Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 5,1 miljoen mensen vertrouwen al op ons voor hun vakantie! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de geheimen van India tijdens een prachtige en verrassende rondreis
  • Maak kennis met een romantisch land en een intrigerende geschiedenis en architectuur
  • Bezoek unieke locaties en spectaculaire monumenten
  • Wentel uzelf in een magische sfeer en beleef een unieke reiservaring

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... India

Staat India al lang op uw verlanglijstje? Dan is deze aanbieding uw unieke kans voor een onvergetelijke rondreis door dit magisch land. U bezoekt onder andere Delhi, Jaipur, Amber, Agra, de spectaculaire Taj Mahal en de mooiste steden van de provincie Rajasthan. Bewonder karakteristieke monumenten van een indrukwekkend land vol contrasten! Ligt uw fotocamera al klaar?

Reisbeschrijving

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Delhi
Dag 2: Delhi - Shekhawati 
Dag 3: Shekhawati - Bikaner
Dag 4: Bikaner - Jodhpur
Dag 5: Jodhpur - Ranakpur - Udaipur
Dag 6: Udaipur
Dag 7: Udaipur - Pushkar - Jaipur
Dag 8: Jaipur
Dag 9: Jaipur - Fatehpur Sikir - Agra
Dag 10: Agra - Delhi

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Delhi
Aankomst in Delhi en transfer naar uw hotel.
Overnachting in Delhi.
Dag 2: Delhi - Shekhawati (268 km / 6 uur)
Ontbijt in het hotel en rit naar Shekhawati. Onderweg bezoekt u Mandawa, een stad gedomineerd door een gigantisch middeleeuws fort en nog steeds bewoond door de Raja-familie. Veel haveli's zijn versierd met kleurrijke fresco's die de eeuwenoude rijkdom van dit kleine stadje laten zien. Haveli zijn woningen die een of meerdere gezinnen huisvesten. Meestal zijn ze versierd met binnen- en buitenschilderijen en soms zijn het echte fresco's die de Ramayana voorstellen of het leven van Krishna illustreren.
In Mandawa bezoekt u haveli's en tempels.
Overnachting in Skekhawati.
Dag 3: Shekhawati - Bikaner (200 km / 4 uur)
U ontbijt in het hotel en rijdt vervolgens naar Bikaner, waar u het Junnagarh Fort bezoekt, een fort uit de 16e eeuw met verschillende paleizen en tempels. Het is een doolhof van gangen, trappen en patio's. U bezoekt Coronation Hall, het Ice Palace, het House of Maharajah, het Wapenmuseum en de conferentieruimte met zilveren troon. 
U maakt ook een Heritage-wandeling door de smalle straatjes van de oude stad en maakt van de gelegenheid gebruik om enkele oude haveli's te bezoeken. Tijdens de wandeling kunt u zoete en zoute specialiteiten proeven.
Overnachting in Bikaner.
Dag 4: Bikaner - Jodhpur (255 km / 6 uur)
Ontbijt en vertrek naar Jodhpur, een stad in het hart van de woestijn. Deze ligt aan de voet van een enorm donkerrood zandstenen fort. Jodhpur wordt ook wel de blauwe stad genoemd en verschijnt als een welkome oase voor iedereen die zojuist de woestijn van Thar is overgestoken. 
De oude stad wordt omringd door een muur, die werd opgericht in het midden van de 16e eeuw en heeft een omtrek van bijna 10 km. Deze muur is een broodnodige bescherming tegen al het zand. 
Bij aankomst bezoekt u het prachtige Mehrangarh Fort, gebouwd op de top van een heuvel met uitzicht op de stad. Het is toegankelijk via zeven monumentale poorten, waarvan sommige nog steeds het pad van kogels bevatten die door de vijand zijn afgevuurd. Binnen zijn er tal van patio's, die het paleis omringen met gebeeldhouwde gevels. 
Het fortmuseum bevat palanquins, pods voor olifanten, zwaarden, dolken en andere kleine wapens. Veel kamers bevatten verzamelingen miniaturen. De Takhat Mahal Hall is volledig ingericht met spiegels en schilderijen, met kleurrijke glazen bollen aan het plafond en de "Jankhi Mahal" met een verbazingwekkende verzameling echte kribben.
's Avonds maakt u een rit per tuktuk om de lokale bazaar in Jodhpur te verkennen. 
Overnachting in Jodhpur.
Dag 5: Jodhpur - Ranakpur - Udaipur (275 km / 5 uur)
Na het ontbijt gaat u richting Ranakpur langs wegen vol met acacia's, bronnen en vrouwen met gouden of zilveren kannen op hun hoofd. U ontdekt de Jain-tempels, die zich lijken te verstoppen in het Aravalli-gebergte. Laat u aangenaam verrassen door de schoonheid van deze plek!
De grootste tempel is gewijd aan Adinath, gebouwd in 1439. Het wordt ondersteund door 1444 marmeren pilaren en de marmeren gewelven zijn op een buitengewone manier uitgehouwen en domineren de 29 kamers. 
Vervolgens reist u door naar Udaipur, een stad met smalle levendige straatjes, kleine huizen, balkons en kleine ramen. 
Overnachting in Udaipur.
Dag 6: Udaipur
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de stad. U ontdekt het stadspaleis, het oude paleis aan het meer van Udaipur. Dit paleis, gebouwd in de 18e eeuw, en waarvan een deel nog steeds wordt bewoond door de afstammelingen van Mharana van Udaipur, domineert Lake Pichola. Het is een labyrint van marmeren zalen, versierde zalen, binnenplaatsen, veel keramiek en tuinen. 
U bezoekt de Sahelion Ki-Bari of de "Tuin van de dames", een prachtig park met veel fonteinen. U gaat ook naar een zijdeschilderijcentrum, gespecialiseerd in miniaturen. 
Aan het einde van de middag gaat u naar de pier. U maakt een minicruise op Lake Pichola om de prachtige façade van het stadspaleis te bewonderen. U maakt ook een tussenstop bij het eiland Jag Mandir. 
Overnachting in het hotel.
Dag 7 : Udaipur - Pushkar - Jaipur (393 km / 6 uur en 30 minuten)
Na het ontbijt vertrekt u naar Jaipur en maakt u onderweg een tussenstop in Pushkar, gelegen aan een klein meer aan de rand van de woestijn. Pushkar is een belangrijk bedevaartsoord voor hindoes. U bezoekt er de stad en de tempels, woont een gebed (Puja) bij en wandelt over de lokale markt.
Daarna gaat het richting Jaipur, de levendige hoofdstad van Rajasthan. Deze stad dankt zijn bijnaam Roze Stad aan zijn roze gebouwen. Jaipur is gebouwd op de bedding van een droog meer in een dor landschap, wordt omringd door dorre heuvels en is gekend om zijn forten en gekanteelde muren.
's Middags rijdt u per riksja door het oude centrum. Nadien staat nog een Bollywood-show in een beroemde bioscoop in Jaipur op het programma.
Overnachting in Jaipur.
Dag 8: Jaipur
Ontbijt en excursie naar het Amber Fort, dat op ongeveer 10 km buiten Jaipur ligt. Amber is de oude hoofdstad van de staat, gesticht door de Mijnen en enkele eeuwen later verlaten toen maharajah Jai Singh zich in Jaipur ging vestigen. Het ligt aan de ingang van een rotsachtige kloof met uitzicht op een prachtig meer en is een labyrint van muren en torens van de ene naar de andere heuvel. Hier is alles precies hetzelfde als enkele eeuwen geleden.

Jeeprit naar de fortmuren
Het interieur van het fort herbergt vele binnenplaatsen met bogen en prachtige tuinen. Het paleis heeft Perzische mozaïekmuren en filigrainedeuren van ivoor en hout. U bezoekt de magische kamers van het paleis en de tempel gewijd aan de godin Kali. De Rajputs namen het fort in 1037 in handen en behielden het tot 1728. Toen verlieten ze Amber voor de nieuwe stad Jaipur.
U bezoekt het paleis van Jaipur, waarvan een deel nog steeds bewoond wordt, en de Hawa Mahal, een buitengewoon paleis in barokstijl.
Overnachting in Jaipur.
Dag 9: Jaipur - Fatehpur Sikri - Agra (265 km / 5 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar Fatehpur Sikri, de oude hoofdstad uit de tijd van de Mughal-keizer Akbar. U ontdekt er onder andere een meer barokke architectuur dan in het fort van Delhi. Deze stad werd enkele jaren na de bouw al opnieuw verlaten. Omwille van de mix van verschillende stijlen, is dit een van de meest spectaculaire sites geworden.
U bezoekt onder andere de Grote Moskee met het graf van Sheikh Salim Chisti, de privé-audiëntiezaal en het gigantische schaakbord.
Vervolgens rijdt u door naar Agra, een stad van Mughal-keizers van de 16e en de 17e eeuw die er de hoofdstad van maakten voordat Delhi werd gekozen. U bezoekt het Rode Fort, gebouwd door Akbar tussen 1566 en 1573. Dit fort werd gebouwd om te voorzien in de behoefte aan een militair fort van waaruit het groeiende Mughal-rijk bestuurd zou kunnen worden. In een poging om een onneembare citadel te hebben, beval Akbar dat het omringd zou zijn door monumentale torens van bijna 2,5 km lang en 15 meter hoog.
Overnachting in Agra.
Dag 10: Agra - Delhi (203 km / 4 uur)
Bij zonsopgang bezoekt u de fenomenale Taj Mahal (gesloten op vrijdag), een van de beroemdste monumenten ter wereld. Het werd gebouwd in de 17e eeuw door keizer Shah Jahan uit liefde voor zijn vrouw. In 1631 verloor hij zijn favoriete vrouw Mumtaz-i-Mahal (de uitverkorene van het paleis) toen ze haar 14e zoon baarde. De keizer besloot een mausoleum te bouwen ter nagedachtenis.
U ontdekt dit monumentale portaal in roze zandsteen ingelegd met wit marmer en bedekt met verzen uit de Koran. De Taj Mahal is werkelijk onwezenlijk prachtig! Op een marmeren platform staan in elk van de hoeken hoge witte minaretten. De centrale structuur van de Taj Mahal is gebouwd in halfdoorschijnend wit marmer met bloemen en ingelegd met halfedelstenen met prachtige motieven. Onder de centrale koepel bevinden zich de cenotaven van keizer Shah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal.
Vervolgens keert u terug naar het hotel voor het ontbijt, waarna u Delhi bezoekt. U bezoekt onder andere Jama Masjid, Chandni Chowk, Raj Ghat, de Gateway to India en Bangla Sabi.
Op het einde van de dag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in Standaard of Comfort hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering, met inbegrepen ontbijt.

Uw Standaard hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Delhi: Pride Plaza Aerocity 4*
- Shekhawati: The Grand Haveli of Koolwal Kothi
- Bikaner: Maharaja Ganga Mahal of Heritage Resort
- Jodhpur: Indana Palaca 4*
- Udaipur: Rajputana Resort 4* of The Royal Retreat Resort 4*
- Jaipur: Khandela Haveli of Traditional Haveli
- Agra: Four Point Sheraton 4*

OF

Uw Comfort hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Delhi: Holiday Inn Aerocity 5*
- Shekhawati: Vivanaa Culture Haveli 
- Bikaner: Lalgarh Palace 
- Jodhpur: Radisson 5*
- Udaipur: Ananta Spa 5*
- Jaipur: Holiday Inn City Center 5*
- Agra: Double Tree by Hilton 5*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 21°C
Feb
min : 9°C max : 24°C
Mrt
min : 14°C max : 31°C
Apr
min : 20°C max : 36°C
Mei
min : 26°C max : 41°C
Jun
min : 28°C max : 39°C
Jul
min : 27°C max : 36°C
Aug
min : 25°C max : 34°C
Sep
min : 24°C max : 34°C
Okt
min : 18°C max : 34°C
Nov
min : 11°C max : 29°C
Dec
min : 8°C max : 23°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
-Accommodatie in Standaard of Comfort hotels
- Ontbijt
- Assistentie bij aankomst en vertrek
- Assistentie bij excursies
- Bezoeken met een geklimatiseerd voertuig
- Verwelkoming met bloemenkrans op de luchthaven van Delhi
- Heritage tour door de kleurrijke bazaars
- Bezoek aan de plaatselijke patissier in Bikaner
- Rit per tuktuk in JodphurWandeling rond de bazaar rond de klokkentoren
- Boottocht in Udaipur
- Bijwonen van een ceremonie in de ghats in Pushkar
- Bezoek aan het Amber Fort per jeep
- Bollywood-bioscoopshow in Jaipur
- Riksja-rit in Jaipur
- Thee en koffie bij alle maaltijden
- Kerstdiner voor elk verblijf op 24/12
- Nieuwjaarsdiner voor elk verblijf op 31/12

Niet inbegrepen in de prijs:
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Optionele verzekeringen
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen in flashverkoop staan online gedurende 7 opeenvolgende dagen. Indien er nog datums vrij zijn voor verkoop, kunnen bepaalde aanbiedingen verlengd worden.

- Een klantenservice die u voor, tijdens en na uw reis begeleidt.