Privérondreis van Java naar Bali - Ubud - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek twee magnifieke Indonesische parels: Java en Bali
  • Laat u betoveren door de wereldberoemde sites van Prambanananan en Borobudur, door Unesco erkend als Werelderfgoed
  • Bewonder de indrukwekkende vulkanen Bromo en Batur
  • Pak uw koffers uit in zorgvuldig geselecteerde 3 en 4* hotels

Welkom in ... Indonesië!


Met meer dan 13.500 eilanden is Indonesië een uitzonderlijke en betoverende reisbestemming. Tijdens deze rondreis ontdekt u twee van deze juweeltjes, namelijk Java en Bali. Bereid u voor op historische stadjes, uitgestrekte rijstvelden, vruchtbare plantages, imposante vulkanen en schitterende stranden die elkaar voortdurend afwisselen.


Java

Java is het meest centrale eiland van Indonesië. Ontdek de pittoreske tempels, een landschap dat wordt gedomineerd door honderd vulkanische kegels, schitterende uitzichten en een buitengewone fauna en flora. Java heeft ook veel indrukwekkende bouwwerken die uit het rijke verleden van Indonesië stammen die u nog altijd kunt bezoeken.

Bali

Bali, bijgenaamd het "Eiland van de Goden", staat garant voor een exotisch verblijf waar zowel de fascinerende cultuur, spiritualiteit en verbondenheid met de natuur centraal staan. Dit veelzijdige eiland heeft alles: bergen, vulkanen, weelderige jungle, groene rijstvelden, diepgewortelde tradities en idyllische stranden.

Reisbeschrijving

Tijdens deze uitzonderlijke reis ontdekt u de cultuur en natuur van Java en Bali. Met een programma van 13 dagen/12 nachten ervaart u unieke avonturen met de lokale bevolking op bijzondere plaatsen, vergezeld van een lokale gids tijdens de vermelde bezoeken. Tijdens de rondreis logeert u in zorgvuldig geselecteerde 3 en 4* hotels.

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Jogjakarta (Java) / 15 km - 30 min
Dag 2: Jogjakarta - Borobudur - Candirejo - Jogjakarta (Java) / 95 km - 8 uur
Dag 3: Jogjakarta - Keraton - Taman Sari by Pedicab - Prambanan Tempel - Jogjakarta (Java) / 95 km - 8 uur
Dag 4: Jogjakarta - Trein naar Jombang - Malang / 137 km - 9 uur
Dag 5: Jogjakarta - Zonsopgang - Kalibaru - Ketapang (Java) / 290 km - 10 uur
Dag 6: Ketapang - Ijen - Ochtenwandeling (Java)- Pemuteran (Bali) / 90 km - 8 uur
Dag 7: Pemuteran - Vrije dag (Bali)
Dag 8: Pemuteran - Kintamani - Koffieplantage - Tegallalang - Ubud (Bali) / 140 km - 8,5 uur
Dag 9: Ubud - Taman Ayun Tempel - Begugul - Ulun Danu Tempel - Tanah Lot - Ubud (Bali) / 120 km - 8 uur
Dag 10: Ubud - Lokale ambachten - Arma museum - Monkey Forest - Nusa Dua (Bali) / 65 km - 7 uur
Dag 11: Nusa Dua - Vrije dag (Bali)
Dag 12: Nusa Dua - Uluwatu tempel - Dansshow - BBQ-diner Jimbaran (Bali) / 55 km - 6 uur
Dag 13: Nusa Dua - Denpasar luchthaven / 15 km - 1 uur

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

DAG 1: AANKOMST IN JOGJAKARTA (15 km - 30 minuten)
Aankomst op de internationale luchthaven van Jogyakarta waar uw gids u staat op te wachten. Transfer naar uw hotel en rest van de dag vrij om te ontspannen na uw lange reis.
Overnachting in het hotel in Jogjakarta.
DAG 2: JOGJAKARTA - BOROBUDUR - CANDIREJO - JOGJAKARTA (95 km - 8 uur)
Ontbijt in het hotel. Deze ochtend brengt u een bezoek aan Borobudur, 42 kilometer ten westen van Jogjakarta. Begeleid door uw gids verkent u deze belangrijke boeddhistische tempel - de grootste ter wereld - en ontdekt u het ongelooflijke verhaal van zijn constructie. Samengesteld uit duizenden blokken vulkanisch gesteente duurde de monumentale constructie ervan 75 jaar. Deze site staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en biedt prachtige sculpturen en een ongewone architectuur.

Vervolgens brengt u een bezoek aan de tempel van Mendut. Deze piramide-tempel is ouder dan die van Borobudur en herbergt drie gebeeldhouwde stenen beelden. Daarna ontdekt u de Pawon tempel. Lunch in een plaatselijk restaurant, omringd door rijstvelden. 

Daarna maakt u een rit met koets en paard in het dorp Candirejo. U rijdt met de "dokar", zoals paard en kar hier genoemd worden, langs kleine straatjes met traditionele huizen en stopt om dorpsactiviteiten te zien, zoals het maken van cassavecakes, het spelen van gamelan en het oogsten van vanille en chili. Terugkeer naar het hotel.
Overnachting in Jogjakarta. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) tijdens het bezoek inbegrepen.

DAG 3: JOGJAKARTA - KERATON - TAMAN SARI BY PEDICAP - TEMPEL VAN PRAMBANAN - JOGJAKARTA (95 km - 8 uur)
Ontbijt in het hotel. Bezoek aan Sultan Palace of "Kraton". Deze tempel werd gebouwd tussen 1756 -1790 en is een goed voorbeeld van de traditionele architectuur van het Javaanse sultanaat. Terwijl u door de verschillende kamers wandelt, leert u meer het erfgoed en de Javaanse cultuur. Aan het einde van het bezoek staat er een "fietstaxi" voor u klaar om u naar de Taman Sari tempel of watertempel te brengen. Deze tempel werd gebouwd door de eerste Sultan van Jogjakarta en bevat een waterbassin voor zijn harem.

Lunch in een lokaal restaurant en vertrek voor het bezoek aan Prambanan, de voormalige Hindu-tempel gebouwd in de 9e eeuw, die is gewijd aan de heilige drie-eenheid: Brahma, Vishnu en Shiva. Deze tempel is door Unesco opgenomen op de Werelderfgoedlijst. Transfer terug naar het hotel.
Overnachting in hotel in Jogjakarta. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) tijdens bezoek inbegrepen.

DAG 4: JOGJAKARTA - TREIN NAAR JOMBANG - MALANG (137 km - 9 uur)
Ontbijt in het hotel. 's Morgens gaat u naar het station van Jogjakarta en stapt u aan boord van de Sancaka-trein naar Jombang, die u langs prachtige natuurlijke landschappen naar Oost-Java voert. De trein vertrekt om 6.45u en arriveert om 10.25u (onder voorbehoud van wijzigingen).

Bij aankomst in het Jombang treinstation ontmoet u uw chauffeur en wordt u overgebracht naar Malang (ongeveer 2 uur), de op één na grootste stad van Oost-Java. De overblijfselen uit het koloniale tijdperk zijn goed bewaard gebleven. De stad is vooral bekend als startpunt voor het beklimmen van Mount Bromo en voor het bezoeken van vele boeddhistische tempels zoals Candi Singosari, gesticht door koning Kertanegara.
Check-in in uw hotel en lunch. Rest van de dag vrij om te ontspannen.
Overnachting in het hotel in Malang. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) inbegrepen.

DAG 5: MALANG - ZONSOPGANG - KALIBARU LUNCH - KETAPANG (290 km - 10 uur)
Sta vroeg op om de zonsopgang op Mount Bromo vanaf Mount Penanjakan te bekijken. Vertrek vanaf het hotel met een 4x4 naar de eerste stop in Penanjakan (2.770 m). Vanaf dit punt is het uitzicht op de Bromo vulkaan en het omliggende gebied adembenemend. Nadat u de zonsopgang achter de vulkaan heeft gezien, neemt u de weg terug naar de vulkanische caldera die vaak bedekt is met mist.

U zult ontbijten in Hotel Lava View vanwaar u Mount Bromo vanop een afstand kunt bekijken. Na het ontbijt stapt u terug in uw 4x4 en vertrekt u naar Oost-Java. U maakt een stop in Kalibaru voor de lunch en vervolgt de reis naar het oostpunt van Java Dwipa (de oude naam van Java) voordat u Ketapang bereikt.
Overnachting in het hotel in Ketapang. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) tijdens het bezoek inbegrepen.

DAG 6: KETAPANG - IJEN - OCHTENDWANDELING - PEMUTERAN (90 km - 8 uur)
Vroeg vertrek rond 5 uur om één ​​van de mooiste dagen op het eiland Java te beleven. Stap aan boord van een 4x4 en vertrek naar het basiskamp van Ijen (1850 m) waar u na ongeveer 1 uur zult aankomen. Onderweg kunt u genieten van uw picknick ontbijt en prachtige panorama's bewonderen. De wandeling naar de top van de vulkaan is 3 km lang over een onverharde weg. Dit is een gematigde wandeling die u binnen anderhalf uur tot 2 uur naar de top van de berg Ijen (2385 m) brengt.

Onderweg ontmoet u de zwaveldragers die manden van 80 kg dragen, gevuld met "gele goud". De zwavelextractie wordt gedaan aan de basis van het turquoise zure kratermeer. Eenmaal aan de top zijn de uitzichten prachtig. In welke richting u ook kijkt, de toppen zijn mysterieus gehuld in de wolken. De afdaling zal langs dezelfde weg zijn. Keer terug naar het hotel in Ketapang en neem vervolgens de ferry naar het westpunt van het eiland Bali, Pemuteran. Lunch geserveerd in het plaatselijke restaurant.
Overnachting in het hotel in Pemuteran. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) tijdens het bezoek inbegrepen.


DAG 7: PEMUTERAN - VRIJE DAG
Ontbijt in het hotel. Deze dag heeft u vrij om te ontspannen en te profiteren van de faciliteiten van het hotel of de omgeving op uw eigen tempo te verkennen.
Overnachting in het hotel in Pemuteran. Ontbijt in het hotel inbegrepen.

DAG 8: PEMUTERAN - KINTAMANI - KOFFIEPLANTATIE - TEGALlALANG - UBUD PALACE - UBUD (140 km - 8,5 uur)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Kintamani in het midden van het eiland om te genieten van een adembenemend uitzicht op de vulkaan Batur en zijn kratermeer met kristalhelder water, afhankelijk van de kleur van de lucht. De ongerepte schoonheid van deze plek is geweldig. Mount Batur is ongetwijfeld één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op Bali!

Lunch geserveerd in het plaatselijke restaurant. Op weg naar Ubud stopt u bij een koffieplantage waar u een spectaculair uitzicht op de vallei krijgt. U ontdekt de tropische plantages en leert hoe koffie wordt gemaakt, met mogelijkheid tot proeven. Vervolgens gaat u verder naar Tegallalang om Bali's beroemde rijstterrassen te bewonderen. Via Petulu bereikt u het centrum van Ubud waar het paleis van de koninklijke familie staat en waar ze nog altijd wonen. In de tuinen worden regelmatig dansspektakels gegeven.
Overnachting in het hotel in Ubud. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) tijdens het bezoek inbegrepen.


DAG 9: UBUD - TEMPEL VAN TAMAN AYUN - BEDUGUL - TEMPEL VAN ULUN DANU - TANAH LOT - UBUD (120 km - 8 uur)
Ontbijt in het hotel. U begint de dag met een bezoek aan Taman Ayun, de koninklijke tempel van Mengwi. Deze indrukwekkende tempel, gebouwd in 1634, is de heiligste van Bali en ligt midden in een meer. Vanaf daar gaat u verder naar Bedugul. Dit aangename bergdorp ligt aan het Bratanmeer. U bezoekt de botanische tuinen en de markt. Vanwege zijn hogere ligging en koelere weersomstandigheden is Bedugul het agrarische centrum van Bali. Na afloop kunt u genieten van uw lunch in een lokaal huis aan het meer. Aan het einde van uw lunch maakt u een korte wandeling naar de oever van het meer en stapt u aan boord van een traditionele boot voor een korte trip naar de Ulun Danu tempel.

Aan het eind van de dag gaat u naar de Tanah Lot tempel, de meest gefotografeerde tempel van Bali. De tempel ligt op een klein rotsachtig eiland en is ontoegankelijk tijdens hoog water. Na uw bezoek aan Tanah Lot brengt uw chauffeur u terug naar uw hotel.
Overnachting in het hotel in Ubud. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) tijdens het bezoek inbegrepen.

DAG 10: UBUD - LOKALE AMBACHTEN - ARMA MUSEUM - MONKEY FOREST - NUSA DUA (65 km - 7 uur)
Ontbijt in het hotel. Deze ochtend ontmoet u uw lokale gids en vertrekt u naar Mas Village, net buiten Ubud, waar u de lokale ambachten kunt bewonderen. U ontmoet een grote kunstenaarsfabrikant van de "I Wayan Muka"-maskers worden gemaakt die vaak in shows worden gebruikt. Vervolgens ontdekt u een van de beste collecties van Balinese en Indonesische schilderkunst in het Museum of Art Agung Rai of het ARMA museum in Ubud. Dit is meer dan een museum, dit is een levende traditie met een prachtige tuin.

Maak daarna een korte wandeling door een rijstveld vanaf de hoofdweg van Ubud om te genieten van uw biologische lunch in het Sari Organic Restaurant, gelegen op een korte loopafstand van de bruisende markt van Ubud. Daarna brengt u een bezoek aan het bekende Monkey Forest, de thuisbasis van een populatie makaken met lange staart, en zet u uw reis voort naar Nusa Dua.
Overnachting in het hotel in Nusa Dua. Ontbijt in het hotel en lunch (exclusief drankjes) tijdens het bezoek inbegrepen.


DAG 11: NUSA DUA - VRIJE DAG
Ontbijt in het hotel. Vrije dag om te genieten van de faciliteiten van het hotel en de omgeving te ontdekken.
Overnachting in het hotel in Nusa Dua. Ontbijt in het hotel inbegrepen.

DAG 12: NUSA DUA - ULUWATU TEMPEL - KECAK DANS - BBQ-DINER JIMBARAN (55 km - 6 uur)
Ontbijt in het hotel. Vrije ochtend in het hotel. Na de middag rijdt u naar Uluwatu, een heilige tempel in het zuiden van Bali met een prachtig uitzicht op de oceaan. De tempel en zijn omgeving zijn de thuishaven van honderden apen die door de Balinezen worden beschouwd als de bewakers van de heilige plek. U kunt hier een van de mooiste zonsondergangen op Bali bijwonen.

In een romantische sfeer en terwijl de horizon rood is getint, zult u een traditionele Kecak-dansshow bijwonen. De dansers vertellen het liefdesverhaal tussen Rama en Shinta. Na afloopt vertrekt u naar Jimbaran om de dag af te sluiten met een diner met gegrilde vis en zeevruchten (exclusief drankjes).
Overnachting in het hotel in Nusa Dua. Ontbijt in het hotel en diner (exclusief dranken) inbegrepen.

DAG 13: NUSA DUA - LUCHTHAVEN DENPASAR - VERTREK (15 km - 1 uur)
Ontbijt in het hotel. Uw gids haalt u op bij het hotel en brengt u naar de luchthaven van Denpasar voor uw terugvlucht naar huis.
Ontbijt inbegrepen.

Uw hotels

Tijdens de rondreis logeert u in een mooie kamer in zorgvuldig geselecteerde 3 en 4* hotels. Zo komt u optimaal tot rust na een leuke dag vol avontuur en ontdekkingen!

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Jogjakarta (Java): Gallery Prawirotaman 4* (Superior Kamer)
- Malang (Java): Santika Malang 4* (Standaard Kamer)
- Ketapang (Java): Ketapang Indah 3* (Superior Kamer)
- Pemuteran (Bali): Pemuteran Adi Assri 4* (Standaard Kamer)
- Ubud (Bali): Ashoka Tree Resot 4* (Superior Agung Kamer)
- Nusa Dua (Bali): Sadara Boutique 4* (Ssadara Classic Kamer)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens de rondreis profiteert u van een pension volgens het reisprogramma, bestaande uit 12 keer ontbijt, 8 lunches tijdens de bezoeken en 1 diner op dag 12 (exclusief drankjes).

De Indonesische keuken zal u verrassen met kruidige smaken en zoete lekkernijen. Kies voor een nasi goreng, het nationale gerecht van gebakken rijst met eieren, kleine stukjes vlees en groenten of garnalen. Als u de voorkeur geeft aan pasta, kies dan voor bami goreng met noedels in plaats van rijst. Laat u verleiden door een gado gado, een pittige salade van gekookte groenten en sojascheuten met pindasaus, of een satay, kleine pikante kipspiesjes.

Als dessert kunt u uzelf trakteren op exotisch fruit zoals belimbing, jerunga of manggis. Dit alles combineert u natuurlijk met een goed glas Bintang, een lokaal biermerk, of een glas rijstwijn voor het bevorderen van de spijsvertering!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en de transfers tussen de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 31°C
Mrt
min : 23°C max : 31°C
Apr
min : 23°C max : 31°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 22°C max : 31°C
Jul
min : 21°C max : 31°C
Aug
min : 21°C max : 31°C
Sep
min : 22°C max : 32°C
Okt
min : 23°C max : 32°C
Nov
min : 24°C max : 32°C
Dec
min : 23°C max : 31°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 3 en 4* hotels volgens het reisprogramma
- Pension volgens het reisprogramma, bestaande uit 12x ontbijt, 8x lunch (exclusief drankjes) en 1x diner (exclusief drankjes)
- Engelstalige gids
- Entreeprijzen en activiteiten volgens het reisprogramma
- Vervoer met voertuig met airconditioning 
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis van Java naar Bali