The Island 4* - Adults Only - Kato Gouves - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een Adults Only hotel en geniet van rustgevende momenten
  • Profiteer van het uitzicht op de Egeïsche Zee vanaf het hotel
  • Geniet van het inbegrepen diner in het hotelrestaurant Taverna 
  • En ook... Ontdek de geschiedenis, het centrum en de haven van Heraklion

De beoordeling van onze klanten

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom op... Kreta

Wilt u tijdens uw volgende vakantie cultuur en geschiedenis combineren met zon en ontspanning? 
Kreta is het grootste eiland van de Griekse eilanden en heeft een rijke geschiedenis. Kreta heeft zijn schilderachtige kant behouden en is een van de must-see eilanden voor zijn prachtige zandstranden.

U verblijft in een Adults Only-hotel in Kato Gouves. Als u wilt ontspannen in een stijlvolle omgeving zult u het waarschijnlijk niet nodig vinden om verder te gaan dan het dorpscentrum, maar als u af en toe wilt veranderen van omgeving en van tempo, is het bruisende Heraklion gemakkelijk te bereiken. 

Geniet van de prachtige kustlijn, het uitstekende klimaat en een ontspannende atmosfeer... De perfecte ingrediënten voor een geslaagde vakantie!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw 4* hotel

The Island 4* is een Adult Only-hotel voor volwassenen ouder dan 17 jaar. Hier kunt u genieten van een rustgevend verblijf met vrienden of familie in een prachtige omgeving.

Het resort biedt een adembenemend uitzicht op zee en een uitzonderlijke luxe in een warme en gastvrije sfeer. Het is de ideale omgeving voor koppels die willen genieten van uitstekende faciliteiten en voldoende privacy.

The Island 4* is een innovatief, eigentijds en modern hotel, gevestigd in een natuurlijke omgeving voor een unieke vakantie

Uw kamer

Maak uw keuze tussen een Casual Garden View Kamer, Cool Sea View Kamer of een Casual Pool Kamer.

Speciaal voor u: 1 fles water per dag op de kamer!


Casual Garden View Kamer (ongeveer 23 m²)
Vanuit het raam van uw kamer of vanaf uw privébalkon geniet u van de groene omgeving van uw hotel. Deze kamer is ruim en stijlvol ingericht, met beige tinten waardoor comfort met luxe en eigentijds design met elegantie gecombineerd worden.

Cool Sea View Kamer (ongeveer 23 m²)

Geniet van het uitzicht vanop uw balkon. Het moderne interieur zorgt voor een ontspannen atmosfeer. Hier vindt u ook al het nodige comfort voor uw verblijf.

Casual Pool Kamer (ongeveer 23 m²)

Vanaf het terras van deze prachtige kamer heeft u directe toegang tot een gemeenschappelijk zwembad waar ligbedden en parasols op u wachten voor een moment van absolute ontspanning. Naast toegang tot het zwembad, kunt u ook genieten van een schitterend uitzicht op de tuin. 

Maximale kamercapaciteit van een Casual Garden View Kamer en een Cool Sea View Kamer:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of

Maximale kamercapaciteit van een Casual Pool Kamer:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen