Borgo Dei Conti Resort 5* - Perugia - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de combinatie van middeleeuwse architectuur en moderniteit 
  • Maak een wandeling door het grote park en de olijfboomgaard
  • Geniet in de spa met een sauna, Turks stoombad of massage
  • Kies voor het nieuwjaarspakket om de eindejaarsfeesten extra bijzonder te maken

Welkom in ... Perugia!

Perugia is een prachtig plekje in Umbrië, een heuvelachtige streek in het centrum van Italië met tal van historische, middeleeuwse steden. Gubbio, de oudste stad van Umbrië heeft een groot aantal gezellige ambachtelijke winkels waar traditionele ambachten nog steeds worden overgeleverd: aardewerk, borduurwerk, leer, smeedijzer en goud. Perugia zelf is bekend als de stad van de chocolade!

Tijdens uw ontdekkingen door Umbrië moet u zeker de steden Orvieta en Assisi bezoeken. Op de berg Subasio staat een prachtige basiliek die een fantastisch uitzicht biedt op de vallei. Het interieur is versierd met fresco's van belangrijke schilders uit de 13e en 14e eeuw. Maak een reis terug in de tijd in één van de mooiste Italiaanse streken!

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Welkomstdrankje
  • Parkeerplaats
  • Wifi
Het weelderige groene landschap van Umbrië is de perfecte setting voor het Borgo Dei Conti Resort 5*, dat deel uitmaakt van de Relais & Châteaux groep. Deze oude middeleeuwse burcht is een verzameling van neo-gotische gebouwen en wordt omgeven door een park met bomen van meer dan honderd jaar oud en een inspirerende olijfboomgaard.

Het zwembad, de bloemrijke binnenplaatsen en de schaduwrijke paden bieden een koele oase van rust. Ontspanning, genieten en ontdekkingen ... De perfecte mix voor uw volgende vakantie!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Classic Kamer of Familie Kamer

Classic Kamer (20 m²)

De kamers staan voor comfort en moderne technologie waarbij de oorspronkelijke klassieke elementen niet werden vergeten. De Classic Kamer bevindt zich op de benedenverdieping van de hoeve en beschikt over een badkamer met douche. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht over de tuin of de omgeving.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
1 Baby

Familie Kamer (25 m²)

De Familie Kamers zijn allemaal voorzien van een badkamer met douche en sommige hebben ook een bad. De kamers hebben uitzicht op de binnenplaats, het park, het zwembad of de omgeving, waardoor u ook in uw kamer ten volle kunt genieten van de mooie omgeving. Ook deze zijn gelegen op de benedenverdieping en beloven een vakantie in alle charme.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind
+
1 Baby

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 10% korting in het restaurant van het hotel
U begint uw dag met een heerlijk ontbijt.

Het restaurant Limonaia dei Conti Rossi Scotti serveert heerlijke traditionele specialiteiten in een prachtig gewelfde eetzaal of op het terras met uitzicht op de heuvels. Proef de vele lokale en verse ingrediënten van de lokale en internationale gerechten. Er is ook een uitgebreide selectie aan kwaliteitswijnen om uw maaltijden te vergezellen.

In de bar bij het zwembad kunt u ook terecht voor een lekker drankje of hapje. De gourmet pizzeria is in de zomermaanden elke avond geopend en nodigt u uit op het terras van het hoofdzwembad.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% korting op spabehandelingen
  • 10% korting in het restaurant van het hotel
In de spa geniet u van de sauna, het Turks bad, emotionele douches en een relaxruimte met thee. In de fitness kunt u terecht om in vorm te blijven, ook tijdens uw vakantie. Verder is er uiteraard nog het prachtige zwembad dat geopend is tijdens de zomermaanden. Wilt u liever genieten van de zon in een groene omgeving of een boek lezen? Ook dat is mogelijk!

Nieuwjaarsarrangement

Activiteiten
Bij een verblijf inclusief de nacht van 31 december, is er een speciaal nieuwjaarspakket samengesteld, met een oudejaarsdiner met een selectie wijnen en champagne, evenals een selectie traditionele gerechten. Luid het nieuwe jaar feestelijk in dankzij het muzikale entertainment van een dj in de feestzaal en, tot slot, prachtig vuurwerk.

Op 1 januari geniet u van een smakelijke brunch (buffet tussen 11.30 uur en 13.30 uur).

Het Nieuwjaarsarrangement is gereserveerd voor personen ouder dan 14 jaar.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Weer

Ligging

Strada Comunale Montepetriolo 26, 06132 Monte Petriolo, Italië

De afstand tussen de luchthaven van Rome FCO en uw hotel bedraagt 200 km.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 50
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 11.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over:

  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Parkeerplaats
  • Dagelijkse schoonmaakservice
  • Tuin

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • TV
  • Wifi
  • Kluis
  • Bureau
  • Haardroger
  • Toiletartikelen
  • Minibar
  • Koffie- en theefaciliteiten

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad (seizoensgebonden)
  • Zonneterras
  • Spa
  • Fitness
  • Tennisbaan

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Borgo Dei Conti Resort 5*