Hotel Le Chat Noir 4* - Parijs - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een oud cabaret-theater dat omgetoverd is tot een design hotel
  • Profiteer van een ideale locatie in het 18e arrondissement, op slechts een steenworp afstand van de wereldberoemde Moulin Rouge
  • Geniet elke morgen van een lekker en gevarieerd ontbijt
  • Trakteer uzelf op een brunch in Café des 2 Moulins, een bekend café uit de film van Amélie Poulain

Welkom in ... Parijs!

Droomde u er al altijd van om door het betoverende Parijs te lopen? Hier is uw kans om de hoofdstad én grootste stad van Frankrijk te bezoeken: Parijs. In deze stad kunt u de culturele toer opgaan met de Eiffeltoren, het Louvre, de Notre Dame en de Sacré-Coeur.

U kunt echter de diva-toer opgaan met het grote aanbod aan winkels, restaurants en theaters die hier te vinden zijn. Of laat u betoveren door de romantische stad met zijn oevers van de Seine, zijn Muur van de Liefde of de prachtige bruggen die de Seine met het Île de la Cité verbinden. Er is altijd een goede reden om naar Parijs te gaan!

Uw hotel

Welkom in het Hotel Le Chat Noir 4*, een designhotel dat zijn naam dankt aan een cabaret van Montmartre uit de 19e eeuw dat een zwarte kat als symbool had. Het hotel situeert zich aan de voet van Montmartre op enkele stappen van de Moulin Rouge. Wandel door het gezellige Rue Lepic of drink een koffie in het Café des 2 Moulins uit de film Amélie Poulin. Dit is de perfecte locatie voor een verblijf in Parijs!

U wordt warm verwelkomd in een eenvoudig en subtiel design interieur, waarbij elke verdieping werd toegekend aan een bekende schrijver of dichter uit de tijd van de cabarets. Geniet van het aangeboden comfort en beleef aangename momenten in Parijs!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer of Deluxe Kamer

Standaard Kamer (15 tot 18 m²)

De Standaard Kamer is modern ingericht met rode en zwarte accenten en biedt airconditioning, een flatscreen TV en een douche.

Deluxe Kamer (18 tot 22 m²)

De Deluxe Kamer is origineel ingericht in het thema van het hotel en is uitgerust met een privébadkamer. Bovendien hebben sommige kamers ook een balkon. 

Maximale kamercapaciteit van een Standaard Kamer en een Deluxe Kamer:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Uw ochtenden in Parijs beginnen met een lekker ontbijt, inbegrepen bij deze aanbieding.

De ontbijtzaal werd ingericht in het thema "Paris des artistes" en nodigt u uit tussen 7.00 en 11.00 uur voor een gevarieerde maaltijd. Voor uw lunch of diner kunt u terecht in één van vele restaurants in de buurt ... Aan keuze geen gebrek!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Voorrangsticket voor de Arc de Triomphe indien u kiest voor de aanbieding met het voorrangsticket voor de Arc de Triomphe
Tijdens uw verblijf zal u meteen merken dat u aan de voet van Montmartre slaapt, ideaal dus om deze buurt te verkennen. Daarbij komend ligt het hotel op slechts enkele stappen van de Moulin Rouge, een avondje uit in gedachten?

Uw inbegrepen optie naargelang de gekozen aanbieding

Voorrangsticket voor de Arc de Triomphe

Uw inbegrepen optie naargelang de gekozen aanbieding
Te midden van de mooiste laan ter wereld ligt de Arc de Triomphe, een prachtig monument gebouwd in opdracht van keizer Napoleon zelf, kort na zijn overwinning in Austerlitz. Geïnspireerd door de prachtige grote bogen van het oude Rome, is het ontstaan als eerbetoon aan hen die voor Frankrijk vochten en stierven. De namen van alle Franse overwinningen en generaals zijn op de binnen- en buitenkant gegraveerd en onder het gewelf staat het graf van de onbekende soldaat uit de Eerste Wereldoorlog. Met een totale hoogte van 50 meter is de Arc de Triomphe een van de hoogste ter wereld. Het uitzicht vanaf de top geeft u een bevoorrechte positie op Parijs en biedt u een adembenemend panorama (dag of nacht). Het is dus zeker de moeite waard om de 284 treden te beklimmen. Daarnaast is er een niet te missen tentoonstelling die het symbolische belang van dit monument duidelijk maakt.

- Ga direct naar de Arc de Triomphe met het e-Ticket dat u per e-mail ontvangt
- Voorrangstickets tot het dak van Arc de Triomphe + toegangsprijzen voor de Arc de Triomphe 
- De toegang tot het museum is gratis op de eerste zondag van elke maand van 1 november tot 31 maart.
- Dit is geen rondleiding, maar een kaartje voor de Arc de Triomphe.
- Houd er rekening mee dat de lift naar de top is gereserveerd voor mindervaliden. De lift gaat naar het winkelniveau en er zijn nog 50 treden om het dak te bereiken
.- De laatste toegang tot het Arc vindt plaats 45 minuten voor sluitingstijd.
- Houd er rekening mee dat uw ticket altijd een jaar geldig is.
- Personen die jonger zijn dan 18 jaar en ingezetenen van de EU die jonger zijn dan 26 jaar komen gratis binnen met een geldig identiteitsbewijs.
- Om veiligheidsredenen zijn tassen groter dan 40 cm x 40 cm x 20 cm niet toegestaan. Er is geen bagagekluisje bij het monument.

... verder lezen

Extra opties

Open tour met de bus

Extra opties
Verken de elegante hoofdstad van Frankrijk met een tweedaagse hop-on, hop-off buspas. Ontdek het beste van Parijs met 48 uur onbeperkte toegang tot een hop-on, hop-off sightseeing bus, met een keuze uit twee schilderachtige routes.  De bus bezoekt de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Eiffeltoren, Champs Elysees, de Sacré-Cœur, het Pigalle en het Louvre. Leer interessante feiten over de stad dankzij een meertalige audiogids .

Praktische informatie:
- Elke dag mogelijk, audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels
- De cruise is alleen geldig voor een heen- en terugreis

Rondleiding met gids van 1,5 uur aan de Eiffeltoren met bezoek aan de top

Extra opties
Geniet van een bezoek met gids van 1,5 uur om de bekende Eiffeltoren te ontdekken en een prachtig uitzicht op Parijs te bewonderen. Het bezoek begint naast de Eiffeltoren met een korte voorstelling van de geschiedenis van dit wereldbekende monument. Daarna gebruikt u uw voorrangsticket om tot de tweede verdieping te gaan waar de gids leuke feiten en anekdotes vertelt over de "IJzeren Dame". Vervolgens kunt u verder rondkijken op uw eigen ritme en geniet u van een toegang tot de hoogste verdieping voor een uitzonderlijk panorama op de Franse hoofdstad.

Praktische informatie:
- U kunt uw ticket niet op voorhand afhalen bij de Eiffeltoren
- De tour gaat door bij regenachtig weer
- Uw voorrangsticket is enkel geldig tot de tweede verdieping (en dus niet voor de derde verdieping)
- De gids gaat maar met u mee tot de tweede verdieping
- De toegang tot de derde verdieping kan afgesloten worden om veiligheidsredenen of onderhoud en geweigerd worden aan personen met een beperking. In het geval dat het bezoek aan de top niet doorgaat, kunt u nog steeds genieten van het bezoek met gids tot de tweede verdieping en wordt u terugbetaald voor het bezoek aan de top.
- Vertragingen kunnen optreden bij de wachtrij door veiligheidschecks en capaciteit van de liften
Kinderwagens (niet plooibaar) en koffers kunnen geweigerd worden
- Messen, scherpe objecten, glazen flessen, hangsloten en vlaggen zijn niet toegelaten op de Eiffeltoren
- Taal: Engels
- Afspraak bij de souvenirwinkel: 19 avenue de la Bourdonnais 75007 Paris
- U dient 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn
- Elke dag beschikbaar

... verder lezen

Toegang tot de Opéra Garnier

Extra opties
De Opéra Garnier heeft een eclectisch en weelderig barok ontwerp en is misschien wel het meet extravagante gebouw in Frankrijk. Bovendien is dit architecturale pareltje het grootste operagebouw in Europa. Dankzij uw voorrangsticket hoeft u niet aan te schuiven en heeft u snel toegang tot het prachtige pand in het Centrum van Parijs.

De Opéra Garnier opende de deuren in 1875 en werd genoemd naar de jonge architect Charles Garnier. Stap binnen voorbij het bronzen beeld van "Pythonisse" en stap de indrukwekkende "Grand escalier" op. Bewonder het plafond geschilderd door Chagall en de kroonluchter van maar liefst 7 ton in het auditorium, beklim de dubbele trap van de "Grand Escalier" en bewonder de prachtige schilderijen en beelden. Tijdens een wandeling door de Grand Foyer zult u ontdekken waarom de Opéra Garnier wordt beschouwd als het mooiste operagebouw ter wereld!

Nog tot en met 2 februari kunt u de tentoonstelling "Grand Opéra, 1828-1867" bezoeken waarbij u de geschiedenis van het gebouw ontdekt vanaf de vooravond van de revolutie van 1830. De Opéra Garnier stelde een totaal nieuwe vorm van opera voor met nieuwe technieken, een groot koor, een ballet en een orkest, tradities die werden ingevoerd door Lodewijk XIV. Terwijl Ludovic Vitet de eerste algemene inspecteur van historische monumenten werd en Victor Hugo de Notre-Dame de Paris publiceerde, werden Robert le Diable en Les Huguenots geboren.

De helden van de grote opera waren niet langer Thésée of Proserpine, maar de hertog van Normandië en Marguerite de Valois. Soms werd het recente verleden op het toneel uitgevoerd: in Gustave III vertelden Auber en Scribe het verhaal van de moord op de koning van Zweden, die plaatsvond in 1792, nauwelijks veertig jaar eerder. Hoewel dezelfde passie enigszins afnam tijdens de revolutie van 1848, werden sommige grote meesterwerken nog steeds geproduceerd tijdens de Tweede Republiek en het Tweede Rijk. Maar er waren veranderingen op til met Wagner die Tannhäuser componeerde, uitgevoerd in Parijs in 1861. Op 15 augustus 1867, zes maanden na de gedeeltelijke mislukking van Don Carlos in Peletier, werd de gevel van het Palais Garnier onthuld.

Praktische informatie:
- Afspraak op het Place de l'Opéra, 75009 Parijs 
- Inbegrepen in de prijs: Toegang tot de Opéra Garnier en toegang tot de tentoonstellingen die op dat moment bezig zijn (indien beschikbaar)
- De toegang tot het auditorium kan worden beperkt of verboden om technische of artistieke redenen.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Ligging


68 Boulevard de Clichy, 75018 Parijs, Frankrijk

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 40
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (€ 2,88 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel is uitgerust met:

  • Parkeerplaats
  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Wasservice
  • Kranten

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Strijkfaciliteiten
  • Douche
  • Toiletartikelen
  • Haardroger
  • LCD TV
  • Wifi
  • Kluis

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking. De afstand tussen uw hotel en de luchthaven van Charles de Gaulle bedraagt 36. De afstand tussen uw hotel en de luchthaven van Orly bedraagt 20 km. De afstand tussen uw hotel en de luchthaven van Beauvais bedraagt 83 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.  

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.  

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Le Chat Noir 4*