Rondreis door de Andamanen - Port Blair - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar de Andamanen, een paradijselijke archipel die nog niet door het massatoerisme ontdekt werd
  • Ontdek een ongerepte en weelderige natuur en kleurrijke koraalriffen

Welkom in ... India!

Andamanen

De spectaculaire Andamanen zijn een Indiaas paradijs dat goed verscholen ligt in de Golf van Bengalen. Van witte zandstranden tot tropische bossen, weelderige mangroven en magnifieke koraalriffen ... U zult niet weten waar eerst te kijken!  

Om hun rijke biodiversiteit te behouden en de zes inheemse bevolkingsgroepen van de eilanden te beschermen, zijn veel delen niet toegankelijk voor bezoekers. U mag rekenen op een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 6 nachten in Standaard hotels
- 7 nachten in Deluxe hotels

NB: Indien u kiest voor de Deluxe hotels in de Andamanen profiteert u van één gratis overnachting.

Uw reisroute tijdens de rondreis door de Andamanen
Dag 1: Aankomst in Port Blair en transfer naar Havelock Island
Dag 2 tot 5 of 6: Havelock Island
Dag 6 of 7: Havelock Island - Port Blair
Dag 7 of 8: Vertrek uit Port Blair

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma door de Andamanen

Het hieronder vermelde reisprogramma is voor een verblijfsduur van 6 nachten. Bij langere verblijven profiteert u van extra vrije tijd op Havelock Island.

Dag 1: Aankomst in Port Blair en transfer naar Havelock Island
Bij aankomst op de luchthaven van Port Blair wordt u naar de pier van Haddo gebracht (reistijd: ongeveer 15 minuten). Van daaruit neemt u de ferry naar Havelock Island (reistijd: ongeveer 90 minuten). Bij aankomst wordt u per jeep naar uw hotel gebracht (reistijd: ongeveer 45 minuten).
Overnachting op Havelock Island.
Dag 2 tot 5: Havelock Island
In dit magnifiek stukje paradijs kunt u van top tot teen ontspannen in een magnifieke omgeving. Relax op een van de exotische stranden of ga snorkelen of diepzeeduiken in de kristalheldere zee. Ook kajakken en vissen behoren hier tot de mogelijkheden.
Overnachtingen op Havelock Island.
Dag 6: Havelock Island - Port Blair
Vandaag vaart u per ferry terug naar Port Blair, waar u bij aankomst naar uw hotel gebracht wordt. In Port Blair kunt u de Cellular Jail bezoeken. In deze voormalige gevangenis sloten de Britten rebellen en dissidenten op. Ook het Museum of the Sea en het Anthropological Museum zijn een bezoekje waard.
Overnachting in Port Blair.

Dag 7: Vertrek vanuit Port Blair
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts.

Vertrektijden Ferry
Januari tot maart

Port Blair - Swaraj Dweep (Havelock):
-Vertrek om 08.00 uur en aankomst om 09.30 uur
-Vertrek om 14.00 uur en aankomst om 15.30 uur

Swaraj Deep (Havelock) - Port Blair via Shaheed Dweep (Neil Island):
-Vertrek om 10.00 uur en aankomst om 12.40 uur

Swaraj Deep (Havelock) - Port Blair:
-Vertrek om 16.00 uur en aankomst om 17.45 uur

Februari tot maart (extra ferry tijdens deze maanden):

Port Blair - Swaraj Dweep (Havelock):
-Vertrek om 07.15 uur en aankomst om 08.45 uur

Port Blair - Swaraj Dweep (Havelock via Shaheed Dweep (Neil Island):
-Vertrek om 11.15 uur en aankomst om 13.45 uur

Swaraj Deep (Havelock) - Port Blair:
-Vertrek om 09.15 uur en aankomst om 10.45 uur
-Vertrek om 14.45 uur en aankomst om 16.15 uur

Uw hotels

Uw hotels in de Andamanen (of gelijkwaardig):
- Havelock: AC Cottage in Barefoot at Havelock (Standaard) of Deluxe Villa in het Taj Exotica Resort & Spa (Deluxe)
- Port Blair: Standaard Kamer in het Fortune Bay Island Resort

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een inbegrepen ontbijt. Zo kunt u de rest van de tijd in alle vrijheid doorbrengen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Gun uzelf de luxe van Business Class of First Class met Emirates

Gun uzelf de luxe van Business Class of First Class met Emirates, vertrekkend van Amsterdam, Brussel, Düsseldorf of Parijs.

Emirates staat wereldwijd bekend om zijn unieke klantervaring sinds de oprichting in 1985, en biedt een uitstekende kwaliteit van service en producten. Dit blijkt uit het feit dat Emirates in 2017 door TripAdvisor Travelers' Choice is uitgeroepen tot 'Best Airline Worldwide' en in 2018 tot 'Airline of the Year' op de Air Transport Awards.

Als één van ‘s werelds snelst groeiende luchtvaartmaatschapppijen, brengt Emirates mensen en continenten over de hele wereld dichter bij elkaar. Het bedrijf is gevestigd in Dubai en is wereldberoemd vanwege de exceptionele klantbeleving. De service en producten van Emirates worden regelmatig bekroond en hebben dan ook al meer dan 500 internationale prijzen gewonnen. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 161 bestemmingen in meer dan 86 landen en beschikt het over een internationaal team dat meer dan 130 nationaliteiten representeert.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in Standaard of Deluxe hotels
- Ontbijt
- Aankomst- en vertrektransfers met een voertuig met airconditioning en transfers naar de eilanden met een luxe boot / MV Makruzz 
- Langverblijfkorting bij verblijf in Deluxe hotels (reeds verrekend in de prijs)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen 
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door de Andamanen