Rondreis door Japan van West naar Oost - 9 of 10 nachten - Hiroshima - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Maak een unieke reis door Japan dankzij het programma in alle vrijheid
  • Reis op uw eigen ritme dankzij de JR Pass waarmee u zich kunt verplaatsen wanneer het u uitkomt
  • Geniet van pocket wifi gedurende het hele traject
  • En ook... Kies voor de optie van 10 nachten om de majestueuze Mont Fuji van dichtbij te bewonderen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Japan

Wat dacht u van een beetje poëzie in uw leven?
Kom dan snel naar het land van de rijzende zon, een plek waar eeuwenoude tradities bestaan naast moderniteit. Dit bijzondere land heeft een unieke ziel en sfeer die u niet onberoerd laat. Om de contrasten van Japan echt te begrijpen, maakt u een spectaculaire reis van west naar oost in de Japanse hogesnelheidstrein.

Van Hiroshima tot Tokio, langs Himeji,Kyoto en zelfs Hakone ontdekt u fascinerende steden, adembenemende landschappen, eeuwenoude tempels en de subtiele balans tussen heden en verleden die overal te voelen is.
Dit wordt ongetwijfeld een reis om nooit meer te vergeten!

Reisbeschrijving

U krijgt de keuze tussen een verblijf van 9 of 10 nachten waarbij u zelf uw eigen ritme kunt volgen dankzij de JR Pass voor 7 dagen, waarmee u de trein neemt wanneer het u uitkomt.

Als u kiest voor het verblijf van 10 nachten, komt u oog in oog te staan met Mount Fuji en brengt u één nacht door in een traditionele Ryokan in Hakone.

Dag 1 tot 4 : Hiroshima
Neem de tijd om stil te staan bij de tragedie die zich hier meer dan 70 jaar geleden afspeelde toen de Amerikaanse atoombommen op de stad vielen. Kom meer te weten over de geschiedenis in het Memorial Park en het Peace Museum. Vandaag de dag is Hiroshima een aangename stad met gezellige groene parken zoals het Ikari Sanctuary of de Shukkei-en tuinen, de ideale plek om te mediteren.
Bezoek ook het Miyajima eiland waar het bekende Itsukushima-schrijn (UNESCO Werelderfgoed) en de Torri toegangspoort te vinden zijn.
Dag 4 : Hiroshima - Himeji
Vandaag kunt u Okayama bezoeken, met zijn bekende Koraku-en tuin die tot de mooiste tuinen van het land wordt gerekend, gelegen naast een prachtig kasteel.

Vervolgens gaat het verder richting Himeji, waar het niet te missen kasteel een echt architecturaal hoogstandje is. Dit kasteel, dat ook wel het kasteel van de Witte Reiger wordt genoemd, is gebouwd in de 14e eeuw en staat sinds 1993 op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Eindig uw bezoek met een wandeling door de Koko-en tuin.
Dag 5 : Himeji - Kyoto
Vandaag neemt u de trein richting het prachtige Kyoto, behalve van het klimaataccoord ook bekend als de voormalige keizerlijke hoofdstad van Japan. Hier vindt u nog eeuwenoude tradities en culturele schatten.

Dag 6 en 7 : Kyoto
Vandaag kunt u een wandeling maken door de Arashiyama bamboe tuinen en een bezoek brengen aan de Tenryu-ji tempel. Wandel door het centrum van de stad in de Gion wijk en kom enkele Geisha's tegen, of bezoek de Nishiki markt. Verlaat de stad niet zonder het Fushimi Inari schrijn te bezoeken, wandel daarna verder door de Higashiyama wijk om de Kiyomizu-dera tempel te bewonderen. Iets verder naar het noorden vindt u de Nanzen-ji tempel.

Om de dag in schoonheid af te sluiten, moet u zeker het gouden paviljoen van de Kinkaku-ji tempel gezien hebben, een andere UNESCO Werelderfgoed site.
Dag 8 : Kyoto - Tokio
Bij een bezoek aan Japan mag Tokio natuurlijk niet ontbreken, ontdek het Meiji-jingu schrijn om vervolgens door de voetgangerszone Takeshita te wandelen, bekend omwille van zijn vele kleine winkeltjes. Ga vervolgens richting de Omotesando Avenue om de prachtige architectuur te bewonderen of ga winkelen in de Shibuya wijk op zoek naar de laatste nieuwe mode.

Dag 9 en 10 : Tokio
Ga vandaag op zoek naar de authentieke ziel van de stad in de traditionele wijken Asakusa en Ueno, waar u de prachtige Senso-ji tempel en het Sumida park kunt vinden. Vervolg uw ontdekking in de Yanaka wijk, ofwel het oude Tokyo. Om terug naar de 21e eeuw gekatapulteerd te worden, kunt u de laatste nieuwe elektronica gaan bekijken in de Akihabara wijk, waar u eindeloos veel videospelletjes kunt spelen.

Dag 11 : Terugvlucht
Tijd om een laatste keer de stad in te trekken voor u richting de luchthaven gaat voor uw terugvlucht.

Bij een verblijf van 10 nachten

Als u kiest voor een verblijf van 10 nachten, ziet uw programma er hetzelfde uit tot en met dag 7. De rest van het traject verloopt dan als volgt.

Dag 8 : Kyoto - Hakone
Hakone is de plaats waar u de majestueuze Mount Fuji zult zien, hét symbool van Japan. Bezoek het Hakone-jinja schrijn met zijn Torii Vermillon poort, neem de boot over het Ashi meer en bewonder het uitzicht op de meest iconische berg van het land. Neem de kabelbaan naar Owakudani voor een bad in de warmwaterbronnen. Om u echt volledig onder te dompelen in de Japanse cultuur, verblijft u een nacht in een typische Ryokan, een authentieke Japanse verblijfplaats. Hier kunt u ook genieten van een traditionele Japanse maaltijd.

Belangrijk voor het traject Kyoto - Hakone - Tokio met de trein
In Japan is de trein de beste en snelste manier om u te verplaatsen, maar er is niet altijd veel bagageruimte voorzien. Hakone ligt op zo'n 2 uur van Kyoto en voor deze treinreis wordt uw bagage verzameld in het hotel in Kyoto en over de weg overgebracht naar Tokio. U kunt een kleine tas of dagrugzak meenemen voor uw overnachting in Hakone. 

Dag 9 : Hakone - Tokio
Vandaag heeft u tijd om Tokio te ontdekken en al zijn prachtige bezienswaardigheden. Bezoek het Meiji-jingu schrijn om vervolgens door de voetgangerszone Takeshita te wandelen, bekend om zijn vele kleine winkeltjes. Ga vervolgens richting de Omotesando Avenue om de prachtige architectuur te bewonderen of ga winkelen in de Shibuya wijk op zoek naar de laatste nieuwe mode.

Dag 10 en 11 : Tokio
Ga vandaag op zoek naar de authentieke ziel van de stad in de traditionele wijken Asakusa en Ueno, waar u de prachtige Senso-ji tempel en het Sumida park kunt vinden. Vervolg uw ontdekking in de Yanaka wijk, ofwel het oude Tokyo. Om terug naar de 21e eeuw gekatapulteerd te worden, kunt u de laatste nieuwe elektronica gaan bekijken in de Akihabara wijk, waar u eindeloos veel videospelletjes kunt spelen.

Dag 12 : Terugvlucht
Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van het mooie en fascinerende Japan. U gaat richting de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Gedurende de hele reis verblijft u in een Standaard Kamer in comfortabele 3* hotels. Als u kiest voor een verblijf van 10 nachten, slaapt u 1 nacht in een typisch Japanse Ryokan. 



Uw 3* hotels tijdens de reis zijn:
Hiroshima : Chinsun Hotel Hiroshima of gelijkwaardig
Himeji : Comfort Himeji of gelijkwaardig
Kyoto : Urban Hotel Kyoto of gelijkwaardig
Tokio : Villa Fontaine Nihombashi Hakozaki of gelijkwaardig

Hakone : Ryokan Okada Hotel of gelijkwaardig (in geval van een verblijf van 10 nachten)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Omdat totale vrijheid het belangrijkste element is van deze reis, hebben we voor u de formule op basis van ontbijt gekozen. Als u kiest voor een verblijf van 10 nachten, heeft u in de Ryokan halfpension (zonder drankjes).

De Japanse keuken is gevarieerd en gezond. Proef zeker van enkele plaatselijke specialiteiten zoals gyoza (gevulde dumplings), Japanse pizza of okonomiyakis, yakitoris (vlees brochette), udons (Japanse noodles), Japanse noedelsoep en natuurlijk typische thee.

Extra opties

Bezoek en winkelen in Tokio (volledige dag)

Extra opties
Tijdens dit stadsbezoek ontdekt u de iconische bezienswaardigheden van de stad. Uw tour begint bij het Kokyo Keizerlijk paleis waar u de prachtige Japanse architectuur kunt bewonderen en heerlijk wandelen door de tuinen. Vervolgens gaat het naar Asakusa met zijn Senso-ji tempel en de Kaminair-mon poort. Daarna gaat de tour door naar de Tokyo Sky Tree, de Asahi Beer Hall, Ryogoku Kokugikan, Bakuro-cho, Nihon-bashi, Yaesu, Ginza en het Kabuki-sa theater. Ook een bezoek aan de Tsukiji vismarkt en een kleine cruise in de baai van Tokio staan op het programma, de perfecte gelegenheid om de Rainbow Bridge te bewonderen. Vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen). Op de terugweg kunt u kiezen om te stoppen bij Aqua City Odaiba, Ginza, Tokyo Tower, Shibuya, Harajuku of Shinjuku om te gaan shoppen.

- Afspraak om 8.20 uur bij het "Monument of LOVE" 
- Inbegrepen: transport per bus, Engelstalige gids en entreegelden

Excursie naar Nikko (volledige dag)

Extra opties
Deze excursie vertrekt vanuit Tokio en laat u kennismaken met het prachtige Nikko. Hier ontdekt u het Toshogu schrijn, de Kegon waterval en het Chuzenji meer.

- De heen- en terugreis neemt zo'n 4 uur in beslag
- Inbegrepen: transport per minibus, Engelstalige gids, lunch

Kyoto met de fiets (3,5 uur)

Extra opties
Ontdek de straten van de culturele hoofdstad per fiets, u rijdt langs de Kamo rivier en bezoekt de indrukwekkende Nanzenji tempel. Vervolgens neemt u het Pad der Filosofen langs de prachtige kersenbloesems en gaat u richting het station van Kyoto langs oude theehuizen en traditionele straatjes.

Traditionele theeceremonie (45 minuten)

Extra opties
Afspraak in een klein theehuis in de wijk Gion voor een traditionele theeceremonie, een echt symbool van de Japanse cultuur.

Inbegrepen: demonstratie in het Engels

Excursie naar Nara (halve dag)

Extra opties
U vertrek 's morgens vanuit Kyoto naar Nara om de bekende Todaiji tempel te bezoeken, het hertenkamp en de Kofukuji tempel. De meeste bezoeken gebeuren te voet (ongeveer 4 tot 5 km wandelen).

Inbegrepen: trein heen en terug

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Specifiek verzoek voor bedden (dubbel, enkel) is volgens beschikbaarheid en eventueel met bijbetaling
- Uw JR Pass is 7 dagen geldig en kan gebruikt worden op alle JR treinen, bussen en veerboten
- Voor de treinreis van Kyoto naar Hakone en Tokio wordt uw bagage over de weg vervoerd van Kyoto naar Tokio, u kunt een kleine zak meenemen voor uw overnachting in Hakone
- De volgorde van het programma kan variëren al naar gelang de beschikbaarheid

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen volgens het programma
- JR Pass geldig voor 7 dagen
- Pocket wifi
- Dagelijks ontbijt en halfpension tijdens het verblijf in de Ryokan (bij een verblijf van 10 nachten)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Internationale vluchten van en naar Japan
- Luchthavenbelasting
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Niet vermelde toegangsgelden en excursies
- Bijkomende verzekeringen 

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Japan van West naar Oost - 9 of 10 nachten