Crowne Plaza Milan City 4* - Milaan - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een luxueus hotel in het centrum van Milaan
  • Kom na een drukke dag in de stad tot rust in je ruime en elegante kamer
  • Ontdek de prachtige Duomo kathedraal en het levendige centrum van deze unieke stad
  • Ervaar zelf waarom Milaan de Italiaanse hoofdstad van de mode is

De beoordeling van onze klanten

Crowne Plaza Milan City 4*

Welkom in een hotel met een elegante, luxueuze en moderne stijl. Het Crowne Plaza Milan City 4* is de perfecte uitvalsbasis om Milaan te ontdekken dankzij de ideale ligging in het hart van de stad en de ongekende luxe en comfort. Er is aan alles gedacht om je verblijf zo bijzonder mogelijk te maken en dankzij de schitterende faciliteiten, zoals een fitnessruimte, een gastronomisch restaurant en een bar, beleef je de tijd van je leven tijdens deze trendy citytrip!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer (22 m²)

De comfortabele Standaard Kamers zijn perfect voor zowel een gezellige citytrip als een zakenreis. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een verblijf in alle comfort met moderne faciliteiten, een elegante inrichting met zachte kleuren en opvallende details en een privébadkamer.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting op eten en drinken

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm en bied je keuze uit een variatie aan zoete en hartige gerechten.

 

Voor andere maaltijden kun je terecht in het schitterende Metropolitan Restaurant van het hotel, waar je een combinatie kunt vinden van streekgerechten en internationale specialiteiten. In een elegante setting met een modern design geniet je van een intiem diner met z'n tweetjes of een lichte lunch tussen het sightseeën door.

 

In de Metropolitan Lounge Bar kun je terecht voor een breed scala aan cocktails en drankjes, evenals een menu met snacks en warme gerechten. Je profiteert er tevens van een mooi uitzicht op de tuin.

Activiteiten

Na een dag rondwandelen in de Italiaanse modehoofdstad is er niets beter dan je eens helemaal te laten verwennen in de elegante spa van het hotel, waar de sauna of hammam perfect zijn om tot rust te komen. Maar ook je conditie op peil houden is van groot belang, daarvoor kun je terecht in de volledig uitgeruste fitnessruimte.

Optionele excursies

Rondleiding met gids door het La Scala Theater en Museum

Optionele excursies

Treed in de voetsporen van de grootste Italiaanse artiesten. Je begint met het bewonderen van de kostuums en muziekinstrumenten in de zalen van het La Scala Museum. Vervolgens ga je naar het podium waar je versteld zult staan van de schoonheid van dit Operagebouw met zijn majestueuze authentieke decoratie.

Rondleiding met gids door de Dom van Milaan en zijn terrassen

Optionele excursies

Ga terug in de tijd en ontdek de beroemde Duomo van Milaan of "il Duomo" zoals de Italianen hem noemen. Je gids neemt je mee om de vele geheimen te onthullen. Eindig  op de terrassen om het panoramische uitzicht over de stad te bewonderen.

Panoramische bustour door Milaan - Pass 24h

Optionele excursies

Ontdek Milaan en de bezienswaardigheden in een panoramische bus met een pas die 24 uur geldig is! De panoramische bus is ideaal om de stad te bezoeken met een uitzicht van 360° en stopt in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden van Milaan, waar je kunt uitstappen wanneer je maar wilt.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Tinoleggio, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Tinoleggio-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Welkom in ... Milaan!

Duik in de bruisende en opwindende sfeer van Milaan, de hoofdstad van Lombardije en de Italiaanse modehoofdstad! Kies voor een weekendje of midweek in deze stad die nooit gaat vervelen, barstensvol elegante architectuur en een fascinerende geschiedenis.

 

Bezoek zeker de majestueuze kathedraal van Milaan, ook bekend als de Duomo, en de Santa Maria delle Grazie kerk waar het bekende werk Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci te bewonderen is. Als je zin hebt om te gaan shoppen, zijn de Via Torino of de Quadrilatero d’Oro echte shoppingparadijzen. Mode, kunst en architectuur … de perfecte mix voor je volgende citytrip!

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 109

Check-in: 14:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.
De toeristenbelasting (€ 5,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Airconditioning
  • Parkeren (buiten)
  • Wasservice
  • Meertalig personeel
  • Lift

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Douche
  • Tv

Restaurants en bars in het hotel:

  • Metropolitan Restaurant
  • Metropolitan Lounge Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Hammam
  • Buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Crowne Plaza Milan City 4*