Complete rondreis Japan - 12 of 14 nachten - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Bewonder unieke bezienswaardigheden en beleef onvergetelijke avonturen tijdens een rondreis door Japan
  • Beleef een authentieke vakantie en dompel uzelf onder in bruisende steden en in authentieke landschappen
  • En ook... Neem optioneel deel aan een theeceremonie en maak kennis met een intrigerende cultuur

Welkom in... Japan

Volg ons voor een reis van de zintuigen en van de ziel naar een buitengewoon land.
Japan, het land van de rijzende zon, is de wieg van een fascinerende en complexe cultuur die verfijning en ontspanning moeiteloos met elkaar samenbrengt.

Dit was ooit het land van de Samoerai en heeft tot op heden een diep respect voor zijn oorsprong en voor de principes ingeprent door de grote denkers van weleer.
Om deze uitzonderlijke ziel zelf te ervaren, stellen wij u een ervaring op uw eigen ritme voor.
Bereid u voor op een verblijf met unieke smaken, geuren en sensaties! 

Reisbeschrijving

Tijdens deze uitzonderlijke combinatie van 12 of 14 nachten, ontdekt u de charme van Tokyo en Kyoto, maar ook de rijke geschiedenis in Hiroshima en de prachtige natuur in Kanazawa. U verplaatst zich met de trein en bezoekt deze steden op uw eigen ritme en in alle vrijheid. De inbegrepen JR Pass is 13 of 14 dagen geldig en geeft u toegang tot verschillende trajecten.

De Pocket Wifi 7GB kunt u overal mee kunt nemen en zodat u op elke locatie in contact blijft met het thuisfront. Optioneel met bijbetaling kunt u kiezen voor de Pocket Wifi Unlimited.

Uw reisroute

Rondreis van 12 nachten:
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2: Tokyo
Dag 3: Tokyo
Dag 4: Tokyo - Kanazawa
Dag 5: Kanazawa
Dag 6: Kanazawa - Kyoto
Dag 7: Kyoto
Dag 8: Kyoto
Dag 9: Kyoto
Dag 10: Kyoto - Hiroshima
Dag 11: Hiroshima
Dag 12: Hiroshima - Osaka
Dag 13: Osaka - Vertrek

Rondreis van 14 nachten:
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2: Tokyo
Dag 3: Tokyo
Dag 4: Tokyo
Dag 5: Tokyo - Kanazawa
Dag 6: Kanazawa
Dag 7: Kanazawa - Kyoto
Dag 8: Kyoto
Dag 9: Kyoto
Dag 10: Kyoto
Dag 11: Kyoto
Dag 12: Kyoto - Hiroshima
Dag 13: Hiroshima
Dag 14: Hiroshima - Osaka
Dag 15: Osaka - Vertrek

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Tokyo
Aankomst op de luchthaven van Tokyo. Transfer naar het hotel en overnachting in Tokyo.

Dag 2 tot 4 of dag 2 tot 5 (afhankelijk van het gekozen aanbod): Tokyo
Vrije dagen om Tokyo te bezoeken. Overnachtingen in Tokyo.

Suggesties voor bezoeken in Tokyo:
Begin met de traditionele kant van Japan en breng een bezoek aan het bekende heiligdom van Meiji-jingu. Ga vervolgens naar de traditionele wijken Asakusa en Ueno waar u de Senso-ji-tempel en het park van Sumida kunt bewonderen. Ontdek nadien de moderne Akihabara wijk, gekend omwille van de elektronica, ga binnen in een Mangakissa of probeer één van de vele videospelletjes!
Vergeet zeker niet om door Takeshita Street te wandelen, waar u de waanzin van Tokyo kunt opsnuiven.
Eindig uw dag met een glaasje saké in één van de vele bars van Shinjuki of Roppongi, het bruisende nachtleven van Tokyo is de omweg meer dan waard!
Dag 4 tot 6 of dag 5 tot 7 (afhankelijk van het gekozen aanbod): Tokyo - Kanazawa

Suggesties voor bezoeken in Kanazawa en Shirakawago:
Laat u betoveren door de geur van de kersenbloesems en de geschiedenis van deze stad. Slenter door de smalle straatjes, bezoek het schitterende kasteel en de prachtige Kenroku-en tuinen. Kanazawa staat ook bekend omwille van zijn handwerk, zoals zijden kimono's, keramiek en Wajima lakwerk..
Deze regio en Gokayama hebben verschillende dorpen die bekend staan om hun authenticiteit en de stijl van hun huizen met rieten daken, zoals Shirakawago. Ogimachi is het bekendst en biedt ook kunst- en ambachtsmusea. Neem de dag om deze dorpen te bezoeken en duik in een ander tijdperk, terwijl u het prachtige bergachtige landschap van de Japanse Alpen bewondert.

Dag 6 tot 10 of dag 7 tot 12 (afhankelijk van het gekozen aanbod): Kanazawa - Kyoto

Suggesties voor bezoeken in Kyoto:
Deze oude keizerlijke stad toont het ware gezicht van Japan. Ga eerst naar de absoluut te bezoeken bezienswaardigheden van de stad: het shinto-heiligdom van Fushimi en duizenden rode toriis, de tempel van Kiyomizu-dera en het adembenemende uitzicht over de stad, de tempel van Chion-in en het beroemde Gouden Paviljoen. Wandel door het bamboewoud van Arashiyam en flaneer in de straten van de wijk Gion om de sfeer van weleer op te snuiven. Misschien komt u er wel Geisha's tegen. Vergeet tenslotte zeker geen bezoek te brengen aan de ontzettend grote en overweldigende markt van Nishiki, waar u verschillende, vaak onbekende, etenswaren kunt zien.

Dag 10 tot 12 of dag 12 tot 14: Hiroshima

Suggesties voor bezoeken in Hiroshima:
Neem de tijd om de tragische geschiedenis van Hiroshima en de verbazingwekkende heropbouw na het bombardement in u op te nemen tijdens een bezoek aan het herdenkingspark van de vrede en het museum van de vrede.
Hiroshima stelt u eveneens enkele aangename wandelingen voor in het heiligdom van Ikari of in de tuin van Shukkei-en, de perfecte plaatsen voor een korte meditatie over de geschiedenis van de stad.

Suggesties voor bezoeken in Okayama en Himeji:
Okayama staat bekend omwille van de prachtige tuin van Korakuen, één van de mooiste van het land, gelegen naast het kasteel. Kleine heuvels, vijvers en paviljoenen... Geniet tijdens een wandeling van de harmonie van de natuur.
Als er één kasteel is in Japan dat u moet bezoeken, is het dat van Himeji. Het kasteel "van de witte reiger" dateert uit de 14e eeuw en is door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed, waarschijnlijk omwille van zijn schoonheid maar ook omwille van de architecturale interesse die het vertegenwoordigt. Sluit uw bezoek af met een wandeling in de zen-tuin van Koko-en die op een originele manier de 9 afzonderlijke tuinen samenbrengt met technieken uit de tijd van Edo.
Dag 12 tot 13 of dag 14 tot 15: Hiroshima - Osaka

Suggesties voor bezoeken in Osaka:
Eindig uw verblijf in Japan in schoonheid in het charmante Osaka, de tweede grootste stad van het land. Deze stad wordt ook wel de gastronomische hoofdstad van het land genoemd. Tijd dus om op zoek te gaan naar de leukste restaurantjes, heerlijk streetfood of een gastronomische maaltijd in een sterrenzaak.
Neem de tijd om het kasteel van Osaka te bezoeken, een van de belangrijkste in het land. Als u zin heeft, ga dan verder met de ontdekking van het Osaka History Museum. Maak een wandeling door de wijken Umeda en Namba om te winkelen of proef de lokale keuken die beroemd is door het hele land, of dwaal 's nachts door de straten van het bruisende Dotombori gebied.
Als u wat meer in het traditionele Japan wilt blijven, bezoek dan de Sumiyoshi-schrijn of de Shitennoji-boeddhistische tempel, meer dan 1400 jaar oud!

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Speciaal voor u hebben wij overnachtingen in een Standaard Kamer (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, naar gelang beschikbaarheid) in mooie 3* of 4* hotels geregeld.

Uw 3* hotels tijdens uw verblijf:
- Tokio: Agora Place Asakusa (of vergelijkbaar)
- Kanazawa: Kanazawa Road Inn (of vergelijkbaar)
- Kyoto: The B Kyoto Sanjo (of vergelijkbaar)
- Hiroshima: Chisun Hotel Hiroshima (of vergelijkbaar)
- Osaka: Dormy Inn Umeda Higashi (of vergelijkbaar)

Uw 4* hotels tijdens uw verblijf:
- Tokyo: Toshi Center (of vergelijkbaar)
- Kanazawa: Ana Crowne Plaza Kanazawa (of vergelijkbaar)
- Kyoto: Kyoto Tokyu Hotel (of vergelijkbaar)
- Hiroshima: Ana Crowne Plaza Hiroshima Hiroshima (of vergelijkbaar)
- Osaka: Monterey Osaka (of vergelijkbaar)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is voor een verblijf met inbegrepen ontbijt.

Ontdek de meest gezonde voeding ter wereld!
Verse vis, rijst, zeewier, sesam, rauwkost, vlees, subtiele sauzen... U zult zich niet snel vervelen als het op eten aankomt. Maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe smaken te ontdekken, de ene unieker dan de andere. Proef van lokale specialiteiten, sushi, sashimi, nabe (stoofpotjes), ramen (noedelsoep), soba (noedelgerechten met noedelgerechten, tempura en talloze Japanse gebakjes...

Extra opties

Bezoek en shopping Tokyo (volledige dag)

Extra opties
Tijdens dit stadsbezoek ontdekt u de iconische bezienswaardigheden van de stad. Uw tour begint bij het Kokyo Keizerlijk paleis waar u de prachtige Japanse architectuur kunt bewonderen en heerlijk wandelen door de tuinen. Vervolgens gaat het naar Asakusa met zijn Senso-ji tempel en de Kaminair-mon poort. Daarna gaat de tour door naar de Tokyo Sky Tree, de Asahi Beer Hall, Ryogoku Kokugikan, Bakuro-cho, Nihon-bashi, Yaesu, Ginza en het Kabuki-sa theater. Ook een bezoek aan de Tsukiji vismarkt en een kleine cruise in de baai van Tokio staan op het programma, de perfecte gelegenheid om de Rainbow Bridge te bewonderen. Vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen). Op de terugweg kunt u kiezen om te stoppen bij Aqua City Odaiba, Ginza, Tokyo Tower, Shibuya, Harajuku of Shinjuku om te gaan shoppen.
- Afspraak om 8.20 uur bij het "Monument of LOVE" 
- Inbegrepen: transport per bus, Engelstalige gids en entreeprijzen

Tour met gids door Nikko - volledige dag met lunch

Extra opties
Deze excursie vertrekt vanuit Tokio en laat u kennismaken met het prachtige Nikko. Hier ontdekt u het Toshogu altaar, de Kegon waterval en het Chuzenji meer.
- De heen- en terugreis neemt zo'n 4 uur in beslag
- Inbegrepen: transport per minibus, Engelstalige gids, lunch

Workshop sushi maken

Extra opties
Waar kunt u beter sushi leren maken dan in Japan? Aan het begin van de middag begint uw cursus, waar u verschillende technieken zult leren en na afloop uw eigen creaties kunt proeven, vergezeld met een traditionele ''Miso'' soep. De cursus vindt plaats tussen 13u30 en 16u30.

Excursie naar Kamakura's ''Grote Boeddha''

Extra opties
Neem de bus vanuit Tokio naar de beroemde Kotokuin-tempel waar het standbeeld van de Grote Boeddha staat, evenals het Tsuruoka Hachimangu-altaar. Na een pauze met een kopje Japanse groene thee, bezoekt u de bamboeplantage van de Hokoku-ji-tempel.

Vertrek om 9.00 uur vanaf het Hamamatsucho busstation (een ophaalservice kan worden georganiseerd vanaf verschillende ontmoetingspunten).

Opmerking: Optie beschikbaar op maandag, donderdag, zaterdag en afhankelijk van het seizoen op enkele dinsdagen. Uitzonderlijke sluitingsdata: 02/08 en 20/10

Rondleiding door Tokyo (franstalig, halve dag)

Extra opties
Je begint je excursie met een bezoek aan het Meiji Jingu-altaar dat u kennis laat maken met de Japanse Shinto-cultuur. Later zult u doorgaan naar Harajuku, een district dat beroemd is om zijn eigenzinnige boetieks en nogozi. U stopt ook in het hart van de elektronica van de stad in Akihabara voordat u uw excursie met de Senso-ji-tempel voltooit. De excursie is beschikbaar vanaf maart 2019.De groepen hebben 2 tot 28 deelnemers.Inclusief Franstalige gids, metrokaartjes.Omvat geen overdracht naar het ontmoetingspunt en persoonlijke uitgaven

Excursie naar Nara

Extra opties
Uw workshop sushi maken begint al vroeg in de middag. Vandaag leert u hoe u de verschillende soorten sushi zelf kunt maken: Nigiri, Inari, Hosomaki en California roll. Kies uw favoriete sushi en neem de tijd om uw eigen creaties te proeven met een traditionele miso soep (van 13.30u -16.30u). Verras uw vrienden thuis met uw kunsten.
- Inbegrepen: Franstalige gids

Een nacht in een authentieke Ryokan in Nara

Extra opties
Als u uzelf echt wilt onderdompelen in de Japanse cultuur, kunt u een nacht doorbrengen in een Ryokan, een authentieke Japanse herberg en een duik kunt nemen in een van de vele Onsen. Deze beroemde warmwaterbronnen worden zeker op prijs gesteld na een dag sightseeing. Als afsluiting van uw ervaring kunt u genieten van een heerlijke traditionele maaltijd in uw Ryokan. Neem de trein en in minder dan een uur bent u in een plaats van rust en welzijn!

Theeceremonie

Extra opties
U wordt verwacht in een klein Japans theesalon in de wijk Gion, waar u een authentieke theeceremonie kunt bijwonen, een symbool van de Japanse cultuur. 
- Inbegrepen: Engelstalige gids

Diner met Maiko-show in Kyoto

Extra opties
Dompel uzelf onder in de Japanse cultuur en laat u betoveren door de Maiko-dansen, neem deel aan traditionele activiteiten en ga op de foto met de Maiko's. Dit alles vergezeld door een heerlijke Japanse maaltijd!




- Inbegrepen: diner (exclusief drankjes) en transfers per autobus
- Ter informatie: deze optie is mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag van 1 tot 31 oktober en op woensdag en vrijdag van 1 juni tot 28 september. Deze optie is niet beschikbaar van 1 november tot 31 maart en op Japanse feestdagen.

Hiroshima & Miyajima (volledige dag)

Extra opties
Hiroshima is over de hele wereld bekend als de plek waar de eerste atoombom is gevallen en hoewel dit stukje geschiedenis nooit vergeten mag worden en nog steeds zichtbaar is op sommige plekken, heeft deze stad nog zoveel meer te bieden. Vandaag heerst in Hiroshima vooral een sfeer van vrede, liefde en hoop die de plaatselijke bevolking graat met u deelt. 

Bij een bezoek aan Hiroshima, mag het Miyajima eiland zeker niet ontbreken. Het 'Eiland van de Goden' staat bekend om zijn beroemde torri (poorten) op het water en het Itsukushima schrijn. Vanaf het moment dat u van de veerboot stapt, voelt u de rust, spiritualiteit en sfeer van deze heilige plaats, de ideaal om even te ontspannen.

Opmerking: optie beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en afhankelijk van het seizoen op enkele dinsdagen en zondagen. Uitzonderlijke sluitingsdagen op feestdagen in Japan.
Inbegrepen: Engelssprekende gids, transfers en entreeprijzen

Rondleiding KYoto (franstalig, halve dag)

Extra opties
Ontmoet uw Franstalige gids om het beste van Kyoto te ontdekken: begin met de Kiyomizu Dera-tempel en het prachtige uitzicht, bezoek dan Kodaiji te voet. Bezoek ten slotte de beroemde geisha-wijk van Gion en geniet van uw vrije tijd.Opmerking: groepsreis voor 2 tot 28 deelnemers.Inbegrepen: toegangsprijzen, Franstalige gids.Niet inbegrepen: vervoer naar de ontmoetingsplaats, persoonlijke uitgaven

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in 3* of 4* hotels
- Ontbijt
- JR-pas voor 13 of 14 dagen
- Pocket Wifi 7GB

Niet inbegrepen in de prijs:
- Luchthaventoeslagen
- Niet vermelde maaltijden en dranken  
- Fooien en persoonlijke uitgaven    
- Niet vermelde excursies of entreeprijzen   
- Optionele excursies en gidsen tijdens de vrije tijd 
- Verzekeringen  

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Japan Rail Pass  
De Japan Rail Pass is een kaart die buitenlanders de kans geeft om Japan in alle vrijheid te bezoeken met de trein. U kunt onbeperkt gebruik maken van het treinnetwerk gedurende 7 opeenvolgende dagen op de treinen van Japan Railways (JR) in het hele land. U haalt uw pass bij aankomst op in een bureau van JR (zie lijst van kantoren in uw reisdagboek), u dient uw paspoort voor te leggen en kiest de begindatum van uw pass. Eens geactiveerd, blijft uw pass 7 dagen geldig. Met uw Japan Raill Pas, gaat u naar gelijk welk station en toont u de pass aan de toegangspoortjes. 

In de meeste treinen in Japan gaat u vrij zitten waar u wilt, als u op voorhand een plaats wenst te reserveren (op de shinkansen bijvoorbeeld), kunt u dat doen met supplement. We raden u aan om uw Japan Rail Pass te activeren op dag 3 zodat hij geldig is tot en met dag 9, op die manier kunt u de volgende ritten maken:   
- Tokyo naar Kanazawa met de shinkansen (ongeveer 2,5 uur)   
- Kanazawa naar Kyoto met de hoge snelheidstrein (ongeveer 2 uur)   
- Alle andere trajecten van JR als u een uitstap wenst te maken   

Niet inbegrepen in de Japan Rail Pass:   
- Verplaatsingen met de metro en bus in Tokyo en Kyoto  
- Trajecten op privénetwerken (niet van JR)   
- Shinkansen Nozomi en Mizuho 

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief voor alle aanbiedingen. Let op: u komt aan op de luchthaven van Tokyo en u vertrekt van de luchthaven van Osaka. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Complete rondreis Japan - 12 of 14 nachten