De pareltjes van Noord-India - 13 dagen/10 nachten - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste plekjes van Rajasthan tijdens een onvergetelijke groepsreis met maximum 24 personen
  • Breng een bezoek aan de iconische Taj Mahal, één van de 7 nieuwe wereldwonderen
  • Leer de smaakvolle Indische keuken kennen dankzij het volpension en een dinerspektakel in Mandawa
  • En ook... Bekijk een echte Bollywood film, een ervaring die u nooit meer vergeet!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... India

Fascinerend, mysterieus, veelzijdig... India is niet met één woord te omschrijven!
Met zijn verschillende etnische groepen, unieke cocktail van culturen, eeuwenoude geschiedenis, adembenemende architectuur en gevarieerde landschappen, heeft dit land alles in huis om u van begin tot einde te verbazen.

De weelderige paleizen die u meenemen naar een wereld van 1001 nachten, de iconische monumenten zoals de Taj Mahal en de bruisende hoofdstad Delhi waar oud en nieuw prachtig gecombineerd wordt, zijn maar enkele van de plekken die u ontdekt tijdens deze onvergetelijke reis. We nemen u ook mee naar kleurrijke steden zoals Jodhpur en Jaipur en laten u kennismaken met de overheerlijke en smaakvolle keuken van dit land. Een reis door het magische Rajasthan is een unieke ervaring met verassingen achter elke hoek.
Wacht niet langer!

Reisbeschrijving

Gedurende 13 dagen - met 10 overnachtingen - nemen we mee naar het land van de koningen, Rajasthan, waar u de mooiste plekjes van de streek ontdekt. Doe onvergetelijke indrukken op tijdens een boottocht op het Pichola meer, een kameelritje in de woestijn, op een rickshaw door de straatjes van Jaipour en een unieke Bollywood ervaring.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Dag 1: Vlucht naar Delhi

Dag 2: Aankomst in Delhi - Shekhawati (270 km - 7 uur)
Aankomst op de internationale luchthaven van Delhi en ontvangst door uw gids, die u meeneemt naar het centrum van New Delhi voor een bezoek van een halve dag. Delhi is de hoofdstad van India en bestaat uit Old Delhi en New Delhi, deze laatste bestaat voornamelijk uit residentiële wijken omringd door weelderige tuinen en immense parken. U bezoekt de Qutub Minar, een indrukwekkende minaret van 73 meter hoog, India Gate, Connaught Place, het zakendistrict en Janpath, een belangrijke winkelstraat.

Daarna is het tijd om te vertrekken naar de Shekawati regio in het oosten van Rajasthan (140 km over wegen van slechte kwaliteit). De lunch neemt u onderweg. Aankomst in Mandawa (of Nawalgarh), een kleine stad met kleurrijke markten en antiekwinkels. 

Aankomst in het Grand Haveli Resort (of gelijkwaardig) waar u geniet van een welkomstdrankje. Dinerspektakel en overnachting in het hotel.

Dag 3: Shekhawati - Bikaner (180 km - 4 uur)
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de Shekawati regio met zijn kleine paleizen, ook haveli genoemd. Dit gebied heeft de bijnaam "Open Art Gallery of Rajasthan" gekregen omwille van zijn prachtige kunst, architectuur en onvergetelijke details. In de nederzettingen in de duinen vindt u verschillende van deze haveli, de voormalige huizen van rijke kooplieden die per kameel handel dreven tussen India en Pakistan. Deze kleine paleizen bevatten tal van muurschilderingen en prachtige fresco's. 

Na dit fascinerende bezoek vertrekt u richting de stad Bikaner, midden in de woestijn. Hier neemt u eerst een welkomstdrankje in het Haveli Heritage Resort (of gelijkwaardig), gevolgd door een lunch in het resort. Na de middag brengt u een bezoek aan de stad, die omringd wordt door woestijn en nog tal van sporen draagt van zijn heldhaftige verleden. U dwaalt door de doolhof van middeleeuwse straatjes, de bruisende bazaar en het weelderige kasteel van de maharadja van Bikaner, dat ligt in het indrukwekkende Fort Junagarh.

Diner en overnachting in het hotel.
Dag 4: Bikaner - Mirvana (280 km - 5 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Jaisalmer. De lunch neemt u onderweg in het fort van Pokharan. Aankomst in het Desert Tulip Hotel & Resort (of gelijkwaardig), diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Mirvana - Jaisalmer - Mirvana (120  km - 2,5 uur)
Na het ontbijt in het hotel gaat u op verkenning in de stad Jaisalmer. Met zijn indrukwekkende versterkte citadel in de Tharwoestijn, is deze plek zeker een bezoek waard. de citadel beschikt over prachtige muurschilderingen en spectaculaire torens, een fantastisch voorbeeld van de weelderige architectuur in oker-rode zandsteen. In de citadel bezoekt u het fort uit de vijftiende eeuw, de hindoe tempels met hun unieke beelden en de Chhatri, bijzondere paviljoenen die gebouwd werden door de voormalige heersers van Jaisalmer. 

Na de lunch gaat het naar Bada Bagh, een tuinencomplex zo'n 6 km ten noorden van Jaisalmer, waar u nog meer decoratieve Chhatri van de Maharawal  ontdekt. Deze prachtige structuren zijn gebouwd op een heuvel aan de rand van een klein meer. Daarna maakt u een onvergetelijke rit op de rug van een kameel bij zonsondergang.

Terugkeer naar het hotel voor het diner en de overnachting.
Dag 6: Mirvana - Jodhpur - Khejarla (320 km - 7,5 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek naar de stad Jodhpur. Bij aankomst in het hotel neemt u eerst de lunch en brengt u daarna een bezoek aan de stad. Jodhpur wordt ook wel de Blauwe Stad genoemd en wordt gedomineerd door het Mehrangarh Fort. In het fort vindt u een harem, een weelderige ontvangstruimte, een eetkamer, de bijzondere kleine spiegelpaleizen en de ruimte met de koninklijke draagstoelen (howdah) in echt zilver.

Vervolgens bezoekt u de bruisende bazaar waar ambachtslieden en verkopers dagelijks hun goederen, stoffen, kruiden, groenten en fruit komen verkopen. Het Umaid Bhawan Paleis ligt op een heuvel iets buiten de stad en is een uniek Art Deco bouwwerk dat u moet gezien hebben. 

Tenslotte gaat het richting Khejarla waar u verblijft in het Fort Khejarla Hotel (of gelijkwaardig).
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 7: Khejarla - Ranakpur - Udaipur (270 km - 6 uur)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Ranakpur waar u de jain tempels bezoekt, de lunch neemt u tussen de bezoeken door. Deze stad ligt aan de voet van de beboste Arawalli heuvels en is één van de meest opmerkelijke jain sites met indrukwekkende architectuur en bijzondere beeldhouwwerken. De belangrijkste bezienswaardigheid is de Tempel van Adinath, gebouwd in de vijftiende eeuw. Deze tempel heeft een uiterst complexe structuur met de 29 mandapa (zuilenhal), verschillende niveau's en de centrale hal Mukha Mandapa die een uiterst belangrijk standbeeld van Tirthankara Adinath huisvest. Het detail van de motieven die uitgesneden zijn uit het witte marmer is fenomenaal met bloemen, religieuze symbolen, goden en verschillende personages.

Enkele opmerkingen voor uw bezoek aan Ranakpur:
- De tempels zijn open van 12 tot 17 u
- Binnen in de Jain tempels zijn geen gidsen toegestaan, de uitleg wordt buiten gegeven. Voor uw bezoek binnen zijn audiotours beschikbaar. 
- Het dragen van de kleur zwart is niet toegestaan
- Zowel mannen als vrouwen moeten een lange broek en een t-shirt met lange mouwen dragen
- Leder, lucifers of aanstekers, sigaretten en mobiele telefoons zijn niet toegestaan
- Uw schoenen moet u achterlaten bij de ingang van de tempels
- Er leven veel apen rond de tempels, het is af te raden om etenswaren met mee te brengen

Na dit bezoek gaat het verder naar Udaipur, waar u verblijft in het Hotel Mewargarh of gelijkwaardig.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 8: Udaipur
Ontbijt in het hotel en bezoek aan Udaipur, een stad met de bijnaam "De Parel van Rajasthan" en een fantastische ligging tussen een meer en groene heuvels. Deze stad werd gesticht door Udai Singh in de zestiende eeuw en was later de verblijfplaats van keizer Shah Jahan toen hij zijn vader wilde ontvluchten. De belangrijkste bezienswaardigheid van Udaipur is het City Palace, één van de grootste en meest luxueuze paleizen van Rajasthan, gebouwd in de zestiende eeuw op een heuvel met uitzicht op het Pichola meer en de stad. De weelderige inrichting, de prachtige muurschilderingen, de enorme doolhof van gangen en zalen en de indrukwekkende tuinen maken van dit paleis een absolute must-see.

In de oude stad zelf ziet u prachtig versierde huizen met fresco's in levendige kleuren, de Jagdish tempel en de Sahelion Ki Bari tuinen. De lunch neemt u tussen de bezoeken door en in de middag maakt u nog een onvergetelijke boottocht op het Pichola meer met een halte bij het Jag-Mandir eiland (afhankelijk van het waterniveau van het meer).

Diner en overnachting in het hotel.
Dag 9: Udaipur - Pushkar - Jaipur (425 km - 8,5 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Jaipur via Pushkar, een prachtig klein dorpje aan een heilig meer, vooral bekend om zijn jaarlijkse kameeltentoonstelling. Dit bijzonder plekje ligt aan de rand van de Tharwoestijn en is volledig gewijd aan de Brama God. Met de enige Brama tempel van het hele land, verwelkomt Pushkar jaarlijks talrijke pelgrims. De prachtige blauwe huizen en kleine paleizen worden weerspiegeld in het water van het meer. U neemt de lunch in Pushkar en vertrekt richting Jaipur.

Aankomst in het Hotel Ramada of gelijkwaardig. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 10: Jaipur - Amber - Jaipur (11 km) 
Na het ontbijt trekt u de stad in om het indrukwekkende Fort Amber te ontdekken. Dit bouwwerk werd gebouwd door Maharaja Mansingh, de meest spraakmakende generaal van het Mongolrijk, in de zeventiende eeuw. Het fort werd later uitgebreid met verschillende bijgebouwen en staat vele eeuwen later nog steeds trots aan het Mahotameer. U maakt de beklimming op de rug van een olifant en komt weer naar beneden met een 4x4 (de olifanten maken maar 4 beklimmingen per dag, als er geen beschikbaar is, neemt u de 4x4).

De lunch neemt u in de stad, gevolgd door een poppenshow. Na de middag bezoekt u de "Roze Stad" zelf (ongeveer 1,5 uur) die gebouwd werd in de zestiende eeuw. U ontdekt het City Palace, het paleis van de maharadja met een indrukwekkende wapen- en kledingcollecties. De Jantar Mantar is een observatorium dat werd gebouwd door prins Jai Singh die geobsedeerd was door sterrenkunde. Ook het Hawa Mahal paleis heeft een fascinerende geschiedenis, het werd gebouwd in 1799 voor de dames van de koninklijke harem om shows te geven. U maakt een tocht met een rickshaw door de bazaars waar de straatverkopers en ambachtslieden hun producten verkopen.

Diner in het hotel, gevolgd door een Bollywood spektakel met een vertoning van een typische Bollywood film (soms met Engelse ondertitels).
Overnachting in het hotel.
Dag 11: Jaipur - Agra (260 km - 5 uur)
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar Agra via Fatehpur Sikri. De lunch neemt u onderweg en bij aankomst in Agra bezoekt u het adembenemende Rode Fort, het grootste fort van India. Achter de indrukwekkende muren van rode zandsteen wachten paleizen die de unieke geschiedenis van het Mogolrijk vertellen. Hier vindt u ook het mausoleum van "Itimad-Ud-Daulah".

U checkt in in het Hotel Four Points By Sheraton of gelijkwaardig en geniet van een unieke "Magic Show" door jonge Indische goochelaars voor het diner.
Overnachting in het hotel.

Dag 12: Agra - Delhi (200 km - 4 uur)
Ontbijt in het hotel. Bij een bezoek aan Agra mag de wereldbekende Taj Mahal natuurlijk niet ontbreken, als één van de zeven nieuwe wereldwonderen is dit een absolute must-see en waarschijnlijk hét icoon van India. U neemt een plaatselijk vervoermiddel (de Tonga) per 4 personen naar dit adembenemende mausoleum in witte marmer, dat gebouwd werd door keizer Shah Jahan ter ere van zijn vrouw Mumtaz Mahal. 

Na dit iconische bezoek gaat het terug richting Delhi, waar u een tour maakt door Old Delhi. U ontvangt een klein geschenkje als aandenken aan India en geniet van een laatste diner. Afhankelijk van uw vluchturen wordt u overgebracht naar de luchthaven of naar het hotel voor een laatste nacht.

Dag 13: Terugvlucht

Uw hotels

Tijdens deze uitzonderlijke reis hebben we op elke halte een Standaard Kamer gereserveerd in comfortabele 4* hotels, soms met veel plaatselijke charme zoals in de Havelis en klassieke hotels.

- Mandawa (Shekawati): Grand Haveli Resort of gelijkwaardig
- Bikaner: Haveli Heritage Resort of gelijkwaardig
- Mirvana: Desert Tulip Hotel & Resort of gelijkwaardig
- Kherjarla: Hotel Fort Kherjarla of gelijkwaardig
- Udaipur: Hotel Mewargarh of gelijkwaardig
- Jaipur: Hotel Ramada of gelijkwaardig
- Agra: Hotel Four Points by Sheraton of gelijkwaardig

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Voor een maximum aan gemoedsrust tijdens uw tour, hebben we volpension (exclusief dranken) voorzien.

De Indische keuken staat bekend om zijn smaakvolle curry's, biryanis, dals en broden zoals naan, chapati of roti. Ook lekkere thee en heerlijk verse vruchten staan vaak op het menu. Smakelijk!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De rondreis is toegankelijk voor kinderen vanaf 12 jaar
- Vertrek is gegarandeerd vanaf 2 deelnemers, met een maximum van 24 personen
- 22 februari is de start van het 'Holi Festival', als u reist tijdens deze periode moet u witte kleding voorzien
- Er is geen vaccinatie verplicht, maar vaccinatie voor difterie, tetanus en polio wordt aangeraden

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamers in 4* hotels
- Volpension (exclusief dranken, zie programma)
- Gedeelde bus met airconditioning (maximum 24 personen)
- Engelstalige gids tijdens de tour of plaatselijke gidsen op elke bestemming voor groepen van maximum 7 personen
- Chauffeur-assistent tijdens de hele tour
- Bezoeken volgens het programma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Dranken
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen
- Visumkosten (u moet zelf uw visum aanvragen)

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: U vertrekt met een chartervlucht vanuit Brussel. Exacte details over de vluchttijden en de luchthaven krijgt u later toegestuurd.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De pareltjes van Noord-India - 13 dagen/10 nachten