Rondreis op uw eigen tempo: Japanse hoogten - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Val als een blok voor een land vol charme, exotisme en schoonheid
  • Ontdek de mooiste plekjes van Japan op uw eigen tempo
  • Beleef een zorgeloze vakantie dankzij de inbegrepen hotels en treinkaartjes
  • Neem uw camera mee en maak uw eigen spectaculaire souvenirs

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Japan

Op zoek naar een unieke vakantiebestemming?
Reis met ons mee naar fascinerend Japan! Tijdens deze rondreis bezoekt u afgelegen plaatsen en magnifieke dorpen en steden in de valleien in het zuidwestelijke deel van het eiland.
Uw vakantie start in de duizelingwekkende hoofdstad Tokyo, van waaruit u naar het hart van Japan reist om uiteindelijk aan te komen in de magische stad Kyoto. Laat u onderweg aangenaam verrassen door de unieke cultuur, de afwisselende landschappen en de gastvrije lokale bevolking! Twijfel niet langer! Klaar voor vertrek?

Reisbeschrijving

U kunt kiezen tussen een rondreis in 8 nachten en een rondreis in 10 nachten:

Rondreis in 8 nachten
Reisroute
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2, 3 & 4: Tokyo
Dag 5: Hakone - Mount Fuji
Dag 6: Kanazawa
Dag 7 & 8: Kyoto
Dag 9: Vertrek uit Japan

Rondreis in 10 nachten
Reisroute
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2, 3 & 4: Tokyo
Dag 5: Hakone - Mount Fuji
Dag 6 & 7: Takayama Japanse Alpen
Dag 8: Kanazawa
Dag 9 & 10: Kyoto
Dag 11: Vertrek uit Japan

Uw reisprogramma

Tokyo

Start uw avontuur met een rustig bezoek aan het beroemde heiligdom van Meiji Jingu en wandel door Takeshita Dori. U kunt ook kiezen voor een wandeling in de traditionele wijken van de stad, zoals Asakusa en Ueno, of in de fascinerende Akihabara-wijk.

Hakone

In Hakone, niet ver van Tokio, ontdekt u een traditionele en klassieke kant van Japan. Van hieruit heeft u bovendien een adembenemend uitzicht op Mount Fuji.

Kanazawa

Laat u verleiden door de eeuwenoude sfeer die Kanazawa uitstraalt: kleine gezellige straatjes, een kasteel en de tuin van Kenrokuen. Deze stad is ook bekend omwille van zijn ambachten; een goede gelegenheid om de zijde-, keramiek- of lakkimono's van Wajima te ontdekken!

Kyoto

Maak een "zen"-wandeling in het bamboewoud van Arashiyama en bezoek de Tenryu ji-tempel. Aansluitend bezoekt u de talrijke bezienswaardigheden in het centrum, vooral in de Gion-wijk, waar u de prachtige geisha's kunt bewonderen. Ook een bezoekje aan de Nishiki-markt is een heuse aanrader, gekend om zijn indrukwekkende grootte en de unieke voedingsmiddelen die er verkocht worden.

Takayama (uitsluitend voor de rondreis in 10 nachten)

Vanuit Shiroyama Park ontdekt u een "klein Kyoto van de Alpen" en in Higashiyama Teramachi bewondert u verschillende tempels en heiligdommen. Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan de voormalige residentie van gouverneur Takayama Jinya en aan de Nakabashi-brug. In deze regio zijn er ook talrijke hete bronnen of onsen waar u heerlijk kunt ontspannen. Kamikochi, dat tussen Takayama en Matsumoto ligt, biedt adembenemende landschappen waar u prachtige wandelingen kunt maken.

Uw hotels

Tijdens deze rondreis logeert u in zorgvuldig geselecteerde 3 of 4* hotels, naar gelang uw keuze bij de reservering.

Uw 3* hotels (of gelijkwaardig):
- Tokyo: 3 nachten in Hotel B Akasaka
- Hakone: 1 nacht in Ryokan Ichinoyu Shinkan
- Kanazawa: 1 nacht in Hotel MyStays Kanazawa Castle
- Kyoto: 3 nachten in Hotel MyStays Kyoto Shijo
- Takayama (uitsluitend voor de rondreis in 10 nachten): 2 nachten in Hodakaso Yamano Iori

Uw 4* hotels (of gelijkwaardig):
- Tokyo: 3 nachten in Hotel Metropolitan Tokyo Marunouchi
- Hakone: 1 nacht in Ryokan Kajikaso
- Kanazawa: 1 nacht in Hotel Nikko Kanazawa
- Kyoto: 3 nachten in Kyoto Tokyo Hotel
- Takayama (uitsluitend voor de rondreis in 10 nachten): Hotel Takayama Ouan of Hotel Ikemoto Nozawa Onsen

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Tijdens uw verblijf in 3* hotels, is uw ontbijt inbegrepen in Takayama en Nagano, en logeert u in halfpension (ontbijt en diner) in Hakone. In de hotels waar er geen ontbijt inbegrepen is, kunt u dit bij aankomst boeken aan de receptie van uw hotel.

Tijdens uw verblijf in 4* hotels, is uw ontbijt inbegrepen en logeert u in halfpension (ontbijt en diner) in Hakone.

Enkele opmerkingen voordat u op reis gaat...

- Hotelkamers in Japan zijn vrij smal en de bedden zijn relatief klein. Inchecken gebeurt over het algemeen tussen 14.00 en 15.00u.

- Het is niet nodig om tips in restaurants of aan gidsen of chauffeurs te geven; als u een hotel of een persoon wilt bedanken voor hun diensten, is het beter om te kiezen voor een klein geschenk. 
- Japanners spreken over het algemeen niet vloeiend Engels, vooral in de kleinere steden en dorpen. Neem een ​​korte woordenlijst mee, deze kan goed van pas komen tijdens uw reis! 
- Als u de traditionele Japanse warmwaterbronnen (Onsens) wilt ervaren, moet u volgens de traditie volledig naakt zijn (mannen en vrouwen worden gescheiden) om de warmwaterbronnen te kunnen betreden. Tatoeages worden mogelijk ook niet geaccepteerd in Onsens.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

In de tweede stap van de reservering kunt u de volgende excursies en optionele extra's boeken:
- Pocket wifi gedurende de lengte van uw verblijf
- Prepaid-kaart voor het openbaar vervoer ter waarde van ¥ 1500 
- Verwelkoming op de luchthaven van Tokyo

Begeleide rondleiding door Tokyo

Extra opties
Geniet gedurende één dag van de diensten van een gids om de moderne Japanse hoofdstad te ontdekken. Voorbeeldroute: bezoek het Meiji-jingu-schrijn in zijn bosrijke omgeving in het centrum van Tokio, en Harajuku, de ongewone modewijk. Bezoek Shinjuku, zijn tuin en het regeringsgebouw voor een adembenemend uitzicht op de stad.
Uw gids haalt u om 9.00u op bij uw hotel.


LET OP: de kosten voor eventuele activiteiten (toegang tot toeristische sites) zijn niet inbegrepen in de prijs en zijn uw verantwoordelijkheid. 

Begeleide rondleiding door Kyoto

Extra opties
Geniet gedurende één dag van de diensten van een gids om de oude Japanse hoofdstad te ontdekken. Voorbeeldroute: bezoek Nijo Castle, residentie van de eerste Tokugawa shogun, door Unesco erkend als werelderfgoed, en Kinkakuji, het Gouden Paviljoen. 
Bezoek Ginkakuji, de Silver Pavilion, ook door Unesco uitgeroepen als werelderfgoed, en een wandeling door de traditionele wijk Gion. 
Uw gids haalt u om 9.00u op bij uw hotel.

LET OP: de kosten voor eventuele activiteiten (toegang tot toeristische sites) zijn niet inbegrepen in de prijs en zijn uw verantwoordelijkheid. 

Uitstap naar het hart van de wijk van de Geisha's

Extra opties
Geniet van een begeleide avondwandeling om Gion, de historische wijk van Kyoto, te ontdekken. Afspraak om 19.00u aan de trappen van de Yasaka Jinja-tempel (details in uw reishandboek).




LET OP: de kosten voor eventuele activiteiten (toegang tot toeristische sites) zijn niet inbegrepen in de prijs en zijn uw verantwoordelijkheid. 

Halve dag Takayama

Extra opties
Geniet gedurende een halve dag van de diensten van een gids om Takayama, de parel van de Japanse Alpen, te ontdekken. Hier zijn de wijken gedurende eeuwen intact gebleven, inclusief houten huizen en rieten daken.

Geniet van de unieke sfeer op de ochtendmarkten en leer meer over de lokale groenten die er verkocht worden. Als u wat wilt kopen om zelf wat gerechten uit te proberen, zal uw gids u hierbij graag helpen. Vervolgens kunt u een wandeling door de oude stad maken, langs huizen uit het Edo-tijdperk (1603 tot 1868), en enkele prachtige handgemaakte items bewonderen en eventueel aankopen.

Aan het einde van de voormiddag zal uw gids u met plezier een goed restaurant aanbevelen en andere tips meegeven. 
Uw gids haalt u om 9.00u op aan uw hotel.

LET OP: de kosten voor eventuele activiteiten (toegang tot toeristische sites) zijn niet inbegrepen in de prijs en zijn uw verantwoordelijkheid. 

Het weer

Jan
min : 1°C max : 10°C
Feb
min : 2°C max : 10°C
Mrt
min : 4°C max : 13°C
Apr
min : 10°C max : 18°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 25°C
Jul
min : 22°C max : 29°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 21°C
Nov
min : 9°C max : 17°C
Dec
min : 4°C max : 12°C

Details over uw rondreis

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 8 of 10 nachten in 3 of 4* hotels volgens het programma
- 1 Japan Rail Pass voor 7 dagen voor (hogesnelheids)treinen ter verbinding van de verschillende etappes van uw reis
- 1 volledige mini-reisgids die u 20 dagen voor uw vertrek ontvangt, met details over de verschillende etappes en de niet te missen toeristische bezienswaardigheden
- Luchthaventransfers


Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Niet-vermelde excursies
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis op uw eigen tempo: Japanse hoogten