Villa Neri Resort & Spa 5* - Linguaglossa - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar de prachtige Siciliaanse regio Linguaglossa
  • Verblijf in een prachtig 5*hotel met adembenemende uitzichten over de Middellandse Zee, een prachtig interieur, een spa, Turkse baden en een sauna
  • Kies voor een optionele huurauto en verken de omgeving
  • Profiteer van talrijke extra voordelen, waaronder een VIP-verblijf, diners, massages en een excursie van een halve dag

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Sicilië

Linguaglossa ligt aan de noordzijde van de Etna, waar zich ook een skigebied bevindt, en biedt een prachtig uitzicht op de Ionische zee. Sicilië staat bekend om zijn kristalheldere wateren en fantastische visgerechten, die u beide in overvloed vindt in Linguaglossa. Dit is de ideale vakantiebestemming voor iedereen die een verblijf onder de mediterrane zon wil combineren met een fascinerende cultuur!

Uw hotel

Speciaal voor u:
- Kortingsbon van €20 voor lokale producten in de winkel van het hotel (bij besteding van een minimumbedrag)
- VIP-aanbieding (voor elk verblijf van minimaal 7 nachten)

Het Villa Neri Resort & Spa 5*, gesloten tijdens de wintermaanden maar opnieuw geopend vanaf 5 april 2019, ligt aan de rand van de Linguaglossa-regio, omgeven door olijfgaarden in het beroemde Etna Regional Park.

Dit 5* hotel is een geslaagd compromis tussen Italiaanse rustiek en luxe en beschikt over een charmant wellnesscentrum met een buitenzwembad, een sauna en een Turks bad. U profiteert er van een brede waaier aan uitstekende faciliteiten, zodat het niet lang zal duren vooraleer u zich hier helemaal thuis voelt!

Uw kamer

U verblijft in een Superior Kamer of in een Junior Suite.

Speciaal voor u: een fles wijn in de kamer (bij een VIP-aanbieding)

Superior Kamer

In deze prachtige kamer geniet u van de charme van een vervlogen tijdperk. De kamers van het Villa Neri Resort & Spa zijn voorzien van een rijke inrichting en muurschilderingen, die de rijke geschiedenis van Sicilië en Zuid-Italië tot leven brengen. U beschikt er over talrijke kwalitatieve voorzieningen, waaronder een televisie, een koelkast en een patio met uitzicht op de nabijgelegen Etna.

Junior Suite

De suites bieden een extra portie luxe, waaronder meubilair van topkwaliteit en marmeren en keramische badkamers.
Elke suite is voorzien van airconditioning en heeft een betoverend mooi uitzicht op het omringende landschap, met in de verte Taormina en de zee.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Speciaal voor u:
- Kortingsbon van €20 voor het restaurant (bij besteding van een minimumbedrag en naar gelang de data)
- 4-gangendiner voor 2 personen (voor elk verblijf van minimaal 5 nachten en naar gelang de data)
- 1 degustatiediner (exclusief drankjes, bij een VIP-aanbieding)

Laat u onderdompelen in het Siciliaanse erfgoed en geniet van de heerlijke geuren van sinaasappelbloesem en bloemen tijdens een maaltijd in Villa Neri Resort & Spa 5*.

La Dodici Fontane is aangenaam ingericht en biedt een mooi menu. U geniet er van verfijnde Siciliaanse gerechten, geserveerd in een natuurlijk kader. De chef-kok stelt voor u een brede waaier aan smakelijke gerechten samen, vers bereid met lokale producten. 
Hier is het overduidelijk waarom de Italiaanse keuken wereldberoemd is! 

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- Ontspannende massage van 30 minuten
- Excursie van een halve dag naar Mount Etna (bij een VIP-aanbieding)
- Romantische avond in de spa met oesters en Etna-spumante (bij een VIP-aanbieding)

Een sauna, een Turks stoombad, een jacuzzi, belevenisdouches, een ijsfontein, een ontspanningsruimte met waterbedden en een privéstrand in Taormina waar u geniet van een korting op ligstoelen... Er is voor ieder wat wils! Geniet intens van een koninklijke behandeling en grijp de kans om een wellnesspakket op maat uit te proberen.
Pure verwennerij!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Voor nog meer vrijheid, kunt u, op aanvraag en met bijbetaling, een auto huren tijdens uw verblijf. Indien beschikbaar is deze optie zichtbaar tijdens de tweede stap van uw boeking.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd worden wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd). In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 5°C max : 15°C
Feb
min : 5°C max : 13°C
Mrt
min : 6°C max : 17°C
Apr
min : 8°C max : 20°C
Mei
min : 12°C max : 23°C
Jun
min : 16°C max : 17°C
Jul
min : 19°C max : 31°C
Aug
min : 20°C max : 31°C
Sep
min : 17°C max : 18°C
Okt
min : 14°C max : 24°C
Nov
min : 14°C max : 24°C
Dec
min : 6°C max : 16°C

Ligging

Contrada Arrigo, 95015 Linguaglossa CT, Italië

De afstand tussen de luchthaven van Catania en uw hotel bedraagt 63 km / 56 minuten.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn toegestaan. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Rookvrije kamers
  • Familiekamers
  • Parking

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Televisie
  • Koelkast
  • Uitzichten
  • Airconditioning

Activiteiten bij het hotel*:

  • Sauna
  • Turks stoombad
  • Jacuzzi
  • Belevenisdouches
  • IJsfontein
  • Ontspanningsruimte
  • Behandelkamers
  • Spa

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Villa Neri Resort & Spa 5*