Hotel Allegroitalia La Spezia 5 Terre + Allegroitalia San Gallo Palace Firenze 4* - La Spezia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder de adembenemende uitzichten van Cinque Terre, waar kleurrijke dorpjes zich langs de steile kustlijn bevinden
  • Verdwaal in het doolhof van Monterosso al Mare, een van de vijf dorpjes, met zijn smalle straatjes en pittoreske pleintjes
  • Geniet van de schilderachtige sfeer van Toscane terwijl je de groene wijngaarden verkent, de beroemde wijnen proeft en het prachtige landschap bewondert
  • Ontdek de artistieke schatten van Florence, waar de sporen van de Renaissance nog altijd zichtbaar zijn

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Italië!

Dompel jezelf onder in een betoverende reis door Italië, waar de magie van Cinque Terre samenkomt met de tijdloze elegantie van Toscane.

 

Verken de pareltjes aan de kust van Monterosso al Mare, Vernazza en Riomaggiore, waar je kleurrijke huizen en de helderblauwe zee kunt bewonderen. Laat je vervolgens betoveren door de artistieke pracht van Florence, bakermat van de Renaissance. De stad is vol met historische en culturele schatten.

 

Geniet van de culinaire hoogstandjes en prachtige landschappen en maak onvergetelijke herinneringen.

 

Kies je verblijfsduur:

4 nachten: 2 nachten in La Spezia en 2 nachten in San Gallo

5 nachten: 3 nachten in La Spezia en 2 nachten in San Gallo

7 nachten: 4 nachten in La Spezia en 3 nachten in San Gallo

 

Reisprogramma:

Dag 1: La Spezia en Cinque Terre
Begin je reis in La Spezia, een charmant havenstadje vlakbij de Cinque Terre. Verken de kleurrijke dorpjes van de Cinque Terre, waaronder Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza en Monterosso al Mare. Geniet van prachtige uitzichten, schilderachtige wandelpaden en de heerlijke lokale keuken.



Dag 2-3: Pisa en Lucca
Stop onderweg naar Toscane in Pisa om de beroemde Scheve Toren en het prachtige Piazza dei Miracoli te bewonderen. Ga vervolgens naar Lucca, een goed bewaard gebleven middeleeuwse stad omringd door stadsmuren. Verken de geplaveide straatjes, oude kerken en schilderachtige tuinen.



Dag 4-5: Florence
Kom aan in Florence, de hoofdstad van Toscane, en dompel jezelf onder in de kunst, geschiedenis en cultuur van deze iconische stad. Bezoek bezienswaardigheden zoals de Santa Maria del Fiore kathedraal, de Uffizi Galerij, de Ponte Vecchio en het Palazzo Vecchio. Vergeet niet de heerlijke Toscaanse keuken te proeven en over de lokale markten te slenteren.



Dag 6-7: Siena en de Chianti-wijngaarden
Sluit je reis af met een verkenning van de charmante stad Siena, beroemd om zijn prachtige centrale plein, het Piazza del Campo, en de indrukwekkende kathedraal. Daarna ontdek je de schilderachtige wijngaarden van de Chianti streek, waar je lokale wijnen kan proeven en kan genieten van het bucolische landschap.

 

Dit is slechts een voorstel. Je geniet in alle vrijheid van je inbegrepen huurauto en kan het reisprogramma aanpassen naar wens. 

AllegroItalia La Spezia

Welkom bij de Allegroitalia La Spezia, strategisch gelegen als vertrekpunt naar de Cinque Terre en de schatten van de Ligurische Levant. Met  een prachtig uitzicht over de Golf van Dichters, combineert dit iconische hotel de charme van de industriële architectuur uit de jaren 1960 met hedendaagse gastvrijheid.

 

Wandel door het schilderachtige Parc des Murs, op maar een klein stukje lopen van het hotel, en geniet van het weelderige groen langs de 19e-eeuwse stadsmuren.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer

Classic Kamer (15 m²)

Zet je koffers neer in deze Classic Kamer met lichte, moderne tinten. Deze kamer is ideaal voor een ontspannen verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x aperitief in hotel per persoon per verblijf

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ontdek een authentieke gastronomische ervaring in het hotel Allegroitalia La Spezia, waar het restaurant eenvoudige en smakelijke gerechten biedt die geïnspireerd zijn op de Italiaanse traditie en de Ligurische keuken.

 

Van gezellige lunches tot romantische diners bij kaarslicht op het panoramische terras, in elke maaltijd komt de passie voor lekker eten terug, onder het genot van zorgvuldig geselecteerde wijnen.

 

Geniet 's avonds van de sfeer op het panoramische terras, ideaal voor aperitieven met livemuziek of zomerdiners onder de sterrenhemel met uitzicht op de Middellandse Zee. Het terras biedt een onvergetelijke dinerervaring en kan ook gereserveerd worden voor exclusieve diners of speciale evenementen, waardoor er memorabele souvenirs ontstaan voor elke gelegenheid.

Activiteiten

Ontdek de schatten van La Spezia en omgeving, op slechts een steenworp afstand van het Allegroitalia Hotel. Dompel jezelf onder in de levendige sfeer van de stad door lokale specialiteiten te proeven in de pittoreske restaurantjes of slenter door de traditionele winkels van de oude stad.

 

Natuurliefhebbers kunnen gebruik maken van de wandelpaden die door de omliggende heuvels slingeren, met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee en Cinque Terre.

Huurauto

Kies voor een vakantie in alle vrijheid met een inbegrepen huurauto.

 

Categorie:

Categorie B tot 3 personen

Categorie E voor 4 personen

Hotel San Gallo Palace 4*

Verblijf in het charmante hotel Allegroitalia San Gallo Firenze 4*, perfect gelegen in het hart van de stad in een historisch woongebouw. Dichtbij het Fort van Basso en de Duomo is het de ideale uitvalsbasis om de ongerepte schoonheid van Florence te ontdekken en meer te weten te komen over de geschiedenis.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer

Classic Kamer (15 m²)

Verblijf in de charmante Classic Kamer die al het comfort biedt dat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1x aperitief in hotel per persoon per verblijf

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Geniet van een drankje in de ontspannende San Gallo Garden. In deze openluchtbistro kun je in een fijne sfeer genieten van een drankje of cocktail, voor en/of na het diner.

 

Als je uit eten gaat, kun je de lokale Italiaanse specialiteiten ontdekken in de vele restaurants in het hart van de stad.

Activiteiten

Ontdek Florence en omgeving. Dompel jezelf onder in de levendige sfeer van de stad terwijl je door de traditionele winkels van de oude stad slentert of een bezoek brengt aan de historische monumenten zoals de Duomo, de Accademia of de Uffizi galerijen.

 

Florence is een echt openluchtmuseum, met elke straat vol bijzondere geschiedenis.

 

Ontdek ook de uitzonderlijke plekken van Toscane, zoals het charmante stadje Siena en zijn beroemde Piazza del Campo met zijn indrukwekkende kathedraal.

Kies voor een extra optie

Firenze hop-on hop-off bus - 24 uur

Kies voor een extra optie

Stap in en uit de bus wanneer je wilt om Firenze en haar monumenten op je eigen tempo te ontdekken! Maak gebruik van de 2 lijnen met commentaar beschikbaar in 8 talen.

Skip-the-line ticket: Uffizi Gallery (met audiogids)

Kies voor een extra optie

Vermijd de wachtrijen met een ticket om de beroemde Uffizi Gallery te ontdekken! Je ontdekt de grootste werken van de Italiaanse meesters, terwijl je luistert naar het commentaar op je audiogids!

Skip-the-line-ticket: Galleria dell'Accademia (met audiogids)

Kies voor een extra optie

Vermijd de wachtrijen bij de ingang van de galerie, een must-see locatie voor Italiaanse kunst en de werken van Michelangelo. Met een audiogids in 5 talen kun je meer te weten komen over de geheimen van deze wereldberoemde galerie!

Toscaanse kookworkshop met lunch en bezoek aan de San Lorenzo markt

Kies voor een extra optie

Duik in de Italiaanse cultuur door alle geheimen van de gastronomie te leren kennen! Onder leiding van een chef-kok ga je winkelen op een lokale markt voordat je een volledig menu bereidt en ervan geniet in een gezellige sfeer!

Ontdekking van de Chiantistreek

Kies voor een extra optie

Ga op verkenning in de Chiantistreek langs Siena en het middeleeuwse San Gimignano. Geniet van een uniek dagje uit op het Toscaanse platteland. Op het programma: bezoeken aan versterkte dorpjes, de stad Siena, wijnproeven en een lokale lunch!

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Luchthaventransfers zijn niet inbegrepen bij deze aanbieding.

Huurauto

Om van je vrijheid te genieten, kun je kiezen voor een aanbieding met een inbegrepen huurauto.

Bestemmingen

Welkom in... Cinque Terre

De Cinque Terre, gelegen langs de Italiaanse Rivièra, is een prachtige regio die bestaat uit vijf kleurrijke dorpen, tussen de kliffen, die worden omgeven door indrukwekkende heuvels en wijngaarden. Dit 15 km lange kustgebied, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, staat bekend om zijn prachtige wandelpaden, schilderachtige uitzichten en unieke dorpen.

 

De vijf belangrijkste dorpen van het gebied zijn telkens weer anders en zijn, als je de tijd hebt, de moeite waard om allemaal te bezoeken. Een speciale Cinque Terre trein rijdt eenmaal per uur vanuit La Spezia en stopt bij alle dorpen.

 

Riomaggiore, de eerste halte op de lijn, is het grootst, met een middeleeuws kasteel op de top van een klif. De volgende halte, Manarola, is de plaats om de wijn van de Cinque Terre te proeven, terwijl het verderop gelegen Corniglia uniek is omdat het geen directe toegang tot de zee heeft. Vernazza bezit een romantische haven, en Monterosso verrast de bezoekers met een charmant strand.

Meer details

AllegroItalia La Spezia

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • Bagageopslag

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Televisie
  • Haardroger
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Hoofdrestaurant
  • Panoramisch restaurant

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Hotel San Gallo Palace

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Gratis parkeren

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Bad
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Ontbijtzaal
  • Giadino San Gallo

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Huurauto

Informatie over je huurauto categorie B

 

*Belangrijke informatie over aanbiedingen zonder vlucht:

Om ervoor te zorgen dat je huurauto beschikbaar is wanneer je aankomt, vragen wij om ons binnen 48 uur na je boeking de vluchttijden of het tijdstip waarop je de huurauto wilt ophalen aan de luchthaven te laten weten door het daarvoor bestemde formulier in je ledenaccount in te vullen. Zonder deze informatie is het mogelijk dat je auto niet op tijd beschikbaar is.

 

Voorwaarden huurauto:

Autotype en ACRISS classificatiecode: categorie B

Maximale capaciteit per auto: 3 personen

Let op: er wordt een borg van ongeveer € 800 gevraagd

Minimumleeftijd: 21 jaar

Toeslag jonge bestuurder: toeslag jonge bestuurder 21-24 jaar niet inbegrepen in de prijs

Minimum rijbewijs: 1 jaar

Ter plaatse te tonen documenten: identiteitskaart of paspoort, creditcard op naam van de bestuurder, rijbewijs

Geldigheid rijbewijs: nog minstens 1 maand na vertrek

Paspoort: ja

Creditcard (VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS - geen debetkaarten geaccepteerd) op naam en achternaam van de bestuurder: Ja

 

 

Instructies voor ophalen en terugbrengen:

Ontmoetingspunt : Luchthaven

Kantooruren: 8.00 tot 23.00 uur

 

Voorwaarden:

Ophalen van de auto en terugbrengen naar de luchthaven: ja

De auto moet worden teruggebracht op hetzelfde tijdstip als de pick-up, daarna wordt er een dagtoeslag gerekend.

Onbeperkt aantal kilometers: ja

24-uurs assistentie: ja

Luchthaventoeslag: nee

Wettelijke aansprakelijkheid: RCA, dekking derden

Diefstalverzekering (met eigen risico): ja, tot 2500 euro Schade-/ongevallenverzekering (met eigen risico): ja, tot 2000 euro BTW: inbegrepen

Bijkomende kosten:

Toeslag extra bestuurder: tweede bestuurder gratis

Babyzitje: extra kosten ter plaatse te betalen

Kinderzitje: nee

Zitverhoger: nee

GPS: nee

 

Extra voorwaarden:

Voor alle boekingen zonder vlucht moeten klanten ons binnen 48 uur na de boeking op de hoogte stellen van de luchthaven en het tijdstip waarop ze het voertuig willen ophalen door het daarvoor bestemde formulier in hun ledenaccount in te vullen. De autoreservering staat op naam van de persoon die de reservering heeft gemaakt en de creditcard moet op dezelfde naam staan.

De reservering is geldig tot één uur na de tijd die op de voucher staat vermeld, behalve in het geval van een vertraagde vlucht.

Na sluitingstijd van het kantoor wordt 40 euro in rekening gebracht.

 

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van een reservering door VPG : VPG kan een reservering kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de geplande aankomst van de klant. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, zullen de volgende regels van toepassing zijn: 100% van het bedrag van de reservering zal aan VPG in rekening worden gebracht.

In ieder geval, wanneer voor vertrek de naleving van een van de essentiële onderdelen van de reis onhaalbaar wordt door een externe gebeurtenis die van invloed is op de Klant, VPG of de Leverancier, zal de Leverancier VPG toestaan de boeking kosteloos te annuleren.

Borgsom: 800 euro

Brandstof: Brandstof is de verantwoordelijkheid van de bestuurder die het voertuig met het oorspronkelijke brandstofpeil dient in te leveren.

 

Bijkomende kosten en optionele diensten (niet inbegrepen in de prijs, zie details ter plaatse):

- Tanken

- Toeslag jonge bestuurder voor bestuurders tussen 21 en 24 jaar

- Auto ophalen of binnenbrengen buiten de openingstijden

- Bezorgen en ophalen van de auto

- Babyzitje

- Verlies van sleutels

- Verlies of beschadiging van GPS

- Kosten voor elke nieuwe melding

- Kosten voor ongevallenbeheer

 

Informatie over je huurauto categorie E

 

*Belangrijke informatie over aanbiedingen zonder vlucht:

Om ervoor te zorgen dat je huurauto beschikbaar is wanneer je aankomt, vragen wij om ons binnen 48 uur na je boeking de vluchttijden of het tijdstip waarop je de huurauto wilt ophalen aan de luchthaven te laten weten door het daarvoor bestemde formulier in je ledenaccount in te vullen. Zonder deze informatie is het mogelijk dat je auto niet op tijd beschikbaar is.

 

Voorwaarden huurauto:

Autotype en ACRISS classificatiecode: categorie E CDMR

Maximale capaciteit per auto: 4 personen

Let op: er wordt een borg van ongeveer € 800 gevraagd

Minimumleeftijd: 21 jaar

Toeslag jonge bestuurder: toeslag jonge bestuurder 21-24 jaar niet inbegrepen in de prijs

Minimum rijbewijs: 1 jaar

Ter plaatse te tonen documenten: identiteitskaart of paspoort, creditcard op naam van de bestuurder en rijbewijs

Geldigheid rijbewijs: nog minstens 1 maand na vertrek

Paspoort: ja

Creditcard (VISA of MASTERCARD of AMERICAN EXPRESS - geen debetkaarten geaccepteerd) op naam en achternaam van de bestuurder: Ja

 

 

Instructies voor ophalen en terugbrengen:

Ontmoetingspunt : Luchthaven

Kantooruren: 8.00 tot 23.00 uur, daarbuiten wordt een toeslag van €50+BTW in rekening gebracht, ter plaatse te betalen.  

 

Voorwaarden:

Ophalen van de auto en terugbrengen naar de luchthaven: ja

De auto moet worden teruggebracht op hetzelfde tijdstip als de pick-up, daarna wordt er een dagtoeslag gerekend.

Onbeperkt aantal kilometers: ja

24-uurs assistentie: ja

Luchthaventoeslag: nee

Wettelijke aansprakelijkheid: RCA, dekking derden

Diefstalverzekering (met eigen risico): ja, tot 2500 euro Schade-/ongevallenverzekering (met eigen risico): ja, tot 2000 euro BTW: inbegrepen

 

Bijkomende kosten:

Toeslag extra bestuurder: tweede bestuurder gratis

Babyzitje: extra kosten ter plaatse te betalen

 

 

Extra voorwaarden:

Voor alle boekingen zonder vlucht moeten klanten ons binnen 48 uur na de boeking op de hoogte stellen van de luchthaven en het tijdstip waarop ze het voertuig willen ophalen door het daarvoor bestemde formulier in hun ledenaccount in te vullen. De autoreservering staat op naam van de persoon die de reservering heeft gemaakt en de creditcard moet op dezelfde naam staan.

De reservering is geldig tot één uur na de tijd die op de voucher staat vermeld, behalve in het geval van een vertraagde vlucht.

Na sluitingstijd van het kantoor wordt 40 euro in rekening gebracht.

 

Annuleringsvoorwaarden

Annulering van een reservering door VPG : VPG kan een reservering kosteloos annuleren tot 7 dagen voor de geplande aankomst van de klant. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, zullen de volgende regels van toepassing zijn: 100% van het bedrag van de reservering zal aan VPG in rekening worden gebracht.

In ieder geval, wanneer voor vertrek de naleving van een van de essentiële onderdelen van de reis onhaalbaar wordt door een externe gebeurtenis die van invloed is op de Klant, VPG of de Leverancier, zal de Leverancier VPG toestaan de boeking kosteloos te annuleren.

Borgsom: 800 euro

Brandstof: Brandstof is de verantwoordelijkheid van de bestuurder die het voertuig met het oorspronkelijke brandstofpeil dient in te leveren.

 

Bijkomende kosten en optionele diensten (niet inbegrepen in de prijs, zie details ter plaatse):

- Tanken

- Toeslag jonge bestuurder voor bestuurders tussen 21 en 24 jaar 

- Auto ophalen of binnenbrengen buiten de openingstijden

- Bezorgen en ophalen van de auto

- Babyzitje

- Verlies van sleutels

- Verlies of beschadiging van GPS

- Kosten voor elke nieuwe melding

- Kosten voor ongevallenbeheer

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Allegroitalia La Spezia 5 Terre + Allegroitalia San Gallo Palace Firenze 4*