India's Gouden Driehoek en Safari in Ranthambore - 8 nachten - Delhi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een unieke privétour door dit uitgestrekte, verrassende en prachtige land
  • Bezoek enkele iconische bezienswaardigheden zoals de Taj Mahal en het Fort Amber
  • Geniet van inbegrepen bezoeken en een jeepsafari
  • En ook ... Ontdek de overheerlijke Indiaanse keuken!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... India!

Een land dat misschien wel de meest opwindende en verrassende vakantiebestemming is ter wereld!
De intrigerende cultuur, alomtegenwoordige spiritualiteit, vriendelijke bevolking, kleurrijke en bruisende steden, eeuwenoude tempels en het adembenemende landschap laten niemand onverschillig!

U reist door het hart van India op zoek naar de echte ziel en tradities, gecombineerd met moderniteit en natuur. Dit avontuur begint in de hoofdstad Delhi, waar u zowel het historische deel als het moderne New Delhi ontdekt. Als één van de zeven nieuwe wereldwonderen zal de iconische Taj Mahal u sprakeloos achterlaten, maar de stad Agra heeft nog veel meer indrukwekkende kunst en architectuur te bieden.

De prachtige paleizen en kleurrijke markten van Jaipur zijn een perfect voorbeeld van de rijke cultuur van Rajputana. Vervolgens is het tijd om de beroemde tijgers en andere wilde dieren en adembenemende natuur te bewonderen in het Ranthambore Nationaal Park.
De perfecte combinatie van geschiedenis, moderniteit, natuur en ontspanning!

Reisbeschrijving

Maak u klaar voor een onvergetelijk avontuur door een land dat barst van de spiritualiteit en fascinerende geschiedenis, maar dat ook een verrassend modern gezicht heeft. Laat u meeslepen op het ritme van het dagelijkse leven en geniet culinair van de smaakvolle en aromatische Indische keuken ...

Uw programma:
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi
Dag 3: Delhi-Jaipur
Dag 4: Jaipur-Amber-Jaipur
Dag 5: Jaipur-Ranthambore
Dag 6: Ranthambore: Safari
Dag 7: Ranthambore-Fatehpur Sikri-Agra
Dag 8: Agra-Delhi
Dag 9: Vertrek uit Delhi

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Delhi
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Delhi wordt u opgewacht door uw chauffeur/gids die u naar het hotel brengt. De rest van de dag is vrij om te ontspannen of de stad al eens te verkennen.

Overnachting in Dehli, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Delhi
Na het ontbijt in het hotel maakt u een tour door oud en New Delhi langs de vrijdagmoskee (Jama Masjid) en de bekende markt Shadni Showk in een tuk-tuk. Ook een bezoek aan Raj Ghat, het mausoleum van Mahatma Gandhi, de Raj Path en de enorme Poort van India staan op het programma. In de namiddag bezoekt u Qtub Minar en een Sikh tempel.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Delhi - Jaipur
Na het ontbijt vertrekt u richting Jaipur, de oude hoofdstad van Rajasthan. Er wordt een tussenstop gemaakt aanSamod Palace. Na de lunch vertrekt u weer verder richting Jaipur. Bij aankomst bezoekt u de tempel van Birla, een prachtig heiligdom van wit marmer, omringd door groene tuinen. Het mooie gebouw is gewijd aan de Hindoeïstische goden Vishnoe en Lakshm.
Na het bijwonen van een religieuze ceremonie bezoekt u het paleis Albert Hall en wandelt u door Jaipur's Bazar.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Jaipur-Amber-Jaipur
Deze ochtend geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet zodat u veel energie opdoet om de Roze Stad te bewonderen met het spectaculaire Fort Amber. Het laatste gedeelte naar Fort Amber doet u in een jeep. Het fort werd gebouwd door Maharaja Mansingh, de meest spraakmakende generaal van het Mongolrijk, in de zeventiende eeuw. Later werd het uitgebreid met verschillende bijgebouwen en staat vele eeuwen later nog steeds trots aan het Mahotameer. De middag staat helemaal in teken van een bezoek aan astronomisch centrum en het Koninklijk Paleis. Vervolgens ondekt u ook nog het Hawa Mahal Paleis.

Diner en overnachting in het hotel.

Dag 5: Jaipur- Ranthambore
Na het ontbijt vertrekt u richting Ranthambore Nationaal Park, één van de grootste nationale parken van het land. Behalve de tijgers, zijn hier nog tal van andere fascinerende diersoorten, vogelsoorten en planten te vinden. Dit mooie natuurgebied werd door de vroegere maharadja’s van India gebruikt als jachtterrein.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 6: Ranthambore
Vandaag gaat u op ontdekking van de flora en fauna in het prachtige Ranthambore Nationaal Park. U maakt een safari in een gedeelde jeep op zoek naar de tijgers en andere wilde dieren. Lunch in het park en daarna gaat u weer op safari.
Diner en overnachting in het park.
 
Dag 7: Ranthambore-Agra
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Agra. Onderweg stopt u bij Fatehpur Sikri, de "spookstad" van rood zandsteen die werd gebouwd door de Mogolheerser Akbar de Groote in de zestiende eeuw. De stad en het paleis werden snel achtergelaten omdat er een tekort was aan drinkwater. Vandaag vindt u de stad terug net zoals ze 300 jaar geleden achtergelaten werd.
Bij aankomst in Agra gaat u natuurlijk de Taj Mahal bezichtigen, één van de zeven nieuwe wereldwonderen: een absolute must-see en waarschijnlijk hét icoon van India. U
Opgelet: de Taj Mahal is gesloten op vrijdag.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 8: Agra-Delhi
Na het ontbijt bezoekt u het adembenemende Rode Fort, Een indrukwekkend paleis en de voormalige verblijfplek (en later gevangenis) van Shah Jahan.
Daarna vertrekt u weer richting Delhi.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 9: Delhi - Vertrek
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van dit verrassende land. U keert terug naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Uw hotels

Tijdens uw verblijf in India overnacht u in comfortabele hotels, die wij met zorg voor u hebben uitgezocht. Tijdens de eerste stap van het boekingsproces heeft u de keuze tussen een verlijf in 4* of 5* hotels.

Uw hotels tijdens de rondreis:

4* hotels:
- Delhi : Hotel Crowne Plaza Okhla 5* of The Suryaa 5* (of gelijkwaardig)
- Jaipur : Hotel Golden Tulip 4* (of gelijkwaardig)
- Ranthambore : Ranthambore Regency 4* (of gelijkwaardig)
- Agra : Ramada 4* Sup (of gelijkwaardig)

5* hotels:
 - Delhi : Hotel The Lalit 5* of Le Grand 5* (of gelijkwaardig)
- Jaipur : Hotel The Lalit 5* of Crowne Plaza 5* (of gelijkwaardig)
- Ranthambore : Regenta 4* (of gelijkwaardig)
- Agra : Radisson 5* of Jaypee Palace 5* (of gelijkwaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens de rondreis verblijft u op basis van halfpension (exclusief drankjes). In Ranthombore verblijft u op basis van volpension (op dag 6). Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor een verblijf in volpension (exclusief drankjes).

Geniet van alle Indiaanse specialiteiten en vooral van de Indiaanse thee, de chai! Deze licht gekruide thee wordt heel heet en met veel suiker gedronken.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:

- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De reis gaat door bij een minimale deelname van 2 personen
- De kamers zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar. Uitchecken gaat tot 12.00 uur

Inbegrepen in de prijs:

- 8 nachten accommodatie in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Halfpension tijdens de hele reis en volpension in Ranthambore
- Alle transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Engelssprekende gids tijdens de excursies
- Entreebewijzen en bezoeken volgens het programma
- Safari (met een groep) door de jungle in Ranthambore
- Rit met een tuktuk in Delhi of Jaipur

Niet inbegrepen in de prijs:

- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde excursies en entreeprijzen
- Verzekeringen
- Visumkosten (u moet zelf uw visum aanvragen)

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Alle transfers zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. India's Gouden Driehoek en Safari in Ranthambore - 8 nachten