Cruise van 7 nachten langs de kusten van Italië en Sicilië - Amalfikust - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Overnacht in een comfortabele cabine die uitgerust is tot in de puntjes.
  • Ervaar de magie van Kerstmis door in schepen voor een vaart tussen Italië en Sicilië tijdens de adventstijd.
  • Breng een bezoek aan historische monumenten en uitzonderlijke archeologische vindplaatsen en geniet van de de romantische sfeer van het oude theater van Taormina tegen de achtergrond van de Etna.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Je cruise in één oogopslag

Voel de magie van Kerstmis tijdens deze unieke cruise tussen Italië en Sicilië! Laat je verrassen door Napels met zijn historische monumenten en uitzonderlijke archeologische vindplaatsen, vaar langs de Eolische eilanden en geniet van de romantische sfeer van het oude theater van Taormina tegen de achtergrond van de Etna voordat je koers zet naar Calabrië en de Amalfikust. En vergeet natuurlijk prachtige eiland Capri niet dat oprijst uit de Tyrrheense Zee, tegenover het schiereiland Sorrento en een overweldigend panoramisch uitzicht biedt over de Baai van Napels.

 

Reisroute:

 

Dag 1: Aankomst in Napels

Dag 2: Napels

Dag 3: Eolische eilanden - Milazzo (Sicilië)

Dag 4: Messina

Dag 5: Vibo Marina

Dag 6: Salerno

Dag 7: Napels

Dag 8: Terugkeer naar huis

 

Reisbeschrijving

Dag 1 tot 4

DAG 1: Aankomst in Napels

 

Ga aan boord van het schip om 18.00 uur. Vervolgens maak je kennis met de bemanning en geniet je van een welkomstcocktail en diner aan boord, gevolgd door een avond vol animatie.

 

 

DAG 2: Napels

 

Geniet van een vrije dag in Napels of kies optioneel voor een extra excursie. De worden 2 verschillende excursiepakketten aangeboden.

 

AUTHENTIQUE pakket:

 

- Voormiddag: Bezoek aan Pompeii. Keer terug naar de wortels van onze beschaving en wandel door de smalle straatjes, tempels en fora ontdek villa's bedekt met weelderige mozaïeken.

 

- Namiddag: Bezoek aan het Napels: Tussen meesterwerken en onvermoede schatten bezoek je de oudste wijk van Napels, Via San Gregorio Armeno, gekenmerkt door de vele werkplaatsen en kleine boetiekjes, waar het hele jaar door Italiaanse santons (pastori) worden tentoongesteld. In de kersttijd is de sfeer hier magisch.

 

EXPERIENCE pakket:

 

- Voormiddag: Bezoek aan Herculaneum. Net als Pompeii werd Herculaneum verwoest door de uitbarsting van de Vesuvius in 79 na Christus. Ontdek de beroemde huizen van het oude Herculaneum.

 

- Namiddag: Napels en pizza proeven. Je ontdekt de monumentale wijk van de stad en haar bezienswaardigheden: het Piazza Plebiscito gedomineerd door de kerk van San Francesco di Paola, de Umberto I Galerij, het San Carlo Theater (buiten) en het Koninklijk Paleis (buiten), een van de belangrijkste residenties van het Bourbon Koninkrijk van de Twee Siciliën. Stop bij een pizzeria voor een demonstratie van het werk van een Napolitaanse pizzaiolo en proef de echte "pizza margherita".

 

 

DAG 3: De Eolische eilanden - Milazzo (Sicilië)

 

In de ochtend varen we langs de Eolische eilanden. De Eolische eilanden (Vulcano, Lipari, Salina, Panarea, Stromboli, Filicudi en Alicudi), die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, doemen op uit een kobaltblauwe zee voor de kust van Sicilië en zijn een lust voor het oog. Volgens de Griekse mythologie schuilde Aeolus op deze eilanden en gaf hij ze zijn naam, als eerbetoon aan zijn reputatie als temmer van de winden.

In de namiddag, kan je kiezen voor een optionele excursie naar Tindari. Ontdek het heiligdom van de Zwarte Madonna, gebouwd op een voorgebergte dat uitkijkt over de hele Golf van Patti en de immense lagune "Tonnara d'Oliveri". Daarna geniet je van vrije tijd in Milazzo, een charmant stadje gedomineerd door een middeleeuwse citadel.

 

 

DAG 4: Messina

Optionele excursies :

- AUTHENTIQUE: Dagtocht naar de Etna en Taormina. De grootste actieve vulkaan van Europa. Je klimt naar een hoogte van ongeveer 1950 m om het Silvestri kratergebied te ontdekken. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de Golf van Catania. Vervolgens ga je verder naar Taormina. Taormina ligt op een terras met uitzicht op zee en belichaamt de legendarische schoonheid van Sicilië. Je bezoekt er onder andere het spectaculaire antieke theater.

 
- EXPERIENCE: een dag op de Etna en wijnproeven. Vertrek richting een van de beroemdste vulkanen van Europa. Door de eeuwen heen hebben uitbarstingen de flanken van de vulkaan veranderd, waardoor unieke panorama's van lava en ijs zijn ontstaan. Je neemt de bus naar de schuilplaats Sapienza op een hoogte van ongeveer 1.900 meter. Vanaf hier ga je verder omhoog met de kabelbaan en vervolgens met een 4x4 bus naar het gebied dat bekend staat als de "Toren der Wijzen". Vanaf de oude en grandioze caldera "valle del Bove" (3000 meter boven zeeniveau) kun je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Dag 5 tot 8

DAG 5: Vibo Marina

 

 In de ochtend vaartocht naar Vibo Marina, een havenstad met zo'n 10.000 inwoners aan de Golf van Santa Eufemia.

Geniet van een vrije namiddag om de stad te bezoeken of kies voor een optionele excursie naar Calabrië (AUTHENTIQUE & EXPERIENCE pakket). Dit is het puntje van de laars, het zuidelijkste puntje van Italië, dat baadt in het prachtige water van de Ionische en de Tyrreense Zee en wordt van Sicilië gescheiden door de Straat van Messina. De wieg van Magna Graecia, een land van oude beschavingen en plaatsen waar eeuwenoude gebruiken en tradities nog steeds voortleven. Je ontdekt Tropéa, de parel van Calabrië. Gelegen op een rotsachtig voorgebergte, omringd door kliffen die loodrecht boven de zee uitsteken, is dit stadje een echt juweeltje. Geniet bovendien van een proeverij van regionale producten.

 

 

DAG 6: Salerno

Deze ochtend vaar je richting Salerno. Om je dag optiomaal te benutten kan je deelnemen aan volgende optionele excursies:
 
- AUTHENTIQUE: Sorrento en de Amalfikust. Ontdek Sorrento, een charmant stadje omringd door sinaasappel- en citroenboomgaarden, met een spectaculair uitzicht op zee. Geniet van een proeverij van Limoncello. Ga verder langs de Amalfikust, een van de mooiste toeristische routes ter wereld! Je zult een opeenvolging van charmante dorpjes, pastelkleurige huizen en elegante badplaatsen kunnen bewonderen.


- EXPERIENCE : Bezoek aan Amalfi. Neem de kustweg richting Amalfi. Geniet van sublieme panorama's die bij elke bocht weer anders zijn. Je bezoekt Amalfi, een oude maritieme republiek, en haar prachtige kathedraal.

 

Fris je bij terugkeer op het schip even op en trek je mooiste kleren aan voor de gala-avond aan boord.

 

 

DAG 7: Napels

Optionele excursie AUTHENTIEK/EXPERIENCE: Capri en Anacapri (lunch inbegrepen).

Vertrek per draagvleugelboot naar het prachtige eiland Capri. Bij aankomst ga je verder naar het dorp Anacapri voor een bezoek aan Villa San Michele, het huis van de Zweedse schrijver Axel Munthe. Hier stond ook de villa van keizer Tiberius. Vanuit de tuinen van San Michele kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad Capri, de baai van Napels, het schiereiland Sorrento en de Vesuvius. Naast het adembenemende landschap zijn ook de tuinen zelf van een zeldzame schoonheid. In de namiddag vrije tijd of een bezoek aan de Tuinen van Augustus, gelegen op de top van een klif en met een adembenemend uitzicht op de turquoise zee.

Terugkeer naar Napels per draagvleugelboot gevolgd door een echte  Napolitaanse zang- en dansavond aan boord.

 

Dag 8: Napels

Na een laatste ontbijt aan boord is het om 9 uur tijd om van boord te gaan en terug naar huis te keren na een onvergetelijke cruise.

Belangrijke informatie over je cruise
Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

MV La Belle de L'adriatique

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Verblijf in Cabine op het benedendek - categorie C, Cabine op het sloependek - categorie C of upgrade naar Cabine op het hoofddek - categorie C
  • Volpension (inclusief geselecteerde drankjes)
  • Welkomstcocktail
  • Assistentie en animatie aan boord
  • 1x gala avond aan boord
  • 1x folklore avond aan boord
  • Havenbelasting inbegrepen
  • Assistentie-/repatriëringsverzekering

Stap aan boord van je cruiseschip de MV La Belle de l'Adriatique en vaar met ons mee lang de kust van Italië! Dit prachtige schip werd volledig gerenoveerd in 2017 en biedt een warme, eigentijdse omgeving. Hints van watergroen en messing geven het een elegante, zonnige stijl.

Cabine

Cabine op het hoofddek - categorie C

Maak het jezelf gemakkelijk in je Cabine op het hoofddek en geniet van het prachtige uitzicht op Napels en de eilanden terwijl je reist.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Cabine op het benedendek - categorie C

Pak je koffers uit in je gezellige Cabine op het benedendek en maak je klaar voor een onvergetelijke cruise in alle comfort.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Cabine op het sloependek - categorie C

Wil je wakker worden met een prachtig uitzicht op het omliggende blauw van de zee? Kies dan voor een verblijf in een Cabine op het sloependek en geniet van de zon die door de ramen naar binnen valt tijdens je vaart.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (inclusief geselecteerde drankjes) vanaf het diner op de eerste dag tot en met het ontbijt op de laatste dag.

Op het hoofddek bevindt zich het restaurant waar al je maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise. Geniet aan boord van de verfijnde Franse keuken en dankzij de grote panoramische ramen hoef je het prachtige landschap niet te missen terwijl je dineert. Op het bootdek aan de voorkant van de boot verwelkomt de loungebar met dansvloer je voor een drankje tijdens levendige avonden. Doe je het liever wat rustiger aan? Zoek dan een plekje uit in de gezellige Pianorama bar en geniet van een cocktail terwijl je luistert naar een stukje pianomuziek.

Activteiten

Ontspan op het zonnedek dat is ingericht met fauteuils en ligstoelen en twee jacuzzi's, en kom volledig tot rust komt terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op het landschap.

Optionele excursies

Pakket "Authentique"

Optionele excursies

Trakteer jezelf op dit pakket excursies en geniet van een authentieke ervaring om jezelf onder te dompelen in de Italiaanse cultuur. Van de oude plaatsen Pompeii en Taormina tot de Amalfikust en de Etna, laat je betoveren!

Pakket "Experience"

Optionele excursies

Verlaat de gebaande paden en ga verder in de Italiaanse ervaring door te kiezen voor dit pakket meeslepende excursies. Ver weg van de meer traditionele toeristische plekken kun je kiezen uit een bezoek aan Herculaneum, Calabrië of een deelnemen aan Napolitaanse pizzaproeverij.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemmingen

Welkom aan ... de Amalfikust!

Kom met ons mee naar de betoverende Amalfikust in de Italiaanse regio Campania. Je kan je verwachten aan torenhoge kliffen met adembenemende uitzichten op zee, pastelkleurige huisjes in charmante dorpjes en heel wat bijzondere eilandjes voor de kust.

 

Ontdek de Italiaanse gastronomie in Positano, bewonder de schitterende panorama's in Ravello, bezoek het historische en bijzondere Pompeï, maak een wandeling door het idyllische Sorrento of ontdek de combinatie tussen geschiedenis en moderniteit in Napels.

 

Amalfi zelf is meer dan een bezoekje waard, net als het schilderachtige eilandje Capri ... En dat alles met de majestueuze Vesuvius vulkaan op de achtergrond!

Welkom op ... Capri!

Het prachtige eiland Capri rijst op uit de Tyrrheense Zee, tegenover het schiereiland Sorrento. Het werd beroemd in 1826, na de ontdekking van de Grotta Azzurra. Capri wordt aanbeden door reizigers, sterren en intellectuelen, en is populair bij toeristen vanwege de prachtig onderhouden tuinen en de helderblauwe zee.

 

De Romeinse keizer Tiberius, die zichzelf op het eiland terugtrok, was een van de eersten die erdoor gecharmeerd bleef: de prachtige villa Jovis, ook bekend als Palazzo di Tiberio, op 45 minuten lopen van het kerkje van Sint-Michael, behoorde aan hem toe.

Welkom op ... Sicilië!

“Zonder Sicilië beklijft van Italië geen enkel beeld: hier vindt men pas de sleutel tot alles”, zei Wolfgang Goethe in zijn boek 'Italiaanse Reis'.

 

Het grootste eiland in de Middellandse Zee barst van de verrassingen en garandeert een uitzonderlijke vakantie langs het historische erfgoed, de prachtige landschappen en de betoverende kust. Hier vind je invloeden terug van verschillende beschavingen zoals de Romeinen, Arabieren en Grieken, die allemaal hun sporen hebben nagelaten. Sicilië is letterlijk de bakermat van een fascinerende geschiedenis!

 

Geniet van een gevarieerde vakantie op het strand, in de natuur, langs charmante dorpjes en betoverende steden zoals Palermo, waar je de verborgen schatten kan ontdekken!

Meer details over de cruise

Alle praktische informatie over de cruise:

Aantal cabines op de boot: 197
De boot is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

Activiteiten aan boord:

  • Jacuzzi
  • Nachtclub

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Douche
  • Tv
  • Haardroger
  • Kluisje

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cruise van 7 nachten langs de kusten van Italië en Sicilië