Sporting Club Aparthotel - San Martino di Castrozza - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Neem plaats in uw comfortabele Standaard of Family Kamer in typische Alpine-stijl
  • Profiteer van de ideale ligging op slechts 900 meter van het centrum van San Martino di Castrozza
  • Geniet van uw onbeperkte toegang tot de AquaVitalis spa om heerlijk te relaxen
  • Kies voor eindeloze winterpret op de skipistes of bezoek de kerstmarkt van Siror

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Een voorproefje

Welkom in... San Martino di Castrozza

Bent u op zoek naar een wondermooie bestemming voor uw volgende skivakantie?
We nemen u mee naar een uitzonderlijke locatie aan de voet van de Palagroep bergketen waar de natuur ongerept is, de skipistes geschikt zijn voor elke leeftijd en u geniet van de adembenemende panorama's op de Tiroolse Dolomieten.

Hier is in elk seizoen iets te beleven voor het hele gezin met prachtige wandelingen in de natuur, het gezellige dorpje San Marino di Castrozza, de kerstmarkt van Siror, heerlijke wellnessvoorzieningen en natuurlijk eindeloze winterpret in de sneeuw. Pak snel uw koffers!

Uw hotel

Het Sporting Club Aparthotel ligt vlak bij het centrum van San Martino di Castrozza en biedt makkelijke bereikbaarheid naar de skiliften. Dit familievriendelijke adresje is perfect om een ontspannende vakantie te combineren met plezier op de skipistes of ontdekkingen in de natuur.

Hier worden de eeuwenoude tradities van de streek gecombineerd met moderne luxe in een prachtig pand met een zwembad, spa, lekker eten en comfortabele kamers.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer of Family Kamer.

Standaard Kamer

Deze gezellige kamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel verblijf met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en een warme, authentieke bergsfeer. Hier komt u helemaal tot rust na een actieve dag in de bergen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Family Kamer

De Family Kamer biedt comfortabele accommodatie in 2 ruime kamers met een slaapbank voor 2 personen, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met douche. Ook hier wordt u ontvangen in een typische bergstijl en vindt u alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen
of
Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt of halfpension.

Restaurant Antichi Sapori heeft een gezellige en verfijnde sfeer waar u proeft van de lekkernijen van de chef uit de Italiaanse en internationale keuken. De uitgebreide menukaart brengt ode aan de authentieke smaken van de streek, allemaal klaargemaakt met verse ingrediënten, maar stelt u ook toppers voor uit andere landen en windstreken. En als u zin heeft in een intieme maaltijd in uw eigen kamer, haalt u een heerlijk gerechtje af!

Activiteiten

Speciaal voor u: onbeperkte toegang tot de spa

De Aquavitalis spa is de perfecte plek voor een welverdiende break na een dag op de skilatten. Hier vindt u onder andere een binnenzwembad en ontspanningsruimte en in het theesalon ontdekt u een oase van rust en gezelligheid.


Dit hotel is ook de perfecte plek voor een familievakantie dankzij het ruime aanbod aan voorzieningen voor de jongste reizigers. In de Kinny Baby Club worden kinderen tussen 3 en 10 jaar opgevangen door professionele animatoren die een ruim aanbod aan spelletjes, sport, knutselen en zelfs baby dance aanbieden.


Het skigebied van San Martino di Castrozza – Passo Rolle beschikt over 60 km aan skipistes tussen 1404 en 2357 meter waar het skiseizoen eind november begint en doorgaat tot na Pasen. Deze wondere wereld vol sneeuwpret ligt midden in de Dolomieten met prachtige landschappen op de achtergrond. 

De magie van kerst in San Martino di Castrozza

Op slechts enkele kilometers van San Martino di Castrozza vindt u het gezellige dorpje Siror, de perfecte plek om de kerstsfeer op te snuiven tijdens de eindejaarsperiode! Hier vindt u de oudste kerstmarkt van de streek die al sinds 1993 word georganiseerd en die het dorpje een magische sfeer geeft! Voor de 24e editie worden maar liefst 40 exposanten verwacht die u proberen te verleiden met hun producten zoals kerstversiering, kerststallen, tal van cadeautjes en heerlijke smaken. Dit jaar wordt er ook een tentoonstelling georganiseerd met houten sculpturen, echte kunstwerkjes helemaal in het thema van kerstmis!

De markt vindt plaats van 25 november tot 23 december 2018 van 10.30 tot 18.30u.

Uw reis

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Ligging

Via Fontanelle, 15/A a San Martino di Castrozza

Het treinstation van Feltre bevindt zich op ongeveer 45 km van San Martino di Castrozza. Het treinstation van Trento ligt op ongeveer 110 km en het treinstation van Ora vindt u op zo'n 70 km. U kunt de bus nemen vanaf het treinstation tot aan het dorpje.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 
Check-in: 15.00u
Check-out: 10.00u
Huisdieren van maximum 10 kg zijn toegestaan (met toeslag)

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: 
Bij annulering minder dan 7 dagen voor aankomst of het niet opdagen, wordt 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening gebracht.

Het hotel beschikt over*:

  • Opslag van skimateriaal
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur
  • Overdekt parkeren
  • Ski Bus
  • Wifi
  • Wasservice
  • Babyvoorzieningen

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Satelliet TV
  • Kluis
  • Balkon
  • Telefoon
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • AquaVitalis Spa
  • Zwembad
  • Kinderclub
  • Animatie

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sporting Club Aparthotel