- Nusa Dua - Tot -70% | Voyage Privé

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Maak een rondreis van 6 nachten door Bali, een bijzonder eiland waar diverse landschappen samenkomen om je een unieke ervaring te geven. Bezoek de prachtige  tempels, rizières en exotische stranden. Je gaat op ontdekkingstocht in kleine groepen van 2 tot 12 personen. 

 

Reisroute:

Dag 1 : Aankomst in Denpasar - Kuta

Dag 2:  Kuta

Dag 3: Legian - Lovina

Dag 4 : Lovina - Ubud

Dag 5 : Ubud

Dag 6 : Ubud

Dag 7 : Ubud - Transfer naar je strandverlenging

Reisbeschrijving

Dag 1-2

Dag 1 : Aankomst in Denpasar - Kuta

Je komt aan op Bali International Airport (Ngurah Rai International Airport). Na de douaneformaliteiten word je ontvangen door een Balinese vrouw in traditionele kledij die je een bloemenketting overhandigt en je voorziet van een verfrissende handdoek en mineraalwater na de lange reis. Neem de transfer per voertuig met airconditioning en Engelssprekende gids naar het hotel, waar je een welkomstdrankje krijgt en kunt ontspannen.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 2:  Kuta

Ontbijt

Geniet van een vrije ochtend om van het strand of de hotelfaciliteiten te genieten.

 

In de vroege namiddag vertrek naar de koninklijke tempel van Taman Ayun in Mengwi en het apenbos van Sangeh. Dan afdalen naar de kust om de zeetempel van Tanah Lot te bezoeken en de zonsondergang te bewonderen. Deze tempel werd in de 16e eeuw gebouwd als eerbetoon aan de beschermgeesten van de zee. Men gelooft dat de giftige zeeslangen aan de voet van het rotsachtige eiland de tempel beschermen tegen boze geesten en indringers. Na het bekijken van de prachtige zonsondergang boven de tempel (als het weer het toelaat), keer je terug naar het hotel. 

 

Overnachting in het hotel

Dag 3

Dag 3: Legian - Lovina

Ontbijt

Geniet van een ontbijt in het hotel. Rond 8.30 uur vertrek je voor een bezoek aan Batukaru, een tempel in het bos. Vervolgens gaan we verder naar Jatiluwih om het prachtige landschap van terrasvormige rijstvelden te bewonderen, een UNESCO Werelderfgoedlocatie. In de namiddag rijd je via bergwegen naar Lovina in het noorden van het eiland om Bedugul te bereiken, waar je de Candikuning dorpsmarkt en de Ulun Danu tempel aan het mistige meer kunt bezoeken. Ontdek deze tempel die is gewijd aan de godin van het water. Dan ga je verder naar de tweelingmeren Buyan en Tamblingan om de prachtige natuur te bewonderen voordat je verder rijdt naar Lovina.

 

Overnachting in het hotel

Dag 4-5

Dag 4 : Lovina - Ubud

Ontbijt

Optionele excursie (tegen bijbetaling): Sta vroeg op en ga erop uit om de dolfijnen te ontmoeten in een outrigger kano rond 6.00 uur 's ochtends voor zonsopgang, waar je de kans krijgt om ze te observeren in hun natuurlijke habitat. Geniet van de sfeer van de stille en ontspannen oceaan (als het weer het toelaat). Deze tocht duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Rond 8.30 uur keer je terug naar het hotel voor het ontbijt.

 

Rond 10 uur 's ochtends vertrek je vanuit het hotel naar Ubud via Kintamani, een bergachtig gebied in het noordoosten van Bali. Bezoek onderweg Pura Beji, een hindoetempel gewijd aan de rijstgodin Dewi Sri. De naam van de tempel betekent "aan wie de aarde toebehoort" en de lokale bevolking komt hier om te bidden voor een overvloedige oogst. Ga verder naar Kintamani om te genieten van het panoramische uitzicht op deze semi-actieve vulkaan, Mount Batur, die majestueus oprijst boven het gelijknamige meer. In de namiddag vertrek je naar de Gunung Kawi-tempel, een 11e-eeuwse erfenis van de Udayana-dynastie. De tempel bestaat uit 10 in de rots uitgehouwen "candi" (heiligdommen) van zeven meter hoog, gewijd aan koning Anak Wungsu en zijn koninginnen. Ga verder naar de heilige bron van Sebatu, die populair is bij de lokale bevolking die gelooft dat het bronwater helende krachten heeft en gezondheid en voorspoed brengt. Het water wordt als heilig beschouwd en wordt vaak gebruikt in religieuze ceremonies. Aan het eind van de dag vertrek je naar Ubud. Profiteer van deze trip naar het hart van het eiland om het prachtige landschap van rijstvelden in het dorp Tegallalang te bewonderen. Je wordt naar je hotel gebracht.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 5 : Ubud

Ontbijt

Na het ontbijt beginnen we de dag rond 08.30 uur om je mee te nemen op weg naar Klungkung Regency. We maken een stop bij Kertagosa, het administratieve centrum van de traditionele rechtspraak in prekoloniale tijden. De reis gaat verder langs de schilderachtige Bukit Jambul weg naar de Besakih Tempel, bekend als de Moeder der Tempels. Een groep van 22 tempels hoog gelegen op de hellingen van Mount Agung (3142m). In de namiddag keer je terug naar Ubud via Bangli voor een bezoek aan de Kehen tempel met zijn eeuwenoude banyanbomen en het typische dorpje Panglipuran met zijn traditionele poorten om de architectuur van een Balinees dorp te ontdekken.

 

Overnachting in het hotel

Dag 6-7

Dag 6 : Ubud

Ontbijt

Na het ontbijt vertrek je naar het dorp Batubulan om een presentatie van de Barong-dans bij te wonen; de eeuwige strijd tussen goed en kwaad waarbij er volgens het Balinese geloof geen winnaar is. Na de dans vertrek je voor een bezoek aan een traditioneel Balinees huis in het dorp Singapadu, waar je een idee krijgt van het dagelijkse Balinese leven. Gevolgd door een bezoek aan de Goa Gajah olifantengrot. In de namiddag stop je bij de Tegenungan waterval voordat je terugkeert naar het hotel voor een persoonlijke verkenning van de omgeving.

 

Overnachting in het hotel

 

Dag 7 : Ubud - Transfer naar je strandverlenging

Ontbijt

Geniet van een ontbijt in het hotel en een vrije ochtend.

 

Optioneel en tegen bijbetaling kun je nog meer doen aan een activiteit, waaronder raften, mountainbiken en trekking.

 

Rond het middaguur vertrek je naar je strandhotel in het zuiden van het eiland.

Belangrijke informatie over je tour en bezoeken

De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

 

Gegarandeerd vertrek vanaf 2 personen

Maximale groepsgrootte: 12 personen

Accommodatie

Hotels

Maximale kamercapaciteit

Voor de ultieme gemoedsrust verblijf je in Standaard Kamers in zorgvuldig geselecteerde hotels.

 

Hotels:

Kuta : Hotel Sol by Melia Kuta Bali 4* (of gelijkwaardig)

Lovina : New Sunari Lovina Beach Resort 4* (of gelijkwaardig)

Ubud : Mansion Baliwood Ubud 4* (of gelijkwaardig)

Uw pension

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Welkom in ... Nusa Dua!

Heb je zin om naar een paradijselijke bestemming te gaan?

 

Iets ten zuiden van de stad Denpasar bevindt zich de gezellige badplaats Nusa Dua, gelegen langs een prachtige kust. De streek staat bekend om zijn kustlijn met kalkachtige koralen en adembenemende landschappen. De magnifieke stranden wedijveren om hun schoonheid en herinneren ons eraan dat Bali een wonderbaarlijk tropisch paradijs is waar zon, exotische stranden en ontspanning centraal staan.

 

Neem je hoed, zwemkleding en slippers mee want dit is een van de mooiste parels van Bali die je absoluut niet mag missen!

Meer details ...

Sadara Boutique Beach Resort

Alle praktische informatie over het complex:
De residentie is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal appartementen in het complex: 81

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Rasala
  • Beach House Santai
  • Pool Bar Sadara

Activiteiten bij de residentie:

  • Buitenzwembad
  • Spa

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

CIRCUIT EXPLORATION DE BALI 7 JOURS / 6 NUITS

Alle praktische informatie over de rondreis:
De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Nusa Dua - Tot -70% | Voyage Privé