Hotel Aquarius Venice 4* - Venetië - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar Venetië voor een verblijf in een rustig gelegen boetiekhotel met een weelderig interieur
  • Verblijf in een kamer die volledig in Venetiaanse stijl is ingericht
  • Geniet van een heerlijk drankje op de binnenplaats en privétuin van het hotel
  • Trek eropuit en ga op verkenning in deze wereldberoemde Italiaanse stad

De beoordeling van onze klanten

Hotel Aquarius Venice 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Langverblijfkorting van 10% bij een verblijf vanaf 5 nachten (reeds verrekend in de prijs)

Het Hotel Aquarius Venice 4* is een stijlvol hotel in het hart van Santa Croce, een van de meest authentieke en charmante wijken van Venetië. Het is een prachtig boetiekhotel dat perfect geschikt is voor een onvergetelijk verblijf.

 

Je verblijft in het Palazzo Zambelli Pemma in Campo San Giacomo dell'Orio, een rustige en historische binnenplaats met een geheime tuin en een waterpoort. Zo kunt je, net zoals een echte Venetiaan, je hotel direct vanaf het kanaal bereiken. Binnen vind je een weelderig interieur, luxe kamers en een stijlvolle bar waar je aan het eind van de dag met een drankje kunt ontspannen.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Comfort King Kamer, Deluxe King Kamer of Executive Kamer
  • 1x gevulde minibar bij aankomst

Comfort King Kamer (18 m²)

De moderne en volledig uitgeruste Comfort King Kamer verwelkomt je in lichte, delicate tinten. Deze kamer biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor je welzijn!

Maximale kamercapaciteit

Deluxe King Kamer (20 m²)

Kies voor de Deluxe King Kamer, met subtiele decoraties en delicate tinten, aangevuld met andere artistieke accenten die de kamer een echt Venetiaans gevoel geven.

Maximale kamercapaciteit

Executive Kamer (15 m²)

De Executive Kamer is het ideale vertrekpunt voor je Venetiaanse avonturen. Het heeft een eigen ingang aan de Via Zambelli, direct naast het Hotel Aquarius.

 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

's Ochtends wordt er een verleidelijk ontbijtbuffet geserveerd waar je kennismaakt met typische Venetiaanse gerechten om vol energie aan de dag te beginnen.

 

Geniet aan het eind van de dag van een elegant drankje in de Schubert Lounge Bar. Hier kun je, omringd door eigentijdse stijl, nippen van een verfrissende cocktail of Italiaanse wijn! Dit is de ideale plek om een drankje te drinken en te genieten van de elegante accenten in de ruimte, zoals de muzikale kroonluchter 'Illusion'.

 

Voor een gezellig intiem moment ga je richting de binnenplaats en de privétuin, een stille en vredige groene oase waar je kunt ontspannen na een dag in de stad te hebben doorgebracht.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang met prioriteit tot het terras van Fondaco dei Tedeschi Palace
  • 10% korting in de winkels van Fondaco dei Tedeschi Palace

Het hotel ligt in de wijk Santa Croce, met uitzicht op het San Giacomo dell'Orio plein, en is perfect gelegen in een van de mooiste wijken van de stad waar de geschiedenis en de ziel van de stad bewaard zijn gebleven. Je zult met veel plezier je tijd doorbrengen met het bezoeken en verkennen van de bezienswaardigheden en attracties die zich op steenworp afstand van het hotel bevinden. Neem je camera en wandelschoenen mee en bereid je voor om zowel de rijke geschiedenis als de schoonheid van de stad te omarmen!

 

En als je bij je terugkeer naar het hotel nog energie over hebt, kun je je nog wagen aan een work-out in de fitnessruimte.

Extra opties

Carnavalsmasker versieren met een ambachtsman

Extra opties

Ontdek de eeuwenoude kunst van het versieren van carnavalsmaskers onder leiding van een echte ambachtsman. Vele materialen staan tot je beschikking om een zo mooi mogelijk carnavalsmasker te maken. Zodra het masker is versierd, kun je jouw werk mee naar huis nemen of er mee pronken in de straten van Venetië.

Privéles met een meester-glasblazer

Extra opties

Maak kennis met een echte glasblazer van Venetië en dompel je onder in de wereld van Muranoglas. Samen met jouw leermeester ga je van theorie naar praktijk en leer je zelf een uniek en authentiek kunstwerk te maken. Aan het einde van de les kun je het mee naar huis nemen: de ideale manier om terug te keren van vakantie met een souvenir dat je nergens anders zult vinden!

Rondleiding door een glasblazersatelier

Extra opties

Stap in de wereld van de glasblazers tijdens dit bezoek aan een van hun ateliers. Je kan je onderdompelen in hun knowhow en in de geschiedenis van deze kunstvorm, die al sinds de Romeinse tijd bestaat. Samen met jouw gids ontmoet je een glasblazer, die je vertelt over zijn ambacht en zijn creaties toont.

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Tinoleggio, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Tinoleggio-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Bij aankomst in Brindisi, Bari, Olbia, Cagliari en Milaan is het ook mogelijk een huurauto te boeken voor aanbiedingen zonder vlucht.

Welkom in ... Venetië!

Kom zelf de romantische sfeer ontdekken in de straatjes van Venetië! De meest romantische stad van Italië zal je verleiden met de bekende kanalen, een rijk historisch erfgoed en uitzonderlijke architectuur. Dit is de ideale bestemming voor een weekendje weg met z’n tweetjes, maar ook voor een uitstap met de hele familie of met vrienden.

 

Onmisbare bezienswaardigheden zijn onder andere de Basiliek van San Marco en het Dogepaleis, en een gondeltocht over het Canal Grande onder de Rialtobrug mag ook niet ontbreken. Vertrek op verkenning met een vaporetto naar de kleurrijke eilandjes in de Venetiaanse lagune, zoals Murano en Burano, en eindig je dag op een gezellig terrasje aan een van de vele pleinen in de stad. La dolce vita wacht op jou!

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 32

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting ( € 4,50 per volwassene per verblijf; € 2,20 per kind tussen 10 en 15 jaar per verblijf) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie
  • Lift
  • Bagageopslag
  • Conciërgedienst

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Tv
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Waterkoker
  • Koffiemachine
  • Douche

Restaurants en bars in het hotel:

  • Ontbijtzaal
  • Schubert Lounge Bar
  • Courtyard & Garden

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Bibliotheek

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Aquarius Venice 4*