Grand Hotel Parco del Sole 4* - Sorrento - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van pure ontspanning in het Grand Hotel Parco del Sole 4*, uw oase van rust in Sant'Agnello op een kilometer van het centrum van Sorrento
  • Ontdek de schoonheid van Sorrento en de Amalfikust
  • Profiteer van een zorgeloos verblijf dankzij de inbegrepen all-inclusiveformule

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sorrento!

Wat denkt u van een vakantie in het hartje van de Italiaanse cultuur? Sorrento is een fantastische badplaats met chique winkeltjes, prachtige uitzichten en met rotsen bezaaide stranden als belangrijkste bezienswaardigheden. De schoonheid van het landschap tussen de smaragdgroene zeeën en hoge kliffen, de oneindige allure van historische plaatsen zoals Pompeii en Herculaneum, de warmte van het weer in de lente en de zomermaanden, maakt het Sorrentijnse schiereiland tot een ideale bestemming.

Neem plaats op een gezellig terrasje, ruik de citrusgeuren in de lucht en geniet van een lekkere limonade of een heerlijke Limoncello ... U moet het met uw eigen ogen zien en beleven!

We hebben voor u speciale arrangementen samengesteld met inbegrepen excursies, voor de periode van maart tot november:
- 2 nachten:
alleen hotelovernachting zonder excursies
- 3 nachten: Excursie naar de Amalfikust
- 5 nachten: Excursie naar de Amalfikust + Pompeii en de Vesuvius
- 7 nachten: Excursie naar de Amalfikust + Pompeii en de Vesuvius + Capri en Anacapri

Uw hotel

Op 1 km van het centrum van Sorrento bereikt u uw oase van ontspanning: het Grand Hotel Parco del Sole 4*. Dit onlangs gerenoveerde hotel, zowel binnen als buiten, is omgeven door een prachtige tuin, de ideale plek om even te ontsnappen van de dagelijkse routine.

Dankzij de uitstekende ligging is het hotel perfect geschikt als u een rustig verblijf wilt combineren met interessante culturele excursies naar Pompeii, Capri, Napels en de Amalfi kust.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer

Sluit de dag af in de comfortabele Standaard kamers van het Grand Hotel Parco del Sole. Ze zijn gezellig en warm ingericht met felle kleuren en weerspiegelen de sfeer en vitaliteit van het schiereiland van Sorrento.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
Het Grand Hotel Parco del Sole biedt u een zorgeloos verblijf en laat u kennismaken met het brede gastronomische aanbod. Alle maaltijden worden met grote zorg bereid door de chef-koks, die uw smaakpapillen zullen verwennen met lekkernijen uit de typische keuken van Sorrento en de Amalfikust. Het hotel heeft ook twee bars waar u de dag afsluiten met een lekker drankje.

Activiteiten

De prachtige regio kent vele bezienswaardigheden met. Pompeii en de Vesuvius liggen in de directe omgeving en de bruisende kuststad Sorrento ligt op ongeveer twintig minuten rijden van Hotel Oriente. Verken de schitterende Amalfikust en ontdek verborgen parels als Furore, een klein dorpje verborgen in een fjord. Na een dag sightseeing kunt u heerlijk ontspannen op het zonneterras of aan het zwembad van het hotel.

Uw inbegrepen excursies

Excursie naar de Amalfikust

Uw inbegrepen excursies
Tijdens deze excursie ontdekt u het adembenemende landschap van de AmalfikustU bewondert de stad Positano ,die als een waterval gebouwd lijkt te zijn op een berg aan de kustlijn, van bovenaf.

Na een korte stop gaat u naar het historische Amalfi, waar u twee uur heeft om door de gezellige straatjes te wandelen en de 9e-eeuwse kathedraal op het stadsplein te bezoeken. U kunt ook langs de vele boetieks wandelen of een boottocht maken (optioneel en met bijbetaling, naar gelang de weersomstandigheden).

Op de volgende bestemming, Ravello, kunt u proeven van heerlijke gerechten. Ontdek zijn charmante café's en smakelijk ijsjes en bewonder het indrukwekkende uitzicht dat zelfs de componist Wagner inspireerde. In dit pittoreske dorp brengt u ongeveer anderhalf uur door. Ook een bezoek aan de tuinen van Villa Rufolo behoort tot de mogelijkheden (optioneel en met bijbetaling).

Duur: ongeveer 8 uur, beschikbaar van maart tot november
Hoogtepunten: Amalfikust, Amalfi en Ravello
Inclusief: transport per bus met Engelstalige gids, lokale belastingen en servicekosten en een lunch (die u de dag tevoren dient te reserveren bij de receptie).
Exclusief: toegang tot Villa Rufolo in Ravello (ongeveer €5), andere optionele entreegelden en de optionele excursie per boot naar Amalfi.
Mee te nemen: zonnebrandcrème, comfortabele schoenen, camera en geld voor extraatjes.

... verder lezen

Excursie naar Pompeii en Vesuvius

Uw inbegrepen excursies
U wordt opgehaald in Sorrento en naar Pompeii gebracht. Bij aankomst helpt de gids u bij het betreden van de site (de tickets zijn niet inbegrepen en dienen ter plaatse betaald te worden), waar u geniet van een begeleide tour.

De hete vulkanische as viel op de stad en de mensen en creëerde stenen mallen van de overblijfselen en hun bezittingen. Terwijl de gids u meeneemt door de ruïnes van deze oude stad, ontdek u het vroeger leven van deze stad: oude huizen, baden, bakkerijen... Zo krijgt u een idee van het toenmalige dagelijkse leven. 
U bezoekt ook de Vespasian-tempel en de Via del Sepolcri

Na de lunch vertrekt u per bus naar de Vesuvius. Deze kijkt uit over de baai van Napels en is de enige actieve vulkaan op het Europese vasteland. De hellingen zijn bedekt met wijngaarden en bossen en van bovenop de top heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de baai.

In de late namiddag keert u terug naar Sorrento.

Duur: ongeveer 8 uur, beschikbaar van maart tot november
Hoogtepunten: Pompeii en de Vesuvius
Inclusief: vervoer per bus en Engelstalige gids in Pompeii, lokale belastingen en servicekosten en lunch (deze dient een dag op voorhand bij de receptie te worden aangevraagd)
Exclusief: toegang tot de site van Pompeii (ongeveer €13 per persoon) en het Mount Vesuvius-park (ongeveer €10 per persoon).
Mee te nemen: zonnebrandcrème, comfortabele schoenen, camera en geld voor extraatjes.

... verder lezen

Excursie naar Capri en Anacapri

Uw inbegrepen excursies
Deze excursie begint met een boottocht van Sorrento naar de haven van Capri, gevolgd door een busrit van 20 minuten naar Anacapri. Bij aankomst geniet u van een begeleide wandeling door deze prachtige stad. 
Grijp ook de kans om Villa San Michele te bezoeken, gebouwd op de ruïnes van een huis van keizer Tiberius en vol met Egyptisch en Romeins antiek (optioneel bezoek, met bijbetaling).

Vervolgens neemt u de minibus naar het centrum van Capri, waar u een begeleide wandeling maakt door de smalle straatjes van de stad en de talrijke verborgen pareltjes ontdekt. De rondleiding eindigt in de Gardens of Augustus, waar u de villa van een filmster uit de Gouden Eeuw kunt bewonderen, Gracie Fields. 
Aansluitend heeft u twee uur vrije tijd om te genieten van de stad en de beroemde Piazzetta met zijn talrijke winkels en gezellige terrasjes.

Optioneel en met bijbetaling kunt u ook kiezen voor:
- Een boottocht naar de Blauwe Grot, de beroemde zeegrot die door de keizers werd gebruikt als privézwembad (naar gelang de weersomstandigheden).
- Een rit met de stoeltjeslift naar Monte Solaro.

In de late namiddag neemt u de veerboot terug naar Sorrento, waar u rond 17.00 uur aankomt.

Duur: ongeveer 8 uur, beschikbaar van maart tot november
Hoogtepunten: Capri & Anacapri, Blauwe Grot (optioneel)
Inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, retourtickets voor de ferry, Engelstalige gids, lokale belastingen en lunch (deze dient een dag op voorhand bij de receptie te worden aangevraagd).
Niet inbegrepen: toegang tot Villa San Michele en boottocht naar de Blauwe Grot.
Mee te nemen: zonnebrandcrème, comfortabele schoenen, camera en geld voor extraatjes.

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 4°C max : 12°C
Feb
min : 5°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 8°C max : 16°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 27°C
Jul
min : 18°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 16°C max : 26°C
Okt
min : 12°C max : 23°C
Nov
min : 8°C max : 16°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Ligging

Via dei Gerani, 1, Sant'Agnello, Sorrento, Italië

De afstand tussen de luchthaven van Napels en uw hotel bedraagt 50 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 150
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting (€ 3,00 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Pendeldienst naar het centrum van Sorrento
  • 24-uursreceptie
  • Parkeerplaats
  • Wifi

De kamers zijn uitgerust met*:

  • TV
  • Airconditioning

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Grand Hotel Parco del Sole 4*