Porto Elounda Golf & Spa Resort 5* - Elounda - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek een oase van luxe direct aan zee met een privéstrand en speciale voorzieningen voor kinderen
  • Kom tot rust in de serene natuur op het prachtige eiland Kreta
  • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke Griekse specialiteiten
  • Ontspan in de exclusieve setting van de schitterende Six Senses Spa met een massage of behandeling

Welkom op ... Kreta!

Kristalhelder water, een paradijselijk zandstrand en de warme zon... 
Tel daar vele activiteiten en een prachtige uitzichten bij, en u beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie! 
Kreta is het grootste van de Griekse eilanden en van west naar oost zijn er drie gebergtes te onderscheiden. De bergen bestaan grotendeels uit kalksteen (ons woord 'krijt' komt van Kreta) en tal van grotten. 

We nemen u mee naar de baai van Elounda, een van de mooiste streken van het eiland op slechts 12 km van Agios Nikolaos. Met directe toegang tot het strand, een pittoreske vissershaven en prachtige uitzichten, zal deze plek u zeker charmeren. 

Uw hotel

Welkom in het Porto Elounda Golf & Spa Resort 5*, een prachtig resort direct aan zee. Dit stulpje beschikt over verschillende faciliteiten in een unieke sfeer. Het resort ligt aan de baai van Elounda met een schitterend privéstrand.

In harmonie met de codes van de traditionele Griekse architectuur, overheerst en contrasteert wit met het groen van de tuinen en het blauw van de zee. De verfijnde en chique decoratie nodigt u uit om te ontsnappen ....

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Porto Sea View Kamer of Porto Sea View Superior Kamer met privézwembad 
  • Welkomstgeschenkje bij aankomst op uw kamer

Porto Sea View Kamer (37 m²)

Uw ruime Porto Sea View Kamer is prachtig ingericht met een gezellige sfeer en rustgevende kleuren, de ideale plek om helemaal te relaxen na een dag onder de zon! De kussens en matrassen zijn milieuvriendelijk en zonder veren, u zult hier heerlijk slapen. Bovendien heeft u vanuit deze kamer een prachtig uitzicht op zee!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Porto Sea View Superior Kamer met privézwembad (50-55 m²)

In de Porto Sea View Superior Kamer met privézwembad ontdekt u alle luxe en ruimte die u nodig heeft om uw verblijf nog extra bijzonder te maken. En de kers op de taart.... u heeft directe toegang naar uw eigen privézwembad met uitzicht op zee. Wat een geluk!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)
  • 1 lunch (3 gangen, exclusief drankjes) per persoon per verblijf van 05/06 tot 06/06 en van 05/09 tot 31/10
Het hoofdrestaurant van het hotel heet Nafsika en heet u welkom voor zowel het ontbijt als het diner in een elegante ruimte van 2 verdiepingen met grote ramen die uitzicht bieden op zee. Hier proeft u van de plaatselijke en internationale smaken en voor de kinderen is er een speciaal buffet voorzien. Op een mooie dag neemt u uw maaltijd op het terras met uitzicht op het zwembad.

Heeft u zin in een lunch aan zee? Ga dan richting restaurant Odysseus tussen 12.30 en 15.30 uur waar u lichte en lekkere Griekse specialiteiten ontdekt op basis van verse groenten, kaas en olijfolie. En om te relaxen in de schaduw van de olijfbomen kunt u naar de Beach Bar of het Italiaanse restaurant Aglio & Olio!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting op spabehandelingen (vooraf te reserveren)
  • Toegang tot de fitness en de spa
Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een greenfee voor de 9-holes golfbaan van het resort.

De bekroonde Six Senses Spa biedt een adembenemend uitzicht over zee en is met zijn 2200 m² niet alleen een van de grootste, maar ook de beste spa ter wereld. Naast diverse massages en schoonheidsbehandelingen is er een Turks stoombad, hamam en de mogelijkheid tot thalassotherapie. Er is tevens een kapsalon.

Het hotel heeft verder een eigen privéstrand en een prachtig zwembad. Er is ook een 9-holes golfbaan, u kunt diverse watersporten beoefenen, er is een fitness, een gecertificeerd duikcentrumtennisbanen en winkels. En voor kinderen beschikt het hotel over Children's World; meer dan 3.000 m² gewijd aan de allerkleinsten!

Extra opties

De ontdekking van Kreta

Extra opties
Deze tour is speciaal voor klanten van Voyage Privé, en neemt u mee naar een klein paradijs op aarde. Ervaar de rust en schoonheid van de verschillende plekken in combinatie met de unieke Kretenzische gastvrijheid. Om te beginnen bezoekt u een geïsoleerd klooster dat alleen bekend is bij de lokale bevolking. Het pad richting het klooster biedt een adembenemend uitzicht. Bij aankomst in het klooster zult u onder de indruk raken van de schoonheid van de omliggende natuur en tuinen, evenals van de mozaïeken die u in elke hoek van het klooster zult vinden. U kunt ook genieten van een kopje koffie of thee met Kretenzische kruiden aangeboden door de Nonnen. Ontdek en bewonder de sierlijke weefsels en het vakmanschap van het klooster.

Na dit ontspannen en spirituele bezoek, ontmoet u Katerina, een Kretenzische kunstenaar. Als moeder van drie volgde ze haar hart en haar talent om een kleine werkplaats te openen in een traditioneel huis dat ze liefdevol restaureerde om prachtige sieraden en de traditionele "Komboloi" te maken (een rij kralen die gebruikt werd om tijd door te brengen of de zenuwen te kalmeren, wat nog steeds een unieke traditie in de Griekse cultuur is gebleven). Katerina helpt u om uw eigen "Komboloi" te maken, waarbij u kunt kiezen uit de kralen en koorden. U neemt tenslotte het straatje dat leidt naar de pittoreske en traditionele "kafenion" van de moeder van Katerina om te genieten van een zelfgemaakte Kretenzer lunch en te genieten van het uitzicht op Heraklion.

Inbegrepen
:
Transfer, chauffeur, lunch, wijn en water, Komboloi-workshop.

Niet inbegrepen:
Fooien, persoonlijke uitgaven

Lunch menu:
Voorgerechten: Tzatzíki, Griekse salade, varkensvlees traditioneel bereid met wijn en tomatensaus, spliterwten Hoofdgerecht: gevulde groenten, wijn en water.

Kinderen zijn niet toegestaan op deze tour.

... verder lezen

Land Rover Safari – Minoan Route

Extra opties
Deze 4x4-tour neemt u mee op ontdekking van het authentieke Kreta. Leer meer over de mythologie via de natuur en het lokale leven. Uw chauffeur haalt u op bij de ingang van uw hotel en de tour begint met een eerste stop op de Aposelemi Dam. Vervolgens passeert u de paden en olijfgaarden om de ruïnes van het Romeinse aquaduct van Lyttos te bereiken. De volgende stop is het rustige dorpje Kastamonitsa, waar u zich onder de lokale bevolking zult bevinden voor een proeverij van raki en olijfolie. Dan start het off-road deel van de dag daadwerkelijk. U beklimt de berg langs het Minoïsche pad dat u naar een herder brengt. Daar krijgt u de kans om zijn geiten te voeren en zelfgemaakte kaas te proeven. 

U vervolgt uw weg naar het prachtige uitkijkpunt om het eeuwenoude pad van de Minoans en de Lassithihoogvlakte te bewonderen. Waag u aan de Lassithihoogvlakte om naar de grot van Zeus te gaan (waar volgens de mythologie Zeus werd geboren). Bij het bereiken van de ingang van de grot, heeft u de kans om de hele Lassithihoogvlakte te bewonderen en enkele fantastische panoramafoto's te nemen. Daarna steekt u de hoogvlakte over en stopt u voor een barbecue met wijn. Vervolgens zult u aankomen in het dorp Krassi, de laatste stop van de dag, een dorp dat bekend staat om zijn 2000 jaar oude plataan en natuurlijke fonteinen van bronwater. 

Informatie over deze excursie: 

- De excursie vindt elke dag plaats behalve op zaterdag
- Toegang tot de Zeus-grot is niet inbegrepen
- De excursie wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 4 jaar oud en wordt niet aanbevolen voor mensen met rugklachten (in verband met off-piste paden)

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Ontdek het mooie eiland in alle vrijheid door te kiezen voor een huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of categorie B (type Fiat Panda, Citroen C3, Lancia Y, Skoda Fabia, Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de hele duur van uw verblijf. Deze huurauto kunt u optioneel bijboeken met toeslag als u een aanbieding met vlucht bij ons boekt.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 8°C max : 14°C
Feb
min : 8°C max : 14°C
Mrt
min : 10°C max : 16°C
Apr
min : 12°C max : 19°C
Mei
min : 15°C max : 22°C
Jun
min : 18°C max : 26°C
Jul
min : 22°C max : 28°C
Aug
min : 21°C max : 27°C
Sep
min : 19°C max : 26°C
Okt
min : 16°C max : 23°C
Nov
min : 13°C max : 19°C
Dec
min : 10°C max : 16°C

Ligging

Elounda 720 53, Griekenland

De afstand tussen de luchthaven van Heraklion en uw hotel bedraagt 65 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 142
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (€ 4,00 per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Roomservice
  • 24-uursreceptie
  • Was- en strijkservice
  • Lift
  • Autoverhuur
  • Wifi in publieke ruimtes
  • Internet corner (met bijbetaling)
  • Gratis parkeerplaats
  • Wisselkantoor

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Gemeubileerd terras of balkon met uitzicht op zee
  • Zithoek
  • Directe telefoonlijn
  • LCD satelliet TV
  • CD- en DVD-speler
  • Minibar
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Electronische kluis
  • Babybedjes beschikbaar op aanvraag
  • Roomservice
  • Anti-allergie kussens en kussens met veren

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Kinderbad
  • Privéstrand
  • Spa Six Senses (zoetwaterbad, sauna, hamam en een stoombad)
  • Massages en behandelingen (met bijbetaling)
  • Watersportcentrum die jetski, waterski, zeilen en windsurfen (met bijbetaling)
  • PADI duikcentrum (met toeslag)
  • Kleine jachthaven met verhuur van jachten (met bijbetaling)
  • Excursies
  • Auto en fietsverhuur (met bijbetaling)
  • Fitness
  • 9-holes golfbaan
  • Tafeltennis
  • Tennislessen
  • Arsenal Football Kamp (voetballes gegeven door een oude trainer van Arsenal)
  • Kinderopvang "Children's Ark" voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar (met bijbetaling)
  • Mini-club "The Park" voor kinderen van 5 tot 12 jaar

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Details over de optionele huurauto

Wanneer u voor de optionele huurauto heeft gekozen, vindt u hieronder de overeenkomstige voorwaarden:
- Huurauto van categorie A (type Citroën C1, Suzuki Selerio, Skoda, Citigo, Peugeot 108 of gelijkwaardig) of van categorie B (type Fiat Panda, Citroën C3, Lancia Y, Skoda Fabia of Peugeot 208 of gelijkwaardig) voor de volledige duur van uw verblijf.
NB: de reservering van een voertuig garandeert de levering van een van de auto’s op de lijst of gelijkwaardig. Het is niet mogelijk om een bepaald model te reserveren.
- Minimumleeftijd: 21 jaar voor categorie A en categorie B
- De bestuurder moet verplicht over een geldig rijbewijs beschikken dat minstens 12 maanden oud is.
- Een borg van €400 contant of per creditcard is nodig.

De prijs is inclusief:
- onbeperkte kilometers - belastingen
- CDW (schadeverzekering)
– (behalve voor schade aan chassis en banden*)
- FDW  (volledige schadeverzekering)
- Diefstalbescherming

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering:
Alle ‘huurders’ en bestuurders van Autocandia SA zijn verzekerd voor :
1. Overlijden of verwondingen van een derde
2. Materiële schade van een derde
3.  Brandschade Diefstal en schade veroorzaakt door derden en vandalisme (politierapport vereist) *
* De schadeverzekering is inbegrepen onder de voorwaarde dat de bestuurder de verkeersregels volgde.

In bepaalde gevallen (besturen van de auto na alcoholgebruik, overtreding bij een verkeerslicht of een keermanoeuvre op een snelweg), is de bestuurder zelf volledig aansprakelijk voor de schade veroorzaakt aan de auto.
- 24-uurs pechservice. Wisseling van de auto binnen de 48 uur bij ongeval of pech.
Ongevallen en botsingen moeten binnen de 24 uur gerapporteerd worden.
- Extra bestuurder
- Wegenkaart van de bestemming

De prijs is exclusief:
- Bijkomende diensten die ter plaatse te betalen zijn: banden- en chassisverzekering (€ 3 + 24% BTW per dag) ; kinderzitje (€ 3 per dag) ; gps ( € 6 per dag + 24% BTW), Wifi (€ 7 per dag)
- Bij nalatigheid doordat u de foute brandstof gebruikt voor de huurauto, wordt u hiervoor verantwoordelijk gehouden en dient u de benodigde reparatie die hiervan het gevolg is, te betalen. Het reeds betaalde bedrag voor een volle tank brandstof is niet overdraagbaar op een vervangend voertuig.
- In geval van verlies van sleutels of afstandsbediening wordt een toeslag in rekening gebracht.
- Brandstof : De auto wordt met een volledige tank geleverd, en dient met een lege tank teruggebracht te worden. De brandstofkosten dienen vervolgens bij het terug brengen van de huurauto betaald te worden.
- Brandplekken door een sigaret en schade aan de velgen of aan het dak (binnenzijde) kunnen niet worden gedekt door de verzekeringen. Dergelijke schade moet gerapporteerd worden tijdens de teruggave. Een toeslag zal in rekening worden gebracht.
- Administratieve overtredingen / sancties die het gevolg zijn van een verkeersovertreding tijdens de huurperiode, dienen ter plaatse te worden betaald door de huurder.

Belangrijk:
-Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (volgens de voorwaarden van de verhuurder).
-Voor het verzekeren van uw voertuig moet een creditcard op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). Indien u een debetkaart heeft, is het afsluiten van een allriskverzekering ter plaatse verplicht. We raden u aan om voor uw vertrek informatie te vragen bij uw bank om zeker te zijn dat uw kaart onder het type creditcard valt.
-Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt, behalve wanneer zo’n verzekering reeds inbegrepen is in de aanbieding. Dit bedrag zal gedebiteerd en vervolgens teruggegeven worden wanneer u de auto terugbrengt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.
-Ophalen en terugbrengen van de huurauto op de luchthaven of in de buurt daarvan. Meer informatie vindt u in uw reisdocumenten.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Porto Elounda Golf & Spa Resort 5*