MarePineta Resort 5* - Milano Marittima - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een modern, gerenoveerd complex
  • Pak uw koffer uit in een ruime, comfortabele kamer waar alles in het teken staat van relaxatie
  • Profiteer van de uitstekende ligging op enkele meters van de bekende stranden en van het privéstrand
  • Ontdek Milano Marittima, een dynamische bestemming aan de Adriatische kust, bekend om haar nachtleven en gastronomie

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Het MarePineta Resort 5* heeft een buitengewone geschiedenis achter de rug. Dit embleem van het dolce vita van de Rivièra sinds de jaren 1920 is altijd al een referentiepunt geweest voor de verfijning van Milano Marittima, voor vakantiegangers die enkel het beste willen, op alle vlakken. Het doet nog altijd denken aan de jetset van de Rivièra en is een van de meest voortreffelijke plaatsen van het hele schiereiland.

 

Het hotel is een historisch gebouw, gebouwd in 1927 en tot op de dag van vandaag in goede staat. Het wordt omgeven door groene dennenbomen en ligt op slechts een steenworp afstand van de zee. Een indrukwekkende opknapbeurt heeft de schoonheid en het unieke karakter ervan in de verf gezet door het in te richten met de nieuwste modellen.

 

Gerust op vakantie in MarePineta Resort

Voor een zorgeloos verblijf geniet u van een onthaal in alle rust. Het hotel respecteert de geldende gezondheidsmaatregelen om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de getroffen maatregelen in het hotel. Deze kunnen echter te allen tijde wijzigen. Voor gedetailleerde en de meest actuele informatie raadpleegt u de website van het hotel.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer of Premium Kamer

Classic Kamer - Villa Regina (22 m²)

De Classic Kamer - Villa Regina biedt een lichte ruimte met een warme inrichting. Deze kamer heeft toegang tot buiten (met een balkon of klein terras) en alle voorzieningen om optimaal van uw verblijf te genieten.

Maximale kamercapaciteit

Premium Kamer - Casa Madre (18 m²)

De Premium Kamer - Casa Madre is een heldere en lichte kamer! U kunt genieten van al het comfort van een moderne en goed uitgeruste hotelkamer.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

U geniet elke ochtend van een inbegrepen ontbijt. 

In restaurant The Cube ziet u elke avond hoe de chef-koks de à-la-cartevoorgerechten klaarmaken. Twee keer per week kunt u er genieten van een groot Romagna buffet, met een hele reeks typische gerechten van Romagna.

 

Bij Sabbie, het restaurant op het strand, kiest u uw favoriete lunch uit van het dagelijks wijzigende à-la-cartemenu. Op donderdag, vrijdag en zaterdag bent u er bovendien ook welkom voor het diner. Hier wordt de rijke traditionele gastronomie van Romagna gecombineerd met experimentele en internationale elementen. In de loungezone geniet u van frisdrank, ijsjes of koffie of nipt u van uw apertiefje met de zee op de achtergrond.

 

In de loungebar, bij het zwembad of in het groen kunt u terecht voor een kopje koffie, een apertiefje of een ander drankje.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde restaurants gesloten kunnen zijn, het aantal plaatsen beperkt kan zijn en van de buffetvorm kan worden afgeweken. We raden u sterk aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel voor meer informatie.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang buitenzwembad, kinderzwembad, Miniclub (tot 15/09/2022 voor kinderen van 4 - 12) en fitnessruimte (vooraf reserveren)

Wellness neemt een belangrijke plaats in bij MarePineta Resort. Het indrukwekkende buitenzwembad is het 'hart' van MarePineta Resort. Met een lengte van 33 meter is het het langste zwembad van Milano Marittima. Naast het hoofdzwembad is er ook een aparte hoek die minder diep is en een paddenstoel die water spuit. Daar kunnen de kleinsten veilig zwemmen en spelen.

 

In de spa worden er tal van relaxerende behandelingen en schoonheidsbehandelingen aangeboden. Bovendien beschikt het hotel ook over een sportclub, wat ideaal is voor gasten die ook op vakantie graag in beweging blijven.

 

Het resort ligt op amper 50 meter van de zee en ligt vlak aan het privéstrand, de trots van het hotel, een exclusieve oase van schoonheid in het wereldse Milano Marittima. Volledig gerenoveerd, ruim en goed onderhouden, garandeert het maximale privacy en rust, zelfs tijdens de drukste periodes van het jaar.

 

Houd er rekening mee dat, naar aanleiding van de huidige gezondheidssituatie, bepaalde infrastructuren voor activiteiten in het teken van cultuur, vrije tijd en welzijn en buitenzwembaden gesloten kunnen zijn of de toegang kan worden beperkt. We raden aan om twee dagen voor uw aankomst contact op te nemen met het hotel of het bureau voor toerisme.

Uw reis

Uw vluchten

 

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Gerust op reis

We hebben voor u de beste maatschappijen geselecteerd, zodat u gerust op reis gaat in deze bijzondere tijden.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kunt u, indien beschikbaar, in de tweede stap van uw boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van uw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij u in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteert u van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat u de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van uw favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op uw aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer u het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van uw voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer u het voertuig ophaalt. In geval van weigering van uw kant, heeft de huurder het recht om uw huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom in ... Milano Marittima!

Milano Marittima is een van de populairste Italiaanse bestemmingen wanneer het gaat over toerisme en nachtleven. Of u nu reist met het gezin, als koppel, of onder vrienden ... hier vindt u exact waarnaar u op zoek bent voor een zorgeloze vakantie!

Milano Marittima heeft een aantal prachtige stranden waar u heerlijk kunt relaxen. Neem een duik in het koele zeewater, en geniet van een dagje nietsdoen ...

 

Wilt een wat avontuurlijkere vakantie, dan kunt u naar het CerviAvventura. Dit avonturenpark is gelegen in de bossen van het natuurpark Cervia. Er zijn wel negen parcours in de toppen van de bomen waaruit u kunt kiezen. Het park herbergt kabelbanen, kabelbruggen, eekhoorntunnels en Tarzan-schommels. Een ideale uitstap met het gezin! Voor een rustigere activiteit kunt u naar het Casa delle Farfalle, een park waar duizenden vlinders zich verzamelen in de tuin van een villa. Dit is niet alleen wondermooi, maar kan ook gezien worden als een educatieve uitstap, die kunt u toch niet missen?

 

Milano Marittima ligt zo'n 20 minuten wandelen van Cervia. In dit stadje kunt u het Piazza Garibaldi bezoeken, een prachtig pleintje in het hart van het historische centrum. De kathedraal die hier staat, is dankzij de unieke klokkentoren in de vorm van een torrentje een van de bekendste gebouwen van de stad. Bovendien kijkt het uit op het majestueuze paleis uit de achttiende eeuw. Vervolgens kunt u stroomopwaarts langs het Cervia-kanaal wandelen richting het immense natuurpark. Het park wordt gekenmerkt door een prachtig groen landschap met een aantal lagunes die worden omzoomd door eeuwenoude zoutvlakten. Ga de reigers en zilverreigers spotten tijdens de zonsondergang en beleef een magische avond!

 

Een half uurtje richting het noorden brengt u bij Ravenna. Deze stad heeft een bewogen geschiedenis, en dat merkt u makkelijk op dankzij de laat-Romeinse en Byzantijnse architectuur. U kunt wel acht gebouwen bezoeken die op de Unesco werelderfgoedlijst staan! Bent u een literatuurfan? Dan bent u misschien geïnteresseerd in een bezoek aan het graf van Dante Alighieri, auteur van De goddelijke komedie. Dante werd verbannen uit Florence en zo verplicht naar Ravenna te reizen in 1318. Hier heeft hij zijn laatste werk afgerond en werd hij later ook begraven.

 

Zo'n 30 minuten rijden richting het zuiden van Milano Marittima brengt u bij Rimini! Rimini is waarschijnlijk een van de bekenste strandresorts van Italië, en misschien wel van Europa. Dit heeft de stad te danken aan de 15 km aan prachtige witte zandstranden. Hier kunt u lekker komen zonnebaden op het strand, een duik nemen in de zee en heerlijk dineren in het centrum. Daarnaast kunt u hier ook een aantal culturele bezienswaardigheden bezoeken. Wandel langs de Arco d'Augusto, een historisch gebouw dat in het centrum van de stad staat. U kunt ook naar de Tempio Malatestiano (een onafgemaakte kathedraal uit de negende eeuw), het museo delle citta (een museum met artefacten van de stad die van de zestiende eeuw dateren), en de Ponte di Tiberio (een prachtig ontworpen brug uit 20 v.Chr. die u naar de andere kant van het kanaal brengt).

 

Milano Marittima is duidelijk een ideale bestemming voor uw volgende vakantie ... waar wacht u nog op?

... verder lezen

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 165

Check-in: 14:30
Check-out: 00:00

Huisdieren zijn toegestaan op aanvraag. Mogelijk zijn hier extra kosten aan verbonden. Neem contact op met het hotel indien u uw huisdier wenst mee te nemen.
De toeristenbelasting (€ 3,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • Lift
  • Wifi
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer:

  • Airconditioning
  • Tv
  • Douche
  • Waterkoker
  • Haardroger

Restaurants en bars in het hotel:

  • Restaurant Sabie
  • Restaurant The Cube
  • Pergola (ontbijt)
  • Loungebar

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Buitenzwembad

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde informatie kan wijzigen omwille van de huidige gezondheidssituatie.

Wij vragen u daarom om twee dagen voor uw vertrek contact op te nemen met het hotel zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. U kunt ook de FAQ raadplegen voor de meestgestelde vragen over deze situatie.

 

Opgelet: Voor bestemmingen waar bezoekers in quarantaine moeten bij terugkomst is geen annulering mogelijk.

We raden u aan om regelmatig de huidige richtlijnen, regels en het reisadvies na te kijken via onderstaande links:


https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen


https://www.info-coronavirus.be/nl/

 https://reopen.europa.eu/nl/

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. MarePineta Resort 5*