Tour "Wonderen van Bali" - Bali - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Vergaap u aan de pracht van Bali door middel van een complete tour
 • Verblijf in gunstig gelegen 4* en 5* boetiekhotels
 • En ook ... woon een traditionele dansshow bij en beleef een onvergetelijke avond!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Bali!

Zin in een heerlijk verblijf op het eiland van de Goden?
Volg ons voor een paar dagen naar een ongelooflijk rijk en betoverend eiland. Tussen zijn adembenemende landschappen, de kleurrijke cultuur en de warme en gastvrije mensen, is dit een onvergetelijke reis die u te wachten staat.

De parel die Bali heet, lijkt voorzichtig in de oceaan te zijn gelegd en heeft heel wat verrassingen. Het belooft een boeiend verblijf te worden. Eén ding is zeker: u zal nooit meer weg willen! Hebben wij u overtuigd?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

"De wonderen van Bali" - Uw trip

Of u nu kiest om weg te vliegen voor 7, 10, 12 of 14 nachten, we hebben een rijk programma voor de ontdekking van de belangrijkste wonderen van het eiland van de goden:
De lengte van uw verblijf kan u zelf kiezen en daarom hebben wij de volgende aanbiedingen voor u uitgewerkt:
- Circuit "Wonderen van Bali" in 7 nachten
- Circuit "Wonderen van Bali" in 7 nachten + 3 nachten in het Sadara Boutique Beach Resort 4*
- Circuit "Wonderen van Bali" in 7 nachten + 5 nachten in het Sadara Boutique Beach Resort 4*
- Circuit "Wonderen van Bali" in 7 nachten + 7 nachten in het Sadara Boutique Beach Resort 4*

Uw reisroute:
Dag 1: Aankomst in Denpasar / Legian
Dag 2: Legian / Candidasa
Dag 3: Candidasa
Dag 4: Candidasa / Ubud
Dag 5: Ubud
Dag 6: Ubud
Dag 7: Ubud / Benoa
Dag 8: Terugreis / verlenging Sadara Boutique Beach Resort 4*

Uw programma in detail

Dag 1: Aankomst in Denpasar / Legian
Aankomst in het hotel. Welkomstdrankje, rust en ontspanning in het hotel. Diner en overnachting in hotel.

Dag 2: Legian / Candidasa
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar het dorp Batubulan voor de presentatie van de Barongdans die de eeuwige strijd tussen goed en kwaad vertelt, en waar volgens Balinese geloof, er geen winnaar komt. Na de dans, vertrek naar het oostelijke deel van het eiland. Stop in Klungkung om Kertagosa, administratieve plaats van de traditionele justitie in prekoloniale tijden te bezoeken. Gratis lunch.
Stop bij Kusamba om de tempel van Goa Lawah, gebouwd in de 11e eeuw in een grot, beroemd om zijn vleermuizen, te bezoeken. Binnen vindt u duizenden vleermuizen hangend aan het plafond, evenals heilige pythons die vaak voorkomen in de kleine holtes van de grot.
Na het bezoek, transfer naar hotel.
Diner en overnachting in hotel.

Dag 3: Candidasa
Ontbijt in het hotel. In de ochtend vertrekken naar Tenganan. Dit kleine dorp wordt bewoond door de Bali Aga, inwoners die zich op het eiland vestigden, ruim voor de instroom van immigranten uit het Majapahitrijk. Voortzetting van deze korte wandeling naar het dorp Kastala, door dedorpen en terrasvormige rijstvelden. Na de wandeling, door naar het waterpaleis van Tirtagangga (Ganges water in het Indonesisch), voormalige koninklijke suite van het koninkrijk van Karangasem. Gratis lunch.
In de namiddag, bezoek aan het oude paleis van Karangasem, Karangasem Puri, gevolgd door het bezoek van de voormalige zomerpaleis van Taman Ujung. Terug naar Candidasa.
Diner en overnachting in hotel.
Dag 4: Candidasa / Ubud
Ontbijt in het hotel. In de ochtend rijden we naar Besakih door de schilderachtige route van Putung met prachtige landschappen van terrasvormige rijstvelden . Bezoek de Besakih Tempel, bekend als de Moeder Tempel van Bali. Set van 22 tempels ligt hoog op de hellingen van de berg Agung (3142 meter).
Gratis lunch. In de middag rijden we naar de regio Bangli naar het dorp Penglipuran haar deuren met traditionele inzendingen, gevolgd door het bezoek van Kehen tempel met zijn oude banyan bezoeken. Na het bezoek, transfer naar Ubud.
Transfer naar het hotel. Diner en overnachting in hotel.

Dag 5: Ubud
Ontbijt in het hotel. In de ochtend vertrek naar Kintamani, een bergachtig gebied in het noordoosten van Bali. Op de terugweg stoppen bij het dorp Tegallang om een ​​prachtige landschap van de rijstvelden en een bezoek aan"Agro Wisata", met lokale kruiden, waaronder een proeverij van verschillende soorten thee en koffie. Doorgaan naar Kintamani naar het panorama van de semi-actieve vulkaan Mount Batur, die majestueus opkomt boven het meer met dezelfde naam.
Gratis lunch. Wij zullen de dag afsluiten bij de tempel Sebatu en Gunung Kawi. De Sebatu Tempel, gelegen tussen Ubud en Kintamani, is opgebouwd rond de heilige bron bij tampaksiring. De tempel van 1000 jaar en de twee badplaatsen zijn populair bij de lokale geloven dat bronwater helende krachten brengt, voor gezondheid en welvaart. Het water wordt beschouwd als heilig en vaak gebruikt tijdens religieuze ceremonies. Volgens de legende, schoot de god Indra een pijl in de grond, die heeft geleid tot de heilige wateren. Hij was in staat om zijn metgezel te behandelen tegen  vergiftiging. De reis gaat verder naar de tempel van Gunung Kawi, een erfenis van de 11e eeuw, de Udayana dynastie, door de rijstvelden van Tampaksiring, met gecultiveerde terrassen. De tempel bestaat uit 10 "candy" (heiligdommen), uitgehouwen in de rotsen, 7 meter hoog, gewijd aan koning Anak Wungsu en zijn koninginnen.
Aan het eind van de middag, terug naar Ubud
Terug naar het hotel in de late namiddag. Diner en overnachting in hotel.
Dag 6: Ubud
Na het ontbijt, bezoek aan een traditionele Balinese huis in het dorp van Singapadu dat u een glimp geeft van het dagelijks Balinese leven. Dan, een bezoek aan een zilverwerk winkel in het dorp Celuk om te kijken naar de kunstenaars die de beste juwelen van het eiland maken, en het dorp Mas, het centrum van houtsnijwerk. De morgenactiviteit zal eindigen met het bezoek aan de Monkey Forest Ubud.
Gratis lunch. Vrije middag om te rusten in het hotel of een wandeling in het culturele en artistieke centrum van Bali, Ubud.
Installatie in het hotel. Diner en overnachting in hotel.

Dag 7: Ubud / Benoa

Ontbijt in het hotel. Vertrek voor het bezoek van de koninklijke tempel van Mengwi, Balinese tempel met zijn "Meru". In de middag rijden we naar het bergdorp Bedugul, een retraite gelegen op de heuvel, dat een adembenemend landschap biedt. Daar vindt u de Ulun Danu Bratan tempel, gebouwd in de 17e eeuw en gewijd aan de godin van het water na een stop bij de markt van groenten en fruit te zien.
Gratis lunch. Weg naar het zuiden van het eiland door het dorp naar de Jatiluwih rijstvelden, genoteerd op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Korte wandeling in de rijstvelden. Dan naar beneden naar de kust naar de mariene tempel van Tanah Lot en genieten van de zonsondergang. Deze tempel werd gebouwd in de 16e eeuw om de voogdgeesten van de zee te eren. De giftige zeeslangen die zijn gevonden aan de voet van het rotsachtige eiland worden verondersteld om de tempel te beschermen tegen boze geesten en indringers. Na het bekijken van de prachtige zonsondergang over de tempel, transfer naar hotel.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 8: Benoa
Ontbijt in het hotel.
Vrije morgen om te genieten van het strand of om uw laatste aankopen te doen in de meest levendige badplaats van Bali.

Uw hotels

Tijdens uw Balinese ontsnapping, zijn er prachtige 4* en 5* accommodaties zorgvuldig geselecteerd voor u. U zult gunstig gelegen hotels in traditionele ontwerpen en charme ontdekken.

Uw hotels tijdens de trip:
- Legian Hotel Legian Mercure 4* in een Superior kamer (of gelijkaardig)
- Candidasa Hotel Candidasa Nirwana Resort & Spa 4* of Rama Candidasa 4* (kamer gekozen door het hotel of gelijkaardig)
- Ubud Hotel Ubud Resort BaliWood 5* in een Deluxe kamer (of gelijkaardig)
- Benoa Sadara Boutique Beach Resort 4* in een Superior kamer (of gelijkaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
Just for you
Speciaal voor u:
Mineraalwater tijdens uw trip
Franstalige assistentie ter plaatse
Toegangsgelden voor excursies die op het programma staan
Vervoer tijdens uw trip in een minibus of auto
Transfers tussen de hotels
Luchthaventransfer indien u de vluchten bij ons boekt

Uw pension en restaurants

Uw ochtenden in Bali beginnen met een lekker ontbijt, inbegrepen in dit aanbod.

Uw verlenging in Benoa in het Sadara Boutique Beach Resort 4*

Voor de rest van uw verblijf, hebben wij de ideale pied-à-terre voor u: het Sadara Boutique Beach Resort 4* in Benoa. Hier kunt u tot rust komen en lekker niets doen. Dit hotel heeft gekozen voor een traditionele stijl en werd vervaardigd uit houtsoorten waarbij Balinese elementen het plaatje compleet maken. Het biedt een prachtige omgeving waar de natuur voldoet aan de architectonische lijnen van het gebouw.

We hebben voor u een Superior kamer (48 m²) geboekt. Soberheid, comfort en moderniteit omschrijven perfect uw gezellige cocon voor een paar nachten aan de betoverende zuidkust van Bali. Hier kunt u tot rust komen aan het eind van de dag.

Ook hier is het ontbijt inbegrepen. Als u trek heeft, ga dan naar het Rasala Kitchen; dit restaurant serveert een brede selectie van internationale gerechten.

Voor ontspanning kunt u lekker luieren rond het prachtige buitenzwembad, genieten van een leerrijke kookcursus of meedoen aan yoga sessies. Wat een programma!

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 22°C max : 31°C
Jun
min : 21°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over uw rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
Het circuit is niet toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De tour omvat:
- De luchthaventransfer (als u met vlucht boekt), in een mini-busje of auto met AC, aparte bagage voor groepen
- De Franstalige lokale gids gedurende de tour
- Verfrissingen (mineraalwater) tijdens de tour
- Verblijf in een kamer met ontbijt
- Alle bezoeken op het programma
- Toegangen tot in het programma genoemde sites
- Lokale belastingen

De tour omvat niet:
- Lunches en diners niet genoemd in het programma
- Dranken bij de maaltijden
- Tips voor gidsen en chauffeurs
- Persoonlijke uitgaven zoals wasserette, minibar, telefoon, roomservice etc.
- Verzekeringen

Prijzen en tijden indicatie onder voorbehoud.

Details over het Sadara Boutique Beach Resort 4*:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 80
Check-in:  14:00
Check-out: 12:00
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel beschikt over:

 • 24u/24u receptie
 • Bagageruimte
 • Geldautomaat
 • Conciërgedienst
 • Wasserij
 • Kranten
 • Bewaarkluis
 • Souvenirwinkel

De kamers zijn uitgerust met:

 • Flatscreen TV
 • Haardroger
 • Gratis Wi-Fi
 • Minibar
 • Airconditioning
 • Badkamer

Activiteiten in het hotel:

 • Zwembad
 • Massages
 • Kookcursus
 • Yoga

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief, indien u de vluchten bij ons boekt. De afstand tussen de luchthaven van Denpasar en het Sadara Boutique Beach Resort bedraagt 15 km.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Tour "Wonderen van Bali"