Hotel Olivi Thermae & Natural Spa 4* - Sirmione - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in Hotel Olivi Thermae & Natural Spa, een prachtig 4* hotel
  • Geniet van een bevoorrechte locatie in het hart van Sirmione en op een steenworp afstand van het Gardameer, ideaal voor het ontdekken en bezoeken van andere steden zoals Salò, Lazise en Desenzano
  • Profiteer van 3 uur dagelijkse toegang tot de exclusieve Thermae & Natural spa
  • Verzorg uw lichaam met het thermische water van Sirmione en beleef unieke momenten van totale ontspanning 

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom aan... het Gardameer

Al eeuwenlang worden schrijvers, dichters en artiesten geïnspireerd door het prachtige Gardameer, een plek die meermaals werd beschreven als de mooiste plek op aarde.

Ook vandaag staat een bezoek aan het grootste meer van Italië garant voor 
adembenemende landschappen, romantiek, cultuur en authenticiteit.  Maar er is meer, er zijn ook elegante boetiekjes te vinden, een rijk culinair erfgoed, trendy restaurants en bars en zelfs enkele fantastische themaparken zoals Gardaland.

Het zuidelijke deel van het meer is bezaaid met steden van zeldzame schoonheid, zoals Desenzano, Salò en Lazise. Maar de meest kostbare parel blijft Sirmione, waar u uw onvergetelijke vakantie zult doorbrengen. De stad wordt niet alleen gewaardeerd om zijn architectonische schoonheid maar staat vooral ook bekend om zijn thermische wateren.

Uw 4* hotel

U geniet van de elegantie en het comfort van het prachtige Hotel Olivi Thermae & Natural Spa 4* voor een aangename vakantie in Sirmione. Discreet personeel, een uitstekende service, aandacht voor detail, een geraffineerd design en een breed scala aan culinaire lekkernijen zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Hotel Olivi Thermae & Natural Spa is dankzij zijn bevoorrechte locatie een prima uitvalsbasis voor een rustgevende vakantie. U verblijft op een steenworp afstand van het Gardameer zodat u de schoonheid van de omgeving gemakkelijk kunt verkennen. Het hotel ligt in het hart van Sirmione, waar u prachtige wandelingen kunt maken.

Uw kamer

Tijdens uw verblijf aan het Gardameer kunt u ontspannen in een Klassieke Kamer (16 m²).

De elegante en lichte kamers zijn modern ingericht met veel aandacht voor detail. Geniet van uitstekend comfort en voel u direct thuis in dit rustgevende optrekje. Kom helemaal tot rust en profiteer van de moderne faciliteiten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Om u de kans te geven uw dagen in te vullen zoals u dat wilt en te proeven van de rijke Italiaanse culinaire tradities, verblijft u inclusief ontbijt

Ongeëvenaarde smaken, typische en mediterrane gerechten en een rijke wijnkaart zijn de ingrediënten van het unieke restaurant van het Olivi Thermae & Natural Spa.

Het hotel biedt dagelijks een uitgebreid ontbijt in Sala degli Ulivi van 7.30 tot 10.30 uur. Tijdens de zomermaanden wordt het ontbijt zelfs geserveerd op het aangrenzende terras zodat u kunt genieten van het schitterende uitzicht op de mediterrane tuin vol eeuwenoude olijfbomen en planten en een prachtig zwembad.

Het restaurant Degli Ulivi serveert elke avond een uitgebreid buffet met groenten, salades en uitstekende Italiaanse gerechten gepaard met de beste lokale en nationale wijnen. In de zomer kunt u op het Terrazza la Limonaia genieten van een romantisch diner met kaarslicht en met uitzicht op het Gardameer.

Restaurant La Bissa is geopend in het zomerseizoen en biedt een prachtige omgeving. Bij La Bissa kunt u genieten van lichte snacks en een uitgebreid buffet met groenten en salades, ijs en heerlijke desserts. 

De Loungebar is een ruimte voor ontspanning waar een ruime selectie cocktails en drankjes wordt geserveerd. Vanaf 18.30 uur biedt het restaurant smakelijke aperitiefjes met een uitgebreid buffet van zoete en hartige snacks voor bij uw favoriete cocktails.

Activiteiten

De Terme di Sirmione werdt ontdekt in 1889 door een Venetiaanse zeilboot. Het aanbod van de Terme di Sirmione vindt zijn oorsprong in een uniek en essentieel element: het zwavelhoudende thermale zout-broom-jodium water, dat een afstand van 20 jaar aflegt, waarbij het wordt verrijkt met mineralen die zeer preventieve en therapeutische eigenschappen kennen.

Alle binnen- en buitenzwembaden van de spa van het hotel zijn voorzien van het thermische water. De Natural Spa ligt in de olijfgaarden op slechts een steenworp afstand van het Gardameer: een speciale oase waar u heerlijke momenten van echte ontspanning kunt beleven. In de spa kunt u zich onderdompelen in het thermische water, u zuiveren met aromatische mist, u laten verwennen door professionele handen en de geur van essentiële oliën en vloeistoffen inademen. Welkom in een wereld van totale welzijn.

Toegang tot de spa is alleen toegestaan voor volwassenen boven de 18 jaar.

Openingstijden van de spa:
van 11u tot 20u - winter
van 13u tot 20u - zomer

Thermae & Natural Spa behoudt zich het recht voor om de openings- en sluitingstijden te wijzigen voor elk seizoen. Reservering wordt aanbevolen.

Maak uw keuze uit een ruim aanbod behandelingen voor het lichaam en het gezicht, oosterse en westerse massages en professionele cosmetische behandelingen. Deskundige handen en natuurlijke producten zullen u helpen om spanning en stress los te laten en energie te herwinnen. U krijgt een nieuw bewustzijn van uw lichaam, in harmonie met uw geest.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 55 
Check-in:  14u30
Check-out: 10u30
Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Het hotel is uitgerust met:

  • Gratis parkering
  • Tuin
  • Bar
  • Restaurant
  • Bagageopslag
  • 24-uursreceptie
  • Gratis Wifi

De kamers zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Flatscreen Satelliet-TV
  • Telefoon
  • Elektronische kluis
  • Minibar
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

  • Zwembad met solarium en whirlpool
  • Thermae & Natural Spa
  • Massages en behandelingen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Olivi Thermae & Natural Spa 4*