Autovakantie Ierland: Causeway Coastal Route - Dublin - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u verleiden door een unieke rondreis door Ierland met uw eigen huurauto
  • Reis van Dublin naar Belfast en graafschappen zoals Sligo, Donegal en Mayo
  • Kies tussen een roadtrip van 5, 7 of 10 nachten
  • Logeer onderweg in prachtige accommodaties: B&B's of 3* en 4* hotels

Welkom in ... Ierland!

Idyllische dorpjes op weelderig groene hellingen, eeuwenoude kastelen bovenop indrukwekkende kliffen, betoverende steden met prachtige architectuur en het voortdurende gebrul van de golven van de Atlantische Oceaan op de achtergrond ... De Ierse kust heeft heel wat verrassingen in petto!

Tijdens deze autovakantie ontdekt u de mooiste panorama's van het land langs de Causeway Coastal Route in het noorden van Ierland met het comfort van een huurauto waardoor u zelf het tempo van uw reis bepaalt. Bovendien kunt u kiezen tussen een programma voor 5, 7 of 10 nachten. Het "Emerald Isle” wacht!

Reisbeschrijving

We bieden u een uitzonderlijke autovakantie aan om het noorden van het 'Groene Eiland' in alle vrijheid te ontdekken gedurende 5, 7 of 10 nachten. U kiest zelf of u verblijft in charmante B&B's of in comfortabele 3* en 4* hotels. Bovendien geniet u van complete vrijheid dankzij uw inbegrepen huurauto om zelf op verkenning te gaan.

Uw programma van 5 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Dublin
Dag 2: Dublin - Belfast
Dag 3: Belfast
Dag 4: Belfast - Derry
Dag 5: Derry - Dublin
Dag 6: Dublin - Vertrek

Uw programma van 7 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Dublin
Dag 2: Dublin - Belfast
Dag 3: Belfast
Dag 4: Belfast - Derry
Dag 5: Giant's Causeway - Derry
Dag 6: Fermanagh
Dag 7: Fermanagh - Dublin
Dag 8: Dublin - Vertrek

Uw programma van 10 nachten ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Dublin
Dag 2: Dublin - Belfast
Dag 3: Belfast
Dag 4: Belfast - Derry
Dag 5: Giant's Causeway - Derry
Dag 6 en 7: Sligo - Donegal
Dag 8: Sligo
Dag 9: Mayo
Dag 10: Mayo - Dublin
Dag 11: Dublin - Vertrek

Uw programma van 5 nachten

Dag 1: Aankomst in Dublin
Aankomst in Dublin en ophalen van de huurauto. Welkom in de Ierse hoofdstad die in het Gaelisch Dubhlinn wordt genoemd - wat verwijst naar 'baai van de rook', een bassin gevoed door de Liffey, de rivier die stroomt rond de muren van het Kasteel van Dublin. Het kasteel dateert uit de negentiende eeuw en geeft een inzicht in de rijke geschiedenis van de stad. U komt meer te weten over de oorsprong uit de tijd van de Vikingen en de prachtige middeleeuwse overblijfselen zoals de Saint Patrick's Cathedral. Breng ook een bezoek aan de Guinness brouwerij, de Jameson Distillery of het Trinity College waar het bekende Book of Kells te vinden is.  
Overnachting in Dublin, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Dublin - Belfast
Na het ontbijt in het hotel rijdt u verder naar Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland. U vertrekt naar het noorden langs Newry en door de pittoreske regio van Mourne en Downpatrick waar u het Saint Patrick Centre kunt bezoeken. Dit is één van de belangrijkste centra in Noord-Ierland en de eerste permanente tentoonstelling die het verhaal vertelt van de bekende patroonheilige van Ierland. Mis ook Down Cathedral niet waar Saint Patrick begraven ligt. U komt ook langs Downpatrick waar Castle Ward zeker een halte waard is, een prachtig ommuurd landgoed van 300 hectare op een indrukwekkende locatie met uitzicht op Strangford Lough.

Daarna komt u aan in Belfast waar u prachtige voorbeelden kunt bewonderen van Georgische, Victoriaanse en Edwardiaanse architectuur. Het stadhuis is zonder twijfel de blikvanger van de stad met een indrukwekkende koepel van wel 56 meter hoog. Mis ook het operagebouw, de botanische tuinen en de indrukwekkende Queen's universiteit niet. 
Overnachting in de regio van Belfast, Iers ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Belfast
Ontbijt in het hotel. Vandaag heeft u de tijd om Belfast en zijn rijke geschiedenis te ontdekken. Er zijn tal van fascinerende musea die dankzij het compacte formaat van de stad makkelijk te bezoeken zijn. Niet alleen de architectuur van de Queen's University zal u charmeren, maar ook de lijst van oud-studenten met dichter Seamus Heaney en acteur Liam Neeson. Het Ulster Museum ligt dan weer midden in de weelderige botanische tuinen van Belfast. En wie wilt kan een bezoekje brengen aan Titanic Belfast, een fascinerend museum waar het verhaal van het bekende schip verteld wordt op dezelfde plek waar de Titanic gebouwd werd.
Overnachting in de regio van Belfast, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Belfast - Derry
Vertrek na het ontbijt in het hotel naar Derry, maar niet zonder een kleine omweg te maken naar Portrush en het kustplaatsje Portstewart. Het Whiterocks strand in Portrush werd onlangs bekroond met de Blauwe Vlag en is de perfecte plek om te surfen, grotten te ontdekken en wandelingen te maken. Een bezoek aan de universiteitsstad Coleraine is ook een aanrader voor u terug naar de westkust rijdt om de Mussenden tempel in de buurt van Castlerock te ontdekken. Dit ronde bouwwerk ligt bovenop een klif en biedt een fantastisch uitzicht over de kust. Nadat u Limavady heeft verkend gaat u richting de berg Binevenagh, een gebied met een adembenemende schoonheid en spectaculaire uitzichten.

Wandel over de vestingmuur rond de stad Derry (ook bekend als Londonderry) en ervaar de geschiedenis van deze plek zelf. De muren werden meer dan 400 jaar geleden gebouwd en als u naar de wijk Bogside kijkt, ziet u de verhalen letterlijk voor uw ogen tot leven komen dankzij de talrijke muurschilderingen. Ondertussen weerklinkt de traditionele muziek uit de gezellige pubs en kunt u nog meer geschiedenis opsnuiven in de talrijke musea. De Peace Bridge loopt over de rivier en is een streling voor het oog. U hoort het al: in Derry zult u zich geen moment vervelen!
Overnachting in de omgeving van Derry, Iers ontbijt inbegrepen.
Dag 5: Derry - Dublin
Na het ontbijt in het hotel gaat het terug naar Dublin door de regio van de Boyne Valley waar u elk aspect van de Ierse geschiedenis kunt ontdekken. Bezoek het indrukwekkende graf van Newgrange, de oudste graftombe van het land en een prachtig rond monument gemaakt van de regionale witte stenen. Deze plek is ook gedrenkt in tal van mythen en legendes en niemand kent de echte betekenis van de bijzondere vorm. Bezoek ook het Oldbridge House waar u in het bezoekerscentrum meer te weten komt over de Slag om Boyne tussen koning Willem III en zijn schoonvader, koning James II, op 1 juli 1690.

Mis zeker de archeologische vindplaats Brú na Bóinne, gelegen in een bocht van de rivier de Boyne en de thuishaven van de grootste collectie megalithische kunst in West-Europa, met meer dan 90 neolithische monumenten. De drie meest spectaculaire en bekende plaatsen in de vallei zijn: Newgrange, Knowth en Dowth. In het hartje van de meest mythische vallei van Ierland wordt u recht in het hart geraakt.
Overnachting in de buurt van Dublin, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Dublin - Vertrek
Na een laatste ontbijt in het hotel heeft u nog wat vrije tijd om nogmaals op verkenning te vertrekken in de stad of een souvenir op de kop te tikken. Tenslotte rijdt u naar de luchthaven van Dublin waar u de huurauto binnenbrengt en u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw programma van 7 nachten

Dag 1-4: Identiek als bij het programma van 5 nachten

Dag 5: The Giant's Causeway - Derry
De kust van Antrim is nog een minder bekend pareltje dat u vandaag kunt ontdekken! Na het ontbijt in het hotel rijd u langs de Causeway Coast door adembenemende landschappen, de ruïnes van het Dunluce Castle en het prachtige strand van Whiterocks Beach. Maar de meest spectaculaire halte op deze route is zonder twijfel de Giant's Causeway. Deze bijzondere rotsformatie bestaat uit talloze basalt-zuilen en is uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Ga op ontdekking in het bezoekerscentrum en maak een wandeling van minder dan een kilometer om deze prachtige stenen met eigen ogen te zien, net als de omliggende heuvels.

Na dit indrukwekkende bezoek gaat het verder naar Portrush en Portstewart om uiteindelijk Derry te bereiken. Derry is een stad die gesticht werd in de 6e eeuw door Saint Columba en is vandaag de één na grootste havenstad van Noord-Ierland. De geschiedenis van de stad is complex, gewelddadig en fascinerend en vandaag is het zeker de moeite waard om op verkenning te gaan tussen heden en verleden.
Overnachting in de regio van Derry, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 6: Fermanagh
Het graafschap Fermanagh is een paradijs voor liefhebbers van natuur, uitgestrekte panorama's en afgelegen baaien. De glooiende heuvels worden afgewisseld door groene velden, weelderige bossen en één van de mooiste meren inEeuropa: Lough Erne. In het meer liggen talloze kleine eilandjes, waaronder White Island, bekend om zijn bijzondere stenen figuren van ongeveer 2000 jaar oud. Hier vindt u ook de overblijfselen van een kerk uit de 12e eeuw.

Het eiland Boa dateert van 400 tot 800 voor Christus en de Kelten zorgden voor de indrukwekkende beelden van gigantische hoofden op het eiland. De stad Enniskillen dankt zijn naam aan de Ierse legende van Inis Ceithleann, "Cethlenn's island". Volgens het verhaal werd Cethlenn, een woeste Ierse krijger, geraakt door een pijl en probeerde hij te ontsnappen door over de Erne rivier te zwemmen. Hij bereikte nooit de andere oever, maar vormde een eiland in de rivier.
Overnachting in de regio van Fermanagh, Iers ontbijt inbegrepen.
Dag 7: Fermanagh - Dublin
Na het ontbijt in het hotel gaat het terug naar Dublin door de regio van de Boyne Valley waar u elk aspect van de Ierse geschiedenis kunt ontdekken. Bezoek het indrukwekkende graf van Newgrange, de oudste graftombe van het land en een prachtig rond monument gemaakt van de regionale witte stenen. Deze plek is ook gedrenkt in tal van mythen en legendes en niemand kent de echte betekenis van de bijzondere vorm. Bezoek ook het Oldbridge House waar u in het bezoekerscentrum meer te weten komt over de Slag om Boyne tussen koning Willem III en zijn schoonvader, koning James II, op 1 juli 1690.

Mis zeker de archeologische vindplaats Brú na Bóinne, gelegen in een bocht van de rivier de Boyne en de thuishaven van de grootste collectie megalithische kunst in West-Europa, met meer dan 90 neolithische monumenten. De drie meest spectaculaire en bekende plaatsen in de vallei zijn: Newgrange, Knowth en Dowth. In het hartje van de meest mythische vallei van Ierland wordt u recht in het hart geraakt.
Overnachting in de buurt van Dublin, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Dublin - Vertrek
Na een laatste ontbijt in het hotel heeft u nog wat vrije tijd om nogmaals op verkenning te vertrekken in de stad of een souvenir op de kop te tikken. Tenslotte rijdt u naar de luchthaven van Dublin waar u de huurauto binnenbrengt en u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw programma van 10 nachten

Dag 1-5: Identiek als bij het programma van 7 nachten

Dag 6: Sligo - Donegal
Na het ontbijt in het hotel zet u koers richting het westen van Ierland waar u zich aansluit bij de "Wild Atlantic Way", een iconische autoroute. U rijdt tot aan Sligo, ook bekend als "Yeats Country" naar de bekende schrijver en Nobelprijs winnaar W.B. Yeats. Aan Parke's Castle kunt u inschepen voor een prachtige cruise over het Lough Gill meer, bekend uit de poëzie van Yeats aan boord van het schip Innisfree Rose terwijl de kapitein enkele gedichten van de schrijver voorleest.

Deze streek is ook bekend omwille van zijn fantastische stranden en surfmogelijkheden op plekken zoals Strandhill en Mullaghmore, en zijn therapeutische modder- of algenbaden, die u kunt nemen in Stradhill, Kilcullen en Enniscrone.
Overnachting in de regio van Donegal, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 7: Sligo - Donegal
Vandaag bezoekt u het verbazingwekkende schiereiland Slieve League, waar de hoogste kliffen van West-Europa te vinden zijn met een duizelingwekkende hoogte van 600 meter tot aan de Donegal Bay. Vanuit Sligo rijdt u door de stad Donegal tot Kilybegs, de thuishaven van de grootste vissersvloot van Ierland, en verder naar het dorp Carrick. Hier kunt u een cruise maken met een kleine boot van Nuala Star vanuit de haven van Teelin.

We raden u ook aan een bezoek te brengen aan Drumcliffe Churchyard waar W.B. Yeats begraven ligt. Klim naar de top van de Knocknarea Mountain om de Cairn of Queen Maebh te zien en te genieten van het uitzicht over de baai van Sligo, de bergen en meren van dit prachtige graafschap.
Overnachting in de regio van Sligo, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Sligo
Na het ontbijt in het hotel kunt u een bezoek brengen aan de Abdij van Sligo, gesticht in het midden van de 13e eeuw door Maurice Fitzgerald. Binnen vindt u prachtige gotische en renaissance beelden en een fantastisch gebeeldhouwd altaar uit de 15e eeuw. 

Ga daarna naar Carrowmore, één van de vier megalithische begraafplaatsen van Ierland. Het is de grootste van allemaal en is ook één van de oudste stenen monumenten van het land. Van de zestig graven die door de archeologen werden geïdentificeerd, zijn er 30 te bezoeken. Voor nog meer informatie over deze monumenten, kunt u terecht in het bezoekerscentrum.
Overnachting in Sligo, Iers ontbijt inbegrepen.
Dag 9: Mayo
Rij vandaag naar het westen om de Céide Fields in Ballycastle te verkennen. Deze archeologische site uit het stenen tijdperk biedt een uniek inzicht in het oudste agrarische systeem ter wereld, gelegen in een prehistorisch landschap omringd door spectaculaire kliffen. Een wandeling met audiovisuele gids vertelt u meer over de omgeving, het dagelijkse leven van de boeren en hun spirituele overtuigingen. Ga verder richting het pittoreske stadje Newport, bekend omwille van zijn zoetwatervissen. 
Overnachting in de regio van Connemara / Mayo, ontbijt inbegrepen.

Dag 10: Mayo - Dublin
Na het ontbijt in het hotel gaat het terug naar Dublin door de regio van de Boyne Valley waar u elk aspect van de Ierse geschiedenis kunt ontdekken. Bezoek het indrukwekkende graf van Newgrange, de oudste graftombe van het land en een prachtig rond monument gemaakt van de regionale witte stenen. Deze plek is ook gedrenkt in tal van mythen en legendes en niemand kent de echte betekenis van de bijzondere vorm. Bezoek ook het Oldbridge House waar u in het bezoekerscentrum meer te weten komt over de Slag om Boyne tussen koning Willem III en zijn schoonvader, koning James II, op 1 juli 1690.

Mis zeker de archeologische vindplaats Brú na Bóinne, gelegen in een bocht van de rivier de Boyne en de thuishaven van de grootste collectie megalithische kunst in West-Europa, met meer dan 90 neolithische monumenten. De drie meest spectaculaire en bekende plaatsen in de vallei zijn: Newgrange, Knowth en Dowth. In het hartje van de meest mythische vallei van Ierland wordt u recht in het hart geraakt.
Overnachting in de buurt van Dublin, Iers ontbijt inbegrepen.

Dag 11: Dublin - Vertrek
Na een laatste ontbijt in het hotel heeft u nog wat vrije tijd om nogmaals op verkenning te vertrekken in de stad of een souvenir op de kop te tikken. Tenslotte rijdt u naar de luchthaven van Dublin waar u de huurauto binnenbrengt en u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze ontdekkingstocht in Ierland, bieden we u de keuze tussen overnachtingen in B&B's van de categorie standaard (3*) of 3* en 4* hotels, zodat u elke avond in alle rust kunt bijkomen van de avonturen van de dag.

Indien u een specifieke voorkeur voor een dubbel bed of twee twin bedden, dient u contact op te nemen met de klantenservice.

Uw B&B's/3* hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Dublin: Beechgrove House
- Antrim: Phoenix B&B
- Derry: Arch House
- Donegal: Ocean Breeze B&B
- Fermanagh: Tara B&B
- Mayo: Rocksberry B&B
- Dublin: Beechgrove House


Uw 3*/4* hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Dublín: Maldron Newlands Cross 3*
- Antrim: Ramada Encore 3* 
- Derry: City Hotel Derry 4* 
- Fermanagh: Killyhevlin Hotel 4* 
- Donegal: Mill Park Hotel 4*
- Sligo: Clayton Hotel Sligo 4*
- Mayo: Breaffy House Resort 4*
- Dublín: Maldron Newlands Cross 3*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt, zodat u de dag vol energie kunt starten. Eieren, worstjes, spek, tomaten, bonen in tomatensaus, pannenkoeken ... en dat alles vergezeld van een lekker kopje thee. De dag goed begonnen is half gewonnen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief, u profiteert van een inbegrepen huurauto die u ophaalt en terugbrengt aan de luchthaven van Dublin.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek het prachtige Ierland dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Dublin. Meer details en informatie over de plaats waar u de huurauto kunt ophalen, vindt u in de voucher na het boeken. 

U geniet in alle vrijheid van het "Emerald Island" in een huurauto van categorie A (type Volkswagen Up of gelijkwaardig) voor 6, 8 of 11 dagen (afhankelijk van het gekozen programma). Optioneel en met toeslag kunt u kiezen voor een upgrade naar een voertuig van categorie B (type Volkswagen Polo of gelijkwaardig) in de tweede stap van het boekingsproces, indien beschikbaar.

Enkele tips voor het rijden in Ierland:
- Er wordt aan de linkse kant van de weg gereden, zelfs op parkings
- Rotondes neemt u met de klok mee en u moet voorrang geven aan voertuigen die van rechts komen
- In bebouwde kom is de snelheidsbeperking 50 km/uur, op secundaire wegen 80 km/uur, op nationale wegen mag u 100 km/uur rijden en op de autosnelweg is dat 120 km/uur
- De staat van de wegen kan verschillen afhankelijk van de plek waar u bent en op sommige plaatsen zijn de wegen erg smal


Belangrijke informatie als u een aanbieding zonder vlucht bij ons boekt:
Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchttijden van en naar de luchthaven aan ons mee te delen ten laatste 5 dagen voor uw check-in via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid niet gegarandeerd worden.

Voor boekingen met meer dan een kamer: Er wordt een huurauto per kamer voor u gereserveerd. Indien u slechts een auto per boeking wilt, dient u contact op te nemen met de klantenservice. 

Als u een aanbieding zonder vluchten bij ons boekt, is het belangrijk dat u de vluchtgegevens en de naam van 1 persoon ten laatste 5 dagen voor vertrek aan ons doorgeeft via het speciale formulier op uw ledenaccount. De huurauto is niet gegarandeerd als u geen vluchtgegevens doorgeeft en ook de accommodatie kan niet geregeld worden.

Voor boekingen met meer dan dan 1 kamer wordt 1 huurauto per kamer voorzien, gelieve contact op te nemen met onze klantenservice als u meerdere kamers boekt, maar u toch maar 1 huurauto wenst.

Extra opties

Om uw vakantie nog extra onvergetelijk te maken, kunt u (optioneel en met toeslag) de volgende excursies bijboeken in de tweede stap van de reservering:
- Toegang tot het Guinness Storehouse
- Toegang tot Trim Castle
- Toegang tot Titanic Belfast
- Toegang tot Castle Ward
- Toegang tot de Giant's Causeway

Uw Heritage Island Touring Guide & Explorer Coupon

Ierland is een eiland met een rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en tal van tentoonstellingsruimtes en musea die een bezoekje zeker waard zijn. Bij deze aanbieding krijgt u een Heritage Island Touring Guide met meer info over alle bezienswaardigheden die opgenomen zijn in de Premier Attractions and Heritage Towns in Ierland voor het jaar 2019 en een Explorer Coupon met exclusieve kortingen.

Uw Explorer Coupon geeft u korting op de volgende attracties:

- Aillwee Cave

- Airfield Estate
- Armagh City
- Athlone Castle Visitor Centre
- Belleek Pottery Visitor Centre
- Belvedere House, Gardens & Park
- Birr Castle Gardens and Science Centre
- Blarney Castle & Gardens
- Boyne Valley
- The Burren Centre & The Kilfenora Ceili Band Parlour
- Burren Nature Sanctuary
- Castletown House & Parklands
- Castle Ward
- Chester Beatty
- Christ Church Cathedral
- Clare Museum
- Cobh Heritage Centre
- Curraghmore House & Gardens
- Doolin Cave
- Down County Museum
- Downpatrick Heritage Town
- Dublin City Hall
- Dublinia
- Dunbrody Famine Ship Experience
- Eagles Flying
- Enniskillen Castle and Heritage Town
- EPIC, The Irish Emigration Museum
- Fethard Horse Country Experience and Heritage Town
- Fota House, Arboretum & Gardens
- Foynes Flying Boat & Maritime Museum
- Foynes Heritage Town
- GAA Museum & Croke Park Stadium and Skyline Tours
- Galway City Museum - Müsaem Cathrack Na Gaillimhe
- Giant's Causeway Visitor Experience
- Glasnevin Cemetery Museum
- Great Lighthouses of Ireland
- Guinness Storehouse
- Hook Lighthouse
- House of Waterford Crystal
- The Hunt Museum
- Irish National Stud & Gardens
- Irish Whiskey Museum
- The Jameson Distillery, Midleton
- The Kennedy Homestead & Emigrant Trail
- Kilmallock Heritage Town
- King House
- Kylemore Abbey & Victorian Walled Garden
- Legend of the Claddagh Ring
- Lismore Heritage Town and Heritage Centre
- Lough Gur heritage Centre
- Lough Key Forest & Activity Park
- Marble Arch Caves
- Medieval Mile Museum
- Medieval Quarter Limerick City
- Mid & East Antrim Shaped By Sea & Stone
- Mizen Head Signal Station
- Mount Congreve Gardens
- Mount Stewart
- National Gallery of Ireland
- National Library of Ireland
- National Sea Life Centre
- Navan Centre & Fort - Emain Macha
- New Ross Heritage Town
- The Newbridge Silverware Visitor Centre
- Newry and Mourne Museum
- Pearse Lyons Distillery
- The Powerscourt Distillery
- Powerscourt House & Gardens
- Richmond Barracks
- Russborough House & Parklands
- Shannon Ferries
- Skibbereen: The Famine Story
- Slieve League Cliffs Centre
- Smithwick's Experience Kilkenny
- Spike Island
- Titanic Belfast
- Trinity College Dublín
- Tullamore D.E.W. Visitor Centre
- Ulster American Folk Park
- Ulster Folk & Transport Museum
- Ulster Museum
- Vaults Luve
- Wicklow's Historic Gaol

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 1°C max : 8°C
Feb
min : 2°C max : 8°C
Mrt
min : 3°C max : 10°C
Apr
min : 4°C max : 13°C
Mei
min : 6°C max : 15°C
Jun
min : 9°C max : 18°C
Jul
min : 11°C max : 20°C
Aug
min : 11°C max : 19°C
Sep
min : 9°C max : 17°C
Okt
min : 6°C max : 14°C
Nov
min : 4°C max : 10°C
Dec
min : 3°C max : 8°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Rondreis van 5, 7 of 10 nachten
- Standaard Kamer in B&B's/3* hotels of in 3*/4* hotels
- Ontbijt
- Huurauto Volkswagen Up (of gelijkwaardig)
- Heritage Island Touring Guide & Exploring Coupon

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Autovakantie Ierland: Causeway Coastal Route