Akureyri en de Noordpool - Akureyri - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek het charmante en sfeervolle Akureyri: ideaal voor reizigers die stad en natuur willen beleven
  • Reis gemakkelijk naar imponerende taferelen als de Góðafoss-waterval of de warmwaterbronnen van Mývatn
  • Verblijf in het langste fjord van IJsland - het berglandschap is spectaculair!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Akureyri

Bent u op zoek voor een unieke reis? Akureyri is een geliefde bestemming in de winter en de lente - het is zelfs door Lonely Planet bekroond als 'Best in Europe 2015'! Het Hlíðarfell Skigebied ligt op slechts minuten van de stad: een familievriendelijk en betaalbaar skiresort dat tot april open is.

U bent vlakbij de poolcirkel, maar wintertemperaturen (rond de 0°) zijn warmer dan u zou denken! Op een heldere nacht is het mogelijk dat u het Noorderlicht zicht fonkelen... Klaar voor de reis van uw leven?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw reis

Bereid u voor op het avontuur...

Dag 1: aankomst

Na uw aankomst op het vliegveld van Kaflavik, wacht The FlyBus buiten de aankomsthal op u (volg de borden). U kunt uw bevestiging laten zien en vertellen dat u op weg bent naar Reykjavik Domestic Airport voor een vlucht naar Akureyri. U checkt ter plaatse in voor uw avondvlucht van 45-50 minuten naar Akureyri. Bij aankomst wordt u verwelkomd door een lokale gids die u naar het KEA Hótel Norðurland brengt voor uw check-in.

De rest van uw avond kunt u zelf invullen. Akureyri is een kleine stad met een actieve culturele gemeenschap, zoals straatjes vol prachtige kleine kunstgalerijen. Wandel door de stad en geniet van de winkels, galerijen, cafés en pubs.

Akureyri heeft ook mooie historische gebouwen die de stad een traditioneel Scandinavische charme geven. Bezoekers genieten van een aanbod aan restaurants en een gezellig nachtleven, vooral in het weekend. Het zwembad van de stad is een van de mooiste in het land, met vele jacuzzi's, stoombaden en andere baden.
Dag 2: Bezoek aan de vulkanische wonderen van meer Mývatn

Ontbijt in het hotel. Wees aanwezig in de lobby om 9u voor uw excursie naar Mývatn. Op u wacht een uitzonderlijke reis door een land vol contrasten, geothermische activiteit, geologie in IJslandse geschiedenis. Het Mývatn Natuurreservaat is gevormd door vulkanische activiteit van Mount Krafla. Het resultaat is een surrealistisch land van lava en rotsformaties.

We bezoeken Godafoss, de Waterval van de goden, en ontdekken we het Mývatn meer, een plek die wereldwijd bekend is om zijn unieke geologische en ornithologische sites. Ook verkennen we de vele natuurlijke wonderen van het gebied, zoals de geothermale bronnen, Grjótagjá Rift en vulkanische wonderen van Dimmuborgir. Zwem in de warmwaterbronnen bij Mývatn om weer naar Akureyri terug te keren voor uw overnachting.
Dag 3: Vlucht naar Reykjavik

Ontbijt in uw hotel. Vrije tijd in Akureyri tot uw vlucht naar Reykjavik. U wordt naar Akureyri Airport gebracht voor uw vlucht naar Reykjavik. Dan gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel in Reykjavik, bijvoorbeeld met een taxi.


Dag 4: Vertrek

Ontbijt in uw hotel. FlyBus transfer naar Keflavik Airport voor uw retourvlucht. Wees 3 uur voor uw vertrek klaar in uw hotel.

Uw hotel

U verblijft 2 nachten in Hotel Norðurland in Akureyri. Ook verblijft u 1 nacht in een hotel in Reykjavik.

Hotel Norðurland ligt in het centrum van Akureyri. Er zijn vele restaurants, bars, cafés en winkels in uw omgeving.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

U verblijft op basis van ontbijt.

Ideaal om uw dagen in IJsland te beginnen, zodat u vol energie uw omgeving kunt verkennen!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Binnenlandse vlucht van Reykjavik naar Akureyri en weer terug
- Transfers FlyBus tussen Reykjavik Airport en uw hotel (en weer terug)
- Ontvangst in Akureyri Airport en transfer naar uw hotel
- Twee nachten in Hotel Norðurland met ontbijt
- Excursie naar het Mývatn meer
- Toegang tot Mývatn warmwaterbronnen
- Onbegeleide transfer van Hotel Norðurland naar Akureyri Airport
- Eén nacht in een hotel in Reykjavik (4* zoals Fosshótel Reykjavík of Grand Hótel Reykjavík)
- FlyBus transfer tussen Reykjavik International Airport en Reykjavik City Transport

Niet inbegrepen in de prijs:
- Persoonlijke reisverzekering
- Maaltijden buiten vernoemd in reisprogramma
- Transfer tussen Reykjavik Airport en uw hotel (taxi's beschikbaar)
- Vroege check-in
- Zwemkleding en handdoek bij warmwaterbronnen van Mývatn

De toeristenbelasting (€0,0 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. Alleen transfer naar uw hotel in Reykjavik op dag 3 is op eigen gelegenheid.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Akureyri en de Noordpool