een weelderig bed met lederen bekleding, ontspan in een ruime badkamer en geniet van het uitzicht op de Oude Haven, voor een luxueus verblijf in het hart van de stad 

Maximale kamercapaciteit

Classic Kamer met terras en zicht op de haven (33 m²)

Trakteer uzelf op de luxe van een moderne en gastvrije kamer, een ware oase van rust. Het voordeel? Een terras vanwaar u kunt genieten van het uitzicht op de prachtige Oude Haven.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin uw dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Bezoek het nieuwe vlaggenschip van Marseille, de bar Capian in zijn chique en hedendaagse omgeving. Geniet van heerlijke cocktails met familie of vrienden, of van de eeuwige klassiekers met originele creaties. Een extraatje: nip van uw cocktail op het indrukwekkende terras van 750 m² met uitzicht op de Oude Haven.

 

Voor een meer geraffineerdere gastronomie kunt u terecht in de Brasserie Les Fenêtres, de ideale plek om te genieten van een breed scala aan gerechten... Trakteer uzelf op een gevarieerd menu en probeer een typisch gerecht van Marseille. Neem plaats op de knusse banken om de intieme sfeer op te snuiven in de grote traditie van de brasseries. Het inventieve ontwerp, een slimme mix van glas en spiegel, verleent de ruimte een heerlijke harmonie tussen lichtheid en gezelligheid.

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot de horecagelegenheden. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de Spa

Bent u op zoek naar een moment van ontspanning na een dagje heerlijk slenteren door de Vieux-Port of de kronkelige straatjes van de Panier? Kom naar de eerste Spa by Clarins in Marseille, een plek volledig gewijd aan uw welzijn ... Ontspan er in een van de 6 behandelingskamers of in de relaxruimte met terras en uitzicht op de oude haven...

 

Ga vervolgens naar het binnenzwembad. Achteraan, beschermd tegen de zon, in het hart van een oneindig kalmerende bubbel, luistert u naar het zachte kabbelen van een muur van water die neerstort op het gladde oppervlak van het zwembad. Het ontwerp van het zwembad is gebaseerd op het samenspel van het oude en het nieuwe. Het zwembad is ontworpen als badhuis en wordt aan één kant begrensd door een stenen muur, van waaruit het water zachtjes stroomt.



Tot slot kunt u in de twee sauna's en de hammams de stress van u af werpen, terwijl u uw conditie op peil houdt in de fitnessruimte, met een adembenemend uitzicht op de haven.

 

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. Houd er rekening mee dat u in bepaalde landen het EU Digitaal Corona Certificaat dient te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde activiteiten en culturele instellingen. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw optionele excursies

Tour door de Provence: ontdekking van Avignon en bezoek aan dorpjes van Luberon

Uw optionele excursies

Ontdek de prachtige stad Avignon en het Provençaalse achterland per minibus. Breng een dag door met het verkennen van de mooiste dorpjes van de regio!

Ontdekking van de heuveldorpjes van Luberon

Uw optionele excursies

Laat je leiden door de dorpjes van de Luberon tijdens een halve dag ontdekking van deze regio met ongerepte charme.

Excursie in de Provence: heuveldorpjes en markten

Uw optionele excursies

Tijdens deze tocht ontdekt u de plaatselijke markten en ontmoet u de vele ambachtslieden van de streek met hun unieke vakmanschap in Gordes, Fontaine de Vaucluse of Isle sur la Sorgue (afhankelijk van de dag).

U rijdt door de Luberon met zijn charmante huizen naar Isle-sur-Sorgue, ook wel het "Venetië van de Comtadine" genoemd. U zult gecharmeerd worden door dit kleine dorp, omgeven door water en bezaaid met traditionele winkeltjes.

Vervolgens stopt u in Fontaine-de-Vaucluse en bereikt u een van de mooiste dorpen van Frankrijk: Gordes. Dit hooggelegen dorp biedt een adembenemend uitzicht over de streek. 

U stopt bij de beroemde abdij van Sénanque, omgeven door lavendelvelden (van 15 juni tot 15 juli), voordat u Roussillon bereikt. Gelegen op een rots van oker, zorgt de oneindige variëteit aan kleuren van oker, voor een schilderachtig uitzicht. Laat u betoveren door dit prachtige landschap!

U eindigt uw tocht bij de pittoreske dorpjes Bonnieux en Lourmarin. Geniet van een uniek moment en een uitzonderlijk uitzicht tussen wijngaarden en olijfbomen!

Aan het eind van de dag keert u onder begeleiding van uw chauffeur terug naar Aix en Provence.

Kies voor deze unieke tocht en ontdek de pittoreske dorpjes van deze charmante streek!

Praktische informatie

- Beschikbaarheid: van november tot maart op: dinsdag of donderdag, ofwel van april tot oktober: maandag, donderdag, vrijdag of zondag
- Startpunt- en uur: 9.00 uur in het centrum van Aix-en-Provence
- Voor deze excursie is een minimum van 2 personen vereist
- Babyzitjes en stoelverhogers worden gratis verstrekt
- Deze activiteit is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit
- Vervoer vindt plaats per minibus met airconditioning (maximale capaciteit 8 zitplaatsen)
- Uw excursie wordt becommentarieerd in het Engels, Spaans en Frans door uw chauffeur


NB : De markt van Gordes vindt plaats op dinsdag
De markt van Bonnieux vindt plaats op vrijdag
De markt van Isle sur la Sorgue vindt plaats op zondag
De stop bij de abdij van Sénanque is alleen van 15 juni tot 15 juli

... verder lezen

Ontdekkingsdag bij de lavendelvelden en Gorges du Verdon

Uw optionele excursies

Begin uw tocht per minibus in het "Pays de Sault" met zijn wilde lavendelvelden zover het oog reikt. U bezoekt de stad Sault, beter bekend als de hoofdstad van de lavendel. U zult tijd hebben om de stad te verkennen en er te lunchen. In de namiddag ontdekt u de hooggelegen dorpjes Gordes, Saint Saturnin-les-Apt en Saignon. De bevoorrechte locaties bieden u een prachtig panoramisch uitzicht op het Provençaalse achterland! Op de terugweg naar Aix en Provence komt u langs het "Plateau de Claparèdes" om nog een laatste keer de prachtige lavendelvelden te bewonderen.

Deze excursie dompelt u onder in het hart van de Provence, snuif de geuren en de typische sfeer van de streek op!

Praktische informatie

- Beschikbaarheid: seizoensgebonden excursie enkel geldig van juli tot augustu, elke dag (behalve in uitzonderlijke gevallen)
- Vertrekpunt: centrum van Aix en Provence
- Voor deze dienst is een minimum van 2 personen vereist
- Babyzitjes en stoelverhogers worden gratis verstrekt
- Deze activiteit is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit
- Het vervoer vindt plaats per minibus met airconditioning (maximale capaciteit 8 zitplaatsen)
- Uw excursie wordt becommentarieerd in het Engels, Spaans en Frans door uw chauffeur

... verder lezen

Bezoek aan de lavendelvelden

Uw optionele excursies

Begin uw excursie per minibus door de "hoogvlakten van Valensole" met lavendelvelden zover het oog reikt. Vervolgens brengt u een bezoek aan een traditionele distilleerderij en ontdekt u het proces van het maken van lavendelextract. Aan het eind van de ochtend keert u terug naar Aix en Provence onder begeleiding van uw chauffeur. Dankzij deze excursie zult u de beroemde lavendelvelden en de geheimen van de productie van streekproducten bewonderen! 

Praktische informatie

- Seizoensgebonden activiteit: aanbieding enkel geldig van juni tot juli
- Beschikbaarheid: elke dag (behalve in uitzonderlijke gevallen)
- Vertrekpunt: centrum van Aix en Provence
- Voor deze excursie is een minimum van 2 personen vereist
- Babyzitjes en stoelverhogers worden gratis verstrekt
- Deze activiteit is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit
- Vervoer vindt plaats per minibus met airconditioning (maximale capaciteit 8 zitplaatsen)
- Uw excursie wordt becommentarieerd in het Engels, Spaans en Frans door uw chauffeur

... verder lezen

Bezoek en stadstour van Aix-en-Provence

Uw optionele excursies

Bij aankomst in Aix-en-Provence per minibus, volgt u uw gids voor deze wandeling door de stad. Ontdek de Cours Mirabeau, een grote groene laan in het hart van de stad. Prachtige residenties uit de 17e en 18e eeuw omzomen deze laan tot aan de beroemde fontein!

Per minibus vertelt uw chauffeur u de anekdotes en verhalen die van deze stad de hoofdstad van kunst en cultuur maken! Van Picasso tot Cézanne waren ze allemaal in de ban van de charme en schoonheid van deze Romeinse stad die het culturele centrum van de Provence is geworden!

Profiteer van uw vrije tijd in de stad met door de parken te slenteren en uw souvenirs te vinden in een van de vele typische winkeltjes! U kunt ook het Atelier Cézanne bezoeken, dat Cézanne zelf heeft ontworpen. Aan het eind van de dag keert u onder begeleiding van uw chauffeur terug naar Marseille.

Dankzij deze rondleiding door de stad zal Aix-en-Provence geen geheimen meer voor u hebben!

Praktische informatie in verband met uw tour

- Geldigheid (behalve in uitzonderlijke gevallen): maandag, donderdag en zaterdag

- Vertrektijd: 9 uur in de winter en 10 uur in de zomer

- Duur: 4 uur

- Vertrekpunt: centrum van Marseille

- Voor deze dienst is een minimum van 2 personen vereist

- Kinderen onder 12 jaar genieten een voorkeurtarief

- Babyzitjes en stoelverhogers worden gratis verstrekt (op aanvraag)

- Deze activiteit is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit

- Vervoer is per minibus met airconditioning (maximale capaciteit 8 personen)

- Uw excursie wordt toegelicht in het Engels, Frans en Spaans door uw chauffeur

- De prijs is inclusief: Begeleiding door de chauffeur/gids, vervoer per minibus van/naar het centrum van Marseille

- Niet inbegrepen in de prijs: Toegangsprijzen voor de bezochte plaatsen en monumenten, persoonlijke uitgaven, fooien

... verder lezen

1 dag fietsen: bezoek aan Marseille en zwemmen in de Calanques

Uw optionele excursies

Deze fietstocht van 30 km zal u naar de mooiste stranden en baaien van de Calanques brengen!

Begin uw rondleiding met een ontdekkingstocht door de ongelooflijke abdij Saint-Victor en de pittoreske wijken van de stad Marseille. Fiets naar het Palais de Pharo, dat over de zee uitkijkt en een uitzonderlijk uitzicht biedt. De Vallon des Auffes, een klein pittoresk hooggelegen haventje, zal u ongetwijfeld charmeren met zijn talrijke hutten, cafés en restaurants!

Vervolg uw fietstocht via de Corniche Kennedy, de prachtige stranden van de Prado en de kleine vissershaven van Madrague Montredon!

U zult tijd hebben om te eten in de haven van Goudes (afhankelijk van het programma). Vervolgens gaat u richting het schiereiland Cap Croisette, gelegen in het hart van de archipel van Riou, met zijn exotische omgeving.

Neem een duik in de Calanque de la Maronaise en bezoek vervolgens het haventje van de Calanque de Callelongue dat u zal fascineren dankzij zijn reliëf en zijn kristalheldere water. Eindig uw fietstocht met het doorkruisen van het Borelli-park en het bewonderen van de beroemde Notre Dame de la Garde Basiliek, ook wel de Goede Moeder genoemd!

Deze dag fietsen langs de mooiste plekjes van Marseille en de Calanques zal u mooie herinneringen nalaten tussen het zwemmen, de prachtige panorama's, de keuken en de plaatselijke charme!

Praktische informatie met betrekking tot uw fietstocht

- Geldigheid: Elke dag

- Vertrektijd: 9:30 uur

- Duur: 6 tot 7 uur

- Vertrekpunt: centrum van Marseille.

- De elektrische fiets vereist continu trappen. Het is een gemakkelijke oefening, maar vereist een normale tot goede fysieke conditie.

- Om aan deze excursie deel te nemen, moet u minstens 1m45 lang zijn en minder dan 110kg wegen

- Personen jonger dan 25 jaar genieten voorkeurstarieven

- Uw gids zal de rondleiding in het Frans en Engels toelichten.

- Maximale groepsgrootte van 18 deelnemers

- Een meerprijs voor de lunch zal ter plaatse worden aangerekend. De lunch kan worden gebruikt in een van de volgende restaurants:

Au Bord de l'Eau: maandag en dinsdag: 15 rue des Arapèdes 13008 Marseille
Auberge du Corsaire: woensdag tot zondag: 35 rue Désirée-Pellaprat, 13008 Les Goudes/Marseille
- Kinderzitjes (0-3 jaar) en fietsaanhangers (tot 35kg, d.w.z. 8-9 jaar) zullen beschikbaar zijn tegen een extra vergoeding, die ter plaatse betaald moet worden

- Tours worden gehandhaafd in geval van regen, maar kunnen in geval van storm worden geannuleerd. In dit geval zal een alternatieve datum of een terugbetaling worden aangeboden

- De prijs is inclusief: De tocht van 1 dag (30 km), toelichting door uw gids, veiligheids- en regenkleding

- Prijs is exclusief: lunch, fooien (optioneel), alle andere extra's

... verder lezen

Excursie Cassis en Marseille

Uw optionele excursies

Ontdek Marseille en Cassis! Bezoek talloze bezienswaardigheden langs de kust!

U begint uw rondrit per minibus met een rit langs de kust naar Cap Canaille, een imposante klif die boven de zee uitsteekt tot aan de Col de la Gineste, die Marseille met Cassis verbindt!
U zult onder de indruk zijn van de schoonheid van dit uitzonderlijke uitzicht over de baai van Cassis en het massief van Gardiole!

Ga daarna naar Cassis, een voormalige vissershaven die nu een van de mooiste dorpjes van Frankrijk is!
Als u wilt, kunt u de baai verkennen tijdens een cruise (niet inbegrepen in de tour). U gaat aan boord van een boot voor een tocht van 45 minuten door de 3 Calanques: En-Vau, Port-Pin en Port-Miou. Het turquoise water van de calanques zal u zeker bevallen!
U zult kreken, kleine haventjes en stranden verscholen in het landschap zien!

Terugkeer naar Marseille voor een stadswandeling! Stop bij de basiliek Notre Dame de la Garde en geniet van een ongelooflijk uitzicht op de eilanden van Frioul en het kasteel van If voor de kust! Als u de Corniche volgt, komt u bij de abdij Saint Victor met zijn middeleeuwse vestingwerken die uitkijken over de oude haven van Marseille!

Kies voor deze unieke tocht waarbij u een kustwandeling in de Calanques combineert met een bezoek aan de stad Marseille!

Praktische informatie in verband met uw excursie

- Geldigheid: maandag, donderdag, zaterdag (behalve in uitzonderlijke gevallen)

- Vertrektijd: 13.00 uur van november tot maart, 14.00 uur van april tot oktober

- Duur: 6 uur

- Vertrekpunt: in het centrum van Marseille

- Voor deze dienst is een minimum van 2 personen vereist

- Kinderen onder 12 jaar genieten een voorkeurtarief

- Babyzitjes en stoelverhogers worden gratis verstrekt (op aanvraag)

- Deze activiteit is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit

- Vervoer is per minibus met airconditioning (maximale capaciteit 8 personen)

- Uw excursie wordt toegelicht in het Engels, Frans en Spaans door uw chauffeur

- De prijs is inclusief: De excursie naar Marseille en Cassis, het commentaar van de chauffeur/gids, het vervoer per minibus van/naar het centrum van Marseille

- Bij de prijs inbegrepen zijn niet: Toegangskaarten voor gebouwen, Cruise in de calanques, persoonlijke uitgaven, fooien

... verder lezen

Stadswandeling zee & top

Uw optionele excursies

Vertrek op ontdekking in het hart van Marseille op een unieke manier: u combineert sport met bezoeken en draagt zorg voor uw lichaam en geest tijdens deze excursie.

 

Tijdens de wandelingen, die sportief zijn maar toegankelijk voor iedereen, wordt u vergezeld door een gepassioneerde begeleider en gaat u samen de stad anders ontdekken.

Op het programma:

- U komt meer te weten over de geschiedenis en geografie, het erfgoed en de schatten en de grappige anekdotes en belangrijke historische feiten van Marseille en gaat terug in de tijd dankzij de oude en recente documenten en kaarten.

- U zoekt de rustige plaatsen op, ontdekt de verborgen pareltjes en wandelt door de kleine straatjes die alleen de Marseillais kennen.

- U beklimt trappen om mooie uitzichten te bewonderen, aarzelt niet om aangename omwegen te maken om weg te blijven van de drukte en leert de structuur van de wijken kennen door ze van bovenaf te bekijken.

 

Met deze excursie gaat u naar alle plaatsen die moeilijk te vinden zijn als men de stad niet kent, en bijna onmogelijk te bereiken met de bus of auto. Er is slechts een vervoermiddel geschikt: onze benen! Als u graag dingen bezichtigt, de schoonheid van eenvoudige dingen waardeert en meer te weten wilt komen over Marseille, dan zal dit sportieve bezoek aan het hartje van een stad met 2600 jaar aan geschiedenis en miljoenen schatten, u zeker bevallen!

 

Praktische informatie:

- Aantal deelnemers per dag: 6 personen in de ochtend, 6 personen na de middag

- Vertrek om 9.30 uur en om 13.30 uur (kan wijzigen afhankelijk van de gezondheidssituatie)

- Vertrekplaats: 51, quai des Belges, 13001 Marseille - op de hoek van Canebière en de Vieux Port, voor het restaurant Burger King

- Neem goede sportschoenen, een fles water en iets om u tegen de zon te beschermen mee. De gids zorgt voor de rest om u een leuke excursie te bezorgen.

... verder lezen

Uw reis

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Marseille!

“Ik ben ervan overtuigd dat Marseille de mooiste stad van Frankrijk is. Ze is zo anders dan alle anderen”, wist Duits filosoof Arthur Schopenhauer. Wil je zelf ontdekken waarom hij dat zei? Er is altijd iets te zien en te beleven in Marseille, zowel in de zomer als in de winter! De paleizen, de kathedralen, de forten, het water … Laat je verrassen door de rijkdom van de stad!

 

Maak een boottocht op zee en ontdek de Îles du Frioul en het Chateau D'If. Terug op het vasteland kun je door de sfeervolle straatjes van de wijk Le Panier wandelen, plaatsnemen in een van de talrijke cafés of het MuCEM bezoeken. Tijdens je verblijf krijg je ook de kans om de geheimen van de bekende Marseille zeep te ontrafelen, bijvoorbeeld in zeepfabriek Le Fer à Cheval. 

 

Vervolgens moet je zeker richting de kleine baaien in de buurt zoals in Anse des Phocéens of Port-Pin. Om te zonnebaden met de hele familie kun je dan weer naar Prado, waar compleet uitgeruste stranden, groene zones en recreatieve voorzieningen te vinden zijn. Nog een kleine tip voor vertrek: Vergeet niet om de bewaakster van de stad te bezoeken: de Notre-Dame de la Garde die hoog boven de stad uittorent!

Het weer

Jan
min : 3°C max : 11°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 9°C max : 18°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 26°C
Jul
min : 19°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 15°C max : 25°C
Okt
min : 12°C max : 21°C
Nov
min : 7°C max : 15°C
Dec
min : 3°C max : 11°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 194

Check-in: 16:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Wasservice
  • Parkeren (binnen)

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Tv
  • Koffiemachine
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Waterkoker
  • Badjassen
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Capian Bar
  • Brasserie Les Fenêtres
  • Alcyone Restaurant

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Binnenzwembad
  • Hammam
  • Sauna

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Intercontinental Marseille Hotel Dieu 5*