Tonnara Trabia 4* & Avalon Sikani 4* - Palermo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in twee comfortabele 4 sterrenhotels voor een ontspannen vakantie in het noorden van Sicilië

  • Maak uw hoofd leeg in het infinity zwembad van het Avalon Sikani hotel, kijkend op de Eolische eilanden, of tijdens een bezoek aan de spa
  • Geniet van de lokale specialiteiten van het restaurant op een unieke en historische plek in Tonnara Trabia
  • Ga naar Messina, een stad met zowel moderne aspecten als architectuur uit het verleden

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom op... Sicilië

Wat dacht u van een heerlijke vakantie op een eiland met vele mogelijkheden? Ga met ons mee naar Sicilië, het grootste eiland van Italië! Aan de ene kant biedt het een perfecte harmonie tussen de zee, de azuurblauwe lucht en het prachtige kustlandschap. Aan de andere kant zult u verrast zijn door het binnenland, tussen het platteland en bergachtige landschappen. Laat deze droom werkelijkheid worden!

TRABIA

In Trabia, een klein hoekje van het paradijs aan het einde van de wereld, biedt de Siciliaanse stad een adembenemend uitzicht op de Tyrreense Zee. Ten noorden van het eiland, niet ver van Palermo, nodigt Trabia bezoekers uit om te genieten van een geweldige mix die culturele ervaringen en ontdekking van de natuur combineert. Deze plek komt rechtstreeks van een ansichtkaart en belooft u een zonnig en rustgevend verblijf.

GIOIOSA MAREA

Tevens in het noorden van het eiland vind u Gioiosa Marea, een kleine stad gelegen aan de kust van Sicilië tegenover de Eolische Eilanden. Aan de kust van de Saracenen, die zich uitstrekt van Capo Calava tot aan de baai van St. George, biedt dit resort een strand met kristalhelder water, omringd door heuvels met weelderige mediterrane vegetatie. Er staat u een verblijf vol verrassende contrasten te wachten.

Tot slot geven we u de keuze van de duur van uw verblijf:

- 7 nachten waarvan 4 in Gioiosa Marea en vervolgens 3 in Trabia OF 3 in Trabia en 4 in Gioiosa Marea
- 10 overnachtingen waarvan 7 in Gioiosa Marea en vervolgens 3 in Trabia OF 3 in Trabia en 7 in Gioiosa Marea
- 12 overnachtingen waarvan 5 in Gioiosa Marea en 7 in Trabia OF 7 in Trabia en 5 in Gioiosa Marea

Bent u klaar om met ons mee te vliegen?

Let op: verschillende combinaties zijn mogelijk. U kunt de gewenste duur van uw verblijf selecteren, maar het is mogelijk dat de volgorde van de hotels worden omgedraaid . U kunt uw voorkeuren kenbaar maken en afhankelijk van beschikbaarheid, kan onze leverancier mogelijk aan uw verzoek voldoen.

Tonnara Trabia 4*

Het 4 sterrenhotel Tonnara Trabia is zorgvuldig gerestaureerd met respect voor de authentieke Siciliaanse architectuur en is daarbij de ideale plek voor uw volgende vakantie. Deze oude "tonnara", is een prachtige plaats en is vanouds een plek waar de vissers de tonijn brachten om het te bereiden. Het hotel heet u van harte welkom in het hart van een groene camping omringd door het heldere water van de zee. Deze ideale locatie biedt een indrukwekkend panoramisch uitzicht en een adembenemende zonsondergang. Het hotel is een echte oase van rust die bezoekers moderne faciliteiten biedt zoals zwembaden, een spa en een privéstrand, voor een 100% ontspannend verblijf.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Klassieke kamer

Klassieke Kamer (20m²)

Tijdens uw Siciliaanse vakantie kunt u tot rust komen in de Klassieke Kamer. De lichte en comfortabele kamer biedt de perfecte balans tussen elegantie, moderniteit en een verfijnde inrichting. Het veelvoudig gebruik van wit contrasteert mooi met de heldere kleuren van het eiland die u vanuit het raam kunt bewonderen.

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk.

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Start uw dag goed met een heerlijk ontbijt! Als aanvulling voor een verblijf vol rust, heeft u de optie om te kiezen voor halfpension (exclusief drankjes).

Het hotel beschikt over meerdere mogelijkheden:
Ga 's avonds zitten bij Restaurant U'Rajs. Dit grote typische gebouw heeft een hoop karakter, met stenen muren vol met geschiedenis en verfijnde decoratie. Tevens kunt u hier nog de oude ovens zien, die werden gebruikt om tonijn te bereiden. Het restaurant nodigt u uit om de specialiteiten van de regio te proeven. Mediterrane gerechten en smaken van de zee vermengen zich voor een explosie van uw zintuigen.
Daarnaast kunt u niet weggaan voordat u de Italiaanse specialiteit heeft getest... De pizzeria U'Rajs biedt een ruime keuze aan traditionele pizza's, allemaal bereid boven houtvuur voor de echte verfijnde smaak.

Activiteiten

Een paradijs van welzijn en ontspanning: de Tonnara Trabia nodigt u uit om het dagelijkse leven eventjes te vergeten. Ontspan bij het buitenzwembad, neem een duik in het verwarmde binnenzwembad of ga naar de gerenoveerde spa... De verschillende aangeboden behandelingen zullen u complete rust bieden. Waarom kiest u niet voor duomassage?

U profiteert ook van een ideale locatie op het eiland. Zo staan de meest beroemde wonderen vlak voor uw deur. Ontdek bijvoorbeeld het pittoreske dorpje Trabia maar ook Palermo of Cefalu.

Avalon Sikani 4*

Gelegen tegen de heuvel in het pittoreske stadje Gioiosa Marea, is het Avalon Sikani Resort Hotel 4* ontworpen door het beroemde architectenbureau Mendini en heeft een prachtig uitzicht op zee. Het combineert intimiteit en een modern design en biedt tevens comfort en de kwaliteit waar u naar op zoek bent om van uw verblijf een aangename ervaring te maken.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Klassieke Kamer met Zeezicht

Klassieke Kamer met Zeezicht (30m²)

Uw Klassieke Kamer met Zeezicht is comfortabel, ruim, versierd met lichte houten meubels, heeft een groot hoofdeinde en beschikt over dikke gordijnen. De lichtgekleurde decoratie met een hint van heldere kleuren biedt een mooie harmonie en is erg rustgevend. Het prachtige uitzicht op de Golf van Gioiosa Marea en de Tyrreense Zee zorgen voor een onvergetelijk verblijf. 

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Om zorgeloos te kunnen ontspannen, geniet u van een verblijf inclusief ontbijt. Als aanvulling voor een verblijf vol rust, heeft u de optie om te kiezen voor halfpension (exclusief drankjes).

Neem plaats in het restaurant La Sciara, met een elegante en ontspannen atmosfeer proeft u deze typisch Siciliaanse keuken met een vleugje moderniteit en een aantal internationale gerechten. Om de ervaring nog beter te maken, geniet u van uw maaltijd met een prachtig uitzicht op de zee.

U kunt tevens lunchen bij de bar aan het zwembad. Probeer ook de smakelijke cocktails, een glas lokale wijn of een likeur en geniet van een ijsje of granita.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Clubkaart

In het Grand Avalon Sikani Resort Hotel heeft u de keuze tussen ontspannen aan de rand van het prachtige infinity zwembad met uitzicht op de Eolische eilanden, op een bedje aan het strand of in de spa voor een moment van absolute rust. Zoek het avontuur op en ga paragliden of zeilen. Daarnaast is het kristalheldere water ook erg uitnodigend om een frisse duik in te nemen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Uw optionele huurauto

Ontdek de regio dankzij uw inbegrepen huurauto in categorie B (Fiat Panda of vergelijkbaar) tijdens uw verblijf. Uw huurauto dient u op te halen en terug te brengen bij de luchthaven van aankomst.

Ligging Tonnara Trabia 4*

Largo Tonnara, SS113, 90019 Trabia PA, Italie

De afstand tussen de luchthaven van Catania en uw hotel bedraagt 179 km.
De afstand tussen de luchthaven van Palermo en uw hotel bedraagt 64 km.

Ligging Avalon Sikani 4*

Contrada, Via Licari, 98063 Gioiosa Marea ME, Italie

De afstand tussen de luchthaven van Catania en uw hotel bedraagt 177 km.
De afstand tussen de luchthaven van Palermo en uw hotel bedraagt 186 km.

De twee hotels liggen ongeveer 129 kilometer uit elkaar

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Tonnara Trabia 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 128
Check-in:  15.00u
Check-out: 11.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Lift
  • Airconditioning
  • Babybed (€11/nacht)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • LCD TV
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Kluis
  • Badkamer

Restaurants en bars

  • Restaurant U'Rajs
  • Pizzeria U'Rajs

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Verwarmd binnenzwembad
  • Spa
  • Hamam
  • hydromassages
  • Massages (sommigen in duo's) en schoonheidsbehandelingen (gezicht, voeten en handen)
  • Privé strand

Alle praktische informatie over Avalon Sikani 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 119 
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Parkeren
  • Wifi in gemeenschappelijke ruimtes
  • Excursiebalie
  • Bagageopslag
  • Was - en strijkservice
  • Roomservice
  • Lift
  • Kluis
  • Airconditioning/verwarming
  • Transfer naar de luchthaven (toeslag)
  • Extra bed (€10/nacht - ter plaatse te betalen)

De kamers zijn uitgerust met*:

  • LCD flatscreen HD-tv met internationale zenders
  • Telefoon met directe lijn
  • Föhn
  • Elektronische kluis
  • Minibar (met extra kosten)
  • Individueel regelbare airconditioning
  • Terras met uitzicht op zee
  • Hypoallergene kussens
  • Hoogwaardig linnen

Restaurants en bars

  • Restaurant La Sciara
  • Bar aan het zwembad

Activiteiten bij het hotel*:

  • Infinity pool met bar
  • Zonneterras met prachtig uitzicht op zee
  • Fitnessruimte
  • Zwembad voor kinderen
  • Privéstrand (toegankelijk met een gratis pendeldienst) en voorzien van alle comfort en services met bar
  • Spa

Bezienswaardigheden

  • Eolische eilanden
  • De kust van de Saracenen
  • Sanctuary van Tindari
  • Meren van Tindari
  • Messina
  • Taormina
  • De Etna vulkaan
  • Capo d'Orlando
  • Ficarra
  • Santo Stefano di Camastra
  • Het natuurpark Nebrodi
  • Cefalu
  • Palermo

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Uw huurauto

Ontdek de mooiste plekjes van Sicilië in alle vrijheid met de optionele huurauto van categorie B (type Fiat Panda of gelijkwaardig) voor de hele duur van uw verblijf. Zo kiest u zelf wanneer u op verkenning vertrekt op dit adembenemende Italiaanse eiland.

Alle praktische informatie over de huurauto:
- Ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Palermo
- Huurauto van categorie B Economy (type Fiat Panda of gelijkwaardig)
- Openingsuren van het verhuurkantoor van Holiday Car Rental: 9u tot 22u
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk (prepaid kaarten of Maestro kaarten worden niet geaccepteerd)
- De auto moet met hetzelfde brandstofniveau binnengebracht worden als bij het ophalen, anders zal de hoeveelheid benzine in rekening gebracht worden plus extra kosten van €12,50
- Minimumleeftijd van de bestuurder : 25 jaar
- De bestuurder moet minstens 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B
- De auto wordt verhuurd per 24u, bij het overschrijden van meer dan 59 minuten wordt een volledige dag aangerekend (op basis van de actuele tarieven, ter plaatse te betalen)
- Als de categorie huurauto niet beschikbaar is, wordt een auto van een andere categorie aangeboden met dezelfde eigenschappen
- Als u geen gebruik maakt van de huur (niet opdagen) of de auto vroeger binnenbrengt, is geen terugbetaling mogelijk
- Telefoonnummer voor noodgevallen : 377-23 67 417

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- BTW (22%)
- Administratiekosten en belastingen (12% van de totale huurprijs)
- CDW, PAI en TP verzekering : schade aan het voertuig (met franchise tot €1100), ongeval, persoonlijke verzekering voor bestuurder en passagiers en diefstal (in geval van diefstal van het voertuig of goederen: €1710 aftrekbaar)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Alles wat niet uitdrukkelijk wordt vermeld bij “inbegrepen in de prijs”
- Brandstof, boetes, parking en tolgelden
- Borgsom (wordt afgehouden van de kredietkaart)
- Jonge bestuurder (21 tot 25 jaar): €24,74 per dag (ter plaatse te betalen)

Belangrijke informatie als u een aanbieding zonder vlucht bij ons boekt: Om te garanderen dat uw huurauto beschikbaar is bij aankomst, dient u uw vluchttijden van en naar de luchthaven van Palermo aan ons mee te delen ten laatste 48 uur na uw reservatie via het speciale formulier op uw ledenaccount. Zonder deze informatie kan de beschikbaarheid niet gegarandeerd worden.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Tonnara Trabia 4* & Avalon Sikani 4*