Game of Thrones Autovakantie Ierland - Dublin - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Stap in de voetsporen van uw favoriete personages uit Game of Thrones
  • Ontdek de magische landschappen, de folklore en de mythes van Ierland
  • Start elke ochtend met een lekker Iers ontbijt
  • Logeer in comfortabele adresjes die met veel zorg door ons werden uitgekozen

Welkom in... Ierland

Een betoverend land met adembenemende landschappen...
We nemen u mee naar een plek gedrenkt in mythes en middeleeuwse geschiedenis, kristalheldere meren en ruwe kliffen. Op de groene weilanden grazen honderden schapen en de prachtige nationale parken laten u ademloos achter. Dit historische eiland neemt u maar liefst 5000 jaar terug mee in de tijd!

Ierland is ook het land waar meerdere bekende films en TV-series werden opgenomen, waaronder de succesreeks Game of Thrones. Vanaf Dublin langs de majestueuze uitzichten, ongerepte natuur en ruwe kust... Ontdek het allemaal tijdens deze fantastische autovakantie!

Reisbeschrijving

Laat u charmeren door de typische Ierse pubs waar de "pints of Guiness" worden vergezeld van eeuwenoude liederen en u de rijke cultuur kunt ontdekken. En eens u de hoofdstad verlaat, kunt u de fantastische locaties bezoeken waar de ploeg van Game of Thrones opnames deed. U stapt dus letterlijk in de voetsporen van Jon Snow en Daenerys Targaryen terwijl de prachtige landschappen van dit betoverende eiland u sprakeloos achterlaten.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Dublin
Dag 2: Dublin:- Belfast/Antrim
Dag 3: Belfast Antrim
Dag 4: Antrim - Letterkenny
Dag 5: Letterkenny - Athlone
Dag 6: Athlone - Dublin
Dag 7: Dublin - Vertrek

Dag 1: Aankomst in Dublin
Aankomst op de internationale luchthaven van Dublin waar u de huurauto in gebruik neemt. Afhankelijk van het uur van aankomst, kunt u al een eerste keer op verkenning in de stad.

The North Side heeft prachtige monumenten zoals het GPO (General Post Office) aan O’Connell Street en Phoenix Park, het grootste openbare park in Europa. In het zuiden van de stad ontdekt u een meer gesofisticeerde sfeer met zijn Georgiaanse pleinen en bekende bouwwerken zoals Trinity College, Dublin Castle en 2 anglicaanse kathedralen. Eindig uw dag met een bezoek aan het Guinness Storehouse.
Overnachting in Dublin, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Dublin - Belfast / Antrim
Vertrek richting de regio van Belfast/Antrim, waar het grootste deel van Game of Thrones werd opgenomen. Hou zeker halte bij het Castle Ward, vooral bekend uit het eerste seizoen van de serie. We raden u ook aan om langs Canlough te rijden, een stad die in beeld komt vanaf seizoen 6 van Game of Thrones en de plek waar Arya in het water springt om te ontsnappen aan de "Waif" van de "Many-faced God".
Overnachting in de regio Belfast/Antrim.
Dag 3: Belfast / Antrim
Vandaag brengt u een bezoek aan de Giant's Causeway (inbegrepen), een bijzondere rotsformatie die bestaat uit talloze basaltzuilen (ongeveer 37.000) die overgaan in de oceaan en verschillende kilometers van de kust beslaan. Daarna raden we u aan om de indrukwekkende ruïnes van het Dunluce Castle te bezoeken, dat dienst deed als voorbeeld voor de buitenkant van het House Greyjoy of Pyke. Stranocum ligt hier vlakbij met zijn bekende "Dark Hedges", de plek waar Ayra zich vermomde in jongen.
Overnachting in de regio Belfast/Antrim.

Dag 4: Antrim - Letterkenny
Vanochtend zet u koers richting Letterkenny. We raden u aan om onderweg halte te houden bij het strand van Portstewart. De bergen van Bineveghan zijn zeker een omweg waard, bekend uit seizoen 5 van GOT van Deanerys Targaryen's draak Drogon.
Overnachting in de regio van Letterkenny.
Dag 5: Letterkenny - Athlone
Vertrek richting de regio Athlone, waar u zeker halte moet houden bij de Marble Arch grotten die te zien zijn in seizoen 3 van de serie.
Overnachting in de regio Athlone.Dag 6: Athlone - Dublin
Vandaag keert u terug naar Dublin. Onderweg raden we u aan om te stoppen bij Clonmacnoise Abbey.
Overnachting in Dublin.

Dag 7: Dublin - Vertrek
U rijdt terug naar de luchthaven van Dublin waar u de huurauto terugbrengt en zich klaarmaakt voor de vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Om uw comfort te garanderen, hebben we onderweg comfortabele 3* hotels voor u gereserveerd:
- Dublin: Hotel Maldron Newlands Cross of gelijkwaardig
- Belfast / Antrim: Hotel Ballyrobin Country Lodge of gelijkwaardig
- Letterkenny: Hotel Dylan’s of gelijkwaardig
- Athlone: Hotel Shamrock Lodge of gelijkwaardig
- Dublin: Hotel Maldron Newlands Cross of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Om u een complete onderdompeling te garanderen in de plaatselijke cultuur, geniet u elke ochtend van een typisch Iers ontbijt in uw hotel. De rest van de dag bent u vrij om zelf op ontdekkingstocht te gaan in de Ierse gastronomie!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief, u profiteert van een inbegrepen huurauto.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw inbegrepen huurauto

Ontdek de mooiste plekjes van Ierland dankzij uw inbegrepen huurauto tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van Dublin. Het gaat om een auto categorie B, type Opel Corsa of gelijkwaardig. Optioneel en met toeslag kunt u upgraden naar een huurauto categorie C, type Opel Astra of gelijkwaardig.

Het weer

Jan
min : 1°C max : 8°C
Feb
min : 2°C max : 8°C
Mrt
min : 3°C max : 10°C
Apr
min : 4°C max : 13°C
Mei
min : 6°C max : 15°C
Jun
min : 9°C max : 18°C
Jul
min : 11°C max : 20°C
Aug
min : 11°C max : 19°C
Sep
min : 9°C max : 17°C
Okt
min : 6°C max : 14°C
Nov
min : 4°C max : 10°C
Dec
min : 3°C max : 8°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Deze tour wordt aangeboden door Voyage Privé en is onafhankelijk, niet gesponsord of gelinkt aan HBO of iemand geassocieerd met "Game of Thrones" 

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in de vermelde 3* hotels of gelijkwaardig
- Dagelijks Iers ontbijt
- Huurauto categorie B (type Opel Corsa) voor 7 dagen, ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Dublin
- CDW-verzekering (Collision Damage Waiver)
- Bezoek aan Giant's Causeway

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Andere kamercategorieën
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Entreeprijzen, bezoeken en gidsen
- Brandstof, tolgelden, parkeergelden en boetes voor de huurauto
- Upgrade naar een huurauto categorie C (type Opel Astra of gelijkwaardig)

Praktische informatie over uw huurauto

- Categorie: Economy Class (bijvoorbeeld Opel Corsa)
- Huurperiode: de gehele reis, dus 7 dagen - Indien u de auto niet gedurende de hele reis wilt huren, zal de prijs per dag per auto hoger zijn
- Aantal kilometers: Onbeperkt
- Verzekering / eigen risico: ca. €150,00 in Ierland
- U dient een geldige credit card mee te nemen die voor dekking wordt gebruikt. Collision Damage Waiver is inbegrepen (exclusief verloren sleutels, diefstal en banden). Het eigen risico kan worden verlaagd of worden opgeheven indien u een aanvullende verzekering koopt bij de autoverhuurder.
- De credit card dient op naam te zijn van de hoofdbestuurder. Pinpassen, debit cards, cheques en contant geld worden niet geaccepteerd.
- Borg: ca. €150,00 in Ierland.  
- Extra bestuurders: Alleen ter plekke bij te bij het verhuurkantoor (ca. €5,00 per dag)
- Leeftijdsgrens: Bestuurders dienen tussen de 25 en 70 jaar te zijn
- Grensoverschrijdend beleid: De huurovereenkomst is geldig voor Ierland en Noord-Ierland. Het voertuig mag niet buiten de overeengekomen huurlocatie worden meegenomen, anders kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.
- Rijbewijs: De hoofdbestuurder dient ten minste 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
- Tol / wegenbelasting: Voor het gebruik van sommige snelwegen of bruggen dient tol te worden betaald. Deze kosten zijn voor de klant.
- Tank: De auto wordt geleverd met een volle tank en dient ook te worden teruggebracht met een volle tank. Indien dit niet het geval is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht en van uw credit card worden afgeschreven.
- Terugbrengen van de huurauto: De huurauto dient op de afgesproken datum en tijd te worden teruggebracht. Indien dit niet gebeurt, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht en van uw credit card worden afgeschreven.


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering voor of na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Game of Thrones Autovakantie Ierland