Ontdekking van de Amalfikust - Sorrento - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de meest iconische steden en plaatsen van de Amalfikust in 3 nachten
  • Maak uw keuze tussen kerst- of lentetocht om de magie van deze plaatsen te ontdekken, afhankelijk van het seizoen
  • Profiteer van de diensten van een gids, proeverijen en excursies inbegrepen in het programma voor een volledige onderdompeling van de omgeving

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom aan ... de Amalfikust!

Maak een fascinerende mini-rondreis om Campanië en zijn tradities te ontdekken. Een regio met een uniek en benijdenswaardig historisch en cultureel erfgoed, met maar liefst zes plaatsen die door de Unesco tot werelderfgoed zijn uitgeroepen, maar die vooral bekend zijn om hun tradities. Van Sorrento tot de parels van de Amalfikust - Ravello, Amalfi, Positano - tot de rijkdom van het oude Pompeii en Paestum en de bruisende stad Napels. 

U kunt kiezen voor een minirondreis vol kunst, kribben en folklore tijdens de Kerst. Of een mix van cultuur, tradities en betoverende landschappen met het adembenemende uitzicht op Positano en Amalfi tijdens het voorjaar. De keuze is aan u!

Reisbeschrijving

Vertrek op 23 december
Kerstroute: Mini-rondreis van 3 nachten 

Vertrek op 26 maart / 16 april / 23 april
Voorjaarsroute: Mini-rondreis van 3 nachten 

Uw programma

Dag 1: aankomst in Napels - Sorrento
Aankomst in Napels en transfer per privévoertuig naar het hotel in Sorrento. Ontmoeting met alle deelnemers en met de assistent die het programma zal toelichten. Welkomstcocktail en wandeltocht in het karakteristieke centrum van Sorrento met een stop in een typisch citrusbos.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Positano - Amalfi
Ontbijt in het hotel en vertrek om onder begeleiding van een gids de prachtige Amalfi kust te ontdekken. Stop in Positano, de mooie stad gebouwd met uitzicht op de zee, beroemd om zijn typische boetiekjes. Vrije tijd beschikbaar en verder naar Amalfi voor een rondleiding door het historische centrum en de St. Andreaskathedraal. Alvorens terug te keren naar het hotel stopt u bij de beroemde banketbakkerij van Sal De Riso om een van zijn creaties te proeven. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 3: Sorrento (vrije dag)
Ontbijt in het hotel. Mogelijkheid tot optionele excursie naar Capri of dag gewijd aan vrije bezoeken. 
Diner en overnachting in het hotel. 

Dag 4: Pompeii - vertrek vanuit Napels
Ontbijt in het hotel om de opgravingen van Pompeii te ontdekken onder begeleiding van een gids. Ga verder naar Napels en stop bij een banketbakkerij in Galleria Umberto I om een goede sfogliatella te proeven. Rondleiding door het monumentale centrum van de stad. Aan het einde van de dag wordt u naar de luchthaven gebracht.

Uw hotels

Tijdens deze vakantie logeert u in een Standaard Kamer in een 4* hotel.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een halfpensionformule (van het diner op de eerste dag tot het ontbijt op de vierde dag - inclusief drankjes).

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 4°C max : 12°C
Feb
min : 5°C max : 12°C
Mrt
min : 6°C max : 15°C
Apr
min : 8°C max : 16°C
Mei
min : 12°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 27°C
Jul
min : 18°C max : 29°C
Aug
min : 18°C max : 29°C
Sep
min : 16°C max : 26°C
Okt
min : 12°C max : 23°C
Nov
min : 8°C max : 16°C
Dec
min : 5°C max : 13°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
 - De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

 Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in een 4* hotel
- Halfpension (van het diner op de eerste dag tot het ontbijt op de vierde dag - inclusief drankjes)
- Excursies met gids in Positano/Amalfi en Pompeii/Napels
- Transfer en excursies volgens het programma
- Proeverij volgens het programma
- Luchthaventransfers 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Optionele verzekeringen
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdekking van de Amalfikust