Rondreis op uw eigen tempo: Tokyo, de Japanse Alpen en Kyoto - Tokyo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kies voor een evenwichtige combinatie tussen natuur en cultuur, weg van de gebaande paden zonder de niet te missen bezienswaardigheden links te laten liggen
  • Ontdek één van de mooiste streken van Japan op uw eigen tempo en profiteer van op voorhand geboekte transfers, hotels en trein- en busreizen
  • Neem uitgebreid de tijd om de twee meest intrigerende steden van het land te bezoeken: Kyoto en Tokyo
  • En ook... Waan uzelf in een ver verleden tijdens een Maiko-show en duik vervolgens in een ultramodern universum tijdens een winkeluitstap

Welkom in... Japan

Zin om naar een andere dimensie te reizen?
Volg ons dan naar Japan, het intrigerende land van de Samurai en de Mangas. Duik in het duizelingwekkende stadsleven van Tokyo, kom opnieuw tot rust in 'onsen' en bezoek pittoreske tempels in Kyoto.

Laat u van kop tot teen overweldigen door een magisch land vol contrasten: moderniteit, authenticiteit, natuurlijke pracht en praal en een ontzettend vriendelijke bevolking... Japan heeft het allemaal! 
Twijfel niet langer en grijp uw kans!

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Deze rondreis zonder gids brengt u in 8 nachten van Tokyo naar Kyoto om de tradities van Japan te ontdekken, een combinatie van adembenemende landschappen en een fascinerende en complexe cultuur. Reis op uw eigen tempo en bepaal zelf welke voorgestelde opties u al dan niet aan uw reisroute wenst toe te voegen. Voordat u vertrekt ontvangt u een gedetailleerd reisboek, zodat u kunt reizen in de beste omstandigheden.

Ter plaatse hebben we aan alles gedacht. Dankzij de inbegrepen Pocket Wifi van 7GB kunt u verbinding maken met het internet, waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Zo kunt u eenvoudig contact houden met familie en vrienden en alle informatie opzoeken die u nodig heeft. Optioneel en met toeslag, kunt u zelfs voor een onbeperkt wifi-pakket kiezen. Aangezien de transfers op voorhand geregeld zijn, kunt u zorgeloos reizen van de ene etappe naar de andere: van Tokyo naar Matsumoto en van Kanazawa naar Kyoto per hogesnelheidstrein en van Matsumoto naar Takayama, van Takayama naar Shirakawago en van Shirakawago naar Kanazawa per bus.

U hoeft enkel nog een keuze te maken tussen de voorgestelde 3* of 4* hotels en de lengte van uw verblijf bepalen: 8, 10 of 12 nachten. Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van datgene wat u van de reis in 8 nachten mag verwachten. Houd er rekening mee dat als u kiest voor de aanbiedingen van 10 of 12 nachten, u geniet van één tot twee extra nachten in Tokyo en Kyoto. 

Uw enige zorg? Genieten van elk moment!

Uw reisroute
8 nachten
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2: Tokyo
Dag 3: Tokyo-Matsumoto (ongeveer 3u50min)
Dag 4: Matsumoto-Takayama (ongeveer 3u)
Dag 5: Takayama-Kanazawa (ongeveer 2u45min)
Dag 6: Kanazawa-Kyoto (ongeveer 3u10min)
Dag 7: Kyoto
Dag 8: Kyoto
Dag 9: Vertrek uit Kyoto

10 nachten (1 extra nacht in Tokyo en 1 extra nacht in Kyoto)
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2 & 3: Tokyo
Dag 4: Tokyo-Matsumoto (ongeveer 3u50min)
Dag 5: Matsumoto-Takayama (ongeveer 3u)
Dag 6: Takayama-Kanazawa (ongeveer 2u45min)
Dag 7: Kanazawa-Kyoto (ongeveer 3u10min)
Dag 8, 9 & 10: Kyoto
Dag 11: Vertrek uit Kyoto

12 nachten (2 extra nachten in Tokyo en 2 extra nachten in Kyoto)
Dag 1: Aankomst in Tokyo
Dag 2, 3 & 4: Tokyo
Dag 5: Tokyo-Matsumoto (ongeveer 3u50min)
Dag 6: Matsumoto-Takayama (ongeveer 3u)
Dag 7: Takayama-Kanazawa (ongeveer 2u45min)
Dag 8: Kanazawa-Kyoto (ongeveer 3u10min)
Dag 9, 10, 11 & 12: Kyoto
Dag 13: Vertrek uit Kyoto

Uw reisprogramma in 8 nachten

Dag 1: Aankomst in Tokyo
Aankomst op de luchthaven van Tokyo en transfer naar uw hotel. Vrije namiddag.
Overnachting in uw hotel in Tokyo.

Dag 2: Tokyo
Vrije dag voor bezoeken. 
Overnachting in uw hotel in Tokyo

Suggesties voor bezoeken in Tokyo:
Begin met de traditionele kant van Japan en breng een bezoek aan het bekende heiligdom van Meiji-jingu. Ga vervolgens naar de traditionele wijken Asakusa en Ueno waar u de Senso-ji-tempel en het park van Sumida kunt bewonderen. Ontdek nadien de moderne Akihabara-wijk, gekend omwille van de elektronica, ga binnen in een Mangakissa of probeer één van de vele videospelletjes! Vergeet zeker niet om door Takeshita Street te wandelen, waar u de waanzin van Tokyo kunt opsnuiven. Eindig uw dag met een glaasje saké in één van de vele bars van Shinjuki of Roppongi, het bruisende nachtleven van Tokyo is de omweg meer dan waard!

Dag 3: Tokyo-Matsumoto (ongeveer 3u50min)
Vertrek per trein naar Matsumoto.
Overnachting in uw hotel in Matsumoto.

Dag 4: Matsumoto-Takayama (ongeveer 3u)
Na uw bezoeken, reist u per bus naar Takayama. 
Overnachting in uw hotel in Takayama.

Suggesties voor bezoeken in Matsumoto:
Bezoek het beroemde kasteel van Matsumoto, "het kasteel van de raaf", een indrukwekkend en goed bewaard gebleven gebouw. In de buurt vindt u vele spa's voor een ontspannend bad. Ook een wandeling naar de Wasabi-boerderij iets verder naar het noorden is een echte aanrader!

Suggesties voor bezoeken in Takayama:
Ontdek het "Kleine Kyoto van de Alpen", te beginnen met de wandeling naar Higashiyama Teramachi om er de tempels en heiligdommen te bezoeken, beginnend met Shiroyama Park. U kunt dan doorgaan naar het huis van de voormalige gouverneur (Takayama Jinya) en de Nakabashi-brug. Profiteer van deze etappe om een duik te nemen in één van de warmwaterbronnen: Tochio, Fukuji of een beetje verder, Hirayu. Tussen Takayama en Matsumoto biedt Kamikochi verschillende wandelingen met adembenemende landschappen.

Dag 5: Takayama-Kanazawa (ongeveer 2u45min)
Bezoek aan de kleine stad Takayama en busrit naar Kanazawa met een aanbevolen tussenstop in de prachtige dorpen van Shirakawago, door Unesco als werelderfgoed erkend.
Overnachting in Kanazawa.

Suggesties voor bezoeken in Shirakawago:
Deze regio en die van Gokayama hebben verschillende dorpen die bekend staan om hun authenticiteit en de stijl van hun huizen met rieten daken. Ogimachi is het meest bekend en biedt ook kunst- en ambachtsmusea.

Suggesties voor bezoeken in Kanazawa:
Laat u betoveren door de geur van weleer van deze schitterende stad: kleine charmante straatjes, een kasteel en de Kenrokuen-tuin om een sfeer van een ander tijdperk te creëren. Kanazawa is ook beroemd om zijn ambachten. Dit is uw kans om zijden kimono's, keramiek of Wajima-lakken te ontdekken!

Dag 6: Kanazawa-Kyoto (ongeveer 3u10min)
Bezoek aan Kanazawa alvorens de trein te nemen naar Kyoto.
Overnachting in uw hotel in Kyoto.

Dag 7: Kyoto
Vrije dag voor bezoeken. 
Overnachting in uw hotel in Kyoto.

Suggesties voor bezoeken in Kyoto:
Deze oude keizerlijke stad toont het ware gezicht van Japan. Ga eerst naar de absoluut te bezoeken bezienswaardigheden van de stad: het shinto-heiligdom van Fushimi en duizenden rode toriis, de tempel van Kiyomizu-dera en het adembenemende uitzicht over de stad, de tempel van Chion-in en het beroemde Gouden Paviljoen. Wandel door het bamboewoud van Arashiyam en flaneer in de straten van de wijk Gion om de sfeer van weleer op te snuiven. Misschien komt u er wel Geisha's tegen. Vergeet tenslotte zeker geen bezoek te brengen aan de ontzettend grote en overweldigende markt van Nishiki, waar u verschillende, vaak onbekende, etenswaren kunt zien.

Dag 8: Kyoto
Vrije dag voor bezoeken.
Overnachting in uw hotel in Kyoto.

Dag 9: Vertrek uit Kyoto
Vrije dag en transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Speciaal voor u hebben wij overnachtingen in een Standaard Kamer (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, naar gelang beschikbaarheid) in mooie 3* of 4* hotels geregeld.




Uw 3* hotels tijdens de rondreis:

Tokyo: Agora Place Asakusa of gelijkwaardig
Matsumoto: Super Hotel Matsumoto Ekimae of gelijkwaardig
Takayama: Hotel Route Inn Grantia of gelijkwaardig
Kanazawa: Dormy Inn Kanazawa of gelijkwaardig
Kyoto: The B Kyoto of gelijkwaardig

Uw 4* hotels tijdens de rondreis:
Tokyo : Toshi Center of gelijkwaardig
Matsumoto : Hotel Buena Vista of gelijkwaardig
Takayama :
 Takayama Green Hotel of gelijkwaardig
Kanazawa : Ana Crowne Plaza Kanazawa of gelijkwaardig
Kyoto : Kyoto Tokyo Hotel of gelijkwaardig

Omwille van technische redenen, kunnen de hotels vervangen worden door een gelijkwaardige accommodatie en kan de volgorde van de etappes omgewisseld worden.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Deze aanbieding is voor een verblijf met inbegrepen ontbijt.

Twijfel niet en maak ook kennis met de lokale en budgetvriendelijke keuken.

Ontdek de meest gezonde voeding ter wereld!
Verse vis, rijst, zeewier, sesam, rauwkost, vlees, subtiele sauzen... U zult zich niet snel vervelen als het op eten aankomt. Maak van de gelegenheid gebruik om nieuwe smaken te ontdekken, de ene unieker dan de andere. Proef van lokale specialiteiten, sushi, sashimi, nabe (stoofpotjes), ramen (noedelsoep), soba (noedelgerechten met noedelgerechten, tempura en talloze Japanse gebakjes...

Extra opties vanuit Tokyo

Bezoek en shopping Tokyo (volledige dag)

Extra opties vanuit Tokyo
Tijdens dit stadsbezoek ontdekt u de iconische bezienswaardigheden van de stad. Uw tour begint bij het Kokyo Keizerlijk paleis waar u de prachtige Japanse architectuur kunt bewonderen en heerlijk wandelen door de tuinen. Vervolgens gaat het naar Asakusa met zijn Senso-ji tempel en de Kaminair-mon poort. Daarna gaat de tour door naar de Tokyo Sky Tree, de Asahi Beer Hall, Ryogoku Kokugikan, Bakuro-cho, Nihon-bashi, Yaesu, Ginza en het Kabuki-sa theater. Ook een bezoek aan de Tsukiji vismarkt en een kleine cruise in de baai van Tokio staan op het programma, de perfecte gelegenheid om de Rainbow Bridge te bewonderen. Vrije tijd voor de lunch (niet inbegrepen). Op de terugweg kunt u kiezen om te stoppen bij Aqua City Odaiba, Ginza, Tokyo Tower, Shibuya, Harajuku of Shinjuku om te gaan shoppen.

- Afspraak om 8.20u bij het "Monument of LOVE" 
- Inbegrepen: transport per bus, Engelstalige gids en entreegelden

Tour met gids door Nikko - volledige dag met lunch

Extra opties vanuit Tokyo
Deze excursie vertrekt vanuit Tokyo en laat u kennismaken met het prachtige Nikko. Hier ontdekt u het Toshogu altaar, de Kegon waterval en het Chuzenji meer. De heen- en terugreis neemt zo'n 4 uur in beslag



- Inbegrepen: transport per minibus, Engelstalige gids, lunch
- Vertrek: elke dag om 9 uur vanuit uw hotel

Workshop sushi maken

Extra opties vanuit Tokyo
Uw workshop sushi maken begint al vroeg in de middag. Vandaag leert u hoe u de verschillende soorten sushi zelf kunt maken: Nigiri, Inari, Hosomaki en California roll. Kies uw favoriete sushi en neem de tijd om uw eigen creaties te proeven met een traditionele miso soep (van 13.30u -16.30u). Verras uw vrienden thuis met uw kunsten.


- Inbegrepen: Engelstalige gids

Extra opties vanuit Kyoto

Excursie naar Nara

Extra opties vanuit Kyoto
U vertrekt 's morgens vanuit Kyoto naar Nara om de bekende Todaiji-tempel te bezoeken, het hertenkamp en de Kofukuji-tempel. De meeste bezoeken gebeuren te voet (ongeveer 4 tot 5 km wandelen).




- Inbegrepen: trein heen- en terugreis, entreeprijzen en Engelstalige gids.

Kyoto met de fiets

Extra opties vanuit Kyoto
Ontdek de straten van de culturele hoofdstad per fiets. U rijdt langs de rivier Kamo en bezoekt de indrukwekkende Nanzenji-tempel. Vervolgens neemt u het Pad der Filosofen langs de prachtige kersenbloesems en gaat u richting het station van Kyoto langs oude theehuizen en traditionele straatjes.


- Inbegrepen: Engelstalige gids, fiets en helm

Diner met Maiko-show in Kyoto

Extra opties vanuit Kyoto
Dompel uzelf onder in de Japanse cultuur en laat u betoveren door de Maiko-dansen, neem deel aan traditionele activiteiten en ga op de foto met de Maiko's. Dit alles vergezeld door een heerlijke Japanse maaltijd!




- Inbegrepen: diner (exclusief drankjes) en transfers per autobus
- Ter informatie: deze optie is mogelijk op maandag, woensdag en vrijdag van 1 tot 31 oktober en op woensdag en vrijdag van 1 juni tot 28 september. Deze optie is niet beschikbaar van 1 november tot 31 maart en op Japanse feestdagen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Ter informatie:
- In Japan zijn hotelkamers vaak vrij smal en de bedden klein. Het inchecken vindt over het algemeen plaats in de namiddag (tussen 14.00u en 15.00u)
- Het is niet de gewoonte om fooien te geven in restaurants of aan gidsen en chauffeurs. Als u uw gastheren of -vrouwen wilt bedanken, is een geschenk een beter alternatief.
- Japanners spreken niet allemaal erg goed Engels, vooral buiten de grote steden. Daarom is het aangeraden om een klein woordenboek mee te nemen.

Inbegrepen in de prijs:
- De hogesnelheidstrein Tokyo-Matsumoto en Kanazawa-Kyoto
- De bus Matsumoto-Takayama, Takayama-Shirakawago en Shirakawago-Kanazawa
- Groepstransfers luchthaven/hotel/luchthaven
- Pocket Wifi 7GB

Niet inbegrepen in de prijs:
- Vluchten en luchthavenbelastingen naar gelang de door u gekozen aanbieding met of zonder vluchten
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Fooien en persoonlijke uitgaven
- Niet-vermelde bezoeken en toegangskosten
- Transfers tussen de stations en hotels
- Optionele verzekeringen


Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: De gedeelde transfers tussen de luchthaven en het hotel (en terug) zijn inbegrepen. De transfers tussen de hotels zijn niet inbegrepen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis op uw eigen tempo: Tokyo, de Japanse Alpen en Kyoto