Rondreis 'Wonderen van Rajasthan' - Delhi, Agra en Jaipur - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de ziel van India in Rajasthan, van Bikaner, een oase in het midden van de duinen, door de blauwe stad Jodhpur, tot aan Jaipur, de roze stad
  • Bezoek een van de mooiste juweeltjes van het land: de Taj Mahal
  • Kies voor de optie lunch of diner en geniet van nog meer luxe tijdens uw reis

Welkom in... India

Voor een reis die een onvergetelijke indruk nalaat, moet u richting het magische India!
Radjasthan en Uttar Pradesh zijn de perfecte regio's voor een eerste ontmoeting met dit uitzonderlijke land. Het land van de Maharadja's dompelt u onder in een wereld van unieke architectuur, keizerlijke residenties, betoverende landschappen, levendige kleuren en onvergetelijke ontmoetingen.

Bikaner, Jodhpur, Jaipur Agra... Hier komen mythische verhalen tot leven, ontdekt u bruisende steden en oogverblindende monumenten.
Maak u klaar om alle gezichten van India te ontdekken!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Reisbeschrijving

Om het essentiële van India te ontdekken, is deze rondreis van 8 dagen / 7 dagen ideaal. De juwelen van India en de indrukwekkende cultuur accentueren uw reis in het hart van Rajasthan.

De kers op de taart? Privatisering van het programma is gratis!

Uw reis:
Dag 1: Delhi - Mandawa (260 km, ongeveer 6u)
Dag 2: Mandawa - Bikaner (190 km, ongeveer 4u)
Dag 3: Bikaner - Jodhpur (ongeveer 5:30u)
Dag 4: Jodhpur- Jaipur (ongeveer 6:30u)
Dag 5: Jaipur
Dag 6: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (ongeveer 5u)
Dag 7: Agra - Delhi (245 km, ongeveer 4u)
Dag 8: Delhi - Terugreis

Dag 1: Delhi - Mandawa (270 km, ongeveer 6u)
Bij aankomst geniet u van een personeel ontvangst door uw gids. Daarna wordt u naar een hotel gebracht zodat u zich wat op kunt frissen.  Daarna vertrekt u naar de kleine stad Mandawa, waar u een wandeling maakt tussen de Havelis, typische herenhuizen van Rajahstan die bedekt zijn met muurschilderingen. De stad wordt beschouwd als een openluchtmuseum: een onvergetelijke wandeling.
Maaltijd vrij. Overnachting in uw hotel.
Dag 2: Mandawa - Bikaner (190 km, ongeveer 4:00u)
Na het ontbijt vertrekt u voor een bezoek aan het centrum van de stad. U maakt een wandeling en bezoekt vele bezienswaardigheden, om uiteindelijk een wandeling door de markt te maken.

In de ochtend gaat u naar Bikaner, een oase in de duinen van de Thar woestijn. In de middag geniet u van de middeleeuwse architectuur van de stad, waaronder een fort.
Maaltijden vrij. Overnachting in het hotel
Dag 3: Bikaner - Jodhupur (2870 km, ongeveer 5:00u)
Na het ontbijt gaat u op weg naar het mythische Jodhpur, ook wel de blauwe stad genoemd. De twee na grootste stad van Rajasthan, gedomineerd door het indrukwekkende Mehrangarh Fort.
Aankomst in het hotel.
U bezoekt het ford in de middag en daarna andere bezienswaardigheden. Geniet daarna van een wandeling door de straten van Jodhpur en u zult begrijpen waarom het de bijnaam 'de blauwe stad' heeft.
Maaltijden vrij. Overnachting in het hotel
Dag 4: Jodhupr - Jaipur (380 km, ongeveer 6:30u)
Ontbijt en vertrek naar de roze stad, de hoofdstad van Rajasthan: Jaipur. Na aankomst kunt u door de stad wandelen en de bezienswaardigheden bezoeken (zoals de bazar en het paleis).
Maaltijd vrij. Overnachting in het hotel

Dag 5: Jaipur
Ontbijt
U vertrekt voor een halve dag excursie naar het beroemde Frot Amber. U kunt onderweg foto's nemen van het bekende Hawa Mahal, het paleis van de wind.
U heeft de mogelijkheid het Fort binnen te treden, geklasseerd door Unesco, per olifant of 4x4 voertuig.
De middag zal worden besteed aan winkelen zodat u op zoek kunt gaan naar Indiase ambachten zoals sieraden en textiel.
Vrije maaltijd. Overnachting
Dag 6: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (233 km / ongeveer 05:00u)
Ontbijt.
U vertrekt in de richting van Agra.
Onderweg stopt u om de Fatehpur Sikri te bezoeken, op ongeveer 1 uur rijden. Deze oude middeleeuwse stad heeft een rijk erfgoed.
U komt aan in Agra tegen het einde van de dag.
Maaltijd vrij. Overnachting


Dag 7: Agra - Delhi (245 km / 04:00u)
U zult vandaag vroeg wakker worden om de zonsopgang te zien bij een van de meest bekende bezienswaardigheden van India: de Taj Mahal (gesloten op vrijdag). Geniet van de rust en de prachtige kleuren.
Daarna keert u terug naar het hotel voor het ontbijt.
U gaat daarna op weg naar New Delhi, waar u kunt genieten van een rondleiding door de stad. U zult tevens de Sikh tempel bezoeken, waar vrijwilligers voedsel uitdelen aan de inwoners, ongeacht hun klasse.
Maaltijd vrij. Overnachting in hotel
Dag 8: Delhi - terugreis
Ontbijt
Vrije indeling van uw tijd tot uw transfer naar de luchthaven.

Uw hotels

U verblijft in een standaard kamer tijdens deze reis, in 3* hotels of gelijkaardig.

Uw hotels gedurende de reis:

- Delhi : Ashok Country Resort of gelijkaardig
- Mandawa : Sara Vilas of gelijkaardig
- Bikaner : Maharaja Ganga Mahal Palace of gelijkaardig
- Jodhpur : Jhalamand GARH Heritage HOTEL of gelijkaardig
- Jaipur : Lords Inn of gelijkaardig
- Agra :Hotel Seven Hill Tower of gelijkaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

U verblijft op basis van ontbijt

Proef alle specialiteiten van Rajasthan... Hier is iets te vinden voor iedereen! Dhal, kip tandoori, samosas, biryani, chapati en nog vele andere gerechten. We raden u aan om de eerste dagen 'no spicy'-gerechten te bestellen zodat u rustig kunt wennen!

Behoefte aan een gereserveerde tafel voor de lunch en het diner? In de tweede stap van het boekingsproces kunt u kiezen voor een upgrade naar de optie lunch en/of diner.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Privatisering van de reis is aangeboden
Standaard kamer in 3* hotels volgens programma
Ontbijt
Entreegelden voor monumenten en musea volgens programma
Diensten van een gids in Delhi, Bikaner, Jodhpur, Jaipur en Agra
Transfers in voertuig met airconditioning
Assistentie Voyage Privé ter plaatse bij de luchthaven van aankomst in New Delhi
Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
Andere kamercategorieën
De maaltijden en drankjes die niet genoemd zijn
Persoonlijke uitgaven, fooien
De toeristenbelasting die bij aankomst betaald moet worden
Verzekeringen (optioneel)
Visa kosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Let op: de gids zal standaard een Franstalige gids zijn. Indien u liever een Engelstalige gids heeft, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Let op: voor India is een visum verplicht. Wij verwijzen u naar bovenstaande site. Deze visum is niet inbegrepen in deze aanbieding

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis 'Wonderen van Rajasthan'