Rondreis door Nieuw-Caledonië - Noumea - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u charmeren door de adembenemende uitzichten en de weelderige natuur 
  • Ontdek de prachtige landschappen op Grande Terre, Lifou en Île des Pins
  • Pak uw koffers uit in comfortabele hotels die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen
  • Bewonder azuurblauwe lagunes tijdens een wandeling op het strand

Welkom in... Nieuw-Caledonië

U droomt van paradijselijke en exotische landschappen? Reis met ons mee naar Nieuw-Caledonië, een prachtige archipel in de Stille Oceaan waar kleine eilandjes verspreid liggen in het azuurblauwe water en waar prachtige witte zandstranden het perfecte kader bieden voor een romantische strandwandeling.

Laat u charmeren door de adembenemende uitzichten, de ongerepte natuur, exotische planten, bloemen, dieren en landschappen die zo van een postkaart lijken te komen. Ontdek ook zeker de kleurrijke wereld onder het wateroppervlak, vergeet uw snorkelgerief niet. Dit is een absolute droombestemming!

Een voorproefje...

Reisbeschrijving

Maak u klaar voor een opwindende rondreis die begint in de hoofdstad Nouméa om daarna richting Grande Terre, Lifou en het Île des Pins te gaan. Tussen cultuur, natuur en ontspanning ontdekt u een ongerepte en pure wereld. Dit wordt een reis om nooit te vergeten!

We bieden u de keuze tussen 2 opties:
- Aanbieding 1: een rondreis in 19 nachten met een overnachting in het Hotel de Poe in Bourail
- Aanbieding 2: een rondreis in 19 nachten met een overnachting in het hotel Sheraton Deva Spa & Gold Resort in Bourail

Uw reisroute
Dag 1:
Aankomst in Nouméa
Dag 2 & 3:
Nouméa
Dag 4:
Nouméa / Bourail (ophalen van uw huurauto in Nouméa)
Dag 5:
Bourail (met huurauto)
Dag 6:
Kone (met huurauto)
Dag 7:
Kone / Poem (met huurauto)
Dag 8:
Poum (met huurauto)
Dag 9:
Poum / Hienghène (met huurauto)
Dag 10:
Hienghène (met huurauto)
Dag 11:
Hienghène / Poindimié (met huurauto)
Dag 12:
Poindimié / Sarraméa (met huurauto)
Dag 13:
Sarraméa (met huurauto)
Dag 14:
Sarraméa / Lifou (terugbrengen van uw huurauto in Nouméa en ophalen van een andere huurauto in Lifou)
Dag 15 en 16:
Lifou (met huurauto)
Dag 17:
Lifou / Île des Pins (terugbrengen van uw huurauto in Nouméa)
Dag 18:
Île des Pins 
Dag 19:
Île des Pins / Nouméa
Dag 20:
Vertrek uit Nouméa

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Nouméa
Aankomst op de Tontouta luchthaven in Nouméa en transfer per bus naar uw hotel (ongeveer 1 uur rijden). Inchecken en vrije tijd om te bekomen van de lange vlucht.
Overnachting in Nouméa.

Dag 2 & 3: Nouméa
Na het ontbijt verkent u de vele geheimen van de stad. Uw hotel ligt op 100 meter van het strand van Anse Vata en vlak bij winkels en restaurants. Snuif de gezellige sfeer op en profiteer van de hotelfaciliteiten: een zwembad, een jacuzzi, een fitness en een spa.
Bovendien is bij deze aanbieding een excursie naar het eiland Amedee met lunch en een ritje met een toeristische trein van 2 uur in Nouméa inbegrepen!
Overnachting in Nouméa.

Dag 4: Nouméa / Bourail
Na het ontbijt wordt om 9.30u een huurauto naar het hotel gebracht. U neemt plaats achter het stuur en rijdt naar Bourail. Onderweg krijgt u de gelegenheid om de pracht van de omliggende landschappen te ontdekken.
Huurauto categorie B (Citroën C3, Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor 2 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind of categorie C (Citroën Cactus, Renault Captur of gelijkwaardig) voor 3 volwassenen. Onbeperkt aantal kilometers en volledige verzekering. U dient uw huurauto terug te brengen op dag 14.
Overnachting in Hotel de Poe (aanbieding 1) of in Hotel Sheraton Deva Spa & Golf Resort 5* (aanbieding 2).

Dag 5: Bourail
Ontbijt en ontdekking van de omgeving. De lagune van het strand van Poe, met zijn 17 kilometer zandstranden, wordt beschouwd als de mooiste van Grande Terre. De verschillende vissoorten en de betoverende kleur van de lagune hebben ervoor gezorgd dat deze plek door UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed.
Overnachting in Bourail.

Dag 6: Bourail / Kone
Vandaag rijdt u naar Kone, de belangrijkste plek van de Noordelijke Provincie en het vertrekpunt van de route Kone-Tiwaka die de westkust met de oostkust verbindt. Kone ligt dicht bij de gemeente Voh, gekend om zijn mangrove in de vorm van een hartje, vereeuwigd door de wereldbekende fotograaf Yann Arthus-Bertrand.
Overnachting in Kone.

Dag 7: Kone / Poum
Na een  heerlijk ontbijt rijdt u vandaag richting Poum.
Overnachting in Poum.

Dag 8: Poum
Poum bevindt zich in het uiterste noorden van Grande Terre en biedt fenomenale landschappen. Hier kunt u zelfs wilde paarden tegenkomen. U gaat naar Koumac en vervolgens naar de westkust via de Amos-pas. Van hieruit heeft u een adembenemend uitzicht op de lagune en het koraalrif.
Overnachting in Poum.

Dag 9: Poum / Hienghène
Vanuit Poum rijdt u naar Hienghène.
Overnachting in Hienghène.

Dag 10: Hienghène
Vandaag verkent u Hienghène, een van de meest geliefde plekjes bij toeristen. Het is bekend om zijn zwarte kalkrotsen met specifieke vormen, waarvan de beroemdste herinneren aan een broedende hen en een sfinx. Vanaf de belvedère, ten zuiden van het dorp, is het uitzicht adembenemend!
Overnachting in Hienghène.

Dag 11: Hienghène / Poindimié
U laat Hienghène achter u en rijdt naar Poindimié op ongeveer een uurtje rijden. Deze plek wordt beschouwd als de meest belangrijke van de oostkust. Hier bewondert u weelderige vegetatie, indrukwekkende bergen en witte zandstranden.
Overnachting in Poindimié.

Dag 12: Poindimié / Sarraméa
Neem de weg naar Sarraméa en laat u aangenaam verrassen door de schoonheid die u onderweg tegenkomt.
Overnachting in Sarraméa.

Dag 13: Sarraméa
Ontdek de omgeving, u bevindt zich in de buurt van het park van de grote varens. Het primaire doel van dit provinciale park is het beschermen van vochtige, dichte bosecosystemen met uitzonderlijke biodiversiteit en inheemse soorten. Het park is ook de thuisbasis van vele soorten inheemse vogels, waaronder de cagou, de notou, de Nieuw-Caledonische grasmus en de groene duif.
Het park is alle dagen open behalve op dinsdag.
Overnachting in Sarraméa.

Dag 14: Sarraméa / Lifou
Vandaag keert u terug naar Nouméa en brengt u uw huurauto terug. Vervolgens neemt u een binnenlandse vlucht naar het eiland Lifou. Bij aankomst haalt u uw huurauto op.
U profiteert van een onbeperkt aantal kilometers en een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid.
Overnachting op Lifou.
Dag 15 & 16: Lifou
Gedurende twee dagen gaat u in alle vrijheid op verkenning op het grootste eiland van de Loyaliteitseilanden. Houd zeker halte bij het vanille huis, het strand van Peng, de baai van Chateaubriand, de grotten van Luengoni en de prachtige kliffen van Xodre en Jokin.
Overnachting op Lifou.

Dag 17: Lifou / Île des Pins
U brengt uw huurauto opnieuw binnen bij de luchthaven van Lifou. Vervolgens neemt u twee binnenlandse vluchten; de eerste naar Nouméa en de volgende naar het Île des Pins. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting op het Île des Pins.

Dag 18: Île des Pins
Uw hotel is ideaal gelegen in de baai van Kanumera, aan een prachtig wit zandstrand. U zult de rustige en serene omgeving van dit hotel, dat in een kokosnootbos en een weelderige vegetatie ligt, zeker weten waarderen.
Breng zeker een bezoekje aan het natuurlijke zwembad in de baai van Oro en bewonder het uitzonderlijke uitzicht vanaf de Pic N'ga of vanaf de eilandjes Brosse en Moro, die u alleen mits reservering kunt bezoeken.
Overnachting op het Île des Pins.

Dag 19: Île des Pins / Nouméa
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u vandaag terug naar Nouméa met een binnenlandse vlucht. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Nouméa.

Dag 20: Vertrek uit Nouméa
Na een heerlijk ontbijt wordt u per bus naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis in 19 nachten logeert u in zorgvuldig geselecteerde 3 en 4* hotels. Indien u kiest voor aanbieding 2, logeert u ook in een 5* hotel.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
Nouméa: Studio Kamer in Hotel Le Lagon 3*
Bourail: Standaard Kamer in Hotel de Poe 3* (aanbieding 1) of Deluxe Kamer in Hotel Sheraton Deva Spa & Golf Resort 5* (aanbieding 2)
Kone: Pool Kamer in Hotel Hibiscus 3*
Poum: Tropical Bungalow in Hotel Le Malabou Beach 3*
Hienghène: Premium Bungalow in Hotel Le Koulnoue Village 3*
Poindimié: Tropical Bungalow in Hotel Tieti 3*
Sarraméa: Bungalow in Hotel Evasion 3*
Lifou: Garden Bungalow in Hotel Drehu Village 3*
Île des Pins: Garden Room in Hotel Oure Tera Beach Resort 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Verwen uw smaakpapillen met heerlijke Nieuw-Caledonische gerechten, een unieke mix van smaken en culturen. Als u wilt proeven van de plaatselijke specialiteiten, kunt u in de restaurants van uw hotels terecht voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Het personeel van de hotels helpt u ook graag op weg om de beste restaurants in de omgeving te ontdekken.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 25°C max : 31°C
Feb
min : 27°C max : 33°C
Mrt
min : 27°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 31°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 29°C max : 35°C
Jul
min : 27°C max : 35°C
Aug
min : 24°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 27°C
Okt
min : 24°C max : 27°C
Nov
min : 23°C max : 26°C
Dec
min : 22°C max : 25°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks ontbijt
- Activiteiten volgens het programma
- Transport met een bus volgens het programma
- Binnenlandse vluchten volgens het programma
- Assistentie 24/7
- 1 reistas met kortingsbonnen, uw reisprogramma, handige telefoonnummers en kaarten 
- Huurauto zoals vermeld in het programma
- Excursie in Nouméa met de toeristische trein (enkel voor verblijven van 14 nachten)
- Transfers tussen de hotels

Niet inbegrepen in de prijs:
- Reisverzekeringen
- Niet vermelde activiteiten en excursies 
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Fooien en persoonlijke uitgaven 
- Alle andere diensten niet vermeld bij 'inbegrepen in de prijs'

Speciale annuleringsvoorwaarden:
- Bij annulering meer dan 30 dagen voor vertrek wordt 75% van het totale bedrag aangerekend
- Bij annulering 30 dagen of minder voor vertrek wordt 100% van het totale bedrag aangerekend

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Nieuw-Caledonië