Roadtrip "De magie van de Italiaanse meren" - Milaan - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Doorkruis Italië en bezoek zijn meren op uw eigen tempo met een voorgestelde route
  • Neem culinaire pauzes aan het Gardameer en proef van wijnen en olijfolie tijdens uw degustatie bij een lokale wijnboer
  • Verblijf in comfortabele hotels voor een goede nachtrust
  • En ook... neem voldoende pauzes en geniet van de o zo prachtige omgeving!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Italië!

Heeft u zin in een magische rondreis in het prachtige Italië? Dan is dit uw kans want wij nemen u mee op roadtrip! De Italiaanse meren hebben alles om van deze vakantie een onvergetelijke trip te maken: romantisch, geraffineerd, betoverend,...

De romantische streek rond het Lago Maggiore, de betovering rond het Comomeer en niet te vergeten het charmante Gardameer staan allemaal op het lijstje. En daarbovenop zal u de kleine dorpjes, de majestueuze paleizen en de hotspots van de streek kunnen bezoeken. Kan u al niet wachten om te vertrekken?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw rondreis in een oogopslag

Uw reis bestaat uit 2 etappes: aan de ene kant het Lago Maggiore, aan de andere kant het Gardameer. Uw gebalanceerde programma van 7 nachten biedt u de mogelijkheid de streek van de meren te ontdekken, te leren kennen en ervan te genieten aan het stuur van uw eigen wagen zodat u dit op uw eigen tempo kan doen.


Uw rondreis:
Dag 1: Milaan - Lago Maggiore
Dag 2: Lago Maggiore - Borromeïsche Eilanden - Lago Maggiore
Dag 3: Lago Maggiore - Ortameer - Lago Maggiore
Dag 4: Lago Maggiore - Comomeer - Lago Maggiore
Dag 5: Lago Maggiore - Milaan - Bergamo - Gardameer
Dag 6: Een toer rond het Gardameer
Dag 7: Gardameer - Verona - Sirmione - Gardameer
Dag 8: Gardameer - Milaan

Uw rondreis in detail

Dag 1: Milaan - Lago Maggiore
U komt aan in Milaan, een Franstalige gids zal op u staan wachten en zal u een wagen aanduiden die u zal gebruiken tijdens uw rondreis. U vertrekt richting de streek rond het Lago Maggiore waar u de nacht zal doorbrengen.

Dag 2: Lago Maggiore - Borromeïsche Eilanden - Lago Maggiore
U vertrekt met de boot naar de mooie Borromeïsche Eilanden, enorm geliefd door Ernest Hemingway. U ontdekt Isola de dei Pescatori, het kleinste maar meest pittoreske eiland van de drie dankzij zijn bewaard gebleven vissersdorpje, zijn kleine straatjes en traditionele huizen. Vervolgens bezoekt u Isola Bella en zijn magnifieke Borromeïsche Paleis. U brengt de nacht door in de streek rond het Lago Maggiore.

Dag 3: Lago Maggiore - Ortameer - Lago Maggiore
U vertrekt richting het Ortameer, een rustige streek en één van de meest romantische plaatsen in de Po-vallei. Dit meer is verbonden met een zijrivier, Nigoglia, die verder stroomt naar het
Water verlaat het meer via de korte rivier de Nigoglia die al na enkele honderden meters samenvloeit met het Lago Maggiore. In het meer ligt een relatief groot eiland, het Isola San Giulio, waar u een 9e-eeuwse basiliek kan bezoeken. U brengt de nacht door in de streek rond het Lago Maggiore.

Dag 4: Lago Maggiore - Comomeer - Lago Maggiore
U vertrekt naar het Comomeer,een meer in Lombardije (Noord-Italië) en het op twee na grootste van de Italiaanse Alpenmeren. Bezoek Villa Carlotta, een prachtig paleis uit het einde van de 17e eeuw dat bekend staat om zijn sculpturencollectie en zijn vele schilderijen en zijn magnifieke botanische tuin. U brengt de nacht door in de streek rond het Lago Maggiore.
Dag 5: Lago Maggiore - Milaan - Bergamo - Gardameer
Vandaag vertrekt u naar Milaan, de hoofdstad van Lombardije. U bezoekt het magnifieke Duomo en ontdek de Galleria Vittorio Emanuele en de Teatro alla Scala. Vervolgens reist u verder naar Bergamo, een middeleeuwse stad vol van charme en gezelligheid. U brengt de nacht door in de streek rond het Gardameer.

Dag 6: Een toer rond het Gardameer
Vandaag zal u de hele dag doorbrengen rond het Gardameer, het grootste meer van Italië. De grote watermassa wordt verdeeld in twee gedeelten. Het noordelijke deel is smal en ligt ingeklemd tussen steile bergen, waardoor het doet denken aan een Scandinavisch fjord. Het zuidelijke deel loopt uit in een breed bekken waar het schiereiland van Sirmione inpriemt. U zal kunnen genieten van de verschillende gezellige dorpjes zoals Peschiera, Bardolino, Garda, Malcesine, Riva… Vandaag zal u ook de wijn- en olijfoliedegustatie doen bij een lokale wijnboer. U brengt de nacht door in de streek rond het Gardameer.

Dag 7: Gardameer - Verona - Sirmione - Gardameer
Richitng Verona, een prachtige museumstad en geklasseerd als Werelderfgoed door UNESCO. U heeft hier de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Romeinse arena's die vandaag de dag dienst doen als lokale markt met straatanimatie. Vergeet zeker niet te stoppen aan het bekende Casa di Giulietta, vanuit de beroemde tragedie van Shakespeare. Vervolgens zal u Sirmione een bezoekje brengen, een gemeente waarbij het historische centrum zich op het schiereiland in het Gardameer bevindt. U brengt de nacht door in de streek rond het Gardameer.

Dag 8: Gardameer - Milaan
Afhankelijk van uw vlucht, dient u de wagen terug te brengen naar de luchthaven van Milaan om terug te keren naar het thuisfront. U kiest zelf wat u nog kan doen.

Uw 4* hotels

Tijdens uw rondreis verblijft in Standaard kamers in comfortabele 4* hotels.

Uw hotels tijdens uw rondreis:
- 4 nachten in de streek van het Lago Maggiore: hotel Villa delle Rose 4* in Oleggio (of gelijkaardig)
- 3 nachten in de streek rond het Gardameer: hotel Parc 4* in Peschiera (of gelijkaardig)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
Just for you
Speciaal voor u:
Huurauto categorie B ophalen en terugbrengen in Milaan bij een verblijf van 8 dagen
1 wijn- en olijfoliedegustatie aan het Gardameer

Uw pension en restaurants

Uw ochtenden in Italië beginnen met een lekker ontbijt, inbegrepen in dit aanbod.

Elke morgen start u uw dag met een uitgebreid ontbijt zodat u over voldoende energie beschikt om de geplande activiteitenvan die dag uit te voeren. En vergeet zeker ook niet een moment in te lassen om de overheerlijke Italiaanse gastronomie te leren kennen en te genieten van al zijn lokale specialiteiten!

Voor een vakantie in alle vrijheid: met de auto!

U geniet van een huurwagen categorie B (type Fiat Panda of gelijkaardig) voor een verblijf van 8 dagen om uw vakantie op uw eigen tempo te beleven.

Details over uw rondreis:

De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Inbegrepen in deze aanbieding:
Uw verblijf van 7 nachten met ontbijt in voorgestelde hotels
Uw huurwagen categorie B (Fiat Panda of gelijkaardig), bij 4 personen categorie J (Audi Sportsback of gelijkaardig)
1 wijn- en olijfoliedegustatie bij een lokale wijnboer

Niet inbegrepen in deze aanbieding:
Verzekering en persoonlijke uitgaven
Niet-vernoemde maaltijden en excursies
De excursies
Parkingkosten
Extra kosten in het hotel (toeristenbelasting)
Benzine
GPS van €85 (op aanvraag en reserveren ter plaatse)

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Milaan en uw eerste hotel bedraagt 15 km.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Roadtrip "De magie van de Italiaanse meren"