Diana Dea Lodge 4*, Villa Delisle 4* en Hotel Le Saint Alexis 4* - Saint Denis de la Reunion - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Neem uw intrek in prestigieuze 4* hotels en geniet van een elegant en comfortabel verblijf
  • Pak uw koffers uit in stijlvolle en smaakvol ingerichte kamers
  • Stap in uw inbegrepen huurauto om de unieke en adembenemende landschappen van dit wondermooie eiland te verkennen
  • Verwen uw smaakpapillen met lokale lekkernijen

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom op ... Réunion!

Is een vakantie naar een exotisch eiland iets voor u?
Reis dan mee naar het prachtige eiland Réunion, een stukje paradijs op aarde met intense geuren en kleuren! Laat u aangenaam verrassen door al het moois dat dit magische eiland voor u in petto heeft. Ontdek er indrukwekkende bergen, betoverende stranden, fascinerende watervallen en majestueuze vulkanen.

Niet alleen de natuur, maar ook de cultuur en de bevolking zijn intrigerend aangezien Réunion een heuse smeltkroes is met invloeden uit Afrika, Azië en Europa. Eén ding is zeker: u zult zich niet vervelen tijdens deze unieke reis! Klaar voor vertrek?

Sainte-Anne

Voor uw eerste stop ontdekt u Sainte-Anne, een stad die behoort tot het gemeentelijk grondgebied van Saint-Benoît. Aan deze kant van het eiland zal u aangenaam verrast worden door buitengewone landschappen.

Van suikerrietvelden tot watervallen en bossen ... U wordt onmiddellijk ondergedompeld in een uniek universum. Als het weer het toelaat, kunt u zich uitleven in verschillende wildwatersporten, genieten van mooie wandelingen en de tijd nemen voor een picknick in een mooie omgeving.

Saint-Pierre

Saint-Pierre is een levendige stad in het zuiden van het eiland en staat bekend om zijn levendige nachtleven, zijn kleine vissershaven en zijn onlangs gerenoveerde waterkant. Velen zeggen dat we hier de 'authentieke Creoolse ziel' kunnen ontdekken. De stad ligt ook op het kruispunt van verschillende belangrijke toeristische trekpleisters zoals de Sud Sauvage, Petite Île en de Piton de la Fournaise.

Saint-Gilles-les-Bains

Saint-Gilles, gelegen in de gemeente Saint-Paul, is een kustplaats die grenst aan de Indische Oceaan. Deze populaire badplaats biedt zijn bezoekers prachtige stranden van licht zand, die uitkijken op een zee van opvallend blauw.

Hier kunt u van top tot teen ontspannen op het strand van Boucan Canot, maar ook surfen, kitesurfen en zelfs zeekajakken in Les Roches-Noires. Voor nog meer sensaties gaat u snorkelen in het warme water van de Indische Oceaan en ontdekt u het prachtige koraalrif aan het strand van L'Hermitage.

Reisbeschrijving

Uw reis ziet er als volgt uit:
- 3 nachten in de Diana Dea Lodge 4*
- 3 nachten in Villa Delisle 4*
- 4 nachten in het Saint-Alexis 4*

De rondreis kan in beide richtingen gedaan worden, maar het aantal overnachtingen in elk hotel zal gerespecteerd worden.

Klaar voor vertrek?

Diana Dea Lodge 4*

De Diana Dea Lodge is een charmant 4* hotel in een rustgevend kader. Het ligt op 650 meter boven de zeespiegel en biedt een spectaculair uitzicht over de Indische Oceaan. De stilte en de schoonheid van deze lodge zijn de gedroomde ingrediënten voor een ontspannende vakantie!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer

Superior Kamer (25 m²)

Deze klassieke kamer is een elegante mix van traditie en moderniteit. Ontwaak 's ochtends met een prachtig uitzicht en kom helemaal tot rust in deze gezellige cocon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen.

Op aanvraag en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Geniet van verfrissende cocktails en heerlijke maaltijden in een prachtige lodge in een park van 150 hectare waar ontspanning centraal staat. Neem plaats op leren banken of fauteuils op het terras of bij het zwembad. 's Avonds kunt u bij de open haard lezen of genieten van het zicht op de oceaan en het domein.

Het restaurant Diana Dea, met zicht op de omliggende natuur en een panoramisch uitzicht over de Indische Oceaan, is een plaats waar verrassende ingrediënten op magische wijze met elkaar vermengd worden!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20 minuten toegang tot de hamam, per kamer en per verblijf
Gelegen nabij het zwembad van de lodge, verwelkomt de Diana Dea Spa u voor een uitzonderlijk moment van ontspanning. Dankzij de gekozen materialen en de aangeboden behandelingen zult u zich dicht bij de natuur voelen. De Diana Dea Spa biedt cosmetische Gemology-behandelingen, exclusief op Réunion, en lichaams- en gezichtsrituelen, waarbij de voordelen van kostbare en halfedelstenen en planten met elkaar worden gecombineerd.

Villa Delisle 4*

Welkom in Villa Delisle Hotel & Spa 4*! Hier kunt u tussen de zee en de bergen genieten van de natuurlijke schoonheid, terwijl u profiteert van de talrijke aangeboden activiteiten. Dankzij de stijlvol ingerichte ruimtes en het vriendelijke en professionele hotelpersoneel, kunt u optimaal ontspannen in een fenomenaal omgeving.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer

Superior Kamer (22 m²)

Deze prachtig ingerichte kamer onthult een moderne en exotische sfeer. Dankzij zijn volledig uitgeruste badkamer, stenen wastafels en Aziatische meubels staat er u een ontspannen verblijf te wachten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Neem een optimale start van de dag dankzij het inbegrepen ontbijt. Uw hotel beschikt ook over drie restaurants. Le Pierre Bistrot Chic is een van de beste restaurants van Saint-Pierre. U geniet er van subtiele gerechten, speciaal voor u bereid door een team van chef-koks die zijn opgeleid aan het bekende Paul Bocuse Instituut. 

Wilt u dineren aan zee? Dan is La Voile Blanche iets voor u. Er gaat niets boven de combinatie van frisse gerechten en aangename passaatwinden! Uw dorst kunt u lessen in Le Planeur, waar de vriendelijke Engelse sfeer u ongetwijfeld zal bekoren.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 sessie van 30 minuten in het hydromassagebad, per kamer en per verblijf
Er staat u een schitterende vakantie te wachten! Om uw dagen nog leuker te maken, kunt u genieten van de vele aangeboden activiteiten. Het hotel biedt een brede waaier aan spabehandelingen om de ontspannen sfeer van uw vakantie te verlengen.

Sportievelingen kunnen tijd doorbrengen op de golfbaan, en als u van een uitdaging houdt, kunt u uw geluk beproeven in het casino. Wie weet is het uw geluksdag wel ...

Hotel Le Saint-Alexis 4*

Op het strand van Boucan Canot en vlak bij de Indische Oceaan, is het Hotel & Spa Le Saint-Alexis 4* een verborgen oase van rust en sereniteit. Charme, originaliteit, vriendelijkheid en verfijning ... Hier beschikt u over alle ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf op La Réunion!

De stijlvolle decoratie met een subtiele mix van marmer, glas, teak, iroko en tamarinde in combinatie met een luxueuze dienstverlening, zijn stuk voor stuk elementen die dit hotel zoveel persoonlijkheid geven. Laat u aangenaam verrassen door dit gerenommeerde resort waar meerdere terrassen en balkons een spectaculair uitzicht bieden op een tropische tuin, de Indische Oceaan of het lagunezwembad!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Deluxe Kamer

Deluxe Kamer (42 m²)

Deze ruime en stijlvolle kamer is een magnifieke oase van rust. U beschikt er over een badkamer met een jacuzzi en kunt op het balkon of terras heerlijk ontspannen in de tropische zon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Bij deze aanbieding is uw ontbijt inbegrepen.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes).

Het ontbijt, met veel biologische, lokale en internationale producten, wordt geserveerd van 6.30 tot 10.30 uur op het panoramische terras op de tweede verdieping of in de eetzaal. Hier kunt u onbeperkt energie opdoen! Eet u liever op uw kamer? Ook dat is mogelijk tussen 6.30 en 11.00 uur.

Tijdens de lunch, tussen 12.00 en 14.00 uur, ontdekt u eenvoudige en stijlvolle gerechten, terwijl het diner, geserveerd tussen 19.30 en 22.00 uur, u toelaat om te proeven van een meer verfijnde keuken. 

De bar ligt aan het strand en heeft zicht op het terras en de tuin. Het is de ideale locatie voor een drankje en een hapje! 

Activiteiten

Begin de dag met een duik in het ruime zwembad, dat zich uitstrekt van het hart van het hotel naar het strand.'s Middags kunt u ontspannen op het strand en een dutje doen in de zon bij het lagunezwembad. Sluit de dag af met een moment van ontspanning in de prachtige spa

Extra opties

Cruise-safari - 2 uur

Extra opties
Profiteer van een cruise-safari van 2 uur om de plaatselijke zeebewoners zoals dolfijnen, bultruggen (seizoensgebonden), schilpassen, kleurrijke vissen en zeevogels te ontmoeten.



Vertrek in de ochtend of middag (afhankelijk van het seizoen)

Inbegrepen: snacks en drankjes aan boord

Cruise bij zonsondergang

Extra opties
Bij zonsondergang kunt u aan boord gaan van een anderhalf uur durende cruise met een cocktail en Creoolse muziek. Ontdek de westkust onder het warme zonlicht en bewonder de kleuren bij zonsondergang in de Indische Oceaan in een lokale en feestelijke sfeer.

Dagelijkse vertrekken in de ochtend en middag, afhankelijk van het seizoen.

Ontdekkingscruise

Extra opties
Kies voor een cruise van ongeveer 1 uur langs de westkust, richting Saint Leu in het zuiden of Saint Paul in het noorden. Onderwaterobservatie (als het weer het toelaat): bewonder de zeebodem van het natuurreservaat van Réunion,


Dagelijkse vertrekken in de ochtend en middag, afhankelijk van het seizoen.

Helikoptervlucht

Extra opties
Een absolute must tijdens uw verblijf op La Réunion! Kies voor een helikoptervlucht van 45 minuten met vertrek aan de helibasis Éperon in Saint-Gilles. over de mooiste sites van het eiland, ontdekt adembenemende panorama's zoals de cirque van Cilaos, Salazie en Mafate tot aan Piton en Fournaisse. Onderweg kunt u de prachtige kust met zijn turquoise lagunes bewonderen... een onvergetelijke ervaring!

Het bezoek bestaat uit 3 baaien, de spectaculaire watervallen van Trou de Fer met zijn waterval van 300 meter hoog. Rood, groen, geel en blauw... u ontdekt alle kleuren van het eiland!

Kinderen jonger dan 15 jaar moeten vergezeld zijn van een volwassene en krijgen geen korting.
Kinderen jonger dan 2 jaar zijn niet toegestaan.
Maximumgewicht: 120 kg per passagier (volgens de standaard voorschriften in de luchtvaart)

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief aangezien u bij deze aanbieding over een inbegrepen huurauto beschikt.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto categorie A tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Saint-Denis de la Réunion.

Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering kiezen voor een upgrade naar een huurauto categorie C.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 3°C max : 10°C
Feb
min : 4°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 16°C
Apr
min : 7°C max : 17°C
Mei
min : 12°C max : 23°C
Jun
min : 14°C max : 25°C
Jul
min : 15°C max : 27°C
Aug
min : 16°C max : 28°C
Sep
min : 13°C max : 25°C
Okt
min : 11°C max : 20°C
Nov
min : 5°C max : 12°C
Dec
min : 3°C max : 10°C

Ligging

Diana Dea Lodge 4*: 94 chemin Helvetia, 97437 Sainte-Anne-les Hauts, Réunion 
Villa Delisle 4*: 42 Boulevard Hubert Delisle, 97410, Saint-Pierre, Réunion
Hotel Le Saint Alexis 4*: 44 route de Boucan Canot, 97434 Saint Gilles les Bains, Réunion

Diana Dea Lodge 4*: de afstand tussen de luchthaven van Saint-Denis de la Réunion en uw hotel bedraagt 47 km.
Villa Delisle 4*: de afstand tussen de luchthaven van Saint-Denis de la Réunion en uw hotel bedraagt 87 km.
Hotel Le Saint Alexis 4*: de afstand tussen de luchthaven van Saint-Denis de la Réunion en uw hotel bedraagt 45 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over de Diana Dea Lodge 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 30
Check-in:15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Bagageopslag
  • Roomservice
  • Wifi
  • Parkeerplaats

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Televisie
  • Kamerjas & slippers
  • Telefoon
  • Kluis
  • Minibar

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Massages
  • Biljart
  • Wellnesscentrum
  • Jacuzzi
  • Turks stoombad
  • Bibliotheek

Alle praktische informatie over Villa Delisle 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 41
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Roomservice
  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Bagageopslag
  • Roomservice (met bijbetaling)
  • Wasservice (met bijbetaling)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Televisie
  • Wifi
  • Zicht op de bergen
  • Schrijftafel
  • Inloopdouche

Activiteiten bij het hotel*:

  • Garden Spa
  • Jacuzzi
  • Fitness
  • Casino
  • Zwembad
  • Golf

Alle praktische informatie over het Hotel Saint-Alexis 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 58
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Was- en strijkservice
  • Airconditioning en ventilators
  • Wifi
  • Privéparkeerplaats
  • Kinderoppas (met reservering op voorhand)
  • Roomservice tussen 6.00 en 23.00 uur

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Satelliet TV
  • Wifi
  • Kluis
  • Airconditioning
  • 1 tweepersoonsbed en babybed op aanvraag in een Superior Kamer
  • Badkamer met jacuzzi en douche in een Superior Kamer
  • 1 queensize bed, verstelbaar naar twee eenpersoonsbedden in een Deluxe Kamer
  • Badkamer met dubbele jacuzzi en 2 wastafels in een Deluxe Kamer
  • Haardroger
  • Aparte WC
  • Terras of balkon

Activiteiten bij het hotel*:

  • Strand met ligstoelen, parasols en strandlakens
  • Lagunezwembad met 1000 m³ zoet water
  • Fitness
  • Sauna
  • Hamam

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Diana Dea Lodge 4*, Villa Delisle 4* en Hotel Le Saint Alexis 4*